Guide til valg af barnets bog

I det følgende vil der optræde affiliate-links. 

Vores favorit

Prik & Streg

God til prisen

Barnets første bog

Den smarte
Withwite - Barnets bog

Withwhite

God til prisen

Barnets første bog

Vores favorit

Prik & Streg

Den lækre
Withwite - Barnets bog

Withwhite

De 5 bedste barnets bog

Den første tid med baby går stærkt, så for at det hele ikke skal forsvinde ud i glemslen, skal du have en barnets bog. I barnets bog kan du notere vigtige begivenheder ned, fortælle sjove anekdoter, gemme fotografier og meget andet. Med afsæt i brugeranmeldelser og tests har vi udvalgt de 5 bedste mindebøger til børn. 

Herunder følger vores bud på de 5 bedste barnets bog. Buddene præsenteres i vilkårlig rækkefølge. Ved hvert bud finder du en letforståelig produktbeskrivelse af barnets bog. Foruden produktbeskrivelsen har vi tilføjet aktuelle priser på samtlige bøger. 

Prik og Streg – Barnets bog i ringbind

Derfor anbefaler vi denne

PRIK & STREG - Barnets bog

Last updated: 2022-12-06 16:30:29

Populær barnets bog i ringbind

PRIK & STREG står bag denne utroligt søde og populære barnets bog, som adskiller sig fra andre mindebøger, da den er i ringbind.  At den er i ringbind gør, at brugervenligheden er i top, fordi du frit kan flytte rundt på siderne, sætte nye ind eller tage sider ud efter behov. Du kan uden problemer indsætte dine egene plastiklommer, hvori du kan gemme barnets tegninger, sjove billeder eller ekstra sider med nedskrevne minder.

De 88 sider i bogen er desuden alle dekoreret med smukke håndtegnede illustrationer, som gør barnets bog ekstra sjov at kigge i.

Lang levetid

Det er naturligvis helt op til dig, hvor længe du har lyst til at dokumentere barnets opvækst ved at skrive minder ned i bogen, men med Prik og Streg kan du notere begivenheder og milepæle ned fra begyndelsen på graviditeten og helt indtil barnet er 7 år og er begyndt i skole.

De fleksible overskrifter i bogen betyder dog, at den reelt set sagtens kan bruges endnu længere. Da bogen er i ringbind kan du desuden uden problemer indsætte flere sider undervejs og på den måde gøre barnets bog endnu mere personlig.

Passer til alle familiesammensætninger

I et moderne dansk samfund taler man ikke længere kun om kernefamilien bestående af mor, far og børn. I dagens Danmark kan en familie også sagtens bestå af en enlig forælder eller to forældre af samme køn. 

Bogen kan desuden også fås i en udgave til tvillinger, så du kan nøjes med at købe én barnets bog i stedet for to. 

Uanset hvordan din familiesammensætning måtte se ud, kerne- eller regnbuefamilie, er bogen helt perfekt, idet der er gjort meget ud af, at den skal passe til alle typer af familier. 

Vælg mellem 4 forskellige forsider

Barnets bog fra Prik og Streg kan vælges med 4 forskellige forsider: med kaniner, bjørne, dådyr eller ræve. Forsiderne er forskellige, men indholdet i alle 4 bøger er det samme. 

Det siger brugerne:

Kilde: Gucca.dk

Lis Skou
5/5

“Brugte rigtig lang tid på at kigge samtlige barnets bøger igennem der er på markedet, og denne er helt klart den mest gennemførte og brugervenlige. Er så glad for mit køb.”

Lisbeth P.
5/5

“Så glad for min bog. Vil klart anbefale denne til andre. Den er så gennemført.”

Barnets bog fra Withwhite

Derfor anbefaler vi denne

Tilføj dine egne sider efter behov

Hvis de 84 medfølgende sider ikke er nok til at forevige minder, kan du uden problemer indsætte flere sider, tegninger, billeder eller måske endda dåbsattesten. 

Bogen er nemlig i ringbind i A4 størrelse, hvorfor helt almindelige papirer passer perfekt ind. Det eneste du skal gøre, er at lave huller i papiret eller sætte dem i en plastiklomme. 

Med denne bog er der derfor med garanti plads til det hele.

Kan bruges længe

Barnets bog fra Withwhite kan bruges fra starten af graviditeten og helt indtil barnet er omkring 6 år. Der er derfor god mulighed for at få samlet rigtigt mange minder sammen. Minderne kan barnet læse om senere i livet og på den måde få et indblik i en tid, som de færreste kan huske.

Barnets bog kan også bruges som en personlig gave til barnets konfirmation, hvor det er oplagt at se tilbage på barndommen, nu hvor det store barn træder ind i de voksnes rækker.

En luksuriøs og flot bog

Barnets bog er en betydningsfyld bog, som derfor gerne må være lidt ud over det sædvanlige. Rent visuelt er der ikke en finger at sætte på bogen fra Withwhite, som udstråler kvalitet og eksklusivitet, uden det dog bliver for meget. 

Hver eneste side i bogen er hvid med håndtegnede motiver og super lækker skrift. 

Barnets første bog

Derfor anbefaler vi denne

Hjælper dig med at huske alt det vigtige plus en masse sjovt

‘Barnets første bog’ af Simone Thorup Eriksen er helt traditionel i sin opbygning. Du får en hardback bog, som kan fyldes op med gode minder, billeder, beretninger osv. 

Bogen giver mulighed for at mindes barnets første år og får især ros for at komme omkring mere eller mindre ALT. I bogen kan du blandt andet notere tidens største hits, prisen på en liter mælk og lignende små sjove facts. Derudover får du selvfølgelig masser af anledninger til at nedfælde minder, oplevelser, tidspunkter for første skridt og lignende. 

‘Barnets første bog’ er en bog hvor du får mindet alt hvad man normalt gør i en sådan, men med masser af ekstra sjove informationer, som bliver sjove at læse om senere ude i fremtiden. 

Søde illustrationer

Det er altid en fornøjelse at bladre ‘Barnets første bog’ igennem. Dels fordi det er sjovt at læse og mindes, men i høj grad også fordi bogen byder på masser af søde og nuttede illustrationer i Simone Thorup Eriksens populære tegnestil. 

Vælg mellem tre udgaver – dreng, pige og unisex

Afhængigt af om bogen skal forevige minder om en dreng eller en pige, kan du vælge mellem bogen i en drengeudgave, en pigeudgave og en unisex udgave. 

Alle tre bøger er identiske, med undtagelse af forsiden og farverne i bogen.

Se alle udgaverne ved at trykke på knappen nedenfor.

Det siger brugerne:

Kilde: Gucca.dk & Coop.dk

Maria Drewsen
5/5

“Denne “Barnets bog” er den bedste udgave, som er lavet. Den er simpelt opbygget, så er derfor nem og hurtig at udfylde. Samtidig indeholder den beskrivelser af alle relevante og sjove episoder, som i fremtiden vil være sjove at kigge/huske tilbage på – både for forældre og barnet :-)”

MMol
5/5

“Bogen indeholder alt hvad man kan komme på at ville mindes og mere til :)”

Mine Første År fra Specialday

Derfor anbefaler vi denne

Mine første år - barnets bog

Bogen kommer omkring alt det vigtige

Der bliver næppe nogle vigtige begivenheder eller sjove fakta, som ikke kommer med i bogen, for ‘Mine første år’ kommer vidt omkring. 

Bogen kommer ind på følgende emner:

 • Barnets stamtræ med plads til billeder og tekst.
 • Graviditeten – mors og fars tanker om graviditeten.
 • Fødslen – hvor, hvornår, hårfarve, hvem besøgte på hospitalet osv.
 • Den første tid med baby – forældrenes tanker om den første tid med barnet, første bad. Plads til hånd- og fodaftryk
 • Barnets udvikling – første gang barnet sad, stod, tog et skridt osv.
 • Festlige begivenheder – barnedåb, fødselsdage, andre begivenheder.

En uvuderlig samling af minder

Når bogen er færdigudfyldt har du et samlet opslagsværk med alskens sjove og interessante fakta om din lille guldklump, som både forældre, bedsteforældre og barnet selv, kan få glæde af at læse i.

Når bogen er færdig, vil der være beretninger om alt lige fra graviditeten, barnets tidlige personlighed, diverse milepæle i barnets udvikling, traditioner i familien og meget mere. 

Ligeledes vil bogen forhåbentligt være fyldt med billeder, således der også er noget sjovt at se på.

Fås også som album

Vi har valgt at anbefale bog-udgaven af ‘Mine første år’, men den fås også som et album, som fungerer som et ringbind, hvorfor det er muligt at indsætte, fjerne eller rykke rundt på siderne efter behov. Det er også muligt at tilkøbe ekstra sider samt foto- og plastiklommer.

Uanset om familien består af mor, far og børn eller om der måske er tale om en regnbuefamilie, alenemor eller andre mere atypiske familiekonstellationer, kan ‘Mine første år’ benyttes. Siderne om mor og far kan nemlig skiftes ud i album-versionen af bogen, så den passer perfekt til lige nøjagtigt den måde, barnets familie er sat sammen på.

Kan også købes i en rosa pigeudgave

Den blå udgave af bogen er tiltænkt drengebarnet, så hvis bogen er tiltænkt en pige, kan du med fordel vælge pigeudgaven, som istedet er rosa men ellers identisk med drengeudgaven. 

Tryk på knappen nedenfor og se den rosa pigeudgave af ‘Mine første år’.

Moulin Roty barnets bog med opbevaringsæsker

Derfor anbefaler vi denne

ferm living memory-box

Plads til opbevaring af minder

De fleste bøger på vores list handler om opbevaring af minder gennem skrift og billeder. På dette område adskiller ferm Living sig, for her handler det ikke om at skrive omfattende og lange tekster, men i stedet om at opbevare ting og små genstande, som fungerer som minder. 

Eksempler på, hvad du kan opbevare i bogen, er:

 • Første hårtot
 • Første tand
 • En lille hjemmesko
 • Et lille håndaftryk
 • og mere…

Der er desuden også plads til gemme billeder og tegninger, ligesom der er lavet et stamtræ, hvor den nærmeste families billeder kan indsættes.

En oplagt barsels- eller dåbsgave

Hvis barnets bog ikke er til dig selv, men i stedet en du overvejer at give i gave, skal du vide, at mange forældre allerede har købt en sådan i god tid. Du kan derfor med fordel forsøge at forhøre dig forsigtigt hos forældrene for at finde ud af, om de allerede har en. 

Alternativt kan du vælge denne anderledes bog, som på mange måder fungerer perfekt som et supplement til den traditionelle barnets bog, idet denne primært er tiltænkt opbevaring af lidt større genstande, som ellers ikke ville kunne være i en almindelig bog. Der er gode chancer for, at forældrene allerede har erhvervet sig en barnets bog, men denne bog med opbevaringsæsker fra Moulin Roty er der næppe mange der har købt på forhånd. 

Vi tøver derfor ikke med at kalde denne for en fremragende dåbsgave eller barselsgave

Hvad står du ellers og mangler?

Hos Babyhelp har vi skrevet produktguides om alt det vigtigste babyudstyr. Du kan derfor finde masser af viden og anbefalinger hos os. 

Se blandt andet vores guides til de bedste autostole, juniordyner, babysoveposer, trampoliner og børnelamper.

Scroll til toppen

Bedste priser

Last updated: 2022-12-06 16:30:29