Slyngevugge – Se vores bud på de bedste slyngevugger

Slyngevugge guide cover

En slyngevugge kan give dit barn en bedre og længere søvn, hvilket både er til gavn for dig og den lille. Der findes dog en del forskellige slyngevugger på markedet, og vi forstår godt, hvis du finder det en anelse udfordrende at finde frem til den slyngevugge, der er perfekt for dig og dit barn. Men frygt ej, vi hjælper dig! Med afsæt i grundig research har vi nemlig fundet frem til de – i vores øjne – 2 bedste slyngevugger, som markedet p.t. byder på.

De bedste slyngevugger

Med afsæt i ekstremt mange timers research, der blandt andet har involveret læsning af et utal af produktbeskrivelser, forbrugeranmeldelser samt tests, har vi udvalgt vores 2 yndlings-slyngevugger. 

I de kommende afsnit præsenteres disse slyngevugger i vilkårlig rækkefølge. Hver slyngevugge er ledsaget af en letforståelig produktbeskrivelse. Derudover har vi ved hver slyngevugge også indsat en prissammenligner, som automatisk indhenter priser på tværs af forhandlere på nettet. 

I det følgende vil der optræde affiliate-links.

Nonomo

Derfor anbefaler vi denne 

Nonomo - slyngevugge
Anbefalet alder: 0-2,5 år
Forhandler Totalpris Læs mere
1.495,00 DKK Besøg butikken
1.498,00 DKK Besøg butikken
1.498,00 DKK Besøg butikken
1.499,00 DKK Besøg butikken

Som at være tilbage i mors mave

Det kan måske være lidt svært at forholde sig til, at det skulle være rart at ligge i maven på et andet menneske, men for et lille barn var tiden i maven på mor lig med tryghed og ro, hvorfor de små af og til kan længes efter sin tidligere bolig i mavsen på mor. 

Det kan af gode grunde ikke lade sig gøre for barnet at komme tilbage i maven på sin mor, men i stedet kan du, med denne lækre slyngevugge fra Nonomo, give dit barn oplevelsen af at være tilbage i maven.

Resultatet er et roligere barn som har lettere ved at falde i søvn og som sover længere og bedre. 

Ergonomisk - hængevugge

Ergonomisk korrekt

Udover at dit barn kommer til at sove som en drøm i slyngevuggen, kan du også glæde dig over, at barnets rygsøjle bliver understøttet på en hensigtsmæssig måde, så selv længere perioder i slyngevuggen ikke kommer i vejen for ryggens naturlige udvikling. 

Hænges fra fjeder i loftet eller på stativ

Det er relativt let at montere slyngevuggen, som kun kræver en krog i loftet, hvorfra den kan hænge og gynge beroligende fra side til side. Vuggen hænger fra krogen i en fjeder, hvilket gør at den kan hoppe blidt op og ned, når barnet bevæger sig. De gyngende og lette hoppende bevægelser bidrager til, at barnet bliver beroliget og får lettere ved at finde ro. 

Har du ikke lyst til at have slyngevuggen hængende, kan du også vælge at tilkøbe et stativ. Stativet fungerer ligesom krogen i loftet, men du slipper for at finde boremaskinen frem, ligesom du får mere fleksibilitet, fordi du let kan flytte rundt på stativet. 

Du finder statviet til Nonomo slyngevugge her.

Specifikationer

 • Mål madras: 85 x 30 cm
 • Materiale: Økologisk bomuld og træ

Natures Sway Slyngevuggen

Derfor anbefaler vi denne 

Natures Sway - den originale slyngevugge
Anbefalet alder: 0-2 år
Forhandler Totalpris Læs mere
-0,02 DKK Besøg butikken
2.099,00 DKK Besøg butikken

Masser af tilbehør medfølger

Du får meget for pengene, hvis du vælger at købe Natures Sway slyngevuggen, for udover selve vuggen, får du også:

 • Madras (Lavet af uld foton og betrækket med 100% bomuld).
 • Et karmbeslag (galvaniseret stål – pulverlakeret).
 • Lagen (100% bomuld).
 • Sikkerhedsfjeder (galvaniseret stål, betrukket med stof).
 • 2 stk. monteringsskruer.
 • 2 stk. sikkerhedskarabiner.
 • Monteringskæde.
 • Tværpind af New Zealandsk hårdttræ.
 • Bæretaske.
Natures Sway slyngevugge tilbehør

Den originale slyngevugge

Natures Sway gjorde det først og det er fristende at sige, at de også gør det bedst. Om sidstnævnte er tilfældet, afhænger nok af personlige præferencer, men der er ingen tvivl om, at denne slyngevugge objektivt set er et rigtig godt valg.

Vi kan ikke garantere noget, men det skulle undre os meget, hvis ikke dit barn ender med at sove både længere og bedre, hvis du putter det i den originale slyngevugge fra Natures Sway. 

Kan hænges i krog, på stativ eller i dørkarmen

Der er gode muligheder for at hænge vuggen op og bruge den flere steder i hjemmet. Du vælger helt selv, om vuggen skal hænge i en krog i loftet, på et stativ du tilkøber eller fra en dørkarm. Sidstnævnte klares let ved hjælp af det medfølgende karmbeslag.

De mange monteringsmuligheder gør denne slyngevugge til et alsidigt og fleksibelt valg, uanset om den skal bruges derhjemme eller ude, hvor den medbringes som weekendseng. 

Specifikationer

 • Materiale: Økologisk bomuld og New Zealandsk hårdtræ
 • Maks. belastning: 15 kg

Babyhelp hjælper dig med meget mere end blot slyngevugger

Husk på, at vi ikke blot har skrevet en udførlig produktguide om slyngevugger her på Babyhelp. Hos os finder du nemlig produktguides til stort set ethvert baby- og børneprodukt.

Find blandt andet produktguides til følgende produkter:
Vugger, tremmesenge, børnereoler, bæreseler, babynests og pusletasker.

Slyngevugge – hvorfor?

Med en slyngevugge kommer dit barn til at sove bedre og længere, ligesom det bliver lettere at putte og få barnet til at falde til ro.Der er naturligvis ingen garantier, men langt de fleste forældre vil opdage, at det bliver lettere at få barnet til at falde i søvn i en slyngevugge, ligesom luren og/eller nattesøvnen varer længere. Du vil formentlig også få et mere vågent og veloplagt barn, fordi kvaliteten på søvnen bliver forbedret.

Få din nattesøvn tilbage, vink farvel til de sorte render under øjnene og brug mindre tid på at putte – en slyngevugge lyder næsten som noget fra et eventyr og selvom vi ikke tror på magi, er der nu alligevel noget fortryllende over slyngevuggens effekt på et barn.

Har du et barn som har svært ved at finde ro, sove længe eller vågner flere gange i løbet af natten, skylder du dig selv og dit barn at prøve en slyngevugge.

Gode grunde til at få en slyngevugge

Der er mange gode grunde til, at du i det mindste bør overveje, om en slyngevugge måske kunne være noget for jer. Du skal vælge en slyngevugge fordi den:

 • Giver bedre søvn
 • Minder om tiden i mors mave
 • Beroliger baby med behagelige bevægelser
 • Giver tryghed

Vil du gerne, at dit barn sover længere, vågner mindre op i løbet af søvnen og er mere veloplagt og frisk i de vågne timer, så er der ingen vej udenom en slyngevugge. 

Kaldes også for en hængevugge

Det kan være en smule forvirrende, når ting har forskellige navne. Det er tilfældet med slyngevugger, som også kaldes for hængevugger. De to begreber dækker som udgangspunkt over det samme, så der er ingen grund til unødigt forvirring. 

Hvis du er i shoppehumør, så tjek hellere end gerne vores shop.

Vores smarte opsætning muliggør, at vi kan vise dig alt tøj og samtlige sko fra en række af de bedste forhandlere af børne- og babytøj. I vores shop har vi derfor ALT inden for baby- og børnetøj samt -sko. Tilmed har vi mulighed for at vise dig den allerbedste pris!

Lyder det fristende?

Så tag eksempelvis et kig på vores sommerjakker til børn, sommerdragter til børn, børnetunikaer, børnevinterjakker eller softshell til børn.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen