Køretøjer til børn købsguide – Se vores bud på de 5 bedste

Køretøjer til børn guide cover

Et elektronisk eller motordrevet børnekøretøj kan være genstand for mange timers fornøjelig og sjov leg. I denne her artikel præsenterer vi vores bud på de 5 bedste og sjoveste motor- eller eldrevne køretøjer til børn. Buddene tager afsæt i tests, udført af andre, forbrugeranmeldelser samt vores samlede vurdering af de enkelte køretøjer. I vores vurdering har vi lagt vægt på følgende parametre: Funktionsmuligheder, batterilevetid, ladetid, producentens ry, pris, materialevalg og kvalitet.

De 5 bedste børnekøretøjer 

Herunder følger vores bud på de 5 bedste køretøjer til børn. Vi har forsøgt at sammensætte et varieret køretøjsudvalg, hvor der både er noget for mindre og større børn. 

Vær opmærksom på, at vi udelukkende har kigget mod elektroniske og/eller motordrevne køretøjer. Hvis du er på udkig efter at manuelt køretøj til dit barn, kan du eventuelt tjekke vores oversigt over de bedste løbecykler til børn

Hvert anbefalet køretøj herunder er ledsaget af en letforståelig produktbeskrivelse, så du kan lære de forskellige børnekøretøjer godt at kende. Foruden produktbeskrivelsen har vi tilføjet aktuelle priser på de enkelte køretøjer. 

Vi gør opmærksom på, at der er affiliate links, altså sponsorerede links, i det følgende.

BMW i8 Spyder 12B

Derfor anbefaler vi denne

BMW i8 Spyder 12B - De bedste børnekøretøjer
Anbefalet alder: Fra 3 år
Forhandler Totalpris Læs mere
2.949,00 DKK Besøg butikken

Hvis dit barn skal være ekstra godt kørende, så er det denne elbil, du skal vælge. Her er designet lige i skabet, og funktionaliteten ligeså.

Bilens mærke er BMW, og selvom elbilen her måske ikke kan måle sig med en rigtig bimmer, så må den dog siges at være noget af det ypperste inden for køretøjer til børn.

BMW-logoet er desuden ikke blot et billigt salgstrick, der er til pynt. Bilen er nemlig lavet med assistance fra BMW, som må siges at være en af verdens mest populære bilproducenter.

2 fremadgående gear samt 1 bakgear

Bilen her har to fremadgående gear samt et bakgear, så dit barn kan uden problemer både komme frem og tilbage. 

Selvom BMW er kendt for at udvikle kraftfulde motorer, hvor der ikke er sparet på hestekræfterne, skal du ikke være ængstelig for, at dit barn får et klip i LEGO-kørekortet, når han/hun ræser rundt i denne lille søde elbil. Tophastigheden er nemlig beskedne 4,5 km/t, hvilket bevirker, at risikoen for at komme galt af sted i bilen er nærmest ikke-eksisterende.

Hvis du, trods dette, stadigvæk plages af sarte nerver ved tanken om, at dit barn ruller rundt i denne smarte slæde, kan vi glæde dig med, at du har mulighed for at overtage styringen af bilen via en fjernbetjening.

Dit barn vil føle, at bilen er hurtig

Selvom 4,5 km/t ikke lyder af meget, skal du ikke være bekymret for, at bilen vil kede dit barn. De 4,5 km/t vil nemlig føles hurtigere for dit barn bag rattet, og hvis du bare giver udtryk for, at du synes, at dit barn har fart på, vil han/hun uden tvivl også føle, at han/hun kører lige så stærk som Formel 1-kørerne.

Mange fede detaljer

Foran førersædet i bilen befinder der sig et lækkert og flot rat, som dit barn let kan styre bilen med.

I bilens sider befinder der sig døre – og disse døre illsutrerer på fornemmeste vis, hvor ekstremt gennemført denne elbil er. 

De er nemlig ikke bare almindelige døre, men derimod saksedøre, som man kender fra et par af BMW’s allerfedeste modeller.

Derudover er det værd at nævne, at bilen er udstyret med skridsikre, stødabsorberende gummihjul, der sikrer, at bilen har et godt vejgreb, og at den er støjsvag.

BMW i8 Spyder 12B - De bedste børnekøretøjer - saksedøre

Volumen op, sommerluften ind 

Som du kan se, er der tale om en cabriolet, og en sådan vogn er perfekt at lufte de varme sommerdage. Når far og mor vil gå en tur, er det ikke sikkert, at junior er med på ideen. Det er jo så kedeligt at gå i den alder… 

Han/hun vil dog helt sikkert være med på ideen, hvis muligheden for at køre ved siden af far og mor i denne fede slæde foreligger. 

Mens junior nyder at blive ramt af blide briser på en varm sommerdag, kan han/hun samtidig nyde lidt musik. Bilen kan nemlig afspille en række forudinstallerede musiknumre. 

Let at se hvornår batteriet skal lades op

Med til bilen følger et smart LCD-voltmeter, som viser, hvornår 12V batteriet igen skal lades op. 

Hvis du er en opmærksom type, slipper du derfor for at løbe tør for strøm på ubelejlige tidspunkter.

Praktiske informationer

 • Anbefalet alder: Fra 3 år
 • Batteri: 12V
 • Køretid pr. opladning: 1-2 timer
 • Ladetid: 8-12 timer

Porsche elbil – 918 Spyder Hybrid

Derfor anbefaler vi denne

Porsche elbil - De bedste børnekøretøjer
Anbefalet alder: Fra 3 år
Forhandler Totalpris Læs mere

Nogle mennesker – som regel hankønsvæsener – har nærmest et religiøst forhold til et bilmærke. De sværger til dette ene mærke og foragter alt andet.

Et af de bilmærker, som rigtig mange mennesker helliger sig til, er Porsche, og når man betragter designet på denne her miniature-udgave af en Porshe-bil, forstår man godt begejstringen, for – uha da da – hvor er den lækker. Det er jo nærmest så ekstremt, at ellers impotente mænd mærker en bule i buksen, når de lader blikket hvile på den.

Bilen er lavet på licens af Porsche selv og – som du kan se – stylet med flotte fælge i krom look. Der er tale om en cabriolet-model, som egner sig ekstremt godt til at blive luftet på varme sommerdage.

Mere end bare et lækkert design 

Elbilen er meget mere end blot en fryd for øjet. Bilen kendetegnes nemlig også ved høj funktionalitet og en masse lækre detaljer, der gør oplevelsen med bilen til noget ekstraordinært. 

En af detaljerne vedrører hjulene af gummi. Disse er både støjsvage og skridsikre. Ud over dem er det værd at nævne, at der i bilen er en MP3-indgang samt en FM-radio. Din lille guldklump kan derfor, mens han/hun får vind i håret, fyre op for sin yndlingsmusik.

Ydermere er det værd at nævne de to stærke 30W motorer samt kørelyset, der er prikken over i’et på denne bil, og som er med til at gøre den til en fuldstændig komplet imitation af en rigtig Porche.

Det er ligeledes værd at nævne, at bilen har et LCD-voltmeter, hvorpå du kan se, hvor meget strøm der er tilbage på batteriet. 

Mor og far kan styre bilen, hvis de vil 

Selvom denne lille søde øse måske ikke har nogen stor, vild og voldsom motor under kølerhjelmen, som en rigtig Porshe har, kan man som forælder stadigvæk sagtens være tilbageholdende og skeptisk omkring at overlade styringen til sit barn – særligt hvis man har et barn med stor(t) eventyrlyst og vovemod. 

Hvis du ikke mener, at dit barn er ansvarsfuldt nok til at styre denne raceren, så betyder det ikke nødvendigvis, at du ikke skal investere i bilen. Med til denne følger nemlig en fjernbetjening, hvormed mor eller far kan styre den.  

To fremadkørende gear og et bakgear

Bilen har to fremadkørende gear og et bakgear. Bilens tophastighed er 4,5 km/t, hvilket er passende for langt de fleste.

Ses let i mørke

Hvis bilen skal luftes efter tusmørkets frembrud, skal du ikke være nervøs for, at den forsvinder, når tusmørke bliver til natmørke. 

Den har nemlig LED-lys både foran og bagpå, hvilket gør den synlig i selv de områder, hvor der ikke er gadelygter. 

Praktiske informationer

 • Anbefalet alder: Fra 3 år
 • Batteri: 12 V
 • Køretid pr. opladning: 1-2 timer

Impulse Electric Dirt Bike

Derfor anbefaler vi denne

Anbefalet alder: Fra 12 år
Forhandler Totalpris Læs mere

Mens de forrige køretøjer har været henvendt til mindre børn, har vi her at gøre med et køretøj henvendt til de lidt ældre. Den anbefalede alder for dette køretøj er nemlig 12 år. 

Derfor er det nok heller ikke nogen overraskelse, at biken her er både vildere, hurtigere og sjovere end de foregående køretøjer. 

Motorcross-maskinen bør – grundet dens vildskab – altid benyttes på indhegnede områder eller steder, hvor man ikke er til fare for andre. Tilmed bør man altid være iført sikkerhedsudstyr, når man ræser rundt på maskinen.

Smart og eldrevet 

Maskinen er eldrevet, hvilket betyder, at man ikke skal bekymre sig om anskaffelse benzin og deslige. 

Nem at køre

Maskinen er dejligt nem at køre og kræver derfor ikke mange års erfaring med motorkøretøjer. Langt de fleste vil være i stand til at køre på maskinen med ganske lidt øvelse.

På maksinens styr er der både gashåndtag og håndbremse, som fungerer fuldstændigt intuitivt. Derudover bidrager de kraftige dæk og den stabile rem til, at næsten alle og enhver kan køre maskinen uden besvær. Særligt hjulene har afgørende betydning for, at den er let at holde balancen på.

Med 3 forskellige hastigheder

Maskinen er udstyret med 3 forskellige hastighedsindstillinger. Valg af hastighedsindstilling foretages på selve biken.

Hvis dit barn ikke har særligt meget erfaring med motorkøretøjer, bør det starte forsigtigt ud, hvorfor I bør vælge den laveste maxhastighed, som er 8 km/t. I takt med at dit barn bliver en dygtigere kører og mere tryg ved maskinen, kan du løbende skrue op for maxhastigheden.

De tre forskellige maxhastighedsmuligheder er:

 • 8 km/t
 • 15 km/t
 • 25 km/t 

Praktiske informationer

 • Anbefaler alder: Fra 12 år
 • Max vægt: 65 kg
 • Mål: H80 x L112 x B57 cm
 • Sadelhøjde: ca 60 cm
 • Vægt: 30 kg
 • Materiale: Stål, plast, gummi
 • Motor: 500W
 • Opladningstid: 12 timer (første opladning)
 • Batteri: 2 stk. 12V 12Ah.

Alex’s Garage Jeep

Derfor anbefaler vi denne

Alexs Garage Jeep - De bedste børnekøretøjer
Anbefalet alder: Fra 3 år
Forhandler Totalpris Læs mere
1.059,00 DKK Besøg butikken

En sød Jeep fra Alex’s Garage, som uden tvivl vil kunne begejstre langt de fleste børn – i hvert fald hvis de har den rette alder. 

Jeepen har mange fine og sjove detaljer, der uden tvivl vil fungere stimulerende for dit barns fantasi, som vil føle sig som en rigtig voksen på eventyr i spændende, eventyrlige habitater bag rattet.

En af detaljerne er lygterne bagpå, som lyser rigtigt. Dette er dels sjovt for barnet, fordi det får denne børneelbil til at minde om en rigtig bil, men derudover er det også ekstremt praktisk, da det gø elbilen synlig, hvis denne bliver luftet i tusmørke.

Kan både køre fremad og bagud

Jeepen har både et bakgear og et almindeligt gear, så dit barn kan uden problemer komme både frem og tilbage i raceren. 

Derudover er der også både en speeder og en bremse, så hvis dit barn er ved at kollidere med nogen eller et eller andet, kan det hurtigt afværge katastrofen ved at klodse bremsen.

Ikke nogen hurtig racer

Nogen stor kollisionskatastrofe skal man dog ikke frygte med denne bil, da den ikke er den hurtigste racer i feltet. Tophastigheden er nemlig blot 2,5 km/t. Derfor er bilens målgruppe også mindre børn.

Mange fine detaljer

Jeepen har mange sjove og fine detaljer, der uden tvivl vil gøre dit barns møde med denne ekstra fornøjeligt. 

En af de sjove detaljer er det medfølgende horn, der aktiveres med et klik på horn-knapperne. Med dette horn kan man hilse på bekendte, advare i ens køreretning samt meget andet.

En anden sjov detalje er, at bilen er udstyret med et 3,5 mm audio input connector, der muliggør, at barnet kan høre musik, mens det sidder bare rattet.

Derudover vil vi gerne fremhæve følgende andre detaljer:

 • Fine støddæmpere på forhjulene
 • En fin sikkerhedssele
 • Fjernbetejning medfølger

Bemærk: Det anbefales, at bilen benyttes på fladt terræn, og helst asfalt.

Praktiske informationer

 • Anbefalet alder: Fra 3 år
 • Motor: 25W
 • Hastighed: 2,5 km/t
 • Ladetid: 720 minutter

Det siger forbrugerne

Kilde: Jollyroom

Annette Søe
4/5

“Fin jeep til rimelig pris”

Ditte Mosbæk Asmussen
5/5

“Har købt tre af disse til tre børn. Kan varmt anbefales 👌🏻”

Azeno Buffalo Jeep

Derfor anbefaler vi denne

Azeno Buffalo Jeep - De bedste børnekøretøjer
Anbefalet alder: Fra 3 år
Forhandler Totalpris Læs mere
1.485,00 DKK Besøg butikken
1.599,00 DKK Besøg butikken
1.599,00 DKK Besøg butikken
1.859,95 DKK Besøg butikken

Ifølge forhandleren Wheels4kids.dk er denne elbil til børn blevet kåret som testvinder af FDM og MOTOR. Der foreligger dog ikke nogen officielle kilder, der bekræfter dette.

Dog stoler vi på Wheels4kids og tager deres ord for gode varer. Derfor tøver vi da heller ikke med at formidle deres informationer. Det skal også siges, at de – Wheels4kids – på selvsamme side, som de hævder, at bilen her er kåret som testvinder, linker til en side på FDM’s hjemmeside. Siden, som de linker til, findes dog ikke længere, hvilket tyder på, at der førhen har været en officiel kilde, der verificerede deres påstand, men som nu – af den en eller anden grund – er forsvundet.

Et alsidigt køretøj

Jeepen er et yderst alsidigt køretøj, der kan køre på alt fra asfalt og fliser til græs og andre ikke-asfalterede områder. Dette er den i stand til på grund af dens to kraftige motorer samt store terrængående gummihjul. 

Når vi er ved disse gummihjul, er det værd at nævne, at de har et yderst godt vejgreb på stort set alle slags underlag, og at de tilmed er støjsvage.

2 fremadgående gear og 1 bakgear

Bilen kan både køre fremad og bagud. Den har nemlig 2 fremadgående gear og 1 bakgear.

Styr bilen med en fjernbetjening

Hvis du synes, at dit barn er på et lidt for tidligt stadie i forhold til at blive tildelt ansvaret for at styre og køre denne bil, kan vi berolige dig med, at der medfølger en fjernbetjening, der gør, at du kan overtage styringen, hvis du ønsker dette.

På den måde kan dit barn få sig en sjov tur i bilen, uden at du går ud af dit gode skin grundet bekymring og angst for, at der sker ulykker.

Mange fine detaljer

Bilen er fyldt med mange fine og sjove detaljer. Med henblik på at gøre præsentationen af disse detaljer så overskuelig som mulig kommer denne herunder i punktforum:

 • Med til bilen følger en fin sikkerhedssele
 • Der er et horn indbygget i rattet
 • Bilen har kørelys.

Lidt hurtigere end mange alternativer

Som du nok har bemærket, har mange af de elbiler, som vi har præsenteret, haft en tophastighed på omkring 3,5 km/t. 

Denne her bil er lidt hurtigere end mange af dens alternativer, da dens tophastighed befinder sig på 6 km/t. 

Selvom den er lidt hurtigere end dens alternativer, skal man dog ikke frygte for, at ens barn for fartbøder, og man burde da også snildt kunne følge med bilen ved almindelig gang.

Praktiske informationer 

 • Motor: 2 x 12V 
 • Størrelse: L110 x B64 x H77cm 
 • 12 Volts batteri
 • Vægt: 26,5kg

Vil du se flere smarte børnekøretøjer?

Hvis ingen af ovenstående børnekøretøjer var, lige hvad du søgte, så fortvivl ej; vi har nemlig blot vist et lille udsnit af det samlede udvalg. 

Er du i humør til at blive præsenteret for endnu flere muligheder, så klik på knappen herunder. 

Find en masse yderligere spændende produktguides på Babyhelp

Husk på, at vi ikke blot har skrevet en udførlig produktguide om børnekøretøjer her på Babyhelp. Hos os finder du nemlig produktguides til stort set ethvert baby- og børneprodukt.

Find blandt andet produktguides til følgende produkter:
Legehuse
babysoveposer, autostole, babysenge, gyngeheste, sandkasser og brystpumper.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen