Rejseseng – De 5 bedste rejsesenge til dit barn

Rejseseng guide cover

Hvis du har svært ved at vælge den helt rigtige rejseseng til dit behov, giver vi dig gerne en hånd med. Vi har nemlig udarbejdet en liste med rejsesenge. De 5 rejsesenge på listen er håndplukket på baggrund af dybdegående research, forbrugeranmeldelser og tests udført af andre.

De 5 bedste rejsesenge

Oversigten over de bedste rejsesenge er i vilkårlig rækkefølge. Hver rejseseng er ledsaget af en letforståelig produktbeskrivelse. Ligeledes præsenterer vi dig for forhandlernes aktuelle priser på de enkelte rejsesenge.

I det følgende vil der optræde affiliate-links.

Baby Dan Travel Cot

Smart rejseseng med hjul

Baby Dan - rejseseng med hjul
Forhandler Totalpris Læs mere
528,95 DKK Besøg butikken
698,00 DKK Besøg butikken

Velkendt dansk producent

Den danske virksomhed Baby Dan er synonym med høj kvalitet til rimelige priser. Derfor er det ikke svært at forstå, hvorfor rigtigt mange børnefamilier vælger netop dette brand, fremfor de mange andre alternativer.

Ligesom en tremmeseng

Hvis dit barn er vant til at sove i en tremmeseng, er det ingen stor omvæltning at tage en overnatning i rejsesengen fra Baby Dan. Travel Cot er tydeligt inspireret af de traditionelle tremmesenge i sit design, hvorfor de fleste børn straks vil føle sig hjemme i rejsesengen.

Når sengen er velkendt, vil barnet hurtigere blive tryg og falde til ro, hvilket gør putningen væsentligt lettere – også selvom I er langt væk hjemmefra. 

Nem at flytte

Det er alfa omega at en rejseseng er mobil, så du kan have den med dig på farten. Travel Cot fra Baby Dan er i den grad mobil, da den kan foldes helt sammen og pakkes ned i den medfølgende taske, hvorefter du uden problemer kan tage sengen med dig. 

Det er dog ikke kun når den smarte rejseseng er foldet sammen, at den er let at flytte rundt med, for Travel Cot er udstyret med to hjul i den ene ende, som gør det nemt at skubbe rundt med sengen efter behov. 

God holdbarhed

Baby Dan Travel Cot er lavet af kraftig nylon med forede kantlister og tåler derfor at blive brugt. Du kan uden problemer pakke rejsesengen sammen igen og igen, uden at frygte den går i stykker.

Komforten i rejsesengen er ganske fornuftig, idet der medfølger en praktisk rullemadras, som pakkes sammen og transporteres sammen med resten af sengen. 

Praktiske oplysninger

 • Udklappet mål: 60 x 120 x 80 cm
 • Sammenklappet mål: 30 x 30 x 85 cm
 • Vægt: 11,2 kg

AeroMoov Pop-Up

Moderne rejseseng og kravlegård i én

Forhandler Totalpris Læs mere
1.149,00 DKK Besøg butikken
1.150,00 DKK Besøg butikken
1.299,00 DKK Besøg butikken

Rejseseng til den aktive familie 

Til aktive familier og familier som er på farten, findes der næppe en bedre rejseseng end denne fra AeroMoov, som især er tiltænkt til brug i naturen, men som også er eminent til sommerhusturen, en overnatning hos venner eller på familieudflugter i det hele taget.

Udover en rejseseng får du også en kravlegård, hvor baby kan hygge sig for sig selv med sit legetøj, imens du foretager dig noget andet.

Nem at klappe op

Der er meget positivt at sige om denne rejseseng, men det er især værd at fremhæve, at rejsesengen får meget ros for at være let at klappe op og folde sammen igen. Det skulle angiveligt ikke tage den lettere øvede bruger af AeroMoov mere end 5 sekunder at pakke sengen ud.

Du bliver glad for, at du ikke skal bruge 10 minutter på at famle med sengen hver gang den skal pakkes sammen. Særligt hvis sengen skal pakkes sammen dagligt, fordi det er småt med pladsen det sted i overnatter. Hvis I skal videre dagen efter, er det et kæmpe plus, at det er så let at betjene rejsesengen. 

To praktiske højdeindstillinger

Der er ikke mange rejsesenge som er ligeså smarte som denne fra AeroMoov, som kan justeres og tilpasses i højden. At højden er justerbar gør, at du kan vælge den nødvendige indstilling efter dit barns størrelse, så du er garanteret at rejsesengen er sikker at bruge.

Til de mindste babyer er den øverste højdeindstilling ideel, da der er en smule mindre plads at sove på, samtidig med at mor og far lettere kan nå barnet. Denne indstilling er hævet 30 cm fra gulvet, hvilket din ryg kommer til at takke dig for, når du skal bukke dig forover for at samle baby op. 
 
Til de større børn som selv kan rejse sig, bør den nederste højdeindstilling benyttes. Her kan barnet nemlig ikke selv kravle op over kanten og falde ned. På nederste højdeindstilling er der plads til de fleste børn på helt op til 3 år. 

Praktiske oplysninger

 • Mål sammenklappet: 71 x 72 x 12 cm
 • Mål udslået: 130 x 92 x 63 cm
 • Vægt: 3,5 kg (5 kg med taske)

BabyTrold

Testvindende rejseseng

BabyTrold - rejseseng, bedst i test
Forhandler Totalpris Læs mere
538,00 DKK Besøg butikken

Testvinder

I Januar 2018 blev BabyTrold weekendsengen kåret som ‘Bedst i test’ af ‘Vores Børn’. Her blev rejsesengen især rost for sit flotte design og bløde materialer. Den medfølgende transporttaske fik også ros, fordi den er praktisk at bruge. En ekstra lang rem gør desuden, at tasken kan bæres over skulderen.

I testen var der særligt stort begejstring for hvor robust rejsesengen er. Faktisk kan større søskende kravle op og ned ad sengen, uden sengen rokker sig. 

Et lille skår i glæden er dog, at madrassen er en smule tynd og hård. Det anbefales derfor at man bruger en ekstra lille madras eller et vattæppe, så den lille kan ligge dejligt. 

Flere praktiske funktioner

Weekendsengen fra BabyTrold er ikke bare let at pakke sammen og transportere i den medfølgende rejsetaske – den er også født med diverse praktiske funktioner såsom;

 • Opbevaringstaske i den ene ende
 • Net i siderne for bedre luftventilation
 • Hjul så du lettere kan rykke rundt på sengen
 • Kan åbnes i den ene ende, så barnet selv kan kravle ind og ud

Praktiske oplysninger

 • Mål sammenklappet: 78 x 21 x 20 cm
 • Mål udslået: 75 x 124 x 65 cm
 • Vægt: 7,6 kg

Babybjörn

Bedst i test

Babybjörn rejseseng - bedst i test
Forhandler Totalpris Læs mere
1.449,00 DKK Besøg butikken
1.449,00 DKK Besøg butikken
2.079,00 DKK Besøg butikken

Bedst i test

Vi har inkluderet endnu en testvinder på vores liste over de bedste rejsesenge. Denne gang skal vi tilbage til 2015 hvor ‘Vores Børn’ testede rejsesenge.

Her belønnede de Babybjörn Travel Cot Light med 6 ud af 6 stjerner. Det blev fremhævet at sengen var let at folde ud og folde sammen. 

Samtidig er der ingen skarpe kanter på rejsesengen, som også får ros for at stå stabilt på gulvet, så den ikke vælter. Slutteligt var der begejstring for madrassen, som var både tyk og lækker. 

Solid og sikker rejseseng

Samtlige sikkerhedsstandarder er overholdt, så du kan være sikker på at sengen lever op til alle krav til rejsesenge til børn. Rejsesengens materialer lever blandt andet op til Oeko-Tex Standard 100 og indeholder således ingen sundhedsskadelige stoffer.

Rejsesengen fra Babybjörn er desuden robust i sin konstruktion og er praktisk talt umulig at vælte for et barn, fordi den står så stabilt på gulvet. Du behøver derfor ikke frygte, at der sker et uheld når du vender ryggen til. 

Uanset om du bruger rejsesengen til babys lur, eller som en kravlegård, kan du trygt lade barnet være lidt alene.

Praktiske oplysninger

 • Mål sammenklappet: 49 x 60 x 14 cm
 • Mål udslået: 82 x 112 x 64 cm
 • Vægt: 6 kg

Chicco Next2Me

Rejseseng som også kan bruges derhjemme

Chicco Next2Me - rejseseng og bedside crib
Forhandler Totalpris Læs mere
1.169,00 DKK Besøg butikken
1.999,00 DKK Besøg butikken

Kan også bruges som almindelig seng

Rejsesengen fra Chicco adskiller sig fra de andre senge på listen, idet den også er tiltænkt brug derhjemme. Den høje kvalitet og solide konstruktion gør, at rejsesengen er oplagt til brug som bedside crib eller tremmeseng på børneværelset. 

Det er en kæmpe fordel for barnets søvn, at det kan sove i sin egen velkendte seng, når I er langt væk hjemmefra, hvilket kan lade sig gøre med denne robuste og mobile rejsenseng / babyseng.

Kan pakkes sammen så den let kan transporteres

Det er måske ikke umiddelbart til at se på billedet, men weekendsengen fra Chicco kan uden større besvær pakkes sammen og tages under armen når baby skal sove ude. 

Der medfølger en transporttaske som gør det let at tage sengen med ud af døren. 

Praktiske oplysninger

 • Mål udslået: 93 x 69 x (justerbar højde) 35-52 cm
 • Vægt: 9 kg

Find en masse yderligere spændende produktguides på Babyhelp

Husk på, at vi ikke blot har skrevet en udførlig produktguide om rejsesenge her på Babyhelp. Hos os finder du nemlig produktguides til stort set ethvert baby- og børneprodukt.

Find blandt andet produktguides til følgende produkter:
Tremmesenge, voksiposer, bObles tumlemøbler, gåvogne, Leander Matty puslepude og løbecykler.

Hvad bruger man en rejseseng til?

En rejseseng er en seng som er kendetegnet ved, at den kan foldes sammen og dermed transporteres. En rejseseng kan bruges på rejsen sydpå, sommerhusturen, overnatning hos venner eller familie og hvor der ellers er behov for en lur eller nattesøvn. 

Rejsesengen har du med dig, når du og baby skal overnatte væk hjemmefra, og der ikke umiddelbart er en tremmeseng eller decideret babyseng på destinationen.

Som en ekstra bonus, kommer baby også tit til at sove bedre, end hvis det var i en fremmed seng du puttede din lille guldklump.

Du har måske bemærket, at du sover bedre hjemme i den egen seng, end du gør ude i en fremmed. Det samme gør sig gældende for dit barn, som har lettere ved at finde ro og tryghed og dermed falde i søvn, når det er en velkendt seng.

Hvis du er i shoppehumør, så tjek hellere end gerne vores shop.

Vores smarte opsætning muliggør, at vi kan vise dig alt tøj og samtlige sko fra en række af de bedste forhandlere af børne- og babytøj. I vores shop har vi derfor ALT inden for baby- og børnetøj samt -sko. Tilmed har vi mulighed for at vise dig den allerbedste pris!

Lyder det fristende?

Så tag eksempelvis et kig på vores børneregntøj, T-shirts til børn, børnecaps, børnetermostøvler, børnesneakers, køredragter, hættetrøjer eller elefanthuer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen