Kravlegård – Se de 5 bedste

Kravlegård guide cover

De 5 bedste kravlegårde

Vi har brugt lang tid på at lede efter de bedste kravlegårde, så du slipper for det og i stedet kan bruge din tid og energi på dit barn. Her på siden finder du således vores bud på de 5 bedste kravlegårde. Udtagelsen til listen er gjort på baggrund af brugeranmeldelser og tests udført af andre.

Udover at blive præsenteret for de bedste kravlegårde, får du også mulighed for at se de bedste priser på tværs af webshops. Vores automatiske prissammenligner indhenter nemlig dagligt priser på produkterne på vores side, så du kan finde den billigste pris.

I det følgende vil der optræde affiliate-links, altså sponsorerede links.

Hoppekids Ida-Marie

Kravlegård med justerbar bund

Hoppekids Ida Marie Kravlegård
Forhandler Totalpris Læs mere
998,00 DKK Besøg butikken
1.039,00 DKK Besøg butikken
1.039,00 DKK Besøg butikken
1.099,95 DKK Besøg butikken

Bund kan indstilles i 3 højder

Med kravlegården fra Hoppekids slipper du for at bukke dig så langt forover, at kun en olympisk gymnast kan være med. 

Bunden i kravlegården kan indstilles i 3 forskellige højder, hvilket gør det muligt at tilpasse højden til størrelsen på dit barn, så du både er sikker på at barnet ikke kan kravle op og ud, samtidig med at du ikke skal stå på hovedet for at fiske din lille guldklump op af kravlegården.

Sikker og tryg leg – også uden mor og far i nærheden

Du kan helt trygt, med ro i sjælen, placere dit barn i kravlegården fra Hoppekids, velvidende at alt er i den skønneste orden. Du skal i hvert fald ikke bekymre dig om sikkerheden, da dit barn ikke bør kunne kravle op og falde ud, så længe du tilpasser højden til dit barn.

Når barnet er sikkert placeret i kravlegården, kan du selv få armene lidt fri og få klaret eventuelle gøremål, uden at blive forstyrret af den lille, som kan ligge og hygge sig med sit legetøj eller tage en slapper.

Den lille gård er desuden udstyret med runde tremme, som sikrer at barnet ikke slår sig på hårde og skarpe kanter, ligesom risikoen for at et lille ben eller en arm sidder fast, minimeres. De afrundede tremmer gør også, at barnet kan få et godt greb, så det kan bruge dem som støtte, når barnet skal øve sig i at stå selv.

Praktiske oplysninger

 • Mål (HxBxD): 71 x 91 x 85 cm
 • Vægt: 10 kg
 • Maks. belastning: 40 kg
 • Materiale: Fyrretræ

Baby Dan Park-A-Kid 

Smart kravlegård med låge

Babydan kravlegård med låge
Forhandler Totalpris Læs mere
885,00 DKK Besøg butikken
934,00 DKK Besøg butikken
1.498,00 DKK Besøg butikken

Kravlegård med låge

Der kan være langt ned i bunden af en kravlegård og særligt hvis dit barn er begyndt at være tungt, kan din ryg komme på overarbejde, når du skal bukke dig ned for at samle dit barn op. En billig kravlegård kan pludselig blive dyr, fordi du skal betale regninger fra kiropraktoren, som skal redde din stakkel ryg.

Med denne geniale kravlegård fra Baby Dan, slipper du helt for at samle dit barn op. Kravlegården har nemlig en smart låge, så du kan åbne op for barnet som selv kan gå ud, eller du kan gå ind og samle det op uden at stå foroverbøjet henover tremmerne. 

Lågen kan let betjenes med én hånd- 

Kan også bruges som sikkerhedsgitter

Det er ingen hemmelighed, at vi har på siden er begejstrede for ting der kan bruges til flere formål. Denne kravlegård kan ikke blot bruges til at holde styr på dit barn, men også som et sikkerhedsgitter. Sikkerhedsgitteret kan placeres for enden af en trappe, foran en tændt pejs eller måske ved den varme grill i haven, så barnet ikke kommer for tæt på og kommer til skade.

Kan foldes sammen og pakkes væk

Ulempen ved at have en kravlegård stående er, at den fylder en del og fordi den ikke umiddelbart er let at flytte rundt med, kan den ende med at stå i vejen og blive et irritationsmoment i hverdagen.

Kravlegården fra Baby Dan kan imidlertid foldes sammen, hvorved den fylder minimalt og derfor nemt kan gemmes væk under sofaen, sengen, i et skab eller lignende

Fås i mørk og hvid

Du vælger selv om kravlegården skal være mørk som på billedet, eller hvid. Tryk på knappen nedenfor og bliv ledt videre den den hvide udgave.

Baby Dan kravlegård som kan foldes sammen

Praktiske oplysninger

 • Mål (omkreds): 365 cm
 • Mål (højde): 72 cm
 • Materiale: Metal

Baby Dan Comfort kravlegård

Stor kravlegård med hjul

Baby Dan - kravlegård med hjul
Forhandler Totalpris Læs mere
738,00 DKK Besøg butikken
909,95 DKK Besøg butikken
998,00 DKK Besøg butikken

Mobil kravlegård

Kravlegårde er store, klodsede og kommer let i vejen. Særligt hvis du gerne vil have kravlegården stående i stuen, køkkenet, i soveværelset og hvor du ellers befinder dig, kommer kravlegården hurtigt i vejen. 

Du undgår ikke helt, at kravlegården kommer i vejen hvis du vælger Baby Dan Comfort, men til gengæld er den let at flytte på. 4 små hjul i bunden gør, at du kan skubbe rundt med kravlegården og dermed let få den af vejen. Det er smart, hvis du bevæger dig lidt rundt i hjemmet og gerne vil have barnet i nærheden. 

Når kravlegården skal stå stille, kan hjulene låses så herligheden ikke triller afsted af sig selv. 

Justerbar bund

Bunden i kravlegården kan naturligvis justeres så den passer til både store og små børn. Bunden kan hæves helt op til 30 cm fra toppen, hvilket gør den særligt egnet til helt små børn.

Masser af plads til leg

Kravlegården måler ca. 100 x 100 cm, hvilket gør at der er god plads til at brede sig og tumle. På grund af sin store størrelse, er kravlegården et oplagt valg, hvis der skal være flere børn i den samtidigt. 

Har du tvillinger, kommer der ofte besøg fra andre små børn eller skal mødregruppen også have plads til et barn i kravlegården, så er denne et oplagt valg. 

Praktiske oplysninger

 • Mål (indvendig): 95 x 95 cm.
 • Mål (udvendig): 100 x 100 cm.
 • Materiale: Bøgetræ
 • Farver: Træ og hvid

Carena Karlshamn 

Transportabel og sammenklappelig

Forhandler Totalpris Læs mere
398,00 DKK Besøg butikken

Hav kravlegården med på farten

Denne smarte og praktiske kravlegård fra Carena kan foldes helt sammen ved hjælp af et enkelt tryk på en knap. Når kravlegården er foldet sammen, kan den pakkes i den medfølgende opbevaringstaske, som gør den let at have med under armen, når I eksempelvis skal besøge venner, overnatte ude eller baby skal passes af bedsteforældre.

Sammenfoldet fylder kravlegården ganske lidt, men udfoldet kan den bryste sig af fornuftige mål på 90×90 cm, hvilket er rigeligt plads til at hygge sig på.

Billig kravlegård

Du har måske allerede bemærket, at prisen på denne kravlegård fra Carena er i den lave ende, hvilket naturligvis er herligt! Du får en rigtig fornuftig kravlegård for pengene, som ovenikøbet er let at transportere, er rummelig og fungerer rigtigt fint. 

At prisen på denne er lavere end de andre vi anbefaler, skyldes at kvaliteten ikke er nær så høj, da de andre er lavet af træ eller metal, imens denne hovedsageligt består af stof og net. Det betyder ikke, at barnet ikke kan fornøje sig i kravlegården i timevis, men værd opmærksom på, at levetiden, omend stadig i den høje ende, ikke vil kunne matche de dyrere modeller.

Praktiske oplysninger

 • Mål: 90 x 90 cm.
 • Opbevaringstaske medfølger
 • Sikkerhedscertificering: EN 12227:2010.

AeroMoov Pop-up 

Kravlegård og weekendseng i én

Forhandler Totalpris Læs mere
1.149,00 DKK Besøg butikken
1.150,00 DKK Besøg butikken
1.299,00 DKK Besøg butikken

AeroMoov har specialiseret sig i produkter til aktive forældre, som gerne vil nyde naturen med deres børn. Det er i den grad muligt med deres smarte kravlegård og weekendseng, ‘Pop-up Instant Travel Cot’, som egner sig fremragende til brug på camping eller i den fri natur.

To i én løsning

Vælger du denne løsning, får du ikke bare en lækker kravlegård, men også en praktisk weekendseng – eller rejseseng, som de også kaldes – som du kan have med, når du skal overnatte ude, besøge venner eller familie eller på ferie.

Om dagen har du et sted hvor dit barn kan lege, slappe af og hygge sig, imens du om natten har en god seng til din guldklump. 

Let at klappe op

Hvis det skal være så let som muligt at klappe kravlegården op og sammen igen, så finder du næppe en bedre kandidat end denne fra AeroMoov. Det tager ikke meget mere end 5 sekunder at pakke sengen ud. 

Du bliver glad for, at du ikke skal bruge 10 minutter på at famle med kravlegården hver gang den skal pakkes sammen. Særligt hvis den skal pakkes sammen dagligt, fordi det er småt med pladsen det sted i overnatter, eller fordi I skal videre, er det et kæmpe plus, at det er så let. 

Praktiske oplysninger

 • Mål sammenklappet: 71 x 72 x 12 cm
 • Mål udslået: 130 x 92 x 63 cm
 • Vægt: 3,5 kg (5 kg med taske)

Find en masse yderligere spændende produktguides på Babyhelp

Husk på, at vi ikke blot har skrevet en udførlig produktguide om X her på Babyhelp. Hos os finder du nemlig produktguides til stort set ethvert baby- og børneprodukt.

Find blandt andet produktguides til følgende produkter:
bObles, tremmesenge, pusletasker, løbecykel og voksiposer.

Derfor skal du have en kravlegård til dit barn

En kravlegård giver dit barn mulighed for noget tiltrængt alenetid, samtidig med at du får det samme. 

I en kravlegård kan dit barn slappe af, lege for sig selv, tage en lur eller måske tumle lidt rundt – alt sammen på egen hånd, uden du behøver være involveret. Ligesom du har brug for alenetid i ny og næ, har et barn også godt af kun at være i selskab med sig selv. 

Dit barn bliver glad og får fornyet energi, og du har mulighed for at foretage dig noget, uden du har en baby hængende i armene. Alle vinder, alle bliver glade – så hvorfor ikke få købt en kravlegård i dag?

Hvad bruger man en kravlegård til?

Kravlegården er dit barns ‘helle’. Det er et sted hvor barnet kan få lidt alenetid, ligesom også du kan få armene fri og foretage dig lidt ‘voksenting’.

Fordelen ved en kravlegård er, at barnet ikke kan stikke af og lave ballade eller komme til skade, hvilket betyder at du helt roligt kan forlade barnet for en stund, hvis du eksempelvis skal på toilettet, tømme postkassen eller lignende.

I kravlegården vil barnet typisk ligge og lege, slappe af, pludre, sove eller hvile på egen hånd. Det er sundt for barnet at have lidt tid for sig selv, nøjagtigt ligesom du sikkert også kan have behov for at være alene. Barnet lærer desuden at det er okay at tilbringe tid med sig selv og at mor og far nok skal komme tilbage igen.   

Hvor længe bruger man kravlegård?

I teorien kan du bruge kravlegården så længe du har lyst. Før eller siden vil dit barn dog blive for stort til at kunne få noget ud af at være i den. 

Størrelsen på barnet er én ting, vægten er en anden. Bliver dit barn for tungt, kan du risikere at kravlegården går i stykker, vælter eller på anden måde er til fare for barnet. Sørg derfor for at tjekke manualen og finde en eventuel maksimal vægtbelastning, hvis du er i tvivl. 

Hvornår bruger man kravlegård?

Kravlegården kan med fordel tages i brug, når du skal ordne noget hvor barnet ikke lige umiddelbart kan deltage. Det kan være svært at tømme opvaskemaskinen hvis man har et barn i favnen, så her vil det eksempelvis være praktisk at kunne placere barnet i kravlegården, hvor det er både trygt, sikkert og hyggeligt at være. 

Værd at vide når du skal vælge

Vi står inde for samtlige af ovenstående anbefalinger, så vælger du en af dem, går du med garanti ikke galt i byen. Er du ikke helt overbevist endnu, eller vil du bare gerne afsøge markedet på egen hånd, får du her en række anbefalinger til hvad du bør være opmærksom på, når du skal vælge en kravlegård.

Afstanden mellem tremmerne

Det anbefales at afstanden mellem tremmerne er mellem 4,5 og 6 cm. 

Højden på siderne

Siderne på kravlegården skal gerne være mindst 60 cm høje. Tjek at siderne er faste og nogenlunde solide, så barnet kan støtte sig op ad dem, når det begynder at rejse sig op. På den måde kan barnet træne sin balanceevne, uden du risikerer at barnet kommer til skade. 

Underlaget

Barnet i kravlegården bør være hævet en smule over gulvet, for på den måde at undgå at fryse grundet et eventuelt koldt gulv. Underlaget skal være blødt og rart at sidde og ligge på og meget gerne skridsikkert, så det ikke glider under barnets fødder, hvis det rejser sig.  

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen