Blespand – Undgå dårlig lugt fra beskidte bleer

Blespand guide cover

Leder du efter en blespand, så du undgår lugtgener fra beskidte bleer, så er du landet det helt rigtige sted! Vi præsenterer dig for de bedste blespande og klæder dig på, så du er i stand til at vælge den helt rigtige til dit behov. Med afsæt i forbrugeranmeldelser og tests, har vi udvalgt de bedste blespande – dem finder du her i artiklen.

De bedste blespande

I det følgende kan du se vores bud på de bedste blespande. Vi har taget udgangspunkt i brugeranmeldser og tests, og samtidig forsøgt at præsentere dig for så bredt et udvalg som muligt. Du finder således blespande i flere prisklasser, materialer og størrelser.

Vær opmærksom på, at der i løbet af dette afsnit vil være en række affiliate-links.

Korbell PLUS – Blespand med stor kapacitet

Derfor anbefaler vi denne

Korbell PLUS

Forhandler Totalpris Læs mere
199,00 DKK Besøg butikken
199,00 DKK Besøg butikken
199,95 DKK Besøg butikken

Hvis du gerne vil undgå at skulle tømme blespanden alt for ofte, så skal du vælge Kobell PLUS, som kan rumme flere fyldte babybleer end de fleste af konkurrenterne. De tilhørende poser er desuden også fornuftige for både miljøet og din pengepund. 

Stor kapacitet

Med en kapacitet på imponerende 26L, kommer du ikke til at skulle tømme blespanden lige med det samme. 

Det kan måske lyde lidt ulækkert, at de beskidte bleer skal ligge i bunden af skraldespanden så længe, men det er der heldigvis også tænkt over:

Smart lukkesystem holder lugt og bakterier inde

Ved hjælp af et tryk på pedalen med din fod, kan du håndfrit åbne op for låget på blespanden og dernæst lade den beskidte ble falde ned igennem en lem, som lukker straks efter og holder lugt og bakterier indelåst. Der sker altså ingenting ved, at der går nogle dage imellem hver tømning af blespanden – den er lavet til formålet!

Miljøvenlige poser med duft

Hvis du er en smule miljøbevidst, ryster du måske på hovedet ved udsigten til at skulle bruge plastikposer i blespanden. Heldigvis behøver du ikke have dårlig samvittighed, for poserne som passer i Kobell PLUS er biologisk nedbrydelige, og så udsender de en diskret duft, som kamuflerer eventuelle dårlige lugte. 

Praktiske oplysninger

 • Mål: 34 x 24 x 55 cm
 • Kapacitet: 26L (ca. 640 små bleer)
 • Særlige poser: Ja

Sangenic af Tommee Tippee – Flot, smart blespand til en skarp pris

Derfor anbefaler vi denne

Forhandler Totalpris Læs mere
109,00 DKK Besøg butikken
129,00 DKK Besøg butikken
1.048,00 DKK Besøg butikken

En rigtig fin blespand, der er både smart, prisvenlig og æstetisk nydelig. Med til blespanden følger et lufttæt låg, hvilket er noget, som ens næsebor i den grad kommer til at sætte pris på. 

En brugt babyble dufter nemlig ikke ligefrem af blomster. Heldigvis har en blespand en række karakteristika – blandt andet dens låg – der gør, at lugten fra babybleen aldrig forlader spanden.

Træt af at spekulere på blekøb?

Hvis du er træt af at spekulere på bleer og blekøb, så anbefaler vi, at du tegner et ble-abonnement hos Infant. Med et sådant abonnement vil du hver fjerde uge få leveret den mængde bleer, du har behov for, direkte til din hoveddør.

Nem at betjene

Det er sjældent, at man har begge hænder fri, når man har brug for en blespand. Typisk er det nemlig i forbindelse med, at man pusler sit barn. Derfor er det en stor styrke med en blespand som denne, der kan betjenes med blot en enkelt hånd.

Mange fordele

Blespanden har mange styrker, og de allerstørste præsenterer vi dig for herunder i punktform:

 • Kan rumme op til 18 bleer på en gang
 • Inkluderer en pakke med refill-posestystem til 180 bleer
 • Blespandens plastrefillere er antibakterielle og dræber 99% bakterier. Tilmed har de flere lag, så lugten stoppes effektivt.

Praktiske oplysninger

 • Materiale: Plastik.

Sangenic – Lille og diskret blespand

Derfor anbefaler vi denne

Sangenic blespand

Forhandler Totalpris Læs mere
77,00 DKK Besøg butikken
199,95 DKK Besøg butikken

Lad os nu bare være ærlige – en blespand er ikke den flotteste genstand at have stående ved siden af puslebordet på børneværelset. Derfor gør det bestemt ikke noget, hvis den er så lille og diskret, at den ikke falder en i øjnene, når man træder ind i lokalet. 

Blespanden fra Sangenic er måske ikke usynlig, men det er tæt på!

Ingen dårlig lugt

Den praktiske blespand er udstyret med en smart og speciel lukkemekanisme som gør, at der sluttes helt tæt om den ble som kommes i spanden. På den måde er eventuelle lugtgener på et absolut minimum. 

Lukkemekanismen fungerer på den måde, at hver eneste ble bliver individuelt pakket i en pose, som efterfølgende forsegles. Og bare rolig, Greenpeace kommer ikke efter dig for miljøsvineri, for der er ikke tale om enkelte poser hver gang du smider en ble i spanden, men i stedet én stor pose, som forsejles flere steder – virkelig smart!

Særlige poser giver op til 25 gange mindre lugt

Hvis du ligesom os ikke er særligt begejstret for lugten af en fyldt ble, kan du være ganske sikker på at dine næsebor får fred takket være de smarte poser. Poserne, eller filmen, som bleerne pakkes ind i, er let parfumeret og neutraliserer stort set alt lugt, hvilket gør dem mindst 25 gange mere effektive end almindelige bleposer.  

Praktiske oplysninger

 • Mål: 34 x 24 x 55 cm
 • Kapacitet: ca. 28 små bleer
 • Særlige poser: Ja

Ubbi Diaper – Luksus blespand i metal

Derfor anbefaler vi denne

Ubbi Diaper - Blespand i metal

Forhandler Totalpris Læs mere
679,00 DKK Besøg butikken
721,00 DKK Besøg butikken

Hvis du er villig til at spendere lidt ekstra, kan du vælge denne lækre blespand fra Ubbi, som er i en helt anden kvalitet sammenlignet med de andre på listen. Materialet er metal i stedet for plastik, hvilket gør den endnu bedre i kampen mod dårlig lugt. 

Blespand i metal

Langt størstedelen af de blespande du kan købe er i plastik. Plastik har den fordel, at det er billigt at producere, men desværre kan det også risikere at absorbere lugt, hvilket kan gøre det besværlig at holde den tilstrækkeligt ren og velduftende. 

Alternativet til plastik er metal, som ikke tager imod dårlig lugt på samme måde, og som derfor er langt lettere at holde lugtfri – også efter længere tids brug!

Ubbi Diaper er ikke bare praktisk fordi den er af metal, men også fordi den er udstyret med gummipakninger, som effektivt holder dårlig lugt inde i blespanden, så du slipper for lugten af gammel og beskidt ble i hele lokalet. 

Brug almindelige poser

Den sidste fordel ved at vælge Ubbi fremfor de andre blespande på listen er, at du ikke behøver købe specialposer til lidt for høje priser, for at den virker. I Ubbi Diaper kan du uden problemer bruge helt almindelige affaldsposer, hvilket på længere sigt kommer til at gavne din pengepung. 

Det du giver ekstra for selve blespanden, kan du uden problemer forvente at spare på poser efterfølgende. 

Praktiske oplysninger

 • Mål: 58 x 38 x 27 cm
 • Kapacitet: ca. 58 små bleer
 • Særlige poser: Nej

Se flere blespande her

Ovenstående blespande er de fire som, vi mener, er de bedste du kan få fingrene i. Er du ikke overbevist eller har du brug for at se flere, så tryk på knappen nedenfor. 

Find en masse yderligere spændende produktguides på Babyhelp

Husk på, at vi ikke blot har skrevet en udførlig produktguide om blespande her på Babyhelp. Hos os finder du nemlig produktguides til stort set ethvert baby- og børneprodukt.

Find blandt andet produktguides til følgende produkter: 

barnevognsseler, weekendsenge, gåvogne, cykelstole, børnegitter, legetæpper, bObles, ammepuder, badekar til baby og sengehimle til tremmesenge.

Blespand – hvorfor?

Beskidte bleer er i forvejen ikke det lækreste at have i sin bolig, og det bliver sjældent bedre, når de får lov at ligge op til flere dage fordi du, ganske forståeligt, ikke har lyst til at tømme skraldespanden hver gang baby har fået skiftet ble.

Løsningen er en blespand, som måske ved første øjekast minder om de skraldespande man typisk finder på badeværelser. Forskellen er dog, at en blespand er udstyret med en særlig lukkemekanisme som gør, at den dårlige lugt forbliver i skraldespanden, og ikke forpester indeklimaet, så du skal holde dig for næsen hver gang du nærmer dig puslepladsen.

Hvis du er i shoppehumør, så tjek hellere end gerne vores shop.

Vores smarte opsætning muliggør, at vi kan vise dig alt tøj og samtlige sko fra en række af de bedste forhandlere af børne- og babytøj. I vores shop har vi derfor ALT inden for baby- og børnetøj samt -sko. Tilmed har vi mulighed for at vise dig den allerbedste pris!

Lyder det fristende?

Så tag eksempelvis et kig på vores børnebluserflyverdragterregntøj til børnbørnekjoler, børnevinterstøvler, børnesandaler, babyhjelme eller bodystockings.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen