Guide til valg af puslekommode

I det følgende vil der optræde affiliate-links.

Leander by leander puslekommode - træ - De bedste puslekommoder

Linea by Leander

Vores favorit
Hoppekids Isabella - guide til puslekommoder

Hoppekids 

God til prisen
Sebra puslekommode

Sebra

Forbrugerhit
Hoppekids Isabella - guide til puslekommoder

Hoppekids 

God til prisen
Leander by leander puslekommode - træ - De bedste puslekommoder

Linea by Leander

Vores favorit
Sebra puslekommode

Sebra

Forbrugerhit

Leder du efter en puslekommode, er du kommet til det rigtige sted. Med afsæt i omfattende research, forbrugeranmeldelser og tests udført af andre, har vi udvalgt de – i vores øjne – 6 bedste puslekommoder, som lidt længere nede fyldigt beskrives i forståelige vendinger.

De 6 bedste puslekommoder

Kort herunder præsenteres vores bud på de 6 bedste puslekommoder i vilkårlig rækkefølge. Foruden beskrivelser af samtlige puslekommoder finder du også prissammenlignere, der viser forhandlernes aktuelle priser på de enkelte kommoder.

Vi gør opmærksom på, at der i det følgende vil optræde affiliate-links

Isabella fra Hoppekids 

Derfor anbefaler vi denne

Hoppekids Isabella - guide til puslekommoder

God opbevaringsplads

En god puslekommode har masser af plads til opbevaring, så du altid har det mest nødvendige indenfor rækkevidde, uden det behøver stå fremme og rode i rummet. 

Med Isabella puslekommoden får du gode muligheder for at opbevare bleer, klude, cremer og diverse andre babyartikler; der er nemlig rigeligt med plads til opbevaring i skufferne lige under puslepladsen og på hylden nederst på kommoden. 

Den nederst hylde kan bruges til håndklæder, skiftetøj eller måske som på billedet ovenfor, hvor to små søde kasser er blevet placeret på hylden. 

Klar som almindelig kommode når baby bliver storpuslekommode Hoppekids Isabella hvid - Puslebord guide

På et tidspunkt skal bleen af, fordi det er tid til at lære at bruge potten eller toilettet. Når der ikke længere er bleer involveret, er behovet for en puslekommode ikke længere så stort, hvorfor mange ender med at sælge møblet eller gemme det væk i garagen, hvor det kan samle støv. 

Der er dog ingen grund til at stille Isabella puslekommoden væk, bare fordi du ikke længere skal bruge puslepladsen. Puslepladen på toppen kan nemlig afmonteres, hvorefter puslekommoden kan benyttes som en almindelig kommode.

Hos Babyhelp elsker vi, når man får noget for sine penge, og her får du altså først og fremmest end puslekommode og senere hen en almindelig kommode , som du kan bruge til opbevaring. 

Praktiske oplysninger

 • Materiale: Fyrretræ
 • Mål: H: 104 x B: 79 x D: 68 cm

Sebra puslekommode

Derfor anbefaler vi denne

Sebra puslekommode

Populær puslekommode fra danske Sebra

Den danske virksomhed Sebra, har i den grad bidt sig fast på markedet for babyudstyr, hvilket i høj grad skal tilskrives deres flotte designs og kvalitetsprodukter.

 Puslekommoden fra Sebra er, af førnævnte årsager, gået hen og blevet et populært valg hos de danske børnefamilier, som går en smule op i indretningen derhjemme. 

Prisen er i den høje ende, men kvaliteten på kommoden og det lækre stilfulde design retfærdiggør, ifølge os, det høje beløb. 

Kan bruges som almindelig kommode

Det er næsten en skam kun at bruge så flot et møbel i den relativt korte periode, hvor baby skal pusles – synes du ikke?

Sådan behøver det heldigvis ikke være, for Sebra puslekommoden kan let omdannes til en almindelig kommode, som kan bruges til opbevaring på børneværelset. Du afmonterer blot puslepladen på toppen af kommoden og så har du et sted at opbevare legetøj, bamser, bøger eller tøj.

Når eller hvis der igen kommer et blebarn ind i familien, kan pladen let monteres igen hvorefter kommoden igen kan bruges som pusleplads.

Vælg mellem to flotte farver

Puslekommoden fra Sebra fås i en klassisk hvid farve, eller en lidt mere vovet, men stadig afdæmpet grå farve. Hvilken farve som passer bedst ind hos dig, ved du bedst selv.

Du finder puslekommoden i grå her.

Praktiske oplysninger

 • Materiale: Bøg/gummitræ/MDF
 • Farver: Hvid eller grå
 • Mål: H: 90 x L: 79,5 x B: 74 cm
Sebra puslekommode

Cam Cam Harlequin 

Derfor anbefaler vi denne

Cam Cam Harlequin puslekommode

Smukt puslebord med masser af opbevaringsplads

Puslebordet fra Cam Cam er ikke bare super flot at se på, det er også ganske praktisk, da det bag de to flotte låger, har masser af plads til opbevaring af diverse babyudstyr.

Det særlige harlequin mønster på lågerne giver puslekommoden fra Cam Cam et helt særligt udtryk, som med garanti fanger opmærksomheden fra dine gæster, ligesom den vil sprede hygge på ethvert børneværelse.

Når det er slut med bleskift, kan du bruge puslekommoden som almindelig kommode og på den måde forlænge brugstiden. Hvis du bruger møblet som almindelig kommode, kan det sagtens være en del af indretningen andre steder end på børneværelset. 

En del af Harlequin-serien

Skal stilen på børneværelset være gennemført, kan du finde flere produkter fra Cam Cam i Harlequin-serien. Du finder eksempelvis også en matchende

Flere farver

Det smukke Harlequin puslebord fra Cam Cam fås i 4 forskellige farver: Hvid, sand, petroleum og grå.

Praktiske oplysninger

 • Materiale: Fyrretræ
 • Farver: Hvid, sand, petroleum, grå
 • Mål: H: 100 x L: 87 x B: 52 cm

BeKids Nelly

Derfor anbefaler vi denne

BeKids Nelly

Plads til det meste

Der er fint med opbevaringsplads i denne søde puslekommode fra BeKids, som har 3 store skuffer til tøj, bleer, legetøj osv. De rummelige skuffer er udstyret med flotte ovale guldfarvede greb. Skufferne er ligeledes ovale i deres udformning, hvilket giver et helt særligt udtryk – barnligt og eventyrligt, men samtidig stilfuldt. 

På toppen af puslekommoden er der plads til en puslepude og diverse pusleting som er praktiske at have indenfor rækkevidde. Her kan du eksempelvis have bleer, vådservietter, cremer og lignende stående. 

Let at vedligeholde og rengøre

Nelly puslekommoden er med hvid laminat, hvilket har den fordel, at holdbarheden er god, samtidig med at overfladerne kan tørres af og rengøres med en våd klud. 

God højde

Når du skal vælge en puslekommode er det vigtigt at højden på kommoden passer til dig. Du kommer til at stå der rigtigt mange gange i løbet af en dag, så hvis du skal stå foroverbøjet eller på tæer for at nå, vil du før eller siden blive øm og opslidt i kroppen. 

Puslehøjden på Nelly er 93 cm, hvilket svarer til højden på de fleste køkkenborde. Du kan derfor let teste om højden passer til dig, ved at gå i køkkenet og mærke om arbejdshøjden er behagelig for dig.

Praktiske oplysninger

 • Materiale: Laminat
 • Farver: Hvid
 • Mål: H: 97 x L: 72 x B: 91 cm

Flexa

Derfor anbefaler vi denne

Spar plads med drejelig pusleplads

Hvis du kigger på billedet af puslekommoden fra Flexa, har du måske lagt mærke til, at selve puslepladen stikker ret langt ud fra resten af kommoden.

Hvis kommoden og pladen var lige lange, ville kommoden enten blive alt for stor og dyb, eller puslepladen ville være for kort, hvorfor det ikke ville kunne rumme baby. Begge dele er et problem, men heldigvis et problem som Flexa har fundet løsningen på. 

Puslekommoden er udstyret med en drejelig pusleplade, som derfor kan skubbes ind, når den ikke er i brug. Når puslepladen er skubbet ind på plads, fylder den ikke mere i bredden end kommoden og du sparer derfor plads i rummet. 

Når det igen er tid til bleskift, trækker du pladen ud og der er igen rigeligt med plads til at pusle baby.

Masser af plads til opbevaring

Med tre rummelige skuffer og en hylde, er der rigeligt med plads til babyartikler, skiftetøj, legetøj og hvad du ellers måtte ønske at opbevare i kommoden.

Livet som forælder kan til tider være hektisk, og du vil derfor blive glad for, at du i det mindste ikke skal stresse over hvor du har gemt babys sut, favoritbamsen eller yndlingsblusen – det hele kan være i denne rummelige puslekommode, og du har derfor altid styr på babys sager.

Skandinavisk design

Designet på puslekommoden er typisk skandinavisk og passer således ind i langt de fleste moderne hjem. Det flotte design gør, at du formentlig vil være mere tilbøjelig til at bruge kommoden når dit barn ikke længere skal pusles  og det kan du heldigvis sagtens, for ved at afmontere puslepladen foroven, har du nu en almindelig og praktisk kommode til opbevaring. 

Flere udgaver

Puslekommoden fra Flexa fås med skuffer, med hylder eller med låger. Tryk på knappen nedenfor og se de 3 varianter af puslekommoden.

Praktiske oplysninger

 • Materiale: Bøgetræ
 • Mål: H: 96 x B: 72 x D: 43,5/72 cm

Linea by Leander kommode med pusleplade

Derfor anbefaler vi denne

Leander by leander puslekommode - træ - De bedste puslekommoder

Linea by Leander har med denne vidunderlige puslekommode formået at forene høj funktionalitet samt brugervenlighed med et lækkert design og høj kvalitet. Derfor var vi da heller ikke i tvivl om, at puslekommoden skulle med på vores oversigt over de bedste af slagsen. 

Plads til både puslepude og tilbehør

Øverst på kommoden er der plads til puslepuden. Pusleenheden er faktisk så stor, at langt de fleste også vil kunne finde plads til lidt puslegrej, hvilket er super praktisk, da man dermed kan have alt, hvad man skal bruge inden for rækkevidde.

Hvis du endnu ikke har investeret i en puslepude, og du beslutter dig for at købe denne puslekommode, anbefaler vi puslepuden Matty – ligeledes fra Leander – da den passer perfekt til enheden. 

Pusleenheden er behandlet med en slidstærk lak, der er EN71-3 godkendt, hvorfor du roligt kan forvente, at pusleenhden bevarer sin fine farve i rigtig lang tid.

Skufferne kan du fylde med, hvad du lyster. Langt de fleste fylder dem naturligvis med puslegrej, så de har dette inden for rækkevidde, når baby skal pusles.

Smukt design

Puslekommoden har et design, der gør den attraktiv for alle og enhver, der går op i indretning. Designet er på en og samme tid stilrent og tidløst og pynter i langt de fleste hjem. 

Fås i flere farver

Hvis træfarven af den ene eller anden grund ikke lige er dig, kan vi glæde dig med, at puslekommoden også fås i andre farver, blandt andet også hvid.

Linea by Leander puslekommode

Kan bruges som selvstændig kommode

På et tidspunkt vil du ikke længere have behov for pusleenheden, da dit barn vokser fra at skulle pusles. Til den tid kan du afmontere enheden og bruge kommoden som en ganske almindelig en af slagsen.

Med soft-luk

Langt de fleste børn er mere nysgerrige, end hvad godt er. De piller ved alt – særligt de ting, som de ikke må. 

Hvis dit barn skulle liste ud på badeværelset og pille lidt ved denne her kommode, er det heldigvis begrænset, hvilke ulykker dette kan medføre. Kommodens 3 skuffer er nemlig med soft-luk, hvilket bevirker, at nysgerrige fingre ikke kan komme i klemme.

Praktiske oplysninger

 • Vægt: 54 kg
 • Mål: 85,0 x 100,0 x 50,0 cm.

Vi har mange andre gode artikler på Babyhelp

Husk på, at vi ikke blot har skrevet en udførlig produktguide om puslekommoder her på Babyhelp. Hos os finder du nemlig produktguides til stort set ethvert baby- og børneprodukt.

Find blandt andet produktguides til følgende produkter:
Pusleborde, legehuse, væghængte pusleborde, bObles legetøj, klapvogne, pusletaske og puslepude

Scroll til toppen