Guide til valg af børne-løbehjul

I det følgende vil der optræde affiliate-links.

PUKY Trehjulet Løbehjul Blå

PUKY trehjulet

Vores favorit

Globber Primo V2

God til prisen
coot and Ride Highwaykick 1 Løbecykel og løbehjul

Scoot and Ride

Den smarte

Globber Primo V2

God til prisen
PUKY Trehjulet Løbehjul Blå

PUKY trehjulet

Vores favorit
coot and Ride Highwaykick 1 Løbecykel og løbehjul

Scoot and Ride

Den smarte

Børn elsker at have fart på, og med et løbehjul er det let at komme op i fart og have det sjovt. Et løbehjul gør det sjovt at røre sig, ligesom det hjælper barnet med at træne og forfine sin balanceevne. Vi har udvalgt de bedste løbehjul til børn i flere aldersgrupper.

De 5 bedste løbehjul til børn

Kort herunder præsenterer vi – i vilkårlig rækkefølge – samtlige af vore bud på de bedste løbehjul til børn. Hvert løbehjul er ledsaget af en letforståelig produktbeskrivelse. Ligeledes præsenterer vi dig for forhandlernes aktuelle priser på de enkelte løbehjul.

I det følgende vil der optræde affiliate-links. 

PUKY trehjulet løbehjul

Derfor anbefaler vi denne

Anbefalet alder: Fra 2 år

Løbehjul fra populære PUKY

PUKY er tysk kvalitet, når det er bedst! Udover de populære løbecykler fra PUKY, står producenten også bag dette fine løbehjul, som med garanti vil give det heldige barn masser af herlige timer og sjov. 

Du får 5 års garanti på alle produkter fra PUKY, hvis du registrerer produktet senest 4 uger efter købsdatoen. Du får dog med stor sandsynlighed ikke brug for garantien, for produkter fra PUKY tåler at blive brugt!

Du registrerer dit PUKY produkt her.

Masser af fine detaljer

Løbehjulet fra PUKY er forfinet ned til mindste detalje og derfor får du ikke blot et stabilt og solidt løbehjul, men også:

 • Polstret håndtag
 • To små hjul bagpå og et enkelt stort foran
 • Skridsikkert trinbræt
 • Justerbart styr
 • Gode skumdæk
 • Holdbar lakering som tåler slid og styrt

Perfekt til mindre børn

For mindre børn kan det være en udfordring at holde balancen på et løbehjul. Balancen er dog en smal sag, når barnet befinder sig på løbehjulet fra PUKY, som er udstyret med tre hjul, et foran og to bagved, for ekstra stabilitet.

Det trehjulede løbehjul er yderst brugervenligt og nemt at gå til, hvorfor vi især anbefaler dette til mindre børn, som endnu ikke har helt styr på balancen på tohjulede køretøjer.

Det er dog ikke kun små børn, som kan få glæde af løbehjulet, for det tåler op til 20 kg og kan derfor benyttes af store såvel som små børn. 

Praktiske oplysninger

 • Længde: 75 cm
 • Højde: 55-67 cm
 • Farvemuligheder: Adskillige
 • Anbefalet alder: Fra 2 år

Razor A5 Lux

Derfor anbefaler vi denne

Razor A5 Lux løbehjul
Anbefalet alder: Fra 8 år

Løbehjul med bremse og støttefod

Det smarte løbehjul fra Razor er udstyret med en patenteret bagbremse, som let kan betjenes med den ene fod. Bremsen er helt simpel og uden teknik og kræver derfor ikke teknisk viden eller vedligeholdelse. 

Løbehjulet er også udstyret med en lille og diskret støttefod, så løbehjulet kan parkeres, når det ikke er i brug. 

Store og komfortable hjul

Razor A5 har store hjul på hele 200 mm i diameter, hvilket garanterer en fremragende kørekomfort og stabilitet. Hjulene er lavet af urethan og kan uden problemer tilbagelægge massevis af kilometer uden at blive dårlige. 

Foldes let sammen

Hvis I skal på tur, men barnet insisterer på, at løbehjulet skal med, kan det let klappes sammen.

Sammenklappet fylder løbehjulet ganske lidt og fordi det er lavet af aluminium, vejer det heller ikke alverden, hvilket gør løbehjulet yderst nemt at bære på. 

Aluminiumsstellet er af høj kvalitet og tåler hård behandling, hvis barnet af og til kører vildt. 

Praktiske oplysninger

 • Længde: 52,4 cm
 • Højde: 62,5 cm
 • Vægt: 4,2 kg
 • Farvemuligheder: Sølv, sort, blå og lyserød
 • Anbefalet alder: Fra 8 år

Scoot and Ride Highway Kick

Derfor anbefaler vi denne

Løbehjul og løbecykel i én

Vi elsker, når man virkelig får noget for sine penge. Derfor er vi også begejstrede for det kombinerede løbehjul og løbecykel, som er en smart 2-i-1 løsning. 

Transformeres Scoot and Ride til en løbecykel, er den især velegnet til mindre børn, imens det som løbehjul er helt perfekt til lidt større unger. 

Det er nemt at omdanne løbecyklen til et løbehjul og omvendt – faktisk kræver det hverken teknisk snilde eller værktøj. 

Gode justeringsmuligheder

Ingen børn er ens og derfor er det en fordel, at du kan tilpasse løbehjulet, så det passer til lige nøjagtigt dit barn.

Løbecyklen kan justeres i sædehøjden og på løbehjulet kan du indstille højden på styret, så køretøjet altid passer til dit barns størrelse. 

Smart!

Kvalitet og sikkerhed i topklasse

Producenten af Scoot and Ride Highway, har lagt meget energi i at skabe en løbecykel som er sikker og af høj kvalitet, så der ikke sker uventede uheld midt i legen. 

Kvaliteten og designet er til topkarakter, ligesom sikkerheden er værd at fremhæve. Bremser på forhjul, som forældrene kan indstille, og en bremse på baghjulet, som barnet selv kan betjene, giver større kontrol over cyklen og løbehjulet.  

Forrest på løbehjulet finder du en lille klods, som er beviset på, at der virkelig er tænkt over sikkerheden. Den lille klods gør nemlig, at cyklen eller løbehjulet ikke kan tippe forover. En lille, men yderst effektfuld detalje, som understreger hvor gennemtænkt denne løbecykel er

Vælg mellem flere farver

Du finder denne lækre og smarte løbecykel i flere farver. Tryk nedenfor og se udvalget.

Praktiske oplysninger

 • Sædehøjde: 22,5 – 29,0 cm
 • Styrhøjde: 57 – 64 cm
 • Farvemuligheder: Adskillige
 • Anbefaldet alder: 0-5 år (Løbecykel; 0-3 år, løbehjul; 1-5 år)

Globber Primo V2 løbehjul

Derfor anbefaler vi denne

Anbefalet alder: Fra 3 år

Godt begynder løbehjul

Løbehjulet fra Globber har tre hjul, to foran og et bagved, hvilket gør det lettere at holde balancen. Af den årsag er dette fine løbehjul oplagt til begynderen, som endnu ikke har helt styr på teknikken og balancen. 

Med et tryk på en lille knap foran på løbehjulet kan forhjulene forhindres i at dreje, så der kun kan køre frem og tilbage. Når forhjulene ikke kan dreje, er det lettere fore barnet at styre løbehjulet, fordi det kun kan køre frem og tilbage. Denne indstilling er derfor rigtig god, indtil barnet for alvor bliver fortrolig med sit løbehjul. 

Højden på styret kan justeres

Hvis barnet pludselig skyder i vejret, behøver du ikke frygte, at det ikke længere kan bruge sit Globber løbehjul. 

I takt med at barnet vokser sig højere og større, kan du justere højden på styret. 

Styret kan justeres i tre forskellige højder, hvilket let klares uden brug af værktøj. 

Globber har masser af erfaring

Globber startede produktionen af køretøjer til børn i 2014, men udviklingen af deres produkter tager udgangspunkt i mere end 20 års erfaring med produktion af løbehjul og løbecykler. 

Kvalitet, smart udseende og godt design er kendetegn for alle produkter fra Globber. 

Vælg mellem flere farver

Globber Primo kommer i 4 forskellige farver. Vælg mellem blå, rød, pink og lime. Tryk nedenfor og se de mange farvemuligheder.

Praktiske oplysninger

 • Højde: 67,5 – 77,5 cm
 • Vægt: 2,3 kg
 • Materiale: Aluminium
 • Farvemuligheder: Blå, rød, pink og lime
 • Anbefalet alder: Fra 3 år

Streetsurfing Trick løbehjul

Derfor anbefaler vi denne

Streetsurfing trick-løbehjul
Anbefalet alder: Fra 8 år

Perfekt til seje tricks

Hvis det ikke længere er nok for barnet at køre rundt i cirkler på vejen i parcelhuskvarteret, er det måske på tide at prøve kræfter med et trick-løbehjul.

Kør på baghjul, forhjul, hop fra kantstenen eller glid hen ad en rail – det meste kan lade sig gøre med dette super fede trick-løbehjul fra Streetsurfing. Løbehjulet er desuden også velegnet til kørsel på rampe.

Dette løbehjul tåler at blive kastet lidt rundt med, hvilket er uundgåeligt, hvis barnet skal lave vovede manøvrer og tricks. Hjulene er af holdbart gummi og selve stellet er af robust letvægts aluminium. 

Vælg mellem flere designs

Et trick-løbehjul skal meget gerne have udstråling, da det kan være en del af den lille vovehals’ personlighed. Derfor er der masser af farver og designs at vælge imellem. 

Tryk nedenfor og se udvalget af Streetsurfer løbehjul.

Praktiske oplysninger

 • Højde: 83 cm
 • Materiale: Aluminium
 • Farvemuligheder: Adskillige
 • Anbefalet alder: Fra 8 år

Vil du se flere løbehjul?

Vi har kun præsenteret dig for toppen af isbjerget – udvalget af løbehjul er fortsat enormt. Tryk på knappen nedenfor og bliv ledt videre til vores smarte shop, hvor du kan finde produkter fra flere forskellige forhandlere og sammenligne priserne. 

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvor gammel skal man være for at køre på løbehjul?

Et løbehjul kan bruges fra 2 år og op. Nogle løbehjul vil være begrænsede af brugerens vægt, men ellers kan man køre på løbehjul, så længe man har lyst.

Hvad koster et løbehjul?

Løbehjul svinger meget i pris. Der findes løbehjul til under 200 kr. men også løbehjul som koster flere tusinde.

Hvilket løbehjul skal jeg vælge?

Hvilket løbehjul som er det rigtige for dit barn, afhænger af barnets størrelse, behov og motoriske formåen. Det kan dog være svært at vide, hvorfor vi anbefaler, at du tager udgangspunkt i barnets alder.

Ved hvert løbehjul på vores liste kan du se den anbefalede alder, så du har noget at gå ud fra, når du skal vælge det helt rigtige løbehjul. 

Scroll til toppen