Leander Matty puslepude – Find den bedste pris med vores hjælp

Leander Matty Puslepude guide cover

Leander Matty puslepuden er folkets favorit. Vi har her kreeret en købsguide med alle de informationer, som du kunne have brug for, for at blive afklaret om, hvorvidt puslepuden er det rette valg for dig. Købsguiden indeholder alt fra en oversigt over aktuelle priser til indsigt i produktspecifikationer og eksempler på forbrugeranmeldelser.

Grundig introduktion til en favorit af folket

Herunder følger en nærmere introduktion til Leander Matty puslepuden, som må siges at være en favorit af folket. Dette dokumenteres af, at puslepuden i skrivende stund har 79 positive anmeldelser ud af 79 anmeldelser i alt på Pixizoo. 

Vi har samlet aktuelle priser fra forhandlerne, så du kan få puslepuden til den bedst mulige pris. Derudover har vi skrevet en grundig introduktion til produktet, så du kan opnå afklaring omkring, hvorvidt puslepuden er det perfekte match for dig.

Købsguide for Leander Matty puslepuden

Leander - guide til puslepuder

Du vil uden tvivl støde på denne puslepude i rigtig mange hjem. Den er nemlig fandens populær – og dette med god grund. Puslepuden er nemlig decideret komplet og har fortrin inden for alle de parametre, der er vigtige for en puslepude. 

Formstøbt puslepude

Der er tale om en formstøbt puslepude, hvor komfort, funktionalitet, sikkerhed og design går hånd i hånd. 

Puslepuden er lavet af noget, man kalder PUR-materiale, og hvis det ikke siger dig alverden, kommer der herunder en nærmere forklaring. 

Hvad er PUR?

PUR er et dejligt blødt materiale, som i denne sammenhæng bevirker, at du hverken behøver stofble, håndklæde eller andet betræk til puslehynden. 

Bløde og behagelige materialer er ofte purøse, men det gælder ikke for PUR, der både er slidstærkt og fleksibelt.

Dertil er det værd at nævne, at PUR er helt fri for sundhedsskadelige og hormonforstyrrende stoffer.

Let at rengøre 

En babyrøv er en uforudsigelig mudderfontæne, som man aldrig ved hvornår går i udbrud. Derfor er det uundgåeligt, at en puslepude bliver smudsig og beskidt. 

Netop derfor er det meget vigtigt, at ens puslepude er let at rengøre, og det må man sige, at denne er. Den er nemlig – trods dens bløde og behagelige overflade – helt og aldeles vandtæt, og rengøring kan derfor let kan klares med en fugtig klud. 

Dumt sted at spare 

Prisen på puslepuden er i den høje ende af skalaen, og dette faktum vil uden tvivl få nogle til at tøve med investere. 

Vi mener dog, at når det kommer til netop puslepuden, vil det være et dumt sted at sidde tungt på skattekisten.

Du kommer nemlig til at bruge din kommende puslepude så ekstremt mange gange, at du flere gange dagligt vil forbande din nærighed langt ned i helved, hvis du vælger at gå med en for billig model med for mange vækstpunkter.

For at sætte ovenstående i relief kommer der her lidt tal. 

En nyfødt baby skal i gennemsnit have skiftet ble 6-10 gange dagligt. De fleste børn smider først bleen i en alder af 3 år. Man behøver vist ikke have kuglerammen frem for at konstatere, at det bliver til helt ekstremt mange bleskift. 

At skifte ble er i forvejen ikke den sjoveste opgave. Duften minder ikke ligefrem om spirende blomster, og udsigten yder heller ikke den udsigt, som man har, når man indtager en strandplads på Maldiverne, megen konkurrence. 

Når ulykker i bleen ikke fører til jubel i privaten, er det vigtigt, at forholdene for skifteprocessen er så gode som overhovedet muligt både for barnet og den forælder, der trækker Sorte Per. 

Vi vil ikke lyve og sige, at bleskift bliver en sand fornøjelse med Leander Matty puslepuden, men det bliver nu engang så behageligt, som den slags kan blive.

En pusleplads kan bruges til mere end blot bleskift 

En pusleplads bruges sædvanligvis til bleskift, men faktisk har denne plads også potentiale til at blive brugt i andre sammenhænge og med andre formål, for eksempel til babymassage samt leg, hyggesnak og øjenkontakt med baby.

Unikt brugervenligt design 

Ethvert barn når på et tidspunkt en alder, hvor barnet har lidt svært ved at ligge stille puslepladsen. 

Dette har designerne bag Leander Matty heldigvis taget hensyn til. Denne puslepude er nemlig designet med små kanter, der sørger for at holde dit barn på puslepuden, mens dette pusles. 

Kanterne bidrager ligeledes til at skabe tryghed for dit barn, hvilket vil gøre det mere roligt.

Sikkerheden er helt i top 

Når det kommer til babyudstyr, er et af de vigtigste parametre for langt de fleste nybagte forældre sikkerheden, og også her leverer Leander Matty til topkarakter.

Foruden de fine kanter, der sørger for at holde babyen på puden, er det værd at nævne, at puslehynden er skridsikker. I bunden af hynden finder man nemlig fire små fødder, som får puden til at stå helt stabilt og sikkert, der hvor man nu engang anbringer denne.

Praktiske informationer

  • Tykkelse top: 11 cm
  • Tykkelse bund: 3,5 cm
  • Vægt: 2,9 kg

Fås i flere farver

Hvis den grå udgave, som du blev præsenteret for øverst oppe, ikke er lige dig, kan vi berolige dig med, at puslepuden her fås i mange andre farver, blandt andet pink og blå. 

Det siger forbrugerne

Kilde: Pixizoo.dk

Oxana
5/5

“Puslepuden er af god kvalitet, kan bruges til flere børn og er virkelig alle pengene værd. Har på intet tidspunkt fortrudt købet!”

Fie
5/5

“Ligger godt og skridsikkert på bordet og bedst af alt kan den nemt tørres af. Pengene værd!”

Ikke den rette puslepude?

Hvis du på baggrund af ovenstående ikke vurderer, at Leander Matty er den rette puslepude for dig, så frygt ej. 

Der findes nemlig mange alternativer, så du skal nok finde det perfekte match. Hvis du vil se flere af vores anbefalinger, så klik på knappen herunder.

Find en masse yderligere spændende produktguides på Babyhelp

Husk på, at vi ikke blot har skrevet en udførlig købsguide om Leander Matty puslepuden her på Babyhelp. Hos os finder du nemlig produktguides til stort set ethvert baby- og børneprodukt.

Find blandt andet guides til følgende produkter og begivenheder:
brystpumper, legetelte, sandkasser, legehuse, pusleborde, babyshower, cykelanhængere til børn og babyalarmer.

Foruden en puslepude –  hvad skal du så mere have ved puslebordet?

At pusle sit barn er en omstændig proces, der kræver meget udstyr. En puslepude er naturligvis essensiel, men ikke tilstrækkelig i sig selv. 

I dette afsnit fremhæver vi alle de ting og elementer, som du med fordel kan have på eller i nærheden af puslebordet, når du giver din baby en ren mås. 

Vand er vanvittigt vigtigt 

Langt de fleste har monteret puslebordet i nærheden af en vandhane, hvorfor de helt automatisk har vand inden for rækkevidde. 

Nogle vælger dog at placere puslebordet et sted, hvor der ikke er en vandhane i nærheden, og hvis du har gjort det, skal du sørge for at sikre, at der er vand inden for rækkevidde på andre måder, når du pusler din baby. 

Muligheder i denne sammenhæng kunne være at fylde en skål, et babybadekar eller en balje med vand. Du kan med fordel have to beholdere til vand, så du har en med rent vand, og en til at rense kluden, når denne blive beskidt.

Du skal bruge lunt vand, og hvis du ikke gider at fylde din(e) vandbeholder(e) med vand fra hanen hver gang, kan du have en termokande med lunt vand stående ved puslebordet.

Rene bleer 

Når man har fjernet en beskidt ble, skal denne naturligvis erstattes af en ren. Man må aldrig efterlade sit barn, mens det ligger på puslepuden, da det skal være under konstant opsyn, hvorfor det er vigtigt, at de rene bleer befinder sig inden for ens rækkevidde.

Da du skal forvente at bruge op til 10 bleer om dagen, når dit barn er nyfødt, skal du have en stor mængde liggende i nærheden af puslepladsen.

Som udgangspunkt fås bleer i to typer, og du kan herunder lære om forskellene mellem disse.

Hvad kendetegner engangsbleer?

Som navnet antyder, er engangsbleer bleer, der kan bruges én gang, hvorefter de skal smides ud. 

Det kan være fristende at fylde lageret med engangsbleer, men faktisk anbefaler vi, at du ikke køber alt for stort ind. 

I begyndelsen vil dit barn nemlig vokse meget hurtigt, og du risikerer derfor, hvis du fylder pulterkammeret med bleer, at brænde inde med en stor stak, som dit barn ikke længere kan passe.

–> Køb engangsbleer af høj kvalitet her <–

Hvad kendetegner stofbleer?

En stofble kan modsat en engangsble vaskes og bruges flere gange. Typisk bruger man stofbler til at lægge under barnets numse, når dette befinder sig på puslebordet. 

På den måde slipper man for at vaske betrækket til sine puslehynder flere gange ugentligt.

Derudover kan du bruge en stofble som beskyttelse af dit eget tøj mod gylp, når du ammer.

–> Køb stofbleer af høj kvalitet her <– 

En blespand til de brugte bleer 

Antallet af bleer, som man bruger på en nyfødt, er så højt, at dette område burde være på dagsordenen, når man taler klima. 

Det er nemlig ikke atypisk, at man skifter et nyfødt barn 10 gange på en dag, og det resulterer altså i noget affald. 

Du ønsker næppe, at vejen hen til puslepladsen skal være et minefelt bestående af brugte bleer, og derfor er det vigtigt, at du har en fin blespand, hvori du kan smide de brugte bleer.

–> Se her vores bud på de bedste blespande <–

Vaskeklude og vådservietter er uundværlige 

Dem, der tænker, at de sagtens kan klare pusleopgaver med almindeligt toiletpapir, har aldrig set en babylort før. 

Mens langt de fleste af os voksne har en nogenlunde fast afføring, hvor rengøring efter levering ikke fordrer brug af højtryksrenser og brandslange, forholder det sig mildest talt anderledes med babyer. 

Når babyer skal rengøres bagi, er det nemlig nødvendigt med ekstraudstyr i form af vaskeklude og vådservietter. 

Ydermere er det værd at nævne, at en babymås og -hud generelt er meget sart, og du risikerer derfor, at dit barn får udslæt eller rød, irriteret hud, hvis du prøver at klare rengøringen med almindeligt toiletpapir.

–> Se her en oversigt over klude og deslige, der er skånsomme mod babyhud <– 

Gode hygiejne-produkter kommer du til at værdsætte

Når man skifter sin baby, er det en rigtig god anledning til at få styr på den daglige pleje af sin guldklump. 

I dette afsnit introducerer vi dig for en række produkter, der kan bruges til dette formål. Du kan med fordel investere i disse produkter og samle dem i en lille kurv nær puslepladsen.

En babybørste

Babybørste

Din baby har nok ikke hår som en rockstjerne endnu, men det betyder altså ikke, at det ikke kan være en god idé at bruge en børste. 

Med en babybørste kan du massere dit barns hovedbund og mindske risikoen for, at barnet får arp.

–> Klik her og se en oversigt over babybørster <–  

En sut

En sut kan fungere som lyddæmper og får ofte barnet til at slappe af. Det bliver derfor ofte væsentlig lettere at skifte sit barn, hvis man lige stikker en sut i gabet på dette. 

–> Klik her og se en oversigt over sutter <– 

En negleklipper Negleklipper - Babyudstyr

Det er din opgave at sørge for, at din baby ikke bliver irriteret af udgroede negle, og til denne opgave er en negleklipper et yderst behjælpeligt værktøj. 

Bemærk, at hvis din baby er helt lille, vil du formentlig kunne nulre langefinger- og tåneglene af efter et varmt bad.

–> Klik her og se et bredt udvalg af negleklippere til babyer <–

Vatpinde til babyer 

Der er lavet nogle særlige vatpinde til babyer, der blandt andet er kendetegnet ved at være så tykke, at de ikke kan komme for langt ind i øret på baby.

Vatpindene skal naturligvis primært bruges til at rense babyens ører, men faktisk kan de også være effektive til rensning af babyens navle.

Selvom babyvatpindene er lavet sådan, at de ikke kan komme for langt ind i babyens ører, skal du stadigvæk være varsom, når du bruger dem. 

En baby er nemlig kun lige færdigbagt og derfor ganske skrøbelig. Vær derfor helt rolig og forsigtig, når du renser de små engleører.

–> Klik her og se et udvalg af babyvatpinde <–

Næsedråber 

Babyer er skrøbelige og udsatte. Immunforsvaret er stadigvæk i sit spæde stadie. Det har ikke hentet nogen opdateringer, og derfor beskytter det desværre ikke din baby imod særligt mange sygdomme. 

Du risikerer derfor blandt andet, at din baby ofte bliver lidt forkølet. Hvis dette sker, vil næsedråber være guld værd for dig og din baby. Med næsedråber kan du åbne op for luftvejene via næsen, hvilket er særdeles vigtigt, når der ammes.

–> Klik her og se et udvalg af næsedråber til babyer <–

D-dråber 

Med D-dråber kan give dit barn et tilskud af D-vitamin og dermed styrke dannelsen af barnets knogler og immunforsvar. 

Sundhedsstyrelsen anbefaler, at man giver sit barn D-vitamin fra 2 uger efter fødslen, og indtil barnet er 2 år gammelt. Bemærk, at nogle typer af D-dråber kan føre til mavepine. 

–> Klik her og se et udvalg af D-dråber <–  

Et termometer 

Dette er uundværligt, når man skal vurdere, om ens barn har feber i forbindelse med lidt sygdom.

–> Klik her og se et udvalg af termometre til småbørn <–

Håndsprit og -creme 

Dette er ikke til barnet, men derimod dig selv. Når du har skiftet din baby, er dine hænder fyldt med bakterier. Med lidt håndsprit kan du få bakterierne væk igen. 

Håndcreme er for dig, der gerne vil blive ved med at have lækre, bløde hænder. 

–> Klik her og se et udvalg af håndsprit <–

–> Klik her og se et udvalg af håndcremer <–

Salver, cremer og babyolie hjælper dig med at holde din babys hud sund og lækker

Din babys hud er fin og sart. Derfor er den i risikozonen for at blive rød og få udslæt. Med gode salver, cremer og babyolie kan du dog mindske denne risiko.

Da salver og cremer bør bruges efter samtale med sundhedsplejersken, børnelægen eller apoteket, vil vi ikke give produktanbefalinger her. 

Reglerne omkring babyolie er dog ikke helt lige så strikse, hvorfor vi gerne smider et link til en stak produkter her. 

–> Klik her og få vist et fint udvalg af babyolier <–

Det nødvendige tøj 

Når man nu alligevel skifter ble, er det måske oplagt også at skifte tøj. I givet fald gør du dig selv en stor tjeneste, hvis du har det tøj, som din baby skal have på, liggende inden for armslængde. Hvis ammehjernen driller, kommer der herunder en lille huskeliste:

  • Strømper
  • Bodystocking
  • Bluse
  • Bukser

Lidt udstyr til at underholde din baby 

At få baby til at ligge helt stille, når man skifter denne, kan være en udfordring. Legetøj kan dog gøre udfordringen væsentlig mere overkommelig.

En bamse, rangle eller uro plejer at være et effektiv remedie, når det kommer til at underholde en baby og sikre sig selv arbejdsro.

Et lille spejl, hvor babyen kan kigge lidt på sig selv, plejer også at være enormt effektivt i henhold til missionen om at skabe fred og ro. Derudover kan børnemusik være et effektivt redskab. Du har sikkert mobilen ved hånden alligevel. Prøv at find en liste med børnesange på Spotify og se, om det ikke bringer din baby i et saligt humør 

–> Klik her og se vores oversigt over de bedste børnesange med fagter <–

En fin natlampe

Mr. Maria, Miffy - Kanin natlampe

Du kan nok godt forvente, at din baby spolerer din nattesøvn og forlanger at blive skiftet på de mest ubarmhjertige tidspunkter af døgnet. 

Når man vrælter ud mod puslepladsen klokken 3 om natten, er det sidste, man har lyst til at blive blændet af et skarpt lys. Derfor vælger mange at investere i en natlampe med et mildt, afdæmpet lys, der kan give en den assistance, som man har brug for om natten, uden at man føler sig som en hjort, der kigger ind i et sæt billygter.

Ud over at man selv værdsætter det blide lys om natten, bidrager det også til, at babyen ikke bliver alt for frisk, hvilket øger chancen for, at baby, efter endt skiftning, let falder i søvn igen.

Er puslepladsen i ens soveværelse, vil ens partner, der slipper for at skifte babyen, med garanti også værdsætte, at du ikke fyrer op for den mest voldsomme belysning midt om natten. 

–> Klik her og se vores bud på de bedste natlamper <–

Hvis du er i shoppehumør, så tjek hellere end gerne vores shop.

Vores smarte opsætning muliggør, at vi kan vise dig alt tøj og samtlige sko fra en række af de bedste forhandlere af børne- og babytøj. I vores shop har vi derfor ALT inden for baby- og børnetøj samt -sko. Tilmed har vi mulighed for at vise dig den allerbedste pris!

Lyder det fristende?

Så tag eksempelvis et kig på vores børnebadekåber, børnebadetøj, børneveste, børnegummistøvler, børnehjemmesko, børnehandsker eller børnecardigans.

Scroll til toppen