Legekøkken – Se de bedste legekøkkener til børn her

Legekøkken guide cover

Et legekøkken indbyder til timevis af leg, hvor barnet får mulighed for at lege voksen, ved at gøre som mor og far, når de er i køkkenet. Vi har været en tur igennem det store internet og udvalgt de 5 legekøkkener, som vi mener er de bedste. Udvælgelsen er gjort på baggrund af brugeranmeldser og tests udført af andre. 

De 5 bedste legekøkkener

Oversigten over de bedste legekøkkener er i vilkårlig rækkefølge. Hvert legekøkken er ledsaget af en letforståelig produktbeskrivelse. Ligeledes præsenterer vi dig for forhandlernes aktuelle priser på de enkelte legekøkkener.

Bemærk, at der i det følgende vil være en række affiliate-links, altså sponsorerede links.

MaMaMeMo legekøkken

Derfor anbefaler vi dette

 • Moderne legekøkken i træ
 • Mange fine detaljer
 • Prisvenlig
mamamemo legekøkken i træ
ForhandlerTotalprisLæs mere
899,00 DKK Besøg butikken

Moderne legekøkken

 Visse legekøkkener bærer præg af at være designet for adskillige år siden, hvilket ofte kommer til udtryk i selve køkkenet, som ligner noget fra 50 år siden. Skal dit barn rollespille en husmor fra starten af 60’erne er et sådan køkken perfekt. Det er dog vores erfaring, at de fleste børn synes det er væsentligt sjovere at lege i et køkken der minder nogenlunde om mors og fars.

Det smarte legekøkken fra MaMaMeMo kommer med en moderne ovn med digitalt legeur, kogeplader i keramisk look, et køleskab, en håndvask og en smart emhætte – alt sammen moderne og lig forældrenes køkken.

Kælet for detaljerne

Det er tydeligt at der er gjort ekstra ud af, at få det flotte køkken fra MaMaMeMo til at virke så ægte som muligt. At køkkenet fremstår som den ægte vare, skal i høj grad tilskrives de mange små detaljer, som tager legen til et højere niveau.

Af nævnværdige detaljer er blandt andet drejeknapperne på ovnen, som giver en lille kliklyd når de roteres, hvilket får dem til at fremstå ægte. En tavle på køleskabet gør det muligt at skrive dagens menu op, så barnet kan tage på indkøb og finde de nødvendige ingredienser. 

Matchende legekøleskab kan tilkøbes 

Skal dit barn virkelig forkæles, kan du tilkøbe et matchende køleskab fra MaMaMeMo som supplement til køkkenet, så din guldklump har et sted at opbevare madvarene. 

Du finder legekøleskabet fra MaMaMeMo her.

Praktiske oplysninger

 • Mål: H: 87 x B: 60 x D: 30 cm
 • Materiale: Træ
 • Medfølger: En køkkenpalet og en stegegaffel i træ

Sebra legekøkken

Derfor anbefaler vi dette

 • Simpelt design
 • Populære Sebra står bag
 • Flere flotte farver
Sebra legekøkken
ForhandlerTotalprisLæs mere
994,00 DKK Besøg butikken
1.395,00 DKK Besøg butikken
1.395,95 DKK Besøg butikken
1.395,95 DKK Besøg butikken

Flot dansk design

Danske Sebra har allerede af flere gange bevist, at de magter at lave baby- og børnemøbler i flotte designs, som man sagtens kan have til at stå fremme i stuen, uden at gå på kompromis med indretningen. Sebras møbler er ofte så flotte, at de rent faktisk bidrager til den hjemlige hygge og gavner indretningen – sådan er det bestemt ikke med alt børnelegetøj!

Gode muligheder for leg

Selvom legekøkkenet fra Sebra ikke er det mest komplekse og avancerede her på listen, er der stadig mulighed for timevis af sjov og hyggelig leg.

Der kan vaskes hænder i den lille metal håndvask med vandhane, tilberedes mad på de to små kogeplader og bages brød i den søde lille ovn. Temperaturen i ovnen “reguleres” med to drejelige knapper på komfurets forside. 

Vælg mellem 4 flotte farver

Det flotte legekøkken fra Sebra fås i 4 forskellige farver, som alle er afdæmpede og derfor ikke løber med alt opmærksomheden, når man træder ind i rummet med legekøkkenet. 

Vælg mellem hvid, varm grå, pink og rosa. 

Praktiske oplysninger

 • Mål: H: 50 x B: 38 x L: 58 cm
 • Materiale: Krydsfiner

Kidkraft legekøkken

Derfor anbefaler vi dette

 • Stort legekøkken
 • Stort set lig et rigtigt køkken
 • Legetøjs-smartphone medfølger
Kidkraft Pepperpot - stort legekøkken med alt
ForhandlerTotalprisLæs mere
239,95 DKK Besøg butikken
1.599,00 DKK Besøg butikken
1.999,95 DKK Besøg butikken

Legekøkken med alt hvad hjertet begærer

Der finder næppe et mere komplet legekøkken end dette fra Kidkraft. Det store legekøkken har alt man finder i et almindeligt køkken. Ovn, håndvask, mikroovn, køleskab, kogeplade – det hele er der. 

Du får også en indbygget vaskemaskine, så barnet kan lege rigtig husmor, ligesom en medfølgende trådløs telefon gør, at der kan føres lange samtaler, imens der bliver lavet mad i køkkenet. 

Det store køleskab med fryser øverst oppe, har en tavle monteret på ydersiden, så der kan skrives opskrifter, indkøbslister eller søde beskeder ned. 

Stort med masser af plads

Hvor de fleste andre legekøkkener på vores liste mest er tiltænkt brug af ét barn af gangen, er dette køkken stort nok til, at flere børn kan hygge sig med at lege kok derhjemme på samme tid. 

Det store legekøkken kan desuden også rumme meget legemad i skabe og på hylder, så der kan ryddes ordentligt op efter endt leg.

Masser af fine detaljer for autentisk køkkenleg

Der er ikke sparet på noget i legekøkkenet fra Kidkraft, som næsten er ligeså detaljeres som den ægte vare. 

Der er adskillige drejelige knapper, så barnet kan lege, at temperaturen på ovnen og kogepladerne indstilles. “Knapper” på mikroovn, opvaskemaskine og ovn gør, at også disses kan indstilles i barnets leg – nøjagtigt ligesom mor og far gør det, når de laver mad. 

Praktiske oplysninger

 • Mål: 106,5 x 44,5 x 102,5 cm
 • Materiale: Træ
 • Medfølger: Legetøjs smartphone

BRIO legekøkken

Derfor anbefaler vi dette

 • Populær og anerkendt producent
 • Fremragende kvalitet
 • Indbygget elektronik
BRIO legekøkken
ForhandlerTotalprisLæs mere
999,95 DKK Besøg butikken

Velkendt kvalitet fra BRIO

Der findes næppe mange voksne i dag, som ikke har leget med BRIO på et tidspunkt i deres barndom. Hvad enten det er den ikoniske gåvogn eller den fremragende togbane fra BRIO, har de fleste af os før eller siden haft fornøjelige stunder med legetøj fra det anerkendte svenske legetøjsmærke. 

Udover at være lig med sjov, er produkterne også lig med kvalitet. Det er også derfor BRIO legetøj ofte går i arv – det når nemlig sjældent at gå i stykker, før barnet er blevet for stor eller har mistet interesseren i legetøjet. BRIO legetøj er derfor en fornuftig investering, som kan give glæde de næste mange, mange år. 

Træ legekøkken med indbygget elektronik

Det flotte legekøkken ser simpelt ud ved første øjekast, men skindet bedrager. Inde bag det robuste træ finder du nemlig blandt andet elektronik, som gør det lille digitale ur funktionelt. Dit barn kan indstille den digitale timer, som også kan sige lyde.

De store træknapper ved ovn og vandhane kan drejes på, så legen bliver mere autentisk, ligesom lågen til ovnen kan åbnes op og lukkes i. En magnet sørger for, at lågen lukker tæt til. 

Praktiske oplysninger

 • Mål: B 60 x D 30,3 x 59,6 cm
 • Materiale: Træ

Kids Conept

Derfor anbefaler vi dette

 • Køkkenudstyr medfølger
 • Godt kvalitets legekøkken i træ
 • Fornuftig pris
ForhandlerTotalprisLæs mere
899,00 DKK Besøg butikken
909,00 DKK Besøg butikken
1.299,95 DKK Besøg butikken

“Børn skal være børn og ikke små voksne.” – Sådan lyder mottoet hos svenske Kids Concept, som 3 kvinder står bag. Målet for de tre bagkvinder er at producere produkter i spændende og stimulerende designs, som samtidig passer ind i ethvert børneværelse.

Legekøkken med tilbehør

Et legekøkken kan være sjovt nok i sig selv, men de fleste bliver væsentligt mere underholdende, hvis der også er tilbehør med. Når mor og far er i køkkenet, bruger de potter, pander, skeer og andet værktøj – det samme kan dit barn med legekøkkenet fra Kids Concept. 

Her medfølger følgende: 

 • En gryde
 • En stegepande
 • En grydeske
 • En spatel
 • En paletkniv
 • Salt- og peberbøsser
 • Et låg, som både passer til gryden og panden

Praktiske oplysninger

 • Mål: H55 x D30 x B73 cm
 • Materiale: Træ
 • Medfølger: Køkkenudstyr

Vi har meget mere godt…

Vores målsætning er, at vi her på siden kan hjælpe med alle de spørgsmål du som forælder måtte have til babyudstyr, søvnvaner, putteritualer og hvad der ellers kan dukke op af spørgsmål. Vi har selv været der, så vi ved hvor svært det af og til kan være. 

Se blandt andet følgende guides: Bedste børnesange med fagter, Leander Matty puslepude, bedste cykelanhængere, bedste gåstole, bedste sandkasser, cykelstole, guide til babyshower, bedste legetelte og oversigt over de bedste brystpumper.

Hvis du er i shoppehumør, så tjek hellere end gerne vores shop.

Vores smarte opsætning muliggør, at vi kan vise dig alt tøj og samtlige sko fra en række af de bedste forhandlere af børne- og babytøj. I vores shop har vi derfor ALT inden for baby- og børnetøj samt -sko. Tilmed har vi mulighed for at vise dig den allerbedste pris!

Lyder det fristende?

Så tag eksempelvis et kig på vores børnebadekåber, børnebadetøj, børneveste, børnehandsker, børnegummistøvler, børnehjemmesko eller børnecardigans.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen