Tripp Trapp stol – Find den billigste Tripp Trapp stol med vores hjælp

Tripp Trapp guide cover

Tripp Trapp stolen må være en af de stole, der har bibevaret sin popularitet i allerflest år i træk. Den blev opfundet i 1972 og er stadigvæk i dag den klart mest populære højstol til babyer og småbørn. I denne artikel introducerer vi dig for stolens karakteristika samt aktuelle priser hos de mange forhandlere, som forhandler netop denne stol.

Du ønsker det bedste for dit barn, og derfor er det vigtigt, at dit barn kan sidde godt, sikkert og trygt ved middagsbordet i en højstol. Der findes næppe nogen bedre stol til at imødekomme ovenstående formål end Tripp Trapp stolen.

I denne artikel vil du få opklaret hvorfor via en grundig introduktion til Tripp Trapp stolen. Ligeledes vil du blive præsenteret for aktuelle priser på Tripp Trapp stolen hos forskellige forhandlere. 

Efter introduktionen og prisoversigten vil der komme et par forskellige afsnit, der blandt andet berører tilbehørsprodukter til Tripp Trapp stolen, og hvornår et barn må begynde at sidde i en Tripp Trapp stol. 

Vær opmærksom på, at der i løbet af det kommende afsnit vil være en række affiliate-links, hvilket betyder, at vi tjener penge, hvis du beslutter dig for for at købe stolen hos en af vores foreslåede forhandlere.

Der er tale om en ganske klassisk højstol, som har et ganske ikonisk design. Alle kender Tripp Trapp stolen. Ikke alle ved dog, at de kender den, da det ikke er alle og enhver, som er bekendte med dens navn. 

Men så snart de ser den, anerkender de, at de har set den før. Måske har de endda selv siddet på den. Det er der ganske stor chance for, da Tripp Trapp stolen med afstand er den mest populære højstol i Danmark.
 
Stolen er designet af Peter Opsvik tilbage i 1972. Siden da har man ikke justeret ved designet, når man har produceret stolen, men man har dog løbende forbedret stolen ved at bruge endnu bedre materialer, i takt med at disse er blevet tilgængelige. 
 
I dag fås stolen i mange forskellige farver, hvorfor du uden tvivl vil kunne finde en, der, stilmæssigt, passer perfekt ind i dit hjem.
 

Kan let justeres i dybde og højde

Tripp Trapp stolen kan uden problemer justeres i højde og dybde, så du let vil kunne skabe den optimale position for dit barn. Der er tale om en højstol, hvilket gør, at dit barn kommer op i øjenhøjde med de andre ved spisebordet.

Dette er godt af flere grunde. Dels er det hyggeligt, og barnet kommer til at føle sig som en central del af familien. Dernæst giver det god mulighed for øjenkontakt med og stimuleringen af dit barn.

Stolen har et ergonomisk design

Stolen har et ergonomisk design, så dit barn kan sidde sikkert, samtidig med at det har masser af bevægelsesfrihed. Du kan let justere sædet og fodstøtten med henblik på at sikre, at dit barns ben og ryg støttes uanset barnets størrelse.

En yderst holdbar stol

Stolen er lavet af bøgetræ, som er kendt for at være et yderst robust og bastant materiale. Det betyder, at du ikke skal være nervøs for, at din Tripp Trapp stol går i stykker efter kort tid. Faktisk ser man ofte, at Tripp Trapp stole går i arv fra barn til barn og generation til generation.

Forhandlerne er også yderst bevidste om, at de sælger kram, og derfor tør langt de fleste af dem at tilbyde hele syv års reklamtionsret på deres Tripp Trapp stole.

Hvor stor er stolen?

En Tripp Trapp stol måler 78 x 49 x 46 cm og vejer 7 kg. Den kan bære helt op til 110 kg, så dit barn kan roligt give den gas med lørdagslikket, uden at du skal frygte for, at det bliver for tungt til Tripp Trapp stolen.

Hvor gammel skal mit barn være, før det anbringes i en Tripp Trapp stol?

Sædvanligvis siger man, at stolen er velegnet til børn over 3 år, men den kan sagtens bruges af dit barn før. Det vigtigste er, at dit barn er i stand til at sidde selv. Hvis det ikke er det, bør du ikke anbringe det i Tripp Trapp stolen.

Der er ikke nogen entydig regel for, hvornår man bør stoppe med at bruge en Tripp Trapp stol – særligt ikke fordi den kan bære helt op til 110 kg – men typisk stopper barnet med at bruge stolen, når det når 6-årsalderen.

Find en masse yderligere spændende produktguides på Babyhelp

Husk på, at vi ikke blot har skrevet en udførlig produktguide om Tripp Trapp stolen her på Babyhelp. Hos os finder du nemlig produktguides til stort set ethvert baby- og børneprodukt.

Find blandt andet produktguides til følgende produkter: voksiposerløbecykler, gåvognebørnegitter, legetæpper, bOblesblespande og sengehimle til tremmesenge

Tilbehør til en Tripp Trapp stol

I dag findes der en masse nyttigt tilbehør til Tripp Trapp stole, blandt andet kan du få både baby- og juniorhynder, hvilket gør, at din/dit baby/barn sidder mere fast og komfortabelt i stolen.

Ydermere kan du købe en sele, der sikrer, at din baby ikke falder ned af stolen. 

Herunder præsenterer vi dig for en række af de mest populære tilbehørsprodukter til Tripp Trapp stole. Præsentationerne efterfølges af en oversigt over aktuelle priser hos de forhandlere, som forhandler produkterne, som vi præsenterer.

Stokke Tripp Trapp – Baby Set – med denne kan din baby sidde helt sikkert i Tripp Trapp stolen

Tripp Trapp - Baby set black onesize

[afp id="121"]

Et meget nyttigt babysæt, der passer til enhver Tripp Trapp stol, der er produceret efter 2003. Babysættet inkluderer siddebøje samt babyrygplade.

Babyrygpladen kan du hægte på din Tripp Trapp stol, hvilket vil bidrage med støtte samt flytte dit barn længere fremad i sædet.

Ved at bringe dit barn tættere til den optimerede siddebøjle vil babyrygpladen give forøget støtte samt stabilitet. Tilmed vil den sørge for, at dit barn kommer tættere på bordet, hvilket vil bidrage til, at dit barn føler sig endnu mere inkluderet i, hvad der foregår.

Garant for høj sikkerhed

Med et Tripp Trapp babysæt er du og dit barn garanteret optimal sikkerhed, og det, ved vi her hos Babyhelp, er meget vigtigt for samtlige forældre.

Tanken om, at der skulle ske deres guldklump noget, er ikke til at bære, og derfor gør de alt, hvad de kan for at skabe så sikre forhold som muligt for deres barn. Selve sikkerhedsspørgsmålet har nok også stor betydning for, at dette babysæt er så populært, som det er.

Let at rengøre

Babysættet er fremstillet af materialer, der er yderst lette at rengøre, og medmindre dit barn er helt atypisk, bliver dette altså nødvendigt.

Babyer sidder nemlig sjældent som hædersmand til fint selskab hos dronningen, nej, for babyer sviner som gale, og derfor er det en stor fordel, at dette babysæt er af så fleksibelt materiale, som det er. 

Fleksibiliteten bidrager nemlig til, at rengøringen bliver let som en leg. Selve babyrygstøtten er i øvrigt af så robust materiale, at den kan tåle at komme i opvaskemaskinen. Så bliver det næsten ikke lettere, var?

Stokke Bakke – holder gulvet rent

 

stokke_bakke - Find den bedste pris - prissammenligning

[afp id="122"]

En bakke til Tripp Trapp stolen kan være guld værd i en række forskellige henseender. Med denne bakke muliggør du, at dit barn kan sidde og spise ethvert sted. 

Har du og resten af familien lyst til at spise udenfor et sted, hvor Tripp Trapp stolen ikke passer ind højdemæssigt i forhold til bordet, I benytter, løser denne bakke jeres problem.

Flot design

Bakken er designet af Stokke, som også står bag Tripp Trapp stolen. Du får derfor en bakke, der både designmæssigt og funktionelt passer perfekt sammen med den klassiske Tripp Trapp stol.

Kan bruges sammen med babysættet

Bakken kan bruges sammen med babysættet, som vi introducerede ovenfor. Ligesom dette babysæt passer bakken sammen med samtlige Tripp Trapp stole, der er produceret efter 2003.

Tripp Trapp Newborn sæt

Tripp Trapp stol - Newborn sæt - Find den bedste pris

[afp id="123"]

Med dette Newborn sæt har du mulighed for at få din baby helt op til bordet sammen med resten af familien.

Sættet har to stillinger: en siddende og en liggende. Hvis din baby bliver en smule træt af al den spisen, behøver du ikke at bære babyen ud i barnevognen eller deslige. I givet fald kan du bare ændre stillingen, og så bliver Newborn sættet forvandlet til en art seng, hvor din baby kan tage sig en lille skraber, mens I andre spiser færdig.

Mulighed for tilkøb af ekstra tekstilbetræk

Tekstilet, der medfølger, er 100 % polyester og generelt set ret let at holde rent. Det kan let tages af og smides i vaskemaskinen. På produktet vil der fremgå specifikke vaskeinstruktioner, der fortæller dig, hvordan det bør vaskes.

Hvis du godt kunne tænke dig flere tekstilbetræk, så du har lidt at skifte imellem, kan dette sagtens lade sig gøre. Der findes en del betræk i forskellige farver og mønstre hos flere forhandlere af babyudstyr.

Kan Newborn-sættet monteres på alle Tripp Trapp stole?

Newborn-sættet kan monteres på langt de fleste Tripp Trapp stole. Det passer nemlig til samtlige stole, der er produceret efter 2003.

Stokke Tripp Trapp puder – findes i mange forskellige design

Tripp trapp pude
[afp id="124"]

Som nævnt tidligere i artiklen findes der en række fine puder til Tripp Trapp stole. Disse puder kan bidrage til, at det bliver endnu mere behageligt for dit barn at sidde på stolen end i forvejen.

Ovenfor ser du et eksempel på en af puderne, men du skal vide, at de fås med mange forskellige mønstre, så hvis denne pudes udseende ikke lige er dig, skal der nok være andre puder, som falder i din smag. Herunder følger et par eksempler på alternative mønstre og design.

Tripp trapp pude stjerner - grå baggrund
Tripp Trapp pude grå
Tripp Trapp pude - ikke stjerner

Nemme at rengøre

Puder til Tripp Trapp stole er yderst let at rengøre. De må nemlig maskinvaskes ved 40 °C. Tekstilet, som puderne er lavet af, er Øko-Tex Standard.

Hvornår må baby sidde i Tripp Trapp stol?

Anbefalingen er, at du først sætter din baby i en højstol, når han/hun er i stand til at sidde selv. Typisk kan en baby sidde selv, når denne er seks måneder gammel, men vi mennesker udvikler os forskelligt og i forskellige tempi. Derfor er der ingen fast regel for, hvornår du med god samvittighed kan anbringe din baby i en Tripp Trapp stol.

Rigtig mange babyer starter med at spise grød, når de er omkring 4 måneder gamle. Derfor er det praktisk, hvis de kan sidde i en stol allerede på dette tidspunkt. Måske kan det lade sig gøre – du kender din baby bedre end nogen anden og er derfor den bedste til at vurdere det.

Du kan eventuelt forsøge med en pude i ryggen, som støtter din baby, hvis det er en smule for tidligt.

Babyer, som blot er et par måneder gamle, har relativt bløde rygsøgler, hvorfor de ikke bør sidde i en Tripp Trapp Stol i mere end 30 minutter ad gangen.

Hvor længe bruger børn Tripp Trapp stol?

En Tripp Trapp stol er ekstremt smart, fordi den kan indstilles efter barnets størrelse. Rigtig mange vælger derfor at bruge stolen helt indtil 6-årsalderen.

En Tripp Trapp stol kan bære helt op til 110 kg, så medmindre du har et helt usædvanligt tungt barn, så er det ikke stolens bæreevne, der skal være argumentet for at stoppe med at bruge denne i en tidlig alder.

Hvor kan man købe Tripp Trapp stol?

Tripp Trapp stole kan købes hos adskillige forhandlere af baby- og børneudstyr, hvilket denne artikel også dokumenterer. Derudover er det et produkt, som rigtig mange vælger at købe brugt, hvilket hænger sammen med produktets eminente kvalitet.

Der sælges hyppigt Tripp Trapp stole med over 10 år på bagen, som intet fejler. Hvis du er på udkig efter en brugt Tripp Trapp stol, kan du eventuelt prøve Den Blå Avis, Gul og Gratis eller diverse Facebook-sider, hvor der sælges brugt baby- og børneudstyr.

Hvis du er i shoppehumør, så tjek hellere end gerne vores shop.

Vores smarte opsætning muliggør, at vi kan vise dig alt tøj og samtlige sko fra en række af de bedste forhandlere af børne- og babytøj. I vores shop har vi derfor ALT inden for baby- og børnetøj samt -sko. Tilmed har vi mulighed for at vise dig den allerbedste pris!

Lyder det fristende?

Så tag eksempelvis et kig på vores børnebluserflyverdragterregntøj til børnbørnekjoler, børnevinterstøvler, børnesandaler babyhjelme eller bodystockings.

Scroll til toppen