Babybadekar – Se de bedste badekar til baby

Babybadekar guide cover

Med det rigtige babybadekar kan badningen blive en succes og noget barnet ligefrem glæder sig til. Det rigtige badekar er fundamentet som gør, at badningen bliver sikker, behagelig og sjov, hvorfor du gør ganske klogt i at finde det helt rigtige til dine og babys behov. Her på siden har vi, med afsæt i tests og anmeldelser af brugere, udvalgt de 6 babybadekar, som vi mener fortjener din opmærksomhed. 

Se vores bud på de 6 bedste babybadekar

Oversigten over de bedste babybadekar er i vilkårlig rækkefølge. Hvert babybadekar er ledsaget af en letforståelig produktbeskrivelse. Ligeledes præsenterer vi dig for forhandlernes aktuelle priser på de enkelte babybadekar.

I det følgende vil der optræde affiliate-links. 

Baby Dan babybadekar

Derfor anbefaler vi dette

Baby Dan badekar
Anbefalet alder: 0-12 måneder
Forhandler Totalpris Læs mere
199,00 DKK Besøg butikken

Man kan ikke sige babyudstyr uden også at sige Baby Dan. Den danske virksomhed står bag en bred vifte af kvalitetsprodukter til de aller mindste – ofte til en yderst rimelig pris.

Billigt men godt!

En lav pris behøver ikke betyde, at produktet er af dårlig kvalitet, at der er farligt at bruge eller grimt at se på. Det er dette helt simple babybadekar fra Baby Dan et fremragende eksempel på. 

Du får Baby Dans velkendte kvalitet, et praktisk badekar med særlig udformning som gør badningen lettere, samtidig med at du sparer penge sammenlignet med de andre alternativer på markedet. 

Gør badningen endnu lettere med et stativBaby Dan badekarstativ

Når baby er i bad, foregår det som udgangspunkt med babybadekaret stående på gulvet, hvilket sjældent giver anledning til en særligt behagelig arbejsstilling for mor og far, når de skal vaske den lille. Udover en ren baby, ender du derfor ud med ømme knæ eller ondt i ryggen, fordi du skal ligge på knæ eller stå foroverbøjet i længere perioder af gangen. 

Løsningen kan være et smart badekarstativ som kan tilkøbes. Badekaret placeres på stativet og bliver dermed hævet op i en passende højde, så du kan bruge din energi på at tage dig af dit barn i stedet for at ømme dig. 

Badekarstativet kan klappes sammen når det ikke er i brug og fylder derfor ikke på badeværelset. Du finder badekarstativet her.

Praktiske oplysninger

 • Mål: H: 25 x B: 40 x L: 81 cm 
 • Kapacitet: Op til 35 liter vand
 • Materiale: Plastik

Bébé-jou

Derfor anbefaler vi dette

Bébé-Jou babybadekar
Anbefalet alder: 0-18 måneder
Forhandler Totalpris Læs mere
499,95 DKK Besøg butikken
509,00 DKK Besøg butikken

Babybadekaret fra Bébé-jou er badekarenes svar på en schweizerkniv – du kan nemlig meget mere end blot at give din guldklump en skyller. Adskillige praktiske og smarte funktioner gør, at vi ikke tøver med at anbefale dette badekar til baby.

Smarte funktioner

Hvor nødvendige følgende funktioner er, kan altid diskuteres. Vi mener dog at de kan gøre badningen lettere, hvorfor der er god grund til at overveje badekaret fra Bébé-Jou, som blandt andet byder på følgende:

 • Termometer som bruges som prop. Nu behøver du ikke længere bekymre dig om temperaturen på vandet, for med det indbyggede termometer ved du altid om vandet er for varmt, koldt eller lige tilpas. Termometret fungerer også som prop i babybadekaret.
 • Indbygget sæbedispenser. To smarte pumpeflasker i den ene ende af babybadekaret gør, at du altid har sæbe indenfor rækkevidde, så du let og bekvemt kan få din baby helt ren, uden du behøver fjerne dig fra barnets side. 

Stativ kan tilkøbesBébé-Jou badekar

Der er langt ned til barnet i badekaret på gulvet, hvorfor du enten skal stå kraftigt foroverbøjet for at nå, eller sætte dig på gulvet. 

Begge dele kan være ubehageligt i længden, og der er derfor god grund til at overveje at tilkøbe et smart stativ som badekaret kan placeres på og dermed gøre hele bade-processen lettere og mere behagelig for mor og far. 

Når stativet ikke er i brug, kan det let klappes sammen og stilles væk. Du finder badekarstativet til Bébé-Jou her.

Praktiske oplysninger

 • Mål: 83,5 x 40 x 32 cm
 • Materiale: Plastik

Stokke Flexi babybadekar

Derfor anbefaler vi dette

Stokke Flexi
Anbefalet alder: 0-18 måneder
Forhandler Totalpris Læs mere
319,95 DKK Besøg butikken

Stort babybadekar som kan klappes sammen

Et stort badekar er praktisk, fordi det kan bruges længe, selvom barnet vokser sig større. Stokke Flexi er stort og kan bruges helt indtil dit barn er omkring 4 år.

Ulempen ved et stort babybadekar er dog typisk, at det fylder meget på badeværelset, hvilket ikke er særligt praktisk i ret mange hjem. Med Stokke Flexi er det dog ikke en bekymring du behøver have, for når du ikke bruger badekaret kan du uden problemer folde det sammen, så det kan gemmes væk i et skab.

Stokke Flexi, sammenklappeligt babybadekar

Sikkerhed i top

At give baby et bad i Stokke Flexi er både en komfortabel og hyggelig oplevelse, samtidig med at det uden unødige sikkerhedsrisici. 

Babybadekaret er holdbart, lever op til alle sikkerhedsstandarder og så er det udstyret med et skridsikkert gulv, så barnet lettere kan stå fast og ikke risikerer at glide. 

Tjek temperaturen med badekarproppen

Proppen i bunden af badekaret har ikke kun til formål at holde vandet indenbords, for det fungerer nemlig også som indikator for vandets temperatur. Proppen er ikke et termometer, men kan bruges vejledende, så du visuelt kan blive informeret om hvorvidt vandet er for varmt.

Praktiske oplysninger

 • Mål (udfoldet): L: 66 x B: 39 x H: 24 cm
 • Mål (sammenfoldet): L: 63 x B: 10 x H: 24 cm 
 • Materiale: Plastik

Mininor

Derfor anbefaler vi dette

Mininor badekar
Anbefalet alder: 0-12 måneder
Forhandler Totalpris Læs mere
319,20 DKK Besøg butikken

Spar på pladsen derhjemme

Til de små hjem eller i forvejen fyldte badeværelser, er det en enorm fordel, at dette smarte babybadekar kan foldes sammen så snart det ikke er i brug. 

Gem det sammenfoldede badekar væk i et skab eller brug håndtaget i den ene ende til at hænge den op på væggen.

Førnævnte håndtag kan bruges til at løfte rundt på badekaret når det er tømt, ligesom det kan bruges når karet skal tømmes for vand.

Praktiske oplysninger

 • Mål: 23 x 51 x 93 cm

OK-baby

Derfor anbefaler vi dette

OK-baby badekar
Anbefalet alder: 0-12 måneder
Forhandler Totalpris Læs mere
299,00 DKK Besøg butikken

Babybadekar til de små som endnu ikke kan sidde selv

Det tager tid før børn mestrer at sidde selv og selvom det kan være fristende at lade barnet træne sin sidde-balance i badet, er det ikke umiddelbart noget vi anbefaler. I stedet kan de små, som endnu ikke mestrer at sidde selv, få hjælp og støtte i dette badekar fra OK-baby.

I midten af badekaret finder du en badestøtte som sørger for, at dit barn ikke rutsjer og tager sig en utilsigtet dukkert. Støtten gør det lettere for barnet at holde balancen og mindsker dermed risikoen for uheld.

Kan klappes sammen og gemmes væk

Uanset om du kan lide udseendet på badekaret eller ej, er det en fordel at man kan pakke karet sammen og gemme det væk.

Du bestemmer naturligvis selv, om du vil have det stående fremme og klar til brug, eller om det skal foldes sammen og gemmes af vejen – uanset hvad, er det rart og praktisk at have muligheden. 

Praktiske oplysninger

 • Mål (åben): 81,2 x 21,8 x 48 cm
 • Mål (foldet sammen): 81,2 x 9,5 x 48 cm
 • Materiale: Plastik

Beemoo Care-badekar med stativ

Derfor anbefaler vi dette

Beemoo badekar - De bedste babybadekar
Anbefalet alder: 0-12 måneder
Forhandler Totalpris Læs mere
289,00 DKK Besøg butikken

Hvis du har dårlig ryg, er dette badekar en rigtig god løsning for dig. Producenterne bag har nemlig forsøgt at skabe et badekar, der giver forældrene optimale betingelser, når de skal bade deres barn, og det, må vi sige, er lykkedes ganske godt. 

Det medfølgende stativ sikrer nemlig gode ergonomiske forhold for dig, når du bader dit barn. Grundet dette stativ slipper du for at sidde i udmattende stillinger samt at bukke dig ned efter dit barn og dermed belaste ryggen. 

Badekarret i sig selv er også ganske fint

Vi skal være ærlige og sige, at det i høj grad er stativet, der er skyld i, at vi anbefaler dette badekar. Stativet gør nemlig badningen så meget lettere!

I sig selv er badekarret ikke noget ekstraordinært. Det kan det, som et badekar skal kunne, og så har det en smart aftapningsfunktion i bunden, der er værd at nævne. Ligeledes skal den fine størrelse også fremhæves.

 

Find en masse yderligere spændende produktguides på Babyhelp

Husk på, at vi ikke blot har skrevet en udførlig produktguide om babybadekar her på Babyhelp. Hos os finder du nemlig produktguides til stort set ethvert baby- og børneprodukt.

Find blandt andet produktguides til følgende produkter: pusletasker, legehuse, bObles, klapvogne, løbecykler og weekendsenge.

Nødvendigt tilbehør til babybadekaret

I det fælgende afsnit vil vi gennemgå 3 af de ting, som vi ikke mener man kan undvære, hvis badet skal være rart og lækkert for baby såvel som forældre. 

Skridsikker måtte

Vand gør glatte overflader endnu mere glatte – det ved du sikkert godt. Netop derfor skal man som forælder passe særligt godt på sit barn, når det tager små usikre skridt i vand. Er uheldet ude, vælter barnet og risikerer at slå sig og få en ubehagelig oplevelse med badekaret, hvilket potentielt kan gøre fremtidige bade knap så tiltalende for den lille. 

Vi anbefaler derfor altid, at du investerer i en skridsikker måtte, som kan placeres i bunden af badekaret. Skridsikre måtter er typisk af gummi og med en ru overflade som gør det lettere at bevare fodfæstet på underlaget. 

Vi anbefaler nedenstående bademåtte fra Baby Dan, som er billig og nem at anvende, samtidig med at den er stabil i brug. På undersiden af måtten finder du adskillige små sugekopper, som sørger for, at måtten er solidt plantet på underlaget og derfor ikke glider.

Baby Dan bademåtte

Skridsikker bademåtte til babybadekar
Forhandler Totalpris Læs mere
48,00 DKK Besøg butikken
69,95 DKK Besøg butikken

Badekar til spædbarn? – Brug en indsats

Spædbørn kan ikke sidde selv og de har derfor brug for støtte, når de er i badekar. Den støtte skal komme fra en voksen, som dog risikerer at blive øm i kroppen af at holde barnet ovenvande. 

Der er heldigvis hjælp at hente, hvis du får fingrene i en badekarsindsats, som kan støtte barnet og aflaste dig når der skal bades.

Husk at du stadig skal være der for dit barn på alle tidspunkter. Selvom barnet kan være i badet uden din støtte takket være indsatsen i karet, må du under ingen omstændigheder lade den lille være ude af syne. 

Vi anbefaler denne indsats til babybadekar:

Baby Dan Badestol

Forhandler Totalpris Læs mere
135,00 DKK Besøg butikken
169,95 DKK Besøg butikken

Babybadekar med stativ

Det kan være hårdt for kroppen i længden, hvis du skal ned på gulvet for at holde din badende baby. Derfor vil din krop med garanti takke dig, hvis du vælger at investere i et babybadekar med stativ. 

De fleste babybadekar og stativer købes seperat, så hvis du allerede har et badekar til baby, kan du sagtens tilkøbe et stativ efterfølgende. 

Vi anbefaler nedenstående stativ til babybadekar fra Baby Dan. Stativet er så godt som universalt, da det kan indstilles i to forskellige bredder, så det passer til de fleste babybadekar. 

Baby Dan – Babybadekar stativ

Babybadekar stativ
Forhandler Totalpris Læs mere
249,95 DKK Besøg butikken

Hvorfor et babybadekar – er det ikke fint nok med et brusebad?

Du kan sagtens give dit barn en skyller under bruseren ligesom du selv gør, når du trænger til at blive ren. Det er dog ikke helt problemfrit at vælge bruseren fremfor badekaret og du skal derfor være forberedt på, at det kan blive besværligt. 

Større børn som kan stå og holde balancen selv, kan i teorien sagtens blive placeret under det rindende vand fra brusehovedet, men det er vores erfaring at det langt fra er alle der synes om at få vand i hovedet, hvilket man unægteligt kommer til, når man tager et brusebad. Samtidig er et brusebad typisk lidt mere kedeligt, fordi barnet ikke kan lege i og med vandet på samme måde som i et kar. 

Vi anbefaler ikke brusebad til spædbørn, da de har brug for en mere rolig oplevelse. Rindende vand larmer, det kommer i øjnene og er generelt ikke så rart, hvis man endnu ikke er tryg ved vand. Modsat er det mere trygt og roligt at ligge i det lune vand i et babybadekar. 

Hvis du er i shoppehumør, så tjek hellere end gerne vores shop.

Vores smarte opsætning muliggør, at vi kan vise dig alt tøj og samtlige sko fra en række af de bedste forhandlere af børne- og babytøj. I vores shop har vi derfor ALT inden for baby- og børnetøj samt -sko. Tilmed har vi mulighed for at vise dig den allerbedste pris!

Lyder det fristende?

Så tag eksempelvis et kig på vores børnestrømpebukser, sweatshirts til børn, børneundertøj eller termotøj til børn

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen