Guide til valg af væghængt puslebord

I det følgende vil der optræde affiliate-links. 

Vegga puslebord

Vegga

Vores favorit

BabyDan Sofie

God til prisen
Nathi væghængt puslebord

Nathi

Den lækre

BabyDan Sofie

God til prisen
Vegga puslebord

Vegga

Vores favorit
Nathi væghængt puslebord

Nathi

Den lækre

De 7 bedste væghængte pusleborde

Kort herunder præsenterer vi vores bud på de 7 bedste væghængte pusleborde i vilkårlig rækkefølge. Hvert puslebord er ledsaget af en letforståelig produktbeskrivelse. Ligeledes præsenterer vi dig for forhandlernes aktuelle priser på samtlige væghængte pusleborde.

Buddene tager afsæt i rigtig mange timers research, hvor vi har orienteret os indgående i tests, forbrugeranmeldelser og produktbeskrivelser.

Baby Dan Sofie

Derfor anbefaler vi dette

Baby Dan er en dansk virksomhed, som har specialiseret sig i sikkert kvalitetsudstyr til de mindste og deres voksne. Baby Dan favner bredt i deres produktportefølje og er naturligvis også repræsenteret på vores side med væghængte pusleborde, for også når det kommer til den slags produkter, leverer Baby Dan varen, hvilket dette puslebord, der bærer navnet Sofie, er et uhørt godt eksempel på. 

Fylder kun når det er i brug

Når du ikke bruger bordet, kan du ganske let lukke det sammen, og så fylder det faktisk ikke mere end 15 cm i dybden på væggen. 

Sammenlignet med et traditionelt puslebord, som let kan måle over en halv meter i dybden, er der tale om en markant pladsbesparelse. 

Praktisk i det daglige

Det er ikke kun, når puslepladsen er foldet sammen, at den er smart, fordi den ikke fylder noget. Også når du bruger den i det daglige, vil du opdage at den er yderst smart og funktionel. 

Hylder indvendigt sørger for, at du har plads til opbevaring af alt det nødvendige til bleskift. Genstandene bliver elegant gemt væk sammen med puslepladsen, når du er færdig og lukker sammen – du sparer altså også opbevaringsplads!

Puslebordet leveres samlet og kan let hænges op på væggen, hvor det tåler en belastning på 15 kg.

Let at rengøre

Når uheldet er ude – det kommer det til før eller siden – kan du ganske let rengøre de blanke overflader på puslebordet med en våd klud med lidt sæbe. 

Praktiske oplysninger

 • Materiale: Knastfri New Zealandsk fyrretræ
 • Mål: H: 75 x B: 58,10 x D: 14,5 cm. 

Vegga
(flere farver)

Derfor anbefaler vi dette

Vegga puslebord

Last updated: 2022-12-07 02:29:16

Det er umuligt at komme udenom Vegga, som er en klassiker med mere end 20 år på bagen. Vælger du dette væghængte puslebord, er du garanteret kvalitet, design og et puslebord du kan bruge i rigtigt mange år. 

Robust puslebord i metal

Med Vegga er der ingen grund til at bekymre sig om, hvorvidt det kan tåle at blive brugt – for det kan det i den grad!

Metal er først og fremmest et holdbart materiale som tåler høj belastning og i dette tilfælde kan Vegga klare imponerende 30 kg, hvilket gør det muligt at bruge puslebordet selv når dit barn har vokset sig stort og tungt.

At bordet er i metal betyder også, at det ikke tager skade af vand og fugt. Det er derfor et ideelt puslebord til badeværelset, hvor vand og fugt er uundgåeligt. Modstandsdygtigheden overfor vand betyder også, at rengøringen let kan klares med en våd klud og eventuelt lidt sæbe.

Designet af Bo Ekström for mere end 20 år siden

Kigger man på udseendet af dette væghængte puslebord, er det svært at se, at designet er mere end 20 år gammelt. Ikke desto mindre er det i dag netop så længe siden, at Vegga så dagens lys for første gang, da Bo Ekström kunne sætte sidste streg på skitsen til dette fantastiske puslebord. 

Bo begik ikke bare en mindre designmæssig genistreg da han skabte puslebordet, for han kunne dermed også kalde sig for ophavsmanden til det væghængte puslebord. Vegga er nemlig det første af sin slags, og kan derfor sagtens kaldes for det originale væghængte puslebord.

20 år bag sig og stadig et aktuelt og lækkert udseende – det må være definitionen på tidsløst design!

Pude medfølger

Det kan med nogle væghængte pusleborde være en udfordring at finde en pude som passer, men med Vegga er det ikke en bekymring. Der medfølger nemlig en smart og praktisk puslepude som passer perfekt til puslepladsen og som sikrer, at din guldklump ligger godt og behageligt. 

Praktiske oplysninger

 • Materiale: Galvaniseret stål
 • Mål: H: 70 x B: 65 x D 75 cm (Dybde lukket: 16,5 cm)

Nathi
(Flere farver)

Derfor anbefaler vi dette

Nathi væghængt puslebord

Last updated: 2022-12-07 02:29:17

Den svenske designer Bo Ekström står bag endnu et væghængt puslebord på vores liste. Nathi er en moderne nyfortolkning af det første væghængte puslebord som Bo designede for mere end 20 år siden. 

Inspirationen er til at få øje på, men designet er alligevel helt sit eget. 

Hylder til opbevaring

Det er ikke nødvendigvis kun selve puslepladsen som skal pakkes væk, når den ikke er i brug. Bleer, vådservietter, cremer osv. tager også plads i hjemmet, og kan derfor med fordel gemmes væk sammen med puslepladsen. 

Smarte hylder på bordet gør, at du let kan opbevare det mest nødvendige, som gerne skal være indenfor rækkevidde. Når du klapper bordet sammen, er tingene gemt væk, og du slipper for at der roder – det er da smart!

Formpresset bøg giver et solidt væghængt puslebord

Puslebordet er lavet af formpresset bøg, som ikke bare er pænt at se på, men som også garanterer et solidt og holdbart bord. Maksimum belastningen er angivet til 50 kg, hvilket er mere end godkendt. 

Skridsikker puslehynde medfølger

Du behøver ikke bekymre dig om at finde en puslepude som passer til puslebordet, for der medfølger en puslehynde som passer helt perfekt. Puslehynden er af bomuld og kan vaskes i maskine ved 60 grader.

Praktiske oplysninger:

 • Materiale: Formpresset bøg
 • Mål: H: 87 x B: 52 x D: 76 cm (Dybde lukket: 18 cm)

Baby Dan Alfred (bred model)

Derfor anbefaler vi dette

Ekstra bredde for bedre brugervenlighed

Dette væghængte puslebord fra Baby Dan udmærker sig ved at være bredere end de andre på vores liste. Det er ikke lykkedes os at finde et bredere væghængt puslemøbel end dette, så hvis du gerne vil have rigeligt med plads til at pusle baby, finder du ikke et bedre alternativ end dette. 

Den ekstra bredde gør, at der er plads til både baby, bleer, skiftetøj, skumklude og meget mere, som altid vil være indenfor rækkevidde. 

Indrømmet, denne model fylder mere end de andre på vores liste, men til gengæld er der altid plads til alt det nødvendige. Og så er det jo i øvrigt kun i bredden at puslebordet fylder mere. Dybde og højde er tilsvarende de fleste andre.

Dæmperlukning

De fleste vil sikkert opleve, at de skal betjene puslebordet med kun én hånd fri, fordi baby hænger i den anden arm. Det er dog ikke noget problem, for åbne- og lukkemekanismen er brugervenlig og let at betjene – også med barnet hængende på armen.

Når du har åbnet låsen på bordet, kan du faktisk slippe det helt og lade det åbne sig af sig selv. Puslebordet er nemlig udstyret med dæmperlukning (det er metalarmene du kan se i begge sider på bordet) som sørger for, at bordet åbner forsigtigt uden at vælte ned med et brag.

Praktiske oplysninger:

 • Materiale: New Zealandsk fyrtræ
 • Mål: B: 85 x H: 78,5 x D: 15 cm (Dybde udslået: 81 cm)

Carena Gålö

Derfor anbefaler vi dette

Carena Gålö

Puslebordet fra svenske Carena er smart, praktisk og flot at se på. Det fylder tæt på ingenting når det er foldet op, og så er der endda plads til opbevaring på de små hylder indvendigt. 

Let at betjene

Det vægophængte puslebord er let at bruge takket være håndtaget, som gør betjeningen nem. Gasdæmperen sørger desuden for, at lågen kan åbne sig langsomt og kontrolleret, når du blot har givet den et lille skub. 

Svensk kvalitet

Det er ikke kun i Danmark vi er verdenskendte for kvalitetsprodukter. Resten af Skandinavien har samme ry, og det er bestemt fortjent – vores nordiske naboer formår nemlig, ligesom os selv, at lave fremragende produkter, som tåler at blive brugt.

Carena Gålö er svenskproduceret og lever op til alle nødvendige sikkerhedsstandarder i EU. Materialet er birketræ fra Østersø området, og malingen er toksin-fri, hvilket gør den yderst babyvenlig. 

Praktiske oplysninger

 • Materiale: Birketræ
 • Mål: H: 79 x B: 68 x D: 23

JLY Dream Puslebord til Væg

Derfor anbefaler vi dette

JLY Dream Puslebord til Væg - De bedste væghængte pusleborde

Last updated: 2022-12-07 02:29:19

JLY har med dette væghængte puslebord begået et puslepord, der både er rigtig flot og praktisk. Puslebordet er yderst let at montere og kan uden problemer placeres, så højden passer perfekt for forbrugeren. 

Simpelt, men godt

Det er ikke, fordi puslebordet er fyldt med avancerede funktioner og en masse smarte detaljer. Vi vil sige, at det er et puslebord, der ikke gør tingene sværere, end de er. Åbne-lukke-funktionen fungerer upåklageligt, og det er noget af det vigtigste med et væghængt puslebord, og det stilrene design gør, at puslebordet passer ind i langt de fleste hjem. 

Raffinerede detaljer er der, som sagt, ikke mange af. Producenterne bag puslebordet har dog tilføjet en smart krog på siden, hvor man kan hænge alt fra en bodystocking til en blepose eller et håndklæde. 

Praktiske oplysninger

 • Materiale: Træ
 • Maksimal belastning: 15 kg
 • Mål: 15 x 75 cm
 • Mål udslået: 77 (L) x 58 (B) cm
 • Maksimal størrelse på puslepude: L67 x B50 cm.

Baby Dan Sofie – hvid metal

Derfor anbefaler vi dette

Her har vi et lækkert, praktisk væghængt puslebord i et tidløst og klassisk design. Puslebordet er fremstillet af lakeret metal, hvilket har en række fordele. 

Først og fremmest er det et yderst flot materiale, men derudover er det også et materiale, der er let at rengøre, og rengøring bliver nødvendigt på og omkring et puslebord. Det er nemlig ikke for sarte sjæle, hvad der sommetider foregår på et sådant.

Fylder ganske lidt

Når puslebordet er lukket, fyldet det blot 17 cm, hvilket gør det meget populært hos dem, der kæmper lidt med pladsen i hjemmet. 

Selvom det fylder ganske lidt, når det sammenfoldet, så er det ikke, fordi du skal frygte for at komme til at mangle pusleplads, når det er foldet ud. 

Udfoldet måler puslepladsen nemlig 55 x 80 cm, hvilket uden tvivl rækker til dine behov, medmindre du har tvillinger, der skal håndteres samtidigt.

Anerkendt brand

Bag puslebordet står Baby Dan, og som du måske har bidt mærke i, har vi allerede præsenteret dig for et par væghængte pusleborde af dette brand. Det har vi, fordi producenterne bag brandet har styr på, hvad de laver, og det er da også derfor, at Baby Dan er blevet et af de klart mest populære brands, når det kommer til væghængte pusleborde.

Baby Dan er i øvrigt en dansk virksomhed, så hvis du holder af at kippe med den lokalpatriotiske fane, er der endnu et argument for at købe netop dette puslebord.

Praktiske oplysninger

 • Mål: 57 x 94,5 cm
  • Puslepladsen måler 55 x 80 cm
 • Vægt: 17,2 kg.

Find en masse yderligere spændende produktguides på Babyhelp

Husk på, at vi ikke blot har skrevet en udførlig produktguide om væghængte pusleborde her på Babyhelp. Hos os finder du nemlig produktguides til stort set ethvert baby- og børneprodukt.

Find blandt andet produktguides til følgende produkter: pusletasker, vugger, babybadekar, puslepuder, trampoliner, barnevogne og babyalarmer.

Hvor højt skal det hænge?

Der er ikke som sådan noget endegyldigt svar på, hvor højt et væghængt puslebord skal hænge. Det afhænger nemlig i høj grad af din egen højde. 

Vi anbefaler derfor, at du stiller dig hen til en væg og forestiller dig at der hænger et puslebord foran dig. Brug dine hænder som hvis du var i gang med at skifte ble på den lille og mærk om denne arbejdsstilling er behagelig for dig. Mål derefter efter med et målebånd – så har du den passende højde. 

Bliver ovenstående rollespil en smule for fjollet for dig, kan du også stille dig hen til et køkkenbord, spisebord, skrivebord eller måske en reol og forestille dig at du skifter baby der. Føles højden okay, kan du tage udgangspunkt i denne. 

Tilbud på væghængte pusleborde

Hvis du er en vaskeægte tilbudsjæger, som altid ligger på lur i det høje græs, parat til at springe frem og sætte kløerne i et godt tilbud, kan du med fordel ligge på lur her hos os. 

Vi har sat en automatisk prissammenligner op ved hver af vores anbefalede væghængte pusleborde, så du altid kan få overblikket over de aktuelle priser på tværs af danske forhandlere. Du slipper altså med andre ord for at klikke dig rundt i en evighed – i stedet får du tilbud på væghængte pusleborde serveret lige her hos os. Nemmere bliver det ikke! 

Scroll til toppen

Bedste priser

Last updated: 2022-12-07 02:29:16

Bedste priser

Last updated: 2022-12-07 02:29:17