Guide til valg af børne-gokart

I det følgende vil der optræde affiliate-links. 

Vores favorit
KidCar MoonGoKart - De bedste gokarts til børn

KidCar

God til prisen

Abarth

Den vilde
Rollplay Gokart - De bedste gokarts til børn

Rollplay

Den vilde
God til prisen

Abarth

Vores favorit
KidCar MoonGoKart - De bedste gokarts til børn

KidCar

Den vilde
Rollplay Gokart - De bedste gokarts til børn

Rollplay

En gokart er et super fedt transportmiddel, fordi den forener perfekt vejgreb med god styring og fart. Det samlede udvalg af børnegokarts er ganske stort og består både af manuelle og motordrevne gokarts. 

På den ene side er det fedt med et stort udvalg, da der dermed er noget for enhver smag og ethvert behov. På den anden side fører det enorme udvalg til, at det kan virke en smule uoverskueligt at finde den perfekte gokart til sit barn.

Med henblik på at spare dig for en masse researcharbejde har vi udarbejdet artiklen her, hvori vi præsenterer dig for vores bud på de 6 bedste gokarts til børn. Vi har forsøgt at favne bredt i vores udvælgelse, hvorfor du både finder manuelle og motordrevne gokarts på vores liste. Ligeledes finder du gokarts i forskellige prislejer.

Udvælgelsen har taget afsæt i mange timers research, hvor vi har orienteret os i tests og produktanmeldelser af gokarts samt læst et utal af produktbeskrivelser. 

De 6 bedste gokarts til børn

Herunder følger vores bud på de 6 bedste børnegokarts. Hver gokart er ledsaget af en letforståelig produktbeskrivelse, så du let kan lære de enkelte gokarts godt at kende. Foruden produktbeskrivelserne har vi tilføjet aktuelle priser på samtlige karts. 

Abarth Pedal GoKart

Derfor anbefaler vi denne

Anbefalet alder: 3-8 år

Modellen her er utvivlsomt en af de pedal-gokarts, der kører allerbedst. Mekanikken er virkelig i top, hvilket gør, at man får det maksimale fart ud af den energi, som man investerer. 

Eksklusivt design fra Abarth 

Det er imidlertid ikke kun mekanikken, der spiller. Designet er også i lige i skabet, hvilket på ingen måde er noget tilfælde. 

Det er nemlig Fiat-ejede Abarth, der står bag, og det er langt fra den første gokart, som denne producent udvikler. Deres årelange erfaring med at producere kvalitetskarts kommer skam også til udtryk på flere områder, blandt andet gennem det lækre design, hvor der tydeligvis er kælet for enhver detalje.

Yderst komfortvenlig 

Gokarten er udstyret med rigtige gummihjul af høj kvalitet, hvilket har to altoverskyggende positive konsekvenser. 

Først og fremmest er hjulene med til at forbedre kørerens køreegenskaber og komfort. Dernæst bidrager hjulene til et formidabelt vejgreb, hvilket er styrkende for sikkerheden. Sikkerheden styrkes yderligere af, at der med til vognen følger en fin sikkerhedssele.

Gokartens komfort styrkes tilmed af racerens fine sportssæde og -rat.

Mulighed for at justere sædet 

Sædet kan indstilles efter højde. I alt tilbydes der tre forskellige højdeindstillinger, så uanset om dit barn vokser hurtigt eller langsomt, burde denne kart kunne indstilles, så den passer. 

Med friløb

Gokarten er med friløb, hvilket betyder, at pedalerne ikke drejer rundt, når det går ned ad bakke. Denne funktion er meget, meget værdsat hos mange forbrugere, så overvej grundigt, om ikke du skal vælge den til. Også selvom du ikke bor i et ujævnt område.

Praktiske informationer 

 • Max førervægt: 40 kg
 • Anbefalet alder: 3-8 år
 • Vægt: 12,8 kg

Flower Air-AR8D Classic Gokart

Derfor anbefaler vi denne

flower-air-ar8d-classic-gocart-5-11-ar-born - De bedste gokarts til børn
Anbefalet alder: 5-11 år

En gokart, hvor der både er styr på mekanikken og det æstetiske. Det ydre gider vi ikke bruge særligt mange kræfter på at beskrive, da billedet gør det væsentlig bedre, end vi kan gøre med ord. 

I stedet vil vi give os til at fortælle lidt om det mekaniske, som i den grad spiller for den her gokart. 

Super gode dæk 

Dækkene er helt i top, hvilket blandt andet skyldes gode kuglelejer. Når man træder i pedalerne, fornemmer man hurtigt, at der ikke er nogen unødvendig modstand, og at al ens energi uden problemer veksles til fremdrift, hvilket i høj grad skyldes dækkene og kvaliteten af disse.

Fine justeringsmuligheder

Gokarten er, som du kan se lidt længere oppe, tiltænkt børn i alderen 5-11 år. Som du uden tvivl er bevidst om, er der størrelsesmæssigt stor forskel på en 5- og 11-årig. 

Hvis raceren skal leve op til, hvad den lover, er det derfor vigtigt, at denne kan tilpasses forskellige førerstørrelser, og det kan den naturligvis også.

Det er blandt andet muligt at justere sædet, så dette passer til førerens benlængde. I alt kan der vælges mellem fire indstillinger.

Friløb og fin håndbremse

Foruden ovenstående er det også værd at nævne, at gokarten har friløb på pedalerne, hvilket betyder, at de ikke drejer rundt, når det går nedad bakke.

Sidst, men ikke mindst vil vi lige bemærke den fine håndbremse, der gør, at man kan lave nogle fede, vilde opbremsninger, hvor raceren skøjter sidelæns henad vejen. 

Praktiske informationer

 • Vægt: 14 kg
 • Størrelse: 111 x 72 x 66 cm.

KidCar Moon-Gokart

Derfor anbefaler vi denne

KidCar MoonGoKart - De bedste gokarts til børn
Anbefalet alder: 3,5-12 år

Denne gokartstype kaldes for en moon-car. En moon-car adskiller sig en del fra en traditionel gokart, blandt andet hvad angår styringen. En traditionel gokart styres med et rat i midten, mens en moon-car styres ved hjælp af to håndtag, som sidder i hver sin side af raceren. 

Når man rykker i et af disse håndtag, så drejer baghjulene, hvilket får raceren til at dreje. Styringen er meget intuitiv, og allerede efter få sekunder i sædet har man helt styr på, hvordan man gør.

Ekstremt populære i daginstitutioner 

Moon-caren har i mange år været yderst populær i daginstutioner landet over. Både i børnehaver og indskolinsområder har moon-cars været noget af det legetøj, som børnene har været allervildest efter at få fat i, når den har stået på legetid.

Der er mange gode grunde til racerens høje popularitet. Først og fremmest skyldes populariteten, at det er ekstremt sjovt at køre i en moon-car, og at denne evner at manøvre rundt i alverdens forskellige terræner.

Derudover er kvaliteten et vigtigt parameter. Det legetøj og udstyr, som daginstitutionerne investerer i, skal være af yderst høj kvalitet, da rigtig, rigtig mange børn kommer til at lege med det, og det er langt fra alle børn, der behandler det, som var det lavet af skrøbeligt glas. En moon-car er ekstremt hårdfør og modstandsdygtig, og det skyldes blandt andet, at stellet er af massivt stål.

Kan tilpasses barnets højde

Det ergonomiske sæde kan indstilles på fire forskellige måder. Dette betyder, at man kan tilpasse raceren forbrugerens benlængde, og det er blandt andet derfor, at en moon-car kan bruges af et så bredt aldersinterval, som den kan. Hvis du skulle have overset det længere oppe, kan vi fortælle, at aldersintervallet for målgruppen er 3½-12 år.

Praktiske informationer 

 • Anbefaler alder: 3½-12 år 
 • Vognen er 110 cm lang
 • CE-Godkendt efter EN 71.1/2
 • Leveres usamlet – dansk vejledning medfølger

Puky gokart F20 rød

Derfor anbefaler vi denne

Puky gokart F20 rød - De bedste gokarts til børn
Anbefalet alder: 3-8 år

Gokarten her er af mærket Puky, som er tysk og kendt for god kvalitet og lækkert design. Lige netop disse to forhold kendetegner også denne gokart, som både er en fryd for øjet og fornøjelsesmusklen. 

Vi har medtaget F20-modellen – som er den mindste i serien – da denne kan bruges af børn helt ned fra treårsalderen. 

Mange lækre detaljer

Gokarten er super nem at styre og betjene, og så er den fyldt med en masse smådetaljer, der gør den samlede oplevelse med den ekstraordinært god.

Med henblik på at gøre præsentationen af disse smådetaljer så overskuelig som mulig, præsenteres de herunder i punktform:

 • Med sportsrat med integreret horn
 • Med fin håndbremse
 • Med justerbart sæde
 • Med robust stel i en flot rød farve
 • Med friløbsfunktion 

Praktiske informationer

 • Anbefaler alder: Fra 3 år
 • Maksimal belastning: 50 kg
 • Materiale: Stål med slagfast pulverlakering samt plast
 • Vægt: 10,5 kg.

Rollplay el-gokart – Turnado Drift Racer

Derfor anbefaler vi denne

Rollplay Gokart - De bedste gokarts til børn
Anbefalet alder: Fra 8 år
Ingen priser tilgængelige

Hvis dit barn er til action, fart og spænding, så er denne her mekaniske gokart et perfekt valg for dig og dit barn. 

Topfarten er 14 km/t, hvilket måske ikke lyder af voldsom meget, men faktisk føles 14 km/t ganske hurtigt i en gokart, fordi man sidder så langt nede i sådan en racer.

Kan drifte 

Gokartens baghjul kan dreje 360 grader, hvorfor man i denne kan generere ægte overstyring og dermed drifte. At drifte giver en super fed følelse, og når man bliver god til det, ser det virkelig også fedt ud. 

Stabil racer

Gokarten har to store forhjul, som sikrer en god balance og styring. Generelt set er gokarten lavet af stabile hårdføre materialer, der tåler voldsomme stød.

Batteriets levetid

Når batteriet er fuldt opladet, holder det omkring en time. Der medfølger både batteri og oplader til bilen. Det tager omkring 10 timer at oplade batteriet. 

10 timer lyder af ret meget, men hvis man gør det til en vane at udnytte nattens timer til opladning, er det slet, slet intet problem med den relativt lange ladetid.

Praktiske informationer

 • Antal gear: 1
 • Motor 24 V
 • Batteri 24 V
 • Ladetid 8 – 12 timer
 • Køretid pr. opladning Op til 1 time
 • Maks. brugervægt: 50 kg
 • Mål i cm 64 x 102 x 77
 • Godkendelser CE, EN71-1,2 & 3 og EN62115
 • Anbefalet alder Fra 8 år.

Impulse Electric Go Kart 20Ah 

Derfor anbefaler vi denne

Impulse Electric Go Kart 20Ah - De bedste gokarts til børn
Anbefalet alder: Fra 10 år

Hvis dit barn er lidt af en vildbasse, der godt kan lide fart og eventyr, er gokarten her et solidt bud på dit barns kommende bedste legekammerat.

Gokarten er nemlig sjov, vild og præsterer stort set over hele linjen: Sikkerheden er i top, rammen stabil, komforten lækker, funktionsmulighederne mange, og farten fin. 

Hvor hurtig er raceren?

Gokartens tophastighed er 32 km/t. hvorfor den nok skal få det til at kilde dejligt i maven og adrenalinen til at pumpe. 

Hvis du synes, at 32 km/t er i overkanten for dit barn, betyder det ikke nødvendigvis, at gokarten her ikke er en mulighed.

Det er nemlig muligt at forudindstille tophastigheden, så den ikke er nær så høj. I alt tilbyder gokarten tre forskellige tophastighedsindstillinger.

En topmoderne gokart

Gokarten er topmoderne, hvilket kommer til udtryk via ydre såvel som indre karakteristika. En måde, hvorpå det moderne islæt kommer til udtryk, er via det fine display i raceren, der afslører, hvor meget batteri der endnu er tilbage. 

Batteriet holder en time 

Når batteriet er helt opladet, holder det en time, før det atter skal oplades. Opladningstiden er otte timer. 

Praktiske informationer

 • Maks. belastning: 60 kg
 • Mål: H93 x L133 x B81 cm
 • Vægt: 68 kg
 • Motor: 1000W
 • Opladningstid: 8 timer
 • Køretid: ca 50 – 60 minutter
 • Batteri: 4 x 12V 20Ah.

Vil du se flere gokarts til børn?

Hvis ingen af ovenstående gokarts var, lige hvad du søgte, så fortvivl ej. 

Husk på, at vi blot har vist et lille udsnit af det samlede udvalg, og at der derfor sagtens kan være en gokart derude et sted, som er, lige hvad du søger. Klik på knappen herunder, hvis du vil præsenteres for endnu flere modeller. 

Find en masse yderligere spændende produktguides på Babyhelp

Husk på, at vi ikke blot har skrevet en udførlig produktguide om børnegokarts her på Babyhelp. Hos os finder du nemlig produktguides til stort set ethvert baby- og børneprodukt.

Find blandt andet produktguides til følgende produkter: Legehusebabysoveposer, børnecykler, elbiler, babysenge, gyngeheste, sandkasser og brystpumper.

Scroll til toppen