Guide til valg af gyngestativ

I det følgende vil der optræde affiliate-links. 

Vores favorit
Nordic Play gyngestativ med gynger

Nordic Play

God til prisen
Hörby Bruk Gyngestativ Cancan

Hörby Bruk

Premium

Jungle Gym

God til prisen
Hörby Bruk Gyngestativ Cancan

Hörby Bruk

Vores favorit
Nordic Play gyngestativ med gynger

Nordic Play

Premium

Jungle Gym

Leder du efter et gyngestativ, så dit barn kan hygge sig med at gynge i haven, befinder du dig på den helt rigtige side. Vi har nemlig undersøgt det store udvalg af gyngestativer og peget på de 5 bedste af slagsen. I vores udvælgelse har vi taget udgangspunkt i brugeranmeldelser og tests udført af andre, ligesom vi har forsøgt at præsentere dig for så bredt et udvalg som muligt.

De 5 bedste gyngestativer

Oversigten over de 5 bedste gyngestativer er i vilkårlig rækkefølge. Hvert gyngestativ er ledsaget af en letforståelig produktbeskrivelse. Ligeledes præsenterer vi dig for forhandlernes aktuelle priser på de enkelte gyngestativer.

Nordic Play træ gyngestativ

Derfor anbefaler vi dette

Nordic Play gyngestativ med gynger

Høj dansk kvalitet fra Nordic Play

Nordic Play er dansk og blev lanceret i 2016 med fokus på udendørs legeprodukter som er både lærende og udviklende. Alle produkter fra virksomheden er CE mærkede og godkendt til brug, hvorfor du kan være sikker på, at sikkerheden er helt i orden på alle produkter fra Nordic Play. 

To gynger medfølger

Vælger du at købe dette gyngestativ fra Nordic Play, har du alt hvad du skal bruge, for at børnene kan komme i gang med at gynge. Der medfølger nemlig to gynger med reb og gyngebeslag. 

Det eneste andet der kræves er derfor, at du får samlet gyngestativet, hvilket er nogenlunde ligetil ved hjælp af den medfølgende montagevejledning.

Holdbart gyngestativ

Et gyngestativ som står udenfor, bliver med tiden udsat for lidt af hvert. Der er store udsving i det danske klima, så det er nødvendigt at vores udendørs produkter kan modstå vind, vejr og vejr samt store temperaturudsving. 

Derfor er dette gyngestativ fra Nordic Play lavet af trykimprægneret træ, som er modstandsdygtigt overfor varme, kulde og diverse former for nedbør, således du kan bruge gyngestativet i mange år.

Praktiske oplysninger

 • Mål: H: 240 x B: 240 cm
 • Materiale: Trykimprægneret træ
 • Farve: Træ
 • Medfølger: 2 stk. gynger

Hörby Bruk metal gyngestativ

Derfor anbefaler vi dette

Hörby Bruk Gyngestativ Cancan

Tåler vind og vejr

Et gyngestativ i metal har måske ikke helt samme charme som et af træ, men til gengæld kan du være sikker på, at det ikke bukker under i løbet af året, når det har været udsat for varme, kulde, regn og slud. Et gyngestativ i metal tåler væsentligt mere end et af træ.

Det plastik som gyngerne er lavet af, er særligt modstandsdygtigt overfor UV-stråler, som ellers normalt nedbryder plastik over tid. Gyngerne er derfor – ligesom selve stativet – yderst holdbare.

Fire børn kan fornøje sig på samme tid

Hvis der er mere end ét barn i familien, eller hvis naboens børn eller måske venner fra børnehaven kommer på besøg, kan du undgå skænderier om hvis tur det er til at gynge. Der er nemlig plads til at fire børn kan gynge af gangen, på det store gyngestativ.

To børn på hver deres almindelige gynge og to børn på den sjove dobbeltgynge i midten.

Alle tre gynger følger med, så du skal ikke selv ud at finde de rigtige gynger, som passer til stativet.

Praktiske oplysninger

 • Mål: H: 185 x L: 215 cm
 • Materiale: Metal
 • Farve: Sølv og sort

Plus luksus gyngestativ i træ

Derfor anbefaler vi dette

Plus Gyngestativ luksus

Luksus gyngestativ af høj kvalitet

Alle og enhver kan principielt have ordet ‘luksus’ som en del af navnet, uden der nødvendigvis er tale om et luksusprodukt. I dette tilfælde lever produktet dog i høj grad op til prædikatet, idet der er tale om et super lækker gyngestativ, som ikke bare er pænt at se på, men som også tåler at blive brugt, ligesom det er yderst modstandsdygtigt overfor vind og vejr.

Trykimprægneret træ for ekstra god holdbarhed

Når et gyngestativ står udenfor, vil det blive udsat for hård vind, kulde, varme, regn, sne, sol osv. Derfor er det særligt vigtigt, at gyngestativet kan modstå vind og vejr, så det ikke tager skade med tiden. 

Plus luksus gyngestativ er lavet af trykimprægneret træ, hvilket gør det særligt modstandsdygtigt overfor det lunefulde danske vejr. Du kan således sagtens forvente, at gyngestativet også er flot og velfungerende adskillige år ude i fremtiden. 

Praktiske oplysninger

 • Mål: H: 225 x B: 260 x L: 268 cm
 • Materiale: Trykimprægneret træ
 • Farve: Sort

Jungle Gym Casa legetårn med gyngemodul

Derfor anbefaler vi dette

Aldrig kedeligt 

Her får du både en fin rutsjebane, en sandkasse og et sæt gode gynger. Legetårnet indbyder til timevis af fornøjelig leg, og de mange muligheder, der er med legetårnet, gør, at det aldrig bliver at færdes på dette.

Rutsjebanen kan også bruges som en vandrutsjebane

Rutsjebanen, der følger med til dette fine legetårn, måler 220 cm, hvilket gør, at man kan nå en udmærket fart på den. 

På de varme dage kan man tilslutte en vandslange i toppen af rutsjebanen og forvandle den til en vandrutsjebane, som dels kan få det til at kilde dejligt i maven, samtidig med at den køler en ned.

Fin hyggekrog under legetårnet 

Under legetårnet befinder sandkassen sig, og denne er – takket være legetårnets gennemtænkte konstruktion – i skygge og læ. Dette er en fordel på både dage med sol og regn. På de regnefulde dage kan man lege i sandkassen uden at blive våd, mens man på de varmeste sommerdage kan finde skygge i dette fine afdækkede spot.

Alt udstyr + det løse medfølger

Alt udstyr, du ser på billedet, herunder rutsjebane, gynger og lignende, medfølger til legetårnet. Derudover er det værd at nævne, at der medfølger et net til sandkassen, som forhindrer dyr i at finde vej til denne, når den ikke er i brug.

Praktiske oplysninger

 • Mål: H 280 x B 31 x D 380 cm
 • Anbefalet alder 3 – 7 år.

Det siger forbrugerne

Kilde: Shopping.Coop.dk

AT Frb
5/5

“Vi er meget tilfredse med vores junglegym, men sandkassen måtte dog udvides med nogle brædder for at holde sandet inde.”

Bøgeskov
4/5

“Rigtig fint legetårn med mange funktioner i god kvalitet. Der kunne dog godt bruges et ekstra trin i stige da afstanden mellem trinene er lidt stor.”

Hörby Bruk gyngestativ med klatrevæg

Derfor anbefaler vi dette

Gyngestativ med klatrevæg

Svenske Hörby Bruk er lig med kvalitet

Hörby Bruk er en familievirksomhed fra Sverige, som især er kendt for høj kvalitet. Kvaliteten bliver grundigt testet og kontrolleret inden produkterne bliver skibbet videre. 

Alt fra Hörby Bruk er CE og TUV godkendt, så du med ro i sindet kan lade dit dyrebareste lege med det sjove gyngestativ med klatrevæg.

Sjov og udfordrende leg

Det er ganske sundt for børn at blive udfordret en smule, hvilket der skulle være god mulighed for med den høje klatrevæg og klatrenettet på den anden side. Det er både sjovt og måske en smule svært for barnet i starten, indtil der kommer styr på klatreteknikken. 

Selve gyngestativet er solidt og stabilt. Materialet er trykimprægneret træ, som derfor tåler vind og vejr. Der medfølger to gynger med afrundede kanter i UV-bestandigt plastik. 

Praktiske oplysninger

 • Mål: H: 200 x L: 295cm
 • Materiale: Trykimprægneret træ
 • Farve: Træ

Vil du se flere gyngestativer?

Hvis ikke det lykkedes os at vise dig det helt rigtige gyngestativ til haven på vores liste, kan du heldigvis stadig finde mange flere muligheder på internettet. Tryk på knappen nedenfor og se mange flere sjove gyngestativer.

Find en masse andre spændende produktguides på Babyhelp

Husk på, at vi ikke blot har skrevet en udførlig produktguide om trampoliner her på Babyhelp. Hos os finder du nemlig produktguides til stort set ethvert baby- og børneprodukt.

Find blandt andet produktguides til følgende produkter:

Halvhøje senge, kombivogne, paraplyklapvogne, højdemålere og søskendevogne.

Scroll til toppen