Loading...
Produktguides

Børnegitter – Se vores bud på de bedste

Børnegitter guide cover

Med et børnegitter kan du lade dit barn bevæge sig rundt i boligen, uden du konstant skal have øjnene på den på den lille. Med et børnegitter, eller sikkerhedsgitter som det også kaldes, kan du spærre af for trapper, døre, brændeovn eller hvor du ellers ikke ønsker dit barn befinder sig. 

Så snart dit barn begynder at kravle eller gå, vil en helt ny verden åbne sig op for din guldklump, som nu pludselig er blevet mobil og dermed langt mere selvstændig. 

Det er dejligt at se dit barn udforske, og det er desuden også sundt for barnet både at bevæge sig, udforske hjemmet og prøve hvordan det er, ikke at være afhængig af at have mor og far med sig hele tiden. Desværre betyder den øgede mobilitet også, at du nu skal have øjnene på barnet hele tiden. For hvad nu hvis han går ind i rummet hvor han ikke må være? Eller hvad hvis hun kommer for tæt på trappen og falder ned?

Heldigvis kan du slappe mere af og droppe de værste bekymringer, hvis du bare sørger for at sikre dit hjem i tilstrækkelig grad. En af måderne du kan gøre det på, er med et børnegitter. 

Vores bud på de bedste børnegitre

På baggrund af brugeranmeldelser og tests har vi udvalgt de bedste børnegitre du kan få fingrene i. Vi sammenligner desuden priserne på vores anbefalede gitre, så du kan finde den bedste pris. 

I det følgende vil der optræde affiliate-links. Det betyder, at vi tjener penge hvis du beslutter dig for at købe en af vores anbefalinger.

Baby Dan Guard Me – smart og moderne sikkerhedsgitterBaby Dan Guard Me - guide til sikkerhedsgitter / børnegitter

Seneste ny gitterløsning fra Baby Dan har taget det traditionelle børnegitter og givet det en overhaling, så det nu er endnu smartere og sikrere end tidligere. 

Unikt og smart design 

Modsat de fleste andre børnegitre, så er der ingen tremmer på ‘Guard Me’, hvilket betyder at dit barn ikke kan stikke armen igennem, sidde fast eller kaste sit legetøj om på den anden side, udenfor rækkevidde. 

Lågen er desuden udstyret med et 2-trins åbnesystem som gør det umuligt for dit barn at åbne lågen. For dig som voksen, er det dog ganske let at betjene lågen – faktisk kan det klares med bare én hånd. 

Når du har fået låst lågen op, folder den sig automatisk tilbage – lettere bliver det næsten ikke!

Prisvinder

Vi er ikke de eneste som er begejstrede for Baby Dan’s børnegitter. I 2013 blev den nemlig belønnet med en pris fra Kindundjugend.com.

Vi har også erfaret, at Baby Dan gitteret benyttes i flere danske daginstitutioner – hvis en vuggestue ikke har styr på hvad der er godt, hvem har så? 

Praktiske oplysninger

  • Materiale: Plast
  • Mål: 72 x 14 x 10 cm 
  • Montering: Skrues i væg eller dørkarm

Find den bedste pris:

Forhandler Totalpris Læs mere
494,00 DKK Besøg butikken
649,00 DKK Besøg butikken
698,00 DKK Besøg butikken
799,95 DKK Besøg butikken

Baby Dan Danamic – Traditionelt og velfungerende børnegitterBaby Dan Danamic - guide til børnegitter / sikkerhedsgitter

Skal monteringen af dit børnegitter være så let som overhovedet muligt, så er dette gitter muligvis det helt rigtige til dig. Du får næppe et mere fleksibelt gitter, som er ligeså let at montere. 

Let at montere

Den store fordel ved Baby Dan ‘Danamic’ er, at det er utroligt let at montere og komme i gang med at bruge. Du behøver nemlig hverken finde skruetrækker, hammer og sav frem fra værktøjskassen for at montere gitteret. 

Børnegitteret monteres nemlig ved hjælp af et pressystem, som egentlig bare betyder, at du sætter gitteret i spænd i dørkarmen. 

Udover at det er let at montere gitteret, betyder det også, at du let kan pille det ned igen og stille det væk. Det er smart hvis det skal bruges i forskellige rum, eller hvis du ikke har lyst til at have gitteret stående fremme, når der kommer gæster. 

Praktiske oplysninger

  • Materiale: Metal
  • Mål: H: 73 cm
  • Montering: Presmontering – sættes i spænd i dørkarmen.

Find den bedste pris:

Forhandler Totalpris Læs mere
299,95 DKK Besøg butikken
338,95 DKK Besøg butikken
378,95 DKK Besøg butikken
536,00 DKK Besøg butikken
537,00 DKK Besøg butikken

Baby Dan Flex XL – Pejsegitter – Børnegitter ideelt til afskærmning af brændeovn

Baby Dan Flexa XL - guide til børnegitter / sikkerhedsgitter

Det ser ud af meget, når man kigger på Flexa XL børnegitter, og der er da også tale om et ret stort sikkerhedsgitter som især egner sig til afskærmning af genstande som kan tilgås fra flere retninger – eksempelvis en brændeovn, pejs eller grill.

Hav brændeovnen tændt uden bekymringer

Bare fordi du nu deler bolig med dit barn, behøver det ikke betyde, at du ikke længere kan nyde varmen og de hyggelige flammer fra din tændte brændeovn, fordi du risikerer at dit barn kommer for tæt på og bliver forbrændt. 

Med Baby Dan Flex XL kan du ganske let indhegne området som dit barn ikke må komme for tæt på.

Børnegitteret kan også bruges til spærre for trapper og døråbninger ligesom et almindeligt gitter. 

Praktiske oplysninger

  • Materiale: Metal
  • Mål: H: 90-278 cm
  • Montering: Stillet på gulv, men bør monteres med skrue i væg eller dørkarm

Find den bedste pris:

Forhandler Totalpris Læs mere
799,00 DKK Besøg butikken
998,00 DKK Besøg butikken
999,00 DKK Besøg butikken
1.099,00 DKK Besøg butikken
Børnegitter – Se vores bud på de bedste
5 (100%) 1 vote
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *