Sengerand – Når baby skal sove trygt og godt

Sengerand guide cover

En sengerand kan give din baby den fornødne tryghed, når denne sover. Senderande er bløde og behagelige at putte med, så en sådan vil uden tvivl blive din babys yndlingssovekammerat. På baggrund af forbrugeranmeldelser og vores samlede vurdering af samtlige sengerande på markedet har vi udpeget de bedste sengerande. I vores vurdering har vi lagt vægt på brandets ry, kvalitet, udseendet og prisen. 

Se vores bud på de bedste sengerande

Oversigten over de bedste sengerande er i vilkårlig rækkefølge. Hver sengerand er ledsaget af en letforståelig produktbeskrivelse.

Vi skal gøre opmærksom på, at der i det følgende vil optræde affiliate-links.

Filibabba

Mål: 345 x 30 cm 

Forhandler Totalpris Læs mere
487,46 DKK Besøg butikken
649,00 DKK Besøg butikken
649,95 DKK Besøg butikken

Müsli

Mål: 360 x 30 cm

Forhandler Totalpris Læs mere
-0,02 DKK Besøg butikken
599,00 DKK Besøg butikken
599,95 DKK Besøg butikken

Done By Deer

Mål: 350 x 30 cm 

Forhandler Totalpris Læs mere
509,15 DKK Besøg butikken
599,00 DKK Besøg butikken
599,00 DKK Besøg butikken
599,95 DKK Besøg butikken
599,95 DKK Besøg butikken

Sebra sengerand

Mål: 345 x 30 cm

Forhandler Totalpris Læs mere
699,00 DKK Besøg butikken
729,95 DKK Besøg butikken

Bloomingville sengerand

Forhandler Totalpris Læs mere
319,20 DKK Besøg butikken
343,85 DKK Besøg butikken
549,95 DKK Besøg butikken

Cam Cam

Mål: 360 x 30 cm 

Forhandler Totalpris Læs mere
-0,02 DKK Besøg butikken
543,20 DKK Besøg butikken
569,00 DKK Besøg butikken
679,95 DKK Besøg butikken
679,95 DKK Besøg butikken

Smallstuff

Mål: 360 x 30 cm 

Forhandler Totalpris Læs mere
517,00 DKK Besøg butikken
639,95 DKK Besøg butikken
699,00 DKK Besøg butikken
699,95 DKK Besøg butikken

Småfolk sengerand

(flere farver og motiver)
Mål: 120 x 60 cm

Forhandler Totalpris Læs mere
599,95 DKK Besøg butikken

Økologisk SENGERANDSSLANGE fra MamaMilla

(flere farver)

sengerandsslange graa
Forhandler Totalpris Læs mere
-0,02 DKK Besøg butikken

Det var det. Det var vores anbefalinger af sengerande. Skulle du, mod forventning, ikke have fundet den rigtige sengerand endnu, så fortvivl ej! Der findes nemlig stadig masser. 

Vil du se flere sengerande, så tryk blot på knappen nedenfor – den leder dig videre til endnu flere søde, flotte og praktiske sengerande. 

Find en masse yderligere spændende produktguides på Babyhelp

Husk på, at vi ikke blot har skrevet en udførlig produktguide om sengerande her på Babyhelp. Hos os finder du nemlig produktguides til stort set ethvert baby- og børneprodukt.

Find blandt andet produktguides til følgende produkter: pusletasker, babydyner, puslepuder, uroer, væghængte pusleborde, barnevogne og babyalarmer.

Hvad bruger man en sengerand til?

En sengerand placeres langs med kanten i babys seng. Den er blød og behagelig at putte sig opad og så giver den baby den nødvendige tryghed.

En sengerand sørger for, at:

  • skærme baby af for lyd, lys, kulde og træk.
  • barnet ikke kommer i klemme mellem tremmerne i sengen
  • gøre pladsen i sengen mindre, så baby lettere kan putte og føle sig tryg

En baby tilbringer det første lange stykke tid i mors mave, hvor den til sidst ligger godt, men trangt. Baby er derfor vant til, at der ikke er så meget plads, hvilket den finder ro og tryghed i. 

I en stor tremmeseng er der dog rigeligt med plads, og selvom det måske lyder lækkert for en voksen, så har barnet brug for at det kan putte sig. Det er her randen kommer ind i billedet. 

Behøver man en sengerand?

Nej. Ligesom med så meget andet babyudstyr kan du også undvære en sengerand. 

Vælger du den fra, kan det dog være på bekostning af din lille guldklumps søvnkvalitet. Der er nemlig ingen tvivl om, at baby sover bedst, hvis der ikke er for meget plads i sengen og den desuden kan putte sig tæt. Til det formål er en sengerand fremragende. Med en sengerand vil du med stor sandsynlighed opdage, at det bliver lettere at få baby til at sove.

Hvis du ikke har lyst til at bruge penge på en sengerand findes der selvfølgelig alternativer. Det beskriver vi nærmere i det næste. 

Alternativ til sengerand 

Det er som nævnt ikke et krav, at du har en sengerand i babys seng. Når det så er sagt, så mener vi dog at du skal finde et alternativ. Din lille øjesten har nemlig brug for at kunne putte sig, og for meget plads i sengen kan gøre barnet utrygt og give dårligere søvn. 

I stedet for en sengerand kan du vælge at ligge en slange sengerand ned til baby – den tjener samme formål som en almindelig rand, men den er lidt mindre og mere fleksibel og vil derfor lettere kunne bruges i forskellige senge, eller som bamse. 

En slange sengerand er også lidt sjovere at kigge på for barnet. Vær dog opmærksom på, at en slange sengerand ikke dækker ligeså højt i sengen som en almindelig rand.

Hvor længe skal man bruge en sengerand?

Du kan bruge sengeranden ligeså længe du har lyst. Så længe der er plads til barnet i sengen er det fint, og mange børn vil formentlig fortsat have glæde af en hyggelig og blød kant langs sengen. 

Selvom dit barn ikke længere er spæd og har et decideret behov for sengeranden kan du sagtens blive ved med at bruge den. Typisk vil man stoppe med at bruge randen når barnet rykker ud af tremmesengen og over i en juniorseng

Hvis du er i shoppehumør, så tjek hellere end gerne vores shop.

Vores smarte opsætning muliggør, at vi kan vise dig alt tøj og samtlige sko fra en række af de bedste forhandlere af børne- og babytøj. I vores shop har vi derfor ALT inden for baby- og børnetøj samt -sko. Tilmed har vi mulighed for at vise dig den allerbedste pris!

Lyder det fristende?

Så tag eksempelvis et kig på vores halsedisser til børn, gymnastiktøj til børn, børnehatte og -huer, begyndersko, badesko til børn eller børnestrømper.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen