Loading...
Produktguides

Væghængt puslebord – De 5 bedste pusleborde til væggen

Væghængt puslebord guide cover

Er det en smule småt med pladsen i dit hjem, eller har du bare ikke lyst til at have et stort skrummel af et puslebord stående i rummet, er et væghængt puslebord en fremragende løsning. 

Et væghængt puslebord tager intet gulvplads, og fylder minimalt i rummet når det er klappet sammen. Det minimale pladsforbrug er dog ikke på bekostning af kvalitet eller sikkerhed, hvilket gør denne type puslebord et populært valg hos især folk i lejligheder, hvor der ikke nødvendigvis er oceaner af plads. 

Se også vores store guide til pusleborde til gulvet her

Find en masse yderligere spændende produktguides på Babyhelp

Husk på, at vi ikke blot har skrevet en udførlig produktguide om væghængte pusleborde her på Babyhelp. Hos os finder du nemlig produktguides til stort set ethvert baby- og børneprodukt.

Find blandt andet produktguides til følgende produkter: pusletasker, vugger, babybadekar, puslepuderbarnevogne og babyalarmer.

De 5 bedste væghængte pusleborde

Med afsæt i brugeranmeldser og tests, har vi udvalgt de 5 bedste væghængte pusleborde. Vi hjælper dig med at finde de bedste priser med vores prissammenligner, så du ikke skal betale mere end nødvendigt. 

I det følgende vil der optræde affiliate-links. Det betyder, at vi tjener en lille andel hvis du beslutter dig for at købe en af vores anbefalinger. Det har ingen indflydelse på din pris, ligesom det heller ikke har påvirket vores valg af væghængte pusleborde.

Baby Dan Karla – Smart og billigt væghængt puslebord i træ

Baby Dan Karla - væghængt puslebord
Forhandler Totalpris Læs mere
678,00 DKK Besøg butikken
949,95 DKK Besøg butikken
998,00 DKK Besøg butikken

Baby Dan er en dansk virksomhed, som har specialiseret sig i sikkert kvalitetsudstyr til de mindste og deres forældre. Baby Dan favner bredt i deres produktportefølje, og er naturligvis også repræsenteret på vores side med væghængte pusleborde. 

Fylder kun når det er i brug

Når du ikke bruger bordet kan du ganske let lukke det sammen, og så fylder det faktisk ikke mere end 15 cm i dybden på væggen. 

Praktisk i det daglige

Det er ikke kun når puslepladsen er foldet sammen, at den er smart, fordi den ikke fylder noget. Også når du bruger den i det daglige, vil du opdage at den er yderst smart og funktionel.

Hylder indvendigt sørger for, at du har plads til opbevaring af alt det nødvendige til bleskift. Genstandene bliver elegant gemt væk sammen med puslepladsen, når du er færdig og lukker sammen – du sparer altså også opbevaringsplads!

Puslebordet leveres samlet og kan let hænges op på væggen, hvor den tåler en belastning på 15 kg.

Let at rengøre

Når uheldet er ude – det kommer det til før eller siden – så kan du ganske let rengøre de blanke overflader på puslebordet med en våd klud med lidt sæbe. 

Praktiske oplysninger:

  • Materiale: Træ eller metal
  • Mål: H: 80 x B: 58,10 x D: 17 cm. Dybde udslået: 55 x 80 cm 

Vegga – væghængt puslebord i metal 

(flere farver)

Vegga puslebord
Forhandler Totalpris Læs mere
1.898,00 DKK Besøg butikken
2.199,00 DKK Besøg butikken

Det er umuligt at komme udenom Vegga, som er en klassiker med mere end 20 år på bagen. Vælger du dette væghængte puslebord, er du garanteret kvalitet, design og et puslebord du kan bruge i rigtigt mange år. 

Robust puslebord i metal

Med Vegga er der ingen grund til at bekymre sig om, hvorvidt det kan tåle at blive brugt – for det kan det i den grad!

Metal er først og fremmest et holdbart materiale som tåler høj belastning. Faktisk kan Vegga klare imponerende 30 kg, hvorfor du kan bruge puslebordet utroligt længe. 

At bordet er i metal betyder også, at det ikke tager skade af vand og fugt, hvorfor det er ideelt til badeværelset. Modstandsdygtigheden overfor vand betyder også, at rengøringen let kan klares med en våg klud og eventuelt lidt sæbe.

Designet af Bo Ekström for mere end 20 år siden

Kigger man på udseendet af dette væghængte puslebord, er det svært at se, at designet er mere end 20 år gammelt. Ikke desto mindre er det i dag netop så længe siden, at Vegga så dagens lys for første gang, da Bo Ekström kunne sætte sidste streg på skitsen til dette fantastiske puslebord. 

Bo begik ikke bare en mindre designmæssig genistreg, men kunne dermed kalde sig ophavsmanden til det væghængte puslebord. Vegga er nemlig det første af sin slags, og kan derfor sagtens kaldes for det originale væghængte puslebord.

20 år bag sig og stadig et aktuelt og lækkert udseende – det må være definitionen på tidsløst design!

Pude medfølger

Det kan med nogle væghængte pusleborde være en udfordring at finde en pude som passer, men med Vegga er det ikke en bekymring. Der medfølger nemlig en smart og praktisk puslepude som passer perfekt til puslepladsen. 

Praktiske oplysninger:

  • Materiale: Galvaniseret stål
  • Mål: H: 70 x B: 65 x D 75 cm (Dybde lukket: 16,5 cm)

Nathi –  puslebord til væggen i unikt design

(Flere farver)

Nathi væghængt puslebord
Forhandler Totalpris Læs mere
3.798,00 DKK Besøg butikken
3.799,00 DKK Besøg butikken

Den svenske designer Bo Ekström står bag endnu et væghængt puslebord på vores liste. Nathi er en moderne nyfortolkning af det første væghængte puslebord som Bo designede for mere end 20 år siden. 

Inspirationen er til at få øje på, men designet er alligevel helt sit eget. 

Hylder til opbevaring

Det er ikke nødvendigvis kun selve puslepladsen som skal pakkes væk, når den ikke er i brug. Bleer, vådservietter, cremer osv. tager også plads i hjemmet, og kan derfor med fordel gemmes væk sammen med puslepladsen. 

Smarte hylder på bordet gør, at du let kan opbevare det mest nødvendige, som gerne skal være indenfor rækkevidde. Når du klapper bordet sammen, er tingene gemt væk, og du slipper for at der roder – det er da smart!

Formpresset bøg giver et solidt væghængt puslebord

Puslebordet er lavet af formpresset bøg, som ikke bare er pænt at se på, men som også garanterer et solidt og holdbart bord. Maksimum belastningen er angivet til 50 kg, hvilket er ganske udmærket. 

Skridsikker puslehynde medfølger

Du behøver ikke bekymre dig om at finde en puslepude som passer til puslebordet, for der medfølger en puslehynde som passer helt perfekt. Puslehynden er af bomuld og kan vaskes i maskine ved 60 grader.

Praktiske oplysninger:

  • Materiale: Formpresset bøg
  • Mål: H: 87 x B: 52 x D: 76 cm (Dybde lukket: 18 cm)

Baby Dan – Ekstra bredt væghængt puslebord

Forhandler Totalpris Læs mere
999,00 DKK Besøg butikken
1.399,00 DKK Besøg butikken
1.549,00 DKK Besøg butikken

Ekstra bredde for bedre brugervenlighed

Dette væghængte puslebord fra Baby Dan udmærker sig ved at være bredere end de andre på vores liste. Det er ikke lykkedes os at finde et bredere væghængt puslemøbel end dette, så hvis du gerne vil have rigeligt med plads til at pusle baby, finder du ikke et bedre alternativ end dette. 

Den ekstra bredde gør, at der er plads til både baby, bleer, skiftetøj, skumklæde og meget mere, som altid vil være indenfor rækkevidde. 

Indrømmet, denne model fylder mere end de andre på vores liste, men til gengæld er der altid plads til alt det nødvendige. Og så er det jo i øvrigt kun i bredden at puslebordet fylder mere. Dybde og højde er tilsvarende de fleste andre.

Dæmperlukning

De fleste vil sikkert opleve, at de skal betjene puslebordet med kun én hånd fri, fordi baby hænger i den anden arm. Det er dog ikke noget problem, for åbne- og lukkemekanismen er brugervenlig og let at betjene – også med barnet hængende på armen.

Når du har åbnet låset på bordet, kan du faktisk slippe det helt og lade det åbne sig af sig selv. Puslebordet er nemlig udstyret med dæmperlukning (det er metalarmene du kan se i begge sider på bordet) som sørger for, at bordet åbner forsigtigt uden at vælte ned med et brag.

Praktiske oplysninger:

  • Materiale: New Zealandsk fyrtræ
  • Mål: B: 85 x H: 78,5 x D: 15 cm (Dybde udslået: 81 cm)

Carena Gålö – Vægophængt puslebord i træ

Carena Gålö
Forhandler Totalpris Læs mere
1.046,00 DKK Besøg butikken
1.395,00 DKK Besøg butikken

Puslebordet fra svenske Carena er smart, praktisk og flot at se på. Det fylder tæt på ingenting når det er foldet op, og så er der endda plads til opbevaring på de små hylder indvendigt. 

Svensk kvalitet

Det er ikke kun i Danmark vi er verdenskendte for kvalitetsprodukter. Resten af Skandinavien har samme ry, og det er bestemt fortjent – vores nordiske naboer formår nemlig, ligesom os selv, at lave fremragende produkter, som tåler at blive brugt.

Carena Gålö er svenskproduceret og lever op til alle nødvendige sikkerhedsstandarder i EU. Materialet er birketræ fra Østersø området, og malingen er toksin-fri, hvilket gør den yderst babyvenlig. 

Let at betjene

Det vægophængte puslebord er let at bruge takket være håndtaget som gør betjeningen nem. Gasdæmperen sørger desuden for, at lågen kan åbne sig langsomt og kontrolleret, når du blot har givet den et lille hib. 

Praktiske oplysninger:

  • Materiale: Birketræ
  • Mål: H: 79 x B: 68 x D: 23
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *