Loading...
Produktguides

Slyngevugge – Se vores bud på de bedste slyngevugger

Slyngevugge guide cover

Med en slyngevugge kommer dit barn til at sove bedre og længere, ligesom det bliver lettere at putte og få barnet til at falde til ro. Men hvilken slyngevugge skal du vælge? Find svaret her i artiklen, hvor vi har kigget nærmere på de bedste slyngevugger på markedet.

Der er naturligvis ingen garantier, men langt de fleste forældre vil opdage, at det bliver lettere at få barnet til at falde i søvn i en slyngevugge, ligesom luren og/eller nattesøvnen varer længere. Du vil formentlig også få et mere vågent og veloplagt barn, fordi kvaliteten på søvnen bliver forbedret.

Få din nattesøvn tilbage, vink farvel til de sorte render under øjnene og brug mindre tid på at putte – en slyngevugge lyder næsten som noget fra et eventyr og selvom vi ikke tror på magi, er der nu alligevel noget fortryllende over slyngevuggens effekt på et barn.

Har du et barn som har svært ved at finde ro, sove længe eller vågner flere gange i løbet af natten, skylder du dig selv og dit barn at prøve en slyngevugge.

Babyhelp hjælper dig med meget mere end blot slyngevugger

Husk på, at vi ikke blot har skrevet en udførlig produktguide om slyngevugger her på Babyhelp. Hos os finder du nemlig produktguides til stort set ethvert baby- og børneprodukt.

Find blandt andet produktguides til følgende produkter:
Vugger, tremmesenge, bæreseler, babynests og pusletasker.

De bedste slyngevugger

På baggrund af brugeranmeldelser og tests udført af andre, har vi udvalgt de bedste slyngevugger. Du finder slyngevuggerne og beskrivelser af disse, ligesom du kan finde den bedste pris ved hjælp af vores prissammenligner, som automatisk indhenter priser på tværs af forhandlere på nettet. 

I det følgende vil der optræde affiliate-links. Det betyder, at vi tjener en lille andel hvis du beslutter dig for at købe en af vores anbefalinger. Det har ingen indflydelse på din pris, ligesom det heller ikke har påvirket vores valg af produkter.

Nonomo – Ergonomisk og hyggelig slyngevugge

Nonomo - slyngevugge
Forhandler Totalpris Læs mere
1.498,00 DKK Besøg butikken
1.499,00 DKK Besøg butikken
1.499,00 DKK Besøg butikken
1.499,00 DKK Besøg butikken
1.599,00 DKK Besøg butikken

Som at være tilbage i mors mave

Det kan måske være lidt svært at forholde sig til, at det skulle være rart at ligge i maven på et andet menneske, men for et lille barn, var tiden i maven på mor lig med tryghed og ro, hvorfor de små af og til kan længes efter sin tidligere bolig i mavsen på mor. 

Det kan af gode grunde ikke lade sig gøre for barnet at komme tilbage i maven på sin mor, men i stedet kan du, med denne lækre slyngevugge fra Nonomo, give barnet oplevelsen af at være tilbage i maven på mor. 

Resultatet er et roligere barn som har længere ved at falde i søvn og som sover længere og bedre. 

Ergonomisk korrekt

Udover at dit barn kommer til at sove som en drøm i slyngevuggen, kan du også glæde dig over, at barnets rygsøjle bliver understøttet på en hensigtsmæssig måde, så selv længere perioder i slyngevuggen, ikke kommer i vejen for ryggens naturlige udvikling. 

Hænges fra fjeder i loftet eller på stativ

Det er relativt let at montere slyngevuggen, som kun kræver en krog i loftet, hvorfra den kan hænge og gynge beroligende fra side til side. Vuggen hænger fra krogen i en fjeder, hvilket gør at den kan hoppe blidt op og ned, når barnet bevæger sig. De gyngende og lette hoppende bevægelser bidrager til, at barnet bliver beroliget og får lettere ved at finde ro. 

Har du ikke lyst til at have slyngevuggen hængende, kan du også vælge at tilkøbe et stativ. Stativet fungerer ligesom krogen i loftet, men du slipper for at finde boremaskinen frem, ligesom du får mere fleksibilitet, fordi du ganske let kan flytte rundt på stativet. 

Du finder statviet til Nonomo slyngevugge her.

Specifikationer: 

 • Mål madras: 85 x 30 cm
 • Materiale: Økologisk bomuld og træ

Natures Sway Slyngevuggen – den originale slyngevugge

Natures Sway - den originale slyngevugge
Forhandler Totalpris Læs mere
1.999,00 DKK Besøg butikken

Den originale slyngevugge

Natures Sway gjorde det først og det er fristende at sige, at de også gør det bedst. Om sidstnævnte er tilfældet, afhænger nok af personlige præferencer, men der er ingen tvivl om, at denne slyngevugge objektivt set er et rigtig godt valg.

Vi kan ikke garantere noget, men det skulle undre os meget, hvis ikke dit barn ender med at sove både længere og bedre, hvis du putter det i den originale slyngevugge fra Natures Sway. 

Kan hænges i krog, på stativ eller i dørkarmen

Der er gode muligheder for at hænge vuggen op og bruge den flere steder i hjemmet. Du vælger helt selv, om vuggen skal hænge i en krog i loftet, på et stativ du tilkøber eller fra en dørkarm. Sidstnævnte klares let ved hjælp af det medfølgende karmbeslag.

De mange monteringsmuligheder gør denne slyngevugge til et alsidigt og fleksibelt valg, uanset om den skal bruges derhjemme eller ude, hvor den medbringes som weekendseng. 

Masser af tilbehør medfølgerNatures Sway slyngevugge tilbehør

Du får noget for pengene, hvis du vælger at købe Natures Sway slyngevuggen, for udover selve vuggen, får du også:

 • Madras (Lavet af uld foton og betrækket med 100% bomuld).
 • Et karmbeslag (galvaniseret stål – pulverlakeret).
 • Lagen (100% bomuld).
 • Sikkerhedsfjeder (galvaniseret stål, betrukket med stof).
 • 2 stk. monteringsskruer.
 • 2 stk. sikkerhedskarabiner.
 • Monteringskæde.
 • Tværpind af New Zealandsk hårdttræ.
 • Bæretaske.

Specifikationer: 

  • Materiale: Økologisk bomuld og New Zealandsk hårdtræ
  • Maks. belastning: 15 kg

Hvor længe kan man bruge en slyngevugge?

Typisk til barnet er mellem 1,5 og 2 år gammel, men det afhænger i høj grad af barnets størrelse og vægt. På et tidspunkt vil barnet blive for stort og for tungt til at ligge i vuggen, hvorefter det er tid til at introducere den lille for en tremmeseng.

Du kan dog med fordel pakke vuggen sammen og gemme den til næste barn, hvis der er planer om et sådan. Alternativt er slyngevugger ret populære, hvorfor du ikke burde have problemer med at få den afsat for lidt mønt. 

Slyngevugge – hvorfor?

Der er mange gode grunde til, at du i det mindste bør overveje, om en slyngevugge måske kunne være noget for jer. Du skal vælge en slyngevugge fordi den:

 • Giver bedre søvn
 • Minder om tiden i mors mave
 • Beroliger baby med behagelige bevægelser
 • Giver tryghed

Vil du gerne have at dit barn sover længere, vågner mindre op i løbet af søvnen og er mere veloplagt og frisk i de vågne timer, så er der ingen vej udenom en slyngevugge. 

Kaldes også for en hængevugge

Det kan være en smule forvirrende, når ting har forskellige navne. Det er tilfældet med slyngevugger, som også kaldes for hængevugger. De to begreber dækker som udgangspunkt over det samme, så der er ingen grund til unødigt forvirring. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *