Guide til valg af reol til børneværelset

I det følgende vil der optræde affiliate-links.

Hoppekids børnereol - De bedste reoler til børneværelset

Hoppekids

Vores favorit

Flexa Play

God til prisen
Mogens Kochs bogkasse

Mogens Koch

Forbrugerhit

Flexa Play

God til prisen
Hoppekids børnereol - De bedste reoler til børneværelset

Hoppekids

Vores favorit
Mogens Kochs bogkasse

Mogens Koch

Forbrugerhit

Hvis du er på udkig efter en smart, flot, sikker og rummelig reol til børneværelset, er du kommet til det helt rette sted. Vi har nemlig gjort det hårde arbejde og finkæmmet hele markedet for herefter at udvælge vores bud på de 5 bedste reoler til børneværelset. 

Buddene tager afsæt i tests, udført af andre, forbrugeranmeldelser og vores samlede vurdering af de enkelte børnereoler. I vores vurdering har vi lagt vægt på følgende kriterier: Sikkerhed, udseende, materialevalg, brandets ry, kvalitet og pris. 

De 5 bedste reoler til børneværelset

Herunder følger vores bud på de 5 bedste reoler til børneværelset. Buddene præsenteres i vilkårlig rækkefølge og er hver især ledsaget af en produktbeskrivelse, så du kan lære de forskellige reoler godt at kende. Ydermere har vi tilføjet aktuelle priser på reolerne. 

Hoppekids – 70′ Reol På Hjul

Derfor anbefaler vi denne

Hvis du bor stilrent og moderne, så passer denne reol formentlig perfekt ind på dit barns værelse. Med dens skarpe kanter, der sikrer et stilsikkert ydre, og dens fine hjul, der bidrager til høj mobilitet, er reolen, som i øvrigt er fra den populære producent Hoppekids, blevet et af de mest populære valg blandt danskerne. 

Reolen er fremstillet i MDF og overfladebehandlet med vandbaseret lak. 

Super praktisk

Det er forskelligt, hvilke forhold som folk prioriterer højt, når de er på udkig efter en ny reol. For nogle er æstetikken det vigtigste. Her handler det om at finde en reol, der stilmæssigt passer perfekt ind i det rum, det for fremtiden skal være reolens hjem. For andre er prisen afgørende, og for atter andre er det opbevaringspladsen, som influerer mest på, hvorvidt en reol er det rette valg for en.

Uanset hvilke forhold, der er vigtige for dig, så gætter vi på, at denne her reol leverer varen. Den er nemlig både smuk, relativt prisvenlig og praktisk. 

Det praktiske vedrører særligt dens udformning med de fire store rum, hvori der er rig mulighed for at opbevare alt fra legetøj og bøger til tøj og puslegrej, samt dens top, som er en flad overflade, der både kan bruges til opbevaring samt agere overflade for fantasifulde lege. 

Brug den eventuelt som rumdeler

Reolen kan både bruges som rumdeler og almindelig reol, hvor den tager plads op ad en væg. Det er helt op til dig. Som du kan se, er reolen udstyret med fire hjul, hvilket gør den let at flytte rundt på. For dem, der godt kan lide at flytte rundt på møblerne i hjemmet, er dette naturligvis en fordel. Derudover er det en fordel, når man skal gøre rent. 

Mange har nemlig en tendens til ikke at få gjort rent så ofte under tunge møbler, der ikke er så nemme at flytte, hvilket fører til et mindre godt indeklima. Dette kommer dog ikke til at ske med denne her reol, der, grundet dens hjul, er yderst let at flytte.

Hvis du frygter, at reolen utilsigtet stikker af fra sin vante plads grundet dens hjul, kan du roligt bede din puls om at falde ned igen. Hjulene kan nemlig låses med et smart klik-system, så reolen ikke render nogen vegne, når du ikke ønsker det.

Fås i to størrelser

Reolen fås i følgende to størrelser:

  • 70’er: 62,5x 69 x 41,5 cm
  • 90’er: 82,5x 69 x 41,5 cm

Flexa Play Reol

Derfor anbefaler vi denne

Last updated: 2022-12-07 00:22:51

Hvis du går en smule op i børnemøbler og -interiør, kender du stensikkert FLEXA, producenten, som står bag dette vidunder af en børnereol. 

Flexa er nemlig en af de klart mest populære producenter af børnemøbler. Producenten er kendt for at forene smukke skandinaviske design med de højeste sikkerheds- og kvalitetsstandarder, og lige netop dette er også beskrivende for denne her reol, som både er meget sikker og yderst smuk. 

Flexa har eksisteret siden 1972, hvorfor de har over 45 års erfaring med produktion af børnemøbler. Når man første gang støder på denne her reol, indser man da også hurtigt, at det langt fra er den første af sin slags, som firmaet producerer. Deres årelange møbelproduktionserfaring kommer nemlig tydeligt til udtryk – særligt i det lækre design og dens robuste statur.

Kan både stå og hænge 

Uanset om du er på udkig efter en børnereol til gulvet eller en til væggen, vil FLEXA PLAY-reolen kunne være, hvad du søger.

Her bestemmer du nemlig selv, om den skal anbringes på gulvet eller monteres på væggen. 

Fås i flere farver

Hvis farven, som vi fremviser reolen i, ikke lige er dig, kan vi berolige dig med, at den også fås i andre farver, blandt andet hvid og rose.

Praktiske oplysninger

  • Størrelse: 75 x 60 cm 
  • Vægt: 9 kg

Bogreol med dyre-skuffer fra Bloomingville

Derfor anbefaler vi denne

Denne her reol er uden tvivl den med det mest bedårende udseende af alle vores anbefalinger – og den er vel nok også den reol med det mest børneappelerende udseende, mens en række af vores andre anbefalinger nok i højere grad henvender sig til de stilbevidste forældre. 

Det, der gør reolen her, særlig børnevenlig, er dens tre skuffer med søde dyremotiver. Når man kigger på et af disse smilende, bedårende dyr, kan man nærmest ikke andet end at smile. Reolen kan derfor med rette karakteriseres som en rigtig humørspreder.

Praktisk og rummelig

Foruden at være en humørspreder er reolen også praktisk og rummelig. Den måler 107 x 94 x 28 cm og har i alt 11 rum, hvoraf tre af disse er udgjort af smarte skuffer. 

Reolen er tilmed robust og har en fin bæreevne, hvorfor du roligt kan fylde samtlige rum godt op med alt fra legetøj og bøger til tøj og puslegrej.

Mogens Koch bogkasse

Derfor anbefaler vi denne

Indrømmet… Her er ikke tale om decideret børnereol. Trods dette kan bogkassen her – som Mogens Koch står bag – sagtens figurere på et børneværelse. Med dens stilrene ydre og begrænsede behov for plads passer den nemlig ind på langt de fleste børneværelser, hvor den kan bruges til opbevaring af alt fra bøger og legetøj til puslegrej og tøj. 

En klassiker

Hvis man som designer formår at skabe noget tidløst, har man også chance for at skabe en decideret klassisker, og det er, lige hvad Mogen Koch har præsteret med denne her reol. 

Reolen blev designet i 1944, og på grund af dens tidløse design og mange praktiske anvendelsesmuligheder er den stadigvæk i dag yderst populær. 

Består af lakeret egetræ

Materialet, der udgør reolen, er lakeret egetræ, som i øvrigt er FSC-certificeret. Egetræ har en række fortrin. Først og fremmest er det yderst smukt og nydeligt, men derudover er det også dejligt robust.

Væghængt eller stående? Du bestemmer…

Uanset om du ønsker en reol til gulvet eller en til væggen, så kan bogkassen fra Mogens Koch levere, hvad du søger. Denne er nemlig beregnet til begge dele. 

Praktiske oplysninger

  • Størrelse: 36 x 54 x 32 cm
  • Vægt: 6 kg

Det siger forbrugerne

Kilde: Coop.Shopping

Kim H. S.
5/5

“Her finder man ud af der er forskel på fyrretræs bogkassen fra byggemarkedet, og en bogkasse der er kræset om. Håndværksmæssiget i top. Flotte samlinger. Kvalitetstræ. Perfekt til at bygge en lille reol i stuen, hvor der lige mangler noget. Så kan fyrretræet komme i værelset, eller i kælderen.”

Anonym
5/5

“Jeg er superglad for det smukke bogkasser. De er enkle og bærer præg af at være godt håndværk.”

Alice & Fox Reol Hus

Derfor anbefaler vi denne

Alice børnereol - Dukkehus - De 5 bedste børnereoler

Last updated: 2022-12-07 00:22:53

Med denne reol får du ikke blot en masse lækkert opbevaringsplads. Du får også en reol, der har et udseende, der tiltaler langt de fleste børn. Reolen ligner nemlig på mange måder et dukkehus. 

Seks rummelige hylder

Reolen har seks hylder i forskellige størrelser, som du kan fylde med alt fra legetøj og bøger til tøj og puslegrej. 

Reolen er beregnet til gulvet, og dens højde bevirker, at dit barn selv vil kunne nå selv de øverste hylder, hvorfor vi ikke tøver med at betegne reoelen som ekstremt børnevenlig.

Praktiske oplysninger

  • Størrelse: 81 x 30 x 106 cm
  • Materiale: MDF-træ

Vil du se flere reoler til børneværelset?

Hvis ingen af ovenstående reoler var, præcis hvad du søgte, så fortvivl ej. Vi har nemlig kun vist et lille udsnit af det samlede udvalg, hvorfor chancen for, at den perfekte reol for dig findes derude et sted, i den grad stadigvæk er til stede. Måske dukker den op, så snart du klikker på knappen herunder. 

Find en masse andre spændende produktguides på Babyhelp

Husk på, at vi ikke blot har skrevet en udførlig produktguide om reoler til børneværelset her på Babyhelp. Hos os finder du nemlig produktguides til stort set ethvert baby- og børneprodukt.

Find blandt andet produktguides til følgende produkter: Legehuse, legetelte, køretøjer til børn babysoveposerbabysenge, gyngeheste, sandkasser og brystpumper.

Scroll til toppen

Bedste priser

Last updated: 2022-12-07 00:22:51