Leander Matty puslepude

Leander Matty puslepude - Find den bedste pris med vores hjælp

Leander Matty puslepuden er folkets favorit. Vi har her kreeret en købsguide med alle de informationer, som du kunne have brug for, for at blive afklaret om, hvorvidt puslepuden er det rette valg for dig. Købsguiden indeholder alt fra en oversigt over aktuelle priser til indsigt i produktspecifikationer og eksempler på forbrugeranmeldelser.

Leander Matty puslepude
 • Testvinder
  1
  Leander Matty puslepude - Babyhelp.dk
  Leander Matty Puslepude inkl. Topper Cappuccino

  Priser på vej

Grundig introduktion til en favorit af folket

Herunder følger en nærmere introduktion til Leander Matty puslepuden, som må siges at være en favorit af folket. Dette dokumenteres af, at puslepuden i skrivende stund har 79 positive anmeldelser ud af 79 anmeldelser i alt på Pixizoo.

Vi har samlet aktuelle priser fra forhandlerne, så du kan få puslepuden til den bedst mulige pris. Derudover har vi skrevet en grundig introduktion til produktet, så du kan opnå afklaring omkring, hvorvidt puslepuden er det perfekte match for dig.

Købsguide for Leander Matty puslepuden

1. Leander Matty Puslepude inkl. Topper Cappuccino

Priser på vej

Vi fremhæver:

Leander Matty puslepude - Babyhelp.dk

Du vil uden tvivl støde på denne puslepude i rigtig mange hjem. Den er nemlig fandens populær – og dette med god grund. Puslepuden er nemlig decideret komplet og har fortrin inden for alle de parametre, der er vigtige for en puslepude.

Formstøbt puslepude

Der er tale om en formstøbt puslepude, hvor komfort, funktionalitet, sikkerhed og design går hånd i hånd.

Puslepuden er lavet af noget, man kalder PUR-materiale, og hvis det ikke siger dig alverden, kommer der herunder en nærmere forklaring.

Hvad er PUR?

PUR er et dejligt blødt materiale, som i denne sammenhæng bevirker, at du hverken behøver stofble, håndklæde eller andet betræk til puslehynden.

Bløde og behagelige materialer er ofte purøse, men det gælder ikke for PUR, der både er slidstærkt og fleksibelt.

Dertil er det værd at nævne, at PUR er helt fri for sundhedsskadelige og hormonforstyrrende stoffer.

Let at rengøre 

En babyrøv er en uforudsigelig mudderfontæne, som man aldrig ved hvornår går i udbrud. Derfor er det uundgåeligt, at en puslepude bliver smudsig og beskidt.

Netop derfor er det meget vigtigt, at ens puslepude er let at rengøre, og det må man sige, at denne er. Den er nemlig – trods dens bløde og behagelige overflade – helt og aldeles vandtæt, og rengøring kan derfor let kan klares med en fugtig klud.

Dumt sted at spare 

Prisen på puslepuden er i den høje ende af skalaen, og dette faktum vil uden tvivl få nogle til at tøve med investere.

Vi mener dog, at når det kommer til netop puslepuden, vil det være et dumt sted at sidde tungt på skattekisten.

Du kommer nemlig til at bruge din kommende puslepude så ekstremt mange gange, at du flere gange dagligt vil forbande din nærighed langt ned i helved, hvis du vælger at gå med en for billig model med for mange vækstpunkter.

For at sætte ovenstående i relief kommer der her lidt tal.

En nyfødt baby skal i gennemsnit have skiftet ble 6-10 gange dagligt. De fleste børn smider først bleen i en alder af 3 år. Man behøver vist ikke have kuglerammen frem for at konstatere, at det bliver til helt ekstremt mange bleskift.

At skifte ble er i forvejen ikke den sjoveste opgave. Duften minder ikke ligefrem om spirende blomster, og udsigten yder heller ikke den udsigt, som man har, når man indtager en strandplads på Maldiverne, megen konkurrence.

Når ulykker i bleen ikke fører til jubel i privaten, er det vigtigt, at forholdene for skifteprocessen er så gode som overhovedet muligt både for barnet og den forælder, der trækker Sorte Per.

Vi vil ikke lyve og sige, at bleskift bliver en sand fornøjelse med Leander Matty puslepuden, men det bliver nu engang så behageligt, som den slags kan blive.

En pusleplads kan bruges til mere end blot bleskift 

En pusleplads bruges sædvanligvis til bleskift, men faktisk har denne plads også potentiale til at blive brugt i andre sammenhænge og med andre formål, for eksempel til babymassage samt leg, hyggesnak og øjenkontakt med baby.

Unikt brugervenligt design 

Ethvert barn når på et tidspunkt en alder, hvor barnet har lidt svært ved at ligge stille puslepladsen.

Dette har designerne bag Leander Matty heldigvis taget hensyn til. Denne puslepude er nemlig designet med små kanter, der sørger for at holde dit barn på puslepuden, mens dette pusles.

Kanterne bidrager ligeledes til at skabe tryghed for dit barn, hvilket vil gøre det mere roligt.

Sikkerheden er helt i top 

Når det kommer til babyudstyr, er et af de vigtigste parametre for langt de fleste nybagte forældre sikkerheden, og også her leverer Leander Matty til topkarakter.

Foruden de fine kanter, der sørger for at holde babyen på puden, er det værd at nævne, at puslehynden er skridsikker. I bunden af hynden finder man nemlig fire små fødder, som får puden til at stå helt stabilt og sikkert, der hvor man nu engang anbringer denne.

Praktiske informationer

 • Tykkelse top: 11 cm
 • Tykkelse bund: 3,5 cm
 • Vægt: 2,9 kg

Fås i flere farver

Hvis den grå udgave, som du blev præsenteret for øverst oppe, ikke er lige dig, kan vi berolige dig med, at puslepuden her fås i mange andre farver, blandt andet pink og blå.