Rutsjebaner – Oversigt over de bedste rutsjebaner til børn

De bedste rutsjebaner til børn

I det følgende vil vi præsentere dig for vores bud på de 5 bedste rutsjebaner til børn. Listen tager udgangspunkt i brugeranmeldelser og tests udført af andre. Ved hver rutsjebane finder du vores automatiske prissammenligner, som selv sørger for at indhente de bedste priser, så du ikke kommer til at betale for meget. 

De 5 bedste rutsjebaner

Oversigten over de bedste rutsjebaner er i vilkårlig rækkefølge. Hver rutsjebane er ledsaget af en letforståelig produktbeskrivelse. Ligeledes præsenterer vi dig for forhandlernes aktuelle priser på de enkelte rutsjebaner.

Bemærk, at der i det følgende vil være en række affiliate-links.

Little Tikes

Derfor anbefaler vi denne

 • Nem at samle
 • Stabil og sikker
 • God til store og små børn
Little tikes rutsjebane til børn
ForhandlerTotalprisLæs mere
309,00 DKK Besøg butikken

Kan bruges af børn i flere aldre

Hvis du har større børn, kender du sikkert allerede til, at de kære små kan vokse fra deres legetøj, som af den ene eller anden årsag ikke er sjovt at lege med længere.

Rutsjebanen fra Little Tikes er ikke en, som man bliver træt af lige med det samme, da den er tiltænkt børn i alle aldre. Rutsjebanen indbyder til leg og fordi nye muligheder åbner sig op i takt med at barnet vokser, vil rutsjebanen blive ved med at være sjov. 

I en anmeldelse skriver en køber blandt andet følgende: 

“Købte denne rutsjebane til vores 1 årige, men den er også et stort hit hos vores 6 årige og 2 årige.”

Nem at samle

Hvis dine fingre er bedre til at skrive på iPhone end de er til at slå søm i eller hvis dine tommelfingre foretrækker at trykke på fjernbetjeningen fremfor at holde om en sav, kan vi trøste dig med, at selv forældre med ti tommelfingre kan samle den sjove rutsjebane fra Little Tikes. 

Flere brugere påpeger i deres anmeldelser, at det er overraskende nemt at sætte plastikdelene sammen. 

Praktiske oplysninger

 • Anbefalet alder: Fra 2 år
 • Mål: 122 x 49 x 70 cm
 • Vægt: 3,2 kg
 • Materiale: Plastisk

Jupiduu rutsjebane i træ

Derfor anbefaler vi denne

 • Flot design
 • Rutsjebane i træ
 • Træner barnets motorik
ForhandlerTotalprisLæs mere
1.899,00 DKK Besøg butikken

Rutsjebane i træ

Der kan godt gå lidt for meget plastik i den, når det kommer til legetøj. Plastik er et nemt materiale at have med at gøre og giver mange muligheder for at lave sjovt legetøj. Men legetøj, som dengang mor og far var børn, er altså noget helt særligt. Dengang var alt ikke kunstigt og af plastik, men ofte af helt naturligt træ. 

Denne lækre rutsjebane er et fint kompromis imellem det nye og moderne og det gamle og klassiske. Designet lever fuldt op til de forventlige standarder for legetøj til børn, samtidig med at det føles som legetøj fra dengang – de gode gamle dage.

Træner motorikken

Det er vigtigt, at børn lærer, så de bliver bedst muligt rustet til resten af livet. Det er dog også vigtigt, at barnet hygger sig og har det sjovt. Det kan måske være svært at ramme den gyldne mellemvej af og til, hvorfor man kan blive en smule frustreret som forælder. 

Derfor er det genialt når læring og leg kan kombineres, således at barnet både udvikler sig, samtidig med at det har det sjovt. 

Med Jupiduu rutsjebanen kommer barnet helt automatisk til at træne sin motorik, samtidig med at det har en fest. To fluer med ét smæk – smartere bliver det ikke!

Praktiske oplysninger

 • Anbefalet alder: 1,5 – 4 år
 • Mål: 145 x 24 x 68 cm
 • Vægt: 20 kg
 • Materiale: Træ

Starplast legehytte og rutsjebane

Derfor anbefaler vi denne

 • Legehus og rutsjebane i én
 • Det visuelle er i top
 • Kan bruges ude og inde
Starplast Legehytte Træhytte m. Rutsjebane
ForhandlerTotalprisLæs mere

Rutsjebane med legehus

Når dit barn ikke suser ned af den røde rutsjebane fra toppen af det gamle træ, kan det kravle ind og gemme sig inde i selve stammen, hvor der gemmer sig en lille hyggelig hule. 

Vi mener, at dette er et fremragende bud på en rutsjebane til børn, fordi der både er mulighed for at lege vildt og tumle på rutsjebanen, samtidig med at der er mulighed for at slappe lidt af og måske fordybe sig i en hyggelig bog inde i hulen. 

Vi elsker, når man får noget for sine penge og i dette tilfælde får du både et legehus og et rutsjebane. Perfekt!

Indbyder til leg

Hvis ikke fantasien er nok til at sætte gang i sjove lege på rutsjebanen, skal det sjove ydre nok hjælpe det hele lidt på vej. Barnet kan lege, at det bor alene i en hule ude i skoven eller måske er træstubben en udsigtspost, hvor der kan holdes øje med farlige dyr. 

Vores fantasi er ikke helt på niveau med et barns, så der skal med garanti nok være hundredevis af andre sjove lege, som kan leges på den sjove rutsjebane.

Praktiske oplysninger

 • Anbefalet alder: Fra 1,5 år
 • Mål: 109 x 204 x 99 cm
 • Vægt: 11 kg
 • Materiale: Plastik

Smoby Super Megaliss

Derfor anbefaler vi denne

 • Kan laves større eller mindre
 • Perfekt til børn i alle aldre
 • Kan bruges ude såvel som inde
Smoby Super Megaliss Rutsjebane
ForhandlerTotalprisLæs mere
1.619,00 DKK Besøg butikken

Tilpas størrelsen til barnet

Det er en mindre genistreg fra Smoby’s side at lave modulopbygget rutsjebane til børn, som kan tilpasses i størrelsen, alt efter hvem der skal lege eller hvor vildt det skal være. 

Den sidste halvdel af rutsjebanen kan afmonteres den første del, hvorefter du har en lille fin rutsjebane til de mindste. 

Når det hele er samlet, får du en relativt lang og høj rutsjebane, som kan få selv de største vovehalse til at tænke sig om en ekstra gang, inden de sætter i fart ned af rutsjebanen. 

Brug den ude eller inde

Plastik er et genialt materiale, fordi det kan tåle vind og vejr. Denne rutsjebane er af plastik og derfor yderst vejrbestandig, hvorfor du sagtens kan lade den overnatte udenfor, hvis du ikke orker at rydde op i haven. 

Samtidig kan rutsjebanen sagtens benyttes indendøre, hvor den med garanti kan sprede glæde og give børnene masser af gode stunder. Det eneste det kræver, er at du har plads til hele herligheden. 

Praktiske oplysninger

 • Anbefalet alder: Fra 2 år
 • Mål:
  I stor udgave: 186 x 375 x 352 cm.
  I lille udgave: 100 x 150 x 177 cm.
 • Materiale: Plastik

Oliver & Kids

Derfor anbefaler vi denne

 • Kan foldes sammen og pakkes væk
 • Rutsjebane til de mindste
 • Brug den ude og inde
Lille folde rutsjebane
ForhandlerTotalprisLæs mere
399,00 DKK Besøg butikken

Fold den sammen og pak den væk

En rutsjebane er genial for et barn, fordi det ikke bare har det sjovt med den, men også får trænet sin motorik og balance, imens der leges. 

Knap så genialt er det for mor og far, hvis de går og falder over rutsjebanen i tide og utide – den fylder nemlig meget sådan en. Skal vi være helt ærlige, så er det heller ikke fordi en rutsjebane er vildt pæn at se på, så man kan hurtigt ende med at blive en smule irriteret på den. 

Med denne smarte lille rutsjebane fra Oliver & Kids behøver du dog ikke snuble over den eller få ondt i øjnene, for den er nemlig så smart lavet, at du kan folde den sammen. Når den er foldet sammen fylder den ikke særligt meget og du kan derfor let gemme den væk i et skab, under sengen eller omme bag døren. 

De helt små kan være med

Denne rutsjebane er den mindste vi har med på vores liste og fordi den ikke er så stor, er den perfekt til de helt små, som endnu ikke helt har tjek på balancen eller har fundet modet til at køre på de store rutsjebaner. 

Praktiske oplysninger

 • Anbefalet alder: Fra 10 måneder.
 • Mål: 90 x 40 x 60 cm
 • Materiale: Plastik

Fandt du noget, du kunne bruge?

Hvis det ikke lykkedes os at overbevise dig om en af vores anbefalede rutsjebaner, er der heldigvis stadig rigtigt mange at finde. Tryk på knappen nedenfor og bliv ledt videre, så du kan fortsætte din jagt på den perfekte rutsjebane til børn. 

Babyhelp hjælper dig med meget mere end blot rutsjebaner

Husk på, at vi ikke blot har skrevet en udførlig produktguide om rutsjebaner her på Babyhelp. Hos os finder du nemlig produktguides til stort set ethvert baby- og børneprodukt.

Find blandt andet produktguides til følgende produkter:
Vugger, børnecykler, tremmesenge, børnereoler, bæreseler, babynests og pusletasker.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen