Loading...
Produktguides

Puslekommode – Se vores oversigt over de 5 bedste puslekomoder

Puslekommode guide cover

En puslekommode er ikke bare til bleskift, men også til opbevaring af det mest nødvendige, som er rart at have indenfor rækkevide, når din lille guldklump skal pusles. Vi præsenterer dig for de 5 bedste puslekommoder, så du kan skifte babys ble med et smil.

Inden dit barn bliver et år, kommer du til at være verdensmester i bleskift – du kommer nemlig til at øve dig flere gange hver eneste dag. En verdensmester har naturligvis brug for det rigtige udstyr, nøjagtigt ligesom en tennisspiller er på røven uden en ketsjer, kan du ikke klare dig uden et godt puslemøbel. 

Her på siden finder du vores bud på de bedste puslekommoder, som både er flotte, funktionelle og praktiske. Vi giver dig samtidig et overblik over prisen på kommoden på tværs af flere danske webshops. 

Vi har mange andre gode artikler på Babyhelp

Husk på, at vi ikke blot har skrevet en udførlig produktguide om puslekommoder her på Babyhelp. Hos os finder du nemlig produktguides til stort set ethvert baby- og børneprodukt.

Find blandt andet produktguides til følgende produkter:
Pusleborde, væghængte pusleborde, bObles legetøj, klapvogne, pusletaske og puslepude

De 5 bedste puslekommoder

Puslekommoderne på vores liste er udvalgt på baggrund af brugeranmeldelser og tests udført af andre. Vores automatiske prissammenligner sørger for, at du ved hver puslekommode bliver præsenteret for de bedste priser på nettet, så du undgår at betale mere end nødvendigt for dit nye møbel.

I det følgende vil der optræde affiliate-links. Det betyder, at vi tjener en lille andel hvis du beslutter dig for at købe en af vores anbefalinger. Det har ingen indflydelse på din pris, ligesom det heller ikke har påvirket vores valg af puslekommoder.

Isabella fra Hoppekids – Flot og praktisk puslekommode

Hoppekids Isabella - guide til puslekommoder
Forhandler Totalpris Læs mere
1.698,00 DKK Besøg butikken
1.759,00 DKK Besøg butikken
1.759,00 DKK Besøg butikken

God opbevaringsplads

En god puslekommode har masser af plads til opbevaring, så du altid har det mest nødvendige indenfor rækkevidde, men uden det behøver stå fremme og rode i rummet. 

Med Isabella puslekommoden får du gode muligheder for at opbevare bleer, klude, cremer og diverse andre babyartikler; der er nemlig rigeligt med plads til opbevaring i skufferne lige under puslepladsen og på hylden nederst på kommoden. 

Den nederst hylde kan bruges til håndklæder, skiftetøj eller måske som på billedet ovenfor, hvor to små søde kasser er blevet placeret på hylden. 

Klar som almindelig kommode når baby bliver storpuslekommode Hoppekids Isabella hvid - Puslebord guide

På et tidspunkt skal bleen af, fordi det er tid til at lære at bruge potten eller toilettet. Når der ikke længere er bleer involveret, er behovet for en puslekommode ikke længere så stort, hvorfor mange ender med at sælge møblet eller gemme det væk i garagen, hvor det kan samle støv. 

Der er dog ingen grund til at stille Isabella puslekommoden væk, bare fordi du ikke længere skal bruge puslepladsen. Puslepladen på toppen kan nemlig afmonteres, hvorefter puslekommoden kan benyttes som en smart almindelig kommode.

Hos Babyhelp elsker vi, når man får noget for sine penge, og her får du altså først og fremmest end puslekommode og senere hen en almindelig kommode – det er bestemt ikke dårligt!

Praktiske oplysninger:

 • Materiale: Fyrretræ
 • Mål: H: 104 x B: 79 x D: 68 cm

Sebra – yderst populær puslekommode

Sebra puslekommode
Forhandler Totalpris Læs mere
4.495,00 DKK Besøg butikken
4.495,00 DKK Besøg butikken
4.499,95 DKK Besøg butikken

Populær puslekommode fra danske Sebra

Den danske virksomhed Sebra, har i den grad bidt sig fast på markedet for babyudstyr, hvilket i høj grad skal tilskrives deres flotte designs og kvalitetsprodukter. Puslekommoden fra Sebra er, af førnævnte årsager, gået hen og blevet et yderst populært valg hos danske børnefamilier som går en smule op i indretningen derhjemme. 

Prisen er i den høje ende, men kvaliteten på kommoden og det lækre stilfulde design, retfærdiggør ifølge os det høje beløb. 

Kan bruges som almindelig kommode

Det er næsten en skam kun at bruge så flot et møbel i den relativt korte periode, hvor baby skal pusles – synes du ikke?

Sådan behøver det heldigvis ikke være, for Sebra puslekommoden kan let omdannes til en almindelig kommode, som kan bruges til opbevaring på børneværelset. Du afmonterer blot puslepladen på toppen af kommoden og så har du et sted at opbevare legetøj, bamser, bøger eller tøj. 

Når eller hvis der igen kommer et blebarn ind i familien, kan pladen let monteres igen og bruges som pusleplads.

Vælg mellem to flotte farverSebra puslekommode

Puslekommoden fra Sebra fås i en klassisk hvid farve, eller en lidt mere vovet, men stadig afdæmpet grå farve. Hvilken farve som passer bedst ind hos dig, ved du bedst selv.

Du finder puslekommoden i grå her.

Praktiske oplysninger:

 • Materiale: Bøg/gummitræ/MDF
 • Farver: Hvid eller grå
 • Mål: H: 90 x L: 79,5 x B: 74 cm

Cam Cam Harlequin – Super flot puslebord 

Cam Cam Harlequin puslekommode
Forhandler Totalpris Læs mere
4.699,00 DKK Besøg butikken
4.699,00 DKK Besøg butikken
4.699,95 DKK Besøg butikken

Smukt puslebord med masser af opbevaringsplads

Puslebordet fra Cam Cam er ikke bare super flot at se på, det er også ganske praktisk, da det bag de to flotte låger, har masser af plads til opbevaring af diverse babyudstyr.

Det særlige harlequin mønster på lågerne giver puslekommoden fra Cam Cam et helt særligt udtryk, som med garanti fanger opmærksomheden fra dine gæster, ligesom den vil sprede hygge på ethvert børneværelse.

Cam Cam Harlequin

Når det er slut med bleskift, kan du bruge puslekommoden som almindelig kommode og på den måde forlænge brugstiden. Hvis du bruger møblet som almindelig kommode, kan det sagtens være en del af indretningen andre steder end på børneværelset. 

En del af Harlequin-serien

Skal stilen på børneværelset være gennemført, kan du finde flere produkter fra Cam Cam i Harlequin-serien. Du finder eksempelvis også en matchende

Flere farver

Det smukke Harlequin puslebord fra Cam Cam fås i 4 forskellige farver: Hvid, sand, petroleum og grå. Tryk på knappen nedenfor og se de 4 flotte farver. 

Praktiske oplysninger:

 • Materiale: Fyrretræ
 • Farver: Hvid, sand, petroleum, grå
 • Mål: H: 100 x L: 87 x B: 52 cm

BeKids Nelly – Puslekommode med skuffer

BeKids Nelly
Forhandler Totalpris Læs mere
1.799,00 DKK Besøg butikken

Plads til det meste

Der er fint med opbevaringsplads i denne søde puslekommode fra BeKids, som har 3 store skuffer til tøj, bleer, legetøj osv. De rummelige skuffer er udstyret med flotte ovale guldfarvede greb. Skufferne er ligeledes ovale i deres udformning, hvilket giver et helt særligt udtryk – barnligt og eventyrligt og samtidig stilfuldt. 

På toppen af puslekommoden er der plads til en puslepude og diverse pusleting som er praktiske at have indenfor rækkevidde. Her kan du eksempelvis have bleer, vådservietter, cremer og lignende stående. 

Let at vedligeholde og rengøre

Nelly puslekommoden er med hvid laminat, hvilket har den fordel, at holdbarheden er god, samtidig med at overfladerne kan tørres af og rengøres med en våd klud. 

God højde

Når du skal vælge en puslekommode er det vigtigt at højden på kommoden passer til dig. Du kommer til at stå der rigtigt mange gange i løbet af en dag, så hvis du skal stå foroverbøjet eller på tæer for at nå, vil du før eller siden blive øm og opslidt i kroppen. 

Puslehøjden på Nelly er 93 cm, hvilket svarer til højden på de fleste køkkenborde. Du kan derfor let teste om højden passer til dig, ved at gå i køkkenet og mærke om arbejdshøjden er behagelig for dig.

Praktiske oplysninger:

 • Materiale: Laminat
 • Farver: Hvid
 • Mål: H: 97 x L: 72 x B: 91 cm

Flexa – Puslekommode med drejelig pusleplade

Forhandler Totalpris Læs mere
3.948,00 DKK Besøg butikken

Spar plads med drejelig pusleplads

Hvis du kigger på billedet af puslekommoden fra Flexa, har du måske lagt mærke til, at selve puslepladen stikker ret langt ud fra resten af kommoden.

Hvis kommoden og pladen var lige lange, ville kommoden enten blive alt for stor og dyb, eller puslepladen ville være for kort, hvorfor det ikke ville kunne rumme baby. Begge dele er et problem, men heldigvis et problem som Flexa har fundet løsningen på. Puslekommoden er udstyret med en drejelig pusleplade, som derfor kan skubbes ind, når den ikke er i brug. Når puslepladen er skubbet ind på plads, fylder den ikke mere i bredden end kommoden og du sparer derfor plads i rummet. Når det igen er tid til bleskift, trækker du pladen ud og der er igen rigeligt med plads til at pusle baby.

Masser af plads til opbevaring

Med tre rummelige skuffer og en hylde, er der rigeligt med plads til babyartikler, skiftetøj, legetøj og hvad du ellers måtte ønske at opbevare i kommoden.

Livet som forælder kan til tider være hektisk, og du vil derfor blive glad for, at du i det mindste ikke skal stresse over hvor du har gemt babys sut, favoritbamsen eller yndlingsblusen – det hele kan være i denne rummelige puslekommode, og du har derfor altid styr på babys sager.

Skandinavisk design

Designet på puslekommoden er typisk skandinavisk og passer således ind i langt de fleste moderne hjem. Det flotte design gør, at du formentlig vil være mere tilbøjelig til at bruge kommoden når dit barn ikke længere skal pusles – det du heldigvis sagtens, for ved at afmontere puslepladen for oven, har du nu en almindelig og praktisk kommode til opbevaring. 

Flere udgaver

Puslekommoden fra Flexa fås med skuffer, med hylder eller med låger. Tryk på knappen nedenfor og se de 3 varianter af puslekommoden.

Praktiske oplysninger:

 • Materiale: Bøgetræ
 • Mål: H: 96 x B: 72 x D: 43,5/72 cm
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *