Loading...
Produktguides

Legetæppe – Se de bedste legetæpper her

Legetæppe guide cover

I det følgende vil vi præsentere dig for vores bud på de  bedste legetæpper til børn. Listen tager udgangspunkt i brugeranmeldelser og tests udført af andre. Ved hvert tæppe finder du vores automatiske prissammenligner, som selv sørger for at indhente de bedste priser, så du ikke kommer til at betale for meget. 

De bedste legetæpper

Oversigten over de bedste legetæpper er i vilkårlig rækkefølge. Hvert legetæppe er ledsaget af en letforståelig produktbeskrivelse. Ligeledes præsenterer vi dig for forhandlernes aktuelle priser på de enkelte legetæpper.

Bemærk, at der i det følgende vil være en række affiliate-links, altså sponsorerede links.

Vendbart legetæppe

Legetæppe med by og bondegård på hver sin side

Forhandler Totalpris Læs mere
299,00 DKK Besøg butikken

To sider giver dobbelt så stor underholdningsværdi!

Uanset om barnet foretrækker at køre med biler i byen, eller lege med dyr på bondegården, vil dette tæppe levere timevis af underholdning. Tæppet kan vendes, og byder derfor på to forskellige motiver med forskellige muligheder for leg.

Når tæppet ikke er i brug, kan det let rulles sammen og gemmes væk.

Praktiske oplysninger

 • Mål: L: 80 x B: 120 cm
 • Materiale: Polyamid
 • Anbefalet alder: Fra 10 måneder

Play&Go

Legetæppe og taske i én

Forhandler Totalpris Læs mere
378,00 DKK Besøg butikken
388,95 DKK Besøg butikken
398,00 DKK Besøg butikken
438,00 DKK Besøg butikken

Gør oprydningen til en leg

Det smarte legetæppe fra Play&Go er en genial pakkeløsning, hvor du både får et lækkert legetæppe og et sted at opbevare legetøjet, når det ikke bliver brugt. 

Fold legetæppet ud, leg, og fold det så sammen igen med legetøjet liggende på tæppet. 1-2-3, så er oprydningen klaret, og alle bilerne, LEGO-klodserne og actionfigurer er pakket sammen og væk.

Smartere og lettere bliver det ikke at rydde op!

Praktiske oplysninger

 • Mål: D: 140 cm
 • Materiale: 100% bomuld

Lamaze Legetæppe

Unikt legetæppe med drejelig figur i midten

Lamaze legetæppe
Forhandler Totalpris Læs mere
358,95 DKK Besøg butikken
378,00 DKK Besøg butikken
397,00 DKK Besøg butikken

Sjov træning med roterende mariehøne

Legetæppet med den søde mariehøne fra Lamaze er noget helt særligt. I stedet for at barnet ligger på ryggen og kigger op, bliver baby opfordret til at ligge sig på maven og kigge ned.

De flotte og søde motiver er sjove at se på, og de forskellige aktiviteter på tæppet, indbyder til at blive rørt og pillet ved. Det kræver dog af barnet, at det ligger på maven, hvilket betyder træning af ryggen og nakken – perfekt! 

Du placerer baby på maven på mariehønen i midten af tæppet. Mariehønen kan rotere, så barnet selv kan dreje rundt til de forskellige aktiviteter. I starten vil du formentlig skulle hjælpe barnet med at dreje, men med tiden og efter lidt øvelse, kan barnet snildt klare det selv. 

Praktiske oplysninger

 • Mål: 43,9 x 35,8 x 15,7 cm
 • Anbefalet alder: 0 – 6 måneder

Filibabba

Quiltet legemåtte i høj kvalitet

Filibabba legetæppe
Forhandler Totalpris Læs mere
649,95 DKK Besøg butikken
649,95 DKK Besøg butikken
678,95 DKK Besøg butikken

Luksus til de mindste

Hvis dit barn skal forkæles med luksus og fremragende komfort, skal det have lov at ligge sig til rette på den lækre legemåtte fra Filibabba. Måtten er vatteret, hvilket gør den dejligt blød at ligge på.

Måtten kan bruges på gulvet, i den hjemmelavede hule eller måske udenfor når vejret er til det.

Bliver betrækket beskidt, kan det nemt lynes af og få en tur i vaskemaskinen. 

Praktiske oplysninger

 • Mål: D: 92 cm
 • Materiale: Økologisk bomuld
 • Fyld: Skum og vat

BabyDan Elefantastic

Nuttet og blødt legetæppe

Forhandler Totalpris Læs mere
521,00 DKK Besøg butikken
521,00 DKK Besøg butikken

Komforten er i top i dette legetæppe fra Baby Dan, som er yderst behageligt at ligge på. Tæppet er fyldt med vat og derfor tykkere og blødere end de fleste andre legetæpper. 

Tæppet er i sig selv ikke vildt interessant at lege med, og er derfor primært tiltænkt mindre børn, som ikke selv kan kravle eller gå endnu. For dem vil tæppet være dejligt og hyggeligt at ligge på sammenlignet med et hårdt gulv.

Materialet er ØKO-Tex® Standard 100 bomuld – det betyder, at materialet er fri for skadelige stoffer.

Praktiske oplysninger

 • Mål: 110 x 110 cm
 • Materiale: ØKO-Tex® bomuld
 • Fyld: Polyester

Schleich Farm world

Legetæppe med bondegård

Schleich Farm World - Bondegård Legetæppe
Forhandler Totalpris Læs mere
217,00 DKK Besøg butikken
258,00 DKK Besøg butikken
318,95 DKK Besøg butikken
338,95 DKK Besøg butikken

Gør leg med traktor og dyr endnu sjovere med skridsikkert legetæppe

Skal bondegårdsdyrene have sig et sted at bo, er det oplagt at lade dem flytte ind på dette lækre legetæppe fra Schleich. Legetæppet forestiller en bondegård med mark, indhegning til dyr, hus og meget mere. 

Overfladen på tæppet er dejligt blødt, dog uden at dyr og andet legetøj ikke kan stå oprejst på legetæppet. Bagsiden af tæppet er skridsikkert og står således godt fast på både gulvtæppe, træ- og vinylgulve og lignende. 

Praktiske oplysninger

 • Mål: L: 113 x B: 92 cm

Le Toy Van

Stort og detaljeret legetæppe

Forhandler Totalpris Læs mere
599,95 DKK Besøg butikken

Det ultimative legetæppe til leg med biler

Det bliver formentlig ikke sjovere at lege med biler på et legetæppe, end med dette fra Le Toy Van. Detaljegraden er høj og der er virkelig gjort noget ud af motivet, som er både flot og farverrigt. 

Der er gode muligheder for timevis af leg på tæppet, som indeholder adskillige bygninger med forskellige funktioner, herunder supermarked, værksted, togstation, hospital og meget mere. Derudover er der rigeligt med veje, vejkryds og sågar en rundkørsel. 

Vi siger ikke, at dette tæppe er enhver drengs drømme-tæppe, men kunne de vælge frit på alle hylder, ville mange nok hive netop dette tæppe med sig hjem. 

Praktiske oplysninger

 • Mål: 150 x 100 cm
 • Materiale: Polyester

Vil du se flere legetæpper?

Lykkedes det dig ikke at finde det helt rigtige legetæppe, så bør du på ingen måde give op endnu. Udvalget er nemlig stort, og trykker du på knappen nedenfor, vil du blive præsenteret for flere flotte og lækre legetæpper.

Find en masse yderligere spændende produktguides på Babyhelp

Husk på, at vi ikke blot har skrevet en udførlig produktguide om legetæpper her på Babyhelp. Hos os finder du nemlig produktguides til stort set ethvert baby- og børneprodukt.

Find blandt andet produktguides til følgende produkter: barnevognsseler, weekendsenge, babydyner, uroer, cykelanhængere, juniorseng, bedside cribs og sengehimle til tremmesenge.

Derfor skal du have et legetæppe til dit barn

Børn tilbringer meget tid på gulvet, hvor de kan lege med figurer, biler, LEGO eller noget fjerde. Det er dog ikke altid lige behageligt at ligge på et gulv – særligt ikke hvis der ikke er gulvtæppe på – ligesom det heller ikke er særligt inspirerende for legen. 

Blødt, behageligt og spændende bliver det dog lynhurtigt, hvis barnet får lov at ligge og lege på et legetæppe. 

Uanset om du skal bruge et legetæppe for komfortens skyld, eller fordi det er sjovt at lege på for din lille guldklump, er der god grund til at udstyre legeværelset med et sjovt, flot og farverigt legetæppe.

Overvej også gerne et aktivitetstæppe

Hvis legetæpperne bliver lidt for kedelige til din smag, så findes der et alternativ i aktivitetstæpper. Vi har skrevet en stor og udførlig guide med anbefalinger af de bedste. Du finder vores guide til aktivitetstæpper her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *