Guide til valg af børnestol

I det følgende vil der optræde affiliate-links. 

Vores favorit

Cam Cam

God til prisen

Hoppekids

Premium

KlipKlap

God til prisen

Hoppekids

Vores favorit

Cam Cam

Premium

KlipKlap

De 5 bedste børnestole

I det følgende vil vi præsentere dig for vores bud på de 5 bedste børnestole. Listen tager udgangspunkt i brugeranmeldelser og tests udført af andre. Ved hver stol til børn finder du vores automatiske prissammenligner, som selv sørger for at indhente de bedste priser, så du ikke kommer til at betale for meget. 

Hoppekids Mads

Derfor anbefaler vi denne

Hoppekids Mads - børnestol
Anbefalet alder: 2-5 år

​Let men robust børnestol

Når det er dit dyrebareste som skal sidde på stolen, er sikkerheden naturligvis af allerhøjeste betydning. 

Heldigvis skuffer Hoppekids ikke med deres børnestol, som står ganske solidt og stabilt plantet på gulvet. Det er til trods for, at selve stolen ikke vejer alverden og derfor er let at flytte rundt på – også for barnet selv, som måske beslutter sig for, at stolen skal stå et andet sted i rummet. 

Matchende bord kan tilkøbes

Skal barnet ikke blot have et sted at sidde, men også et sted hvor det kan udfolde sig kreativt ved at tegne, bygge med klodser eller noget tredje, skal du naturligvis også bruge et bord. 

Heldigvis har Hoppekids kreeret et fint lille børnebord, som passer perfekt til Mads-stolen. 

Du kan købe et sæt med to stole og et bord her.

Vælg mellem et utal af farver

Uanset hvad din eller dit barns yndlings farve måtte være, er der gode chancer for, at du kan få stolen i netop denne. Hoppekids har ikke været nærige med farvepaletten, hvorfor du kan vælge mellem flere iøjnefaldende pangfarver eller mere afdæmpede pastelfarver.   

Nofred Mouse chair
Musestol

Derfor anbefaler vi denne

Nofred mouse chair - Musestol til børn
Anbefalet alder: 2-5 år

Prisvindende børnestol

Hvis du er i tvivl om Nofred børnestolens kvaliteter, behøver du blot se på stolens meritter, som i den grad berettiger til en plads på vores liste.

I 2018 vandt stolen ‘The Junior Magazine Award’ for bedste børnemøbel, imens ‘Milk Magazine’ har belønnet stolen med en pris for ‘bedste design’.

Helt unik

Det særlige design som har kastet flere priser af sig, fortjener at blive hædret, for du finder næppe en børnestol med et mere ikonisk udseende. Ryglænet består af to små ‘museører’, som giver fin komfort, samtidig med at det giver stolen et sødt og indbydende udtryk, som passer perfekt til både børneværelset og dagligstuen derhjemme. 

Hvad med et matchende bord eller en bænk?

Hvis du er faldet for det nuttede design på Nofred børnestolen, er det ikke sikkert, at en enkelt stol er nok. I det tilfælde kan du heldigvis sagtens købe en ekstra og eventuelt også bestille det matchende bord, så barnet har et sted at spise, tegne, lege med perler og lignende. 

Det matchende bord kan købes her.

Du kan sågar også vælge at købe stolen som en bænk, så barnet altid har et sted at sidde, når der skal kigges i bog på værelset eller tages sko på i entreen. 

Den søde Nofred bænk kan købes her.

Flere flotte farver

Hvis den grå farve ikke helt er dig, eller hvis du nysgerrig efter at se flere farvemuligheder, kan du trykke på knappen nedenfor og se de mange flotter farver, som du kan vælge imellem. 

Cam Cam børnestol

Derfor anbefaler vi denne

Cam Cam børnestol
Anbefalet alder: 2-5 år

En stol som ikke går af mode

Vi har formentlig alle sammen været der; Man køber et nyt møbel med hjem, som man er super glad for og elsker at se på. I hvert fald i starten. For med tiden ændres moden, ligesom ens opfattelse af hvad man synes er flot også ændrer sig, hvorfor det af og til ender med, at det møbel man satte så stor pris på, pludselig er en torn i øjet, som meget gerne må skiftes ud. 

Umiddelbart bliver det ikke aktuelt med den flotte børnestol fra Cam Cam, som er skabt med tidløshed for øje, så stolen også er flot og smuk 1, 5 og sågar 10 år ude i fremtiden. 

Stolen er unik, men uden den er et udtryk for tidens tendenser, hvilket i vores optik gør, at designet nok skal stå distancen de næste mange, mange år.

En del af Harlequin-serien

Skal der være en rød tråd i indretningen på børneværelset, giver det god mening at vælge flere møbler fra samme producent, så det hele passer sammen. 

Den flotte børnestol fra Cam Cam er en del af Harlequin-serien, som blandt andet også tæller en tremmeseng, slagbænk, puslekommode, hylder, skabe og mere. Vil du se, hvad der ellers er af flotte møbler i designserien, kan du få et overblik her.

Vælg mellem en lille håndfuld farver

Du kan vælge mellem 3 afdæmpede farver. Hvid, petroleums blå og grå. Tryk på knappen nedenfor og se de tre flotte farver.

KlipKlap lænestol til børn

Derfor anbefaler vi denne

KlipKlap børnestol
Anbefalet alder: 3-6 år

Super komfort

Det er ikke uden grund, at lænestolen er en af favorit siddepladserne foran fjernsynet i mange hjem, for man sidder formidabelt i en sådan. Desværre er lænestole til voksne ikke super komfortable for børn, da deres små kroppe ikke rigtigt egner sig til den store stol. 

Det betyder dog ikke, at barnet skal snydes for at sidde i en behagelig lænestol, for KlipKlap står bag denne lænestol til børn, som ikke bare er super komfortabel, men som faktisk også er ergonomisk udformet, så den støtter barnets krop.

Det inderste af KlipKlap lænestolen er koldskum, hvis faste form giver både god siddekomfort, samtidig med at det stabiliserer lænestolen, således den ikke vælter eller krøller sammen, når man sidder i den. 

Slidstærkt betræk

Hvis din første tanke var: “Åh nej – stof… Det går med garanti i stykker på ingen tid!” kan vi berolige dig med, at producenten netop har været bevidst om dette og derfor har valgt at konstruere lænestolen af et ekstra slidstærkt tekstil. 

Stoffet har en Martindale på 120.000, hvilket er væsentligt højere end det anbefalede til sofaer i almindelige hjem. 

Hvis du ikke kender enheden ‘Martindale’ (det er der ingen skam i – det gjorde vi heller ikke) er det vigtigste at vide, at de 120.000 af enheden betyder, at materialet er hamrende slidstærkt og derfor tåler at blive brugt i det daglige.

Fås i flere farver og som sofa

Den søde og komfortable lille lænestol kommer i en lang række forskellige farver. Vil du se de mange farvemuligheder, kan du trykke på knappen nedenfor eller her.

Skal der være plads til mere end ét barn, eller skal den heldige lille guldklump bare have plads til at brede sig, kan lænestolen også købes som en sød lille sofa. Du finder udvalget af KlipKlap sofaer her.

Sebra Oakee

Derfor anbefaler vi denne

Anbefalet alder: 2-6 år

Nordisk design

Her i den nordlige del af verden, er vi kendte for vores design, som i daglig tale kaldes for ‘nordisk design’. Typisk for det nordiske er, at det er minimalistisk men funktionelt, samtidig med at det passer ind i de fleste hjem. Det nordiske design er eftertragtet i store dele af udlandet, og i høj grad også herhjemme. 

Sebra Oakee er født med afsæt i netop den nordiske designfilosofi, hvorfor den vil passe perfekt ind på de fleste børneværelser, hvor mor har brugt tid på at indrette det hyggeligt og pænt. 

Ingen skadelig kemi

Oakee fra Sebra lever op til EU’s krav i forhold til REACH. Det betyder, at der er taget højde for brugen af kemikalier som kan belaste klima, miljø og brugerens sundhed. Du kan derfor med god samvittighed lade stolen flytte ind i din bolig.

Lang brugstid

Hvis den stilrene lille stol får en plads i hjemmet, kan du godt forvente, at den kommer til at være der længe. Udover at stolen i sig selv er af høj kvalitet og derfor er holdbar, har stolen også en størrelse som gør, at den kan bruges helt op til barnet er omkring 6 år gammelt. 

Fandt du, hvad du ledte efter?

Hvis ikke kan du fortsætte din søgning ved at trykke på knappen nedenfor, hvoefter du bliver ledt videre til endnu flere flotte og funktionelle børnestole.

Find en masse yderligere spændende produktguides på Babyhelp

Husk på, at vi ikke blot har skrevet en udførlig produktguide om børnestole her på Babyhelp. Hos os finder du nemlig produktguides til stort set ethvert baby- og børneprodukt.

Find blandt andet produktguides til følgende produkter: barnevognsseler, weekendsenge, babydyner, legetæpper, juniorsengammepuder og sengehimle til tremmesenge.

Scroll til toppen