drengebaby

Oversigt over legetøjsbutikker på nettet

Mere og mere handel flyttes online, og når det kommer til legetøj, er der ingen undtagelse. I en af de mange online legetøjsbutikker er der gode muligheder for at finde og købe legetøj til fordelagtige priser. På denne side finder du vores omfattende oversigt over danske legetøjsbutikker.

Oversigt over danske legetøjsbutikker på nettet

Leder du efter en online legetøjsbutik hvor du kan foretage dine indkøb af legetøj, kan du med fordel gøre brug af vores liste med danske legetøjsbutikker. Listen er rangeret efter Trustpilot vurdering. Ved hver legetøjsbutik kan du se aktuelle fragtpriser og trykke dig videre til selve butikken.

Bemærk, at der i det følgende vil være en række affiliate-links, altså sponsorerede links.

 • Fragt: 0 kr.
 • Gratis fragt fra: 0 kr.

Besøg butikken

 • Fragt: 39 kr.
 • Gratis fragt fra: 699 kr.

Besøg butikken

 • Fragt: 38 kr.
 • Gratis fragt fra: 500 kr.

Besøg butikken

 • Fragt: 39 kr.
 • Gratis fragt fra: 999 kr.

Besøg butikken

 • Fragt: 29 kr.
 • Gratis fragt fra: ingen

Besøg butikken

 • Fragt: 39 kr.
 • Gratis fragt fra: 699 kr.

Besøg butikken

 • Fragt: 39 kr.
 • Gratis fragt fra: 599 kr.

Besøg butikken

 • Fragt: 39 kr.
 • Gratis fragt fra: 599 kr.

Besøg butikken

 • Fragt: 49 kr.
 • Gratis fragt fra: 1000 kr.

Besøg butikken

 • Fragt: 39 kr.
 • Gratis fragt fra: ingen

Besøg butikken

 • Fragt: 49 kr.
 • Gratis fragt fra: 500 kr.

Besøg butikken

Vi hjælper dig gerne med at købe legetøj på nettet!

Indtil nu har vi udelukkende talt om andres butikker og ikke vores egen, som faktisk er noget helt særligt.

Når vi ikke har nævnt den endnu, er det blandt andet fordi vi er fra Jylland og derfor er udstyret med det vi kalder for “jysk beskedenhed”, men også fordi vi er en lidt utraditionel form for legetøjbutik.

Sagen er nemlig den, at vi kan vise dig et af de største udvalg af legetøj på nettet her på Babyhelp, men vi sælger ikke selv nogle af produkterne du finder på siden. Alt det praktiske lader vi legetøjsbutikkerne om, så vi i stedet kan fokusere på at gøre dine indkøb af legetøj så lette som overhovedet muligt.

Det har vi blandt andet gjort ved at indhente produkter på tværs af konkurrerende legetøjsbutikker og efterfølgende samlet dem hos os, så du let og overskueligt kan danne dig et overblik. Derudover hjælper vi dig også med at finde den bedste pris på det legetøj du er interesseret i. I tilfælde af at der er mere end én forhandler af det samme legetøj, kan du trykke dig ind og få præsenteret forhandlerne med produktet i deres sortiment, samt de aktuelle priser på produktet.

Men ikke mere snak, for selvfølgelig synes vi selv, at vores løsning er genial – det skal vi jo sige, ikk’? Har du lyst til at prøve, kan du tjekke om ikke vi har ret til begejstring for vores system, ved at trykke på knappen nedenfor.

Se vores enorme udvalg af legetøj

Hvorfor købe legetøj i en online legetøjsbutik?

Den primære årsag til at du skal foretage dine køb af legetøj på nettet er, at det er nemt.  Ligesom med alle de andre tusindvis af produkter som sælges på nettet hver dag, er det også med legetøj nemmere at klare indkøbende fra sofaen derhjemme.

Typisk vil der også være penge at spare, ved at bruge online legetøjsbutikker. Der er nemlig stor konkurrence på markedet, hvilket ofte tvinger legetøjsbutikker til at sænke priserne på deres legetøj. Priskrig kan være skidt for butikkerne, men det er altid en god ting for forbrugerne.

Slutteligt har du, når du handler legetøj online, mulighed for at danne dig et overblik over udvalget af legetøj, uden du behøver besøge 7-8 forskellige butikker. Du kan tilmed let sammenligne priserne og handle det sted, hvor du får mest for dine penge.

Ulemper ved at handle i en online legetøjsbutik

Baseret på ovenstående om online handel, lyder det næsten som om, at der ikke er noget negativt at sige. Træerne vokser dog ikke ind i himlen og der ér også et par ulemper ved at købe legetøj i legetøjsbutikker på nettet.

Den primære ulempe er, at du ikke har mulighed for at have legetøjet i hænderne. For nogen er det ligegyldigt, men for andre er det en del af købsprocessen, at man kan mærke og holde produktet. På nettet kan man rigtigt nok danne sig et indtryk af produktet ud fra beskrivelser, data og billeder, men det bliver aldrig det samme som selv at stå med produktet i hænderne.

Det kan dog godt lade sig gøre at få produktet i hænderne, men det kræver at du er villig til at bestille, betale og modtaget det med posten først. Beslutter du dig for, at det alligevel ikke er noget, kan du altid benytte din fortrydelsesret og sende legetøjet retur. Vær dog opmærksom på, at det i nogle tilfælde kan resultere i forsendelsesomkostninger.

Billigt legetøj kan ofte købes på nettet

Legetøjsbutikkerne hader det, men for kunderne er det en fornøjelse, når der er priskrig. Det betyder nemlig, at du som forbruger, kan spare penge, fordi de forskellige legetøjsbutikker forsøge at vinde dig over, ved at skrue tilpas langt ned for priserne. På lang sigt kan det give røde tal på bundlinjen for forretningerne, men i dit regneark kan det give betydelige besparelser.

Det opleves ofte, at der er mere priskrig mellem online legetøjsbutikker, end der er mellem de fysiske. En af årsagerne hertil er, at det er et af de meste effektive redskaber forhandlerne har i deres arsenal, når de skal overbevise dig om, at du skal handle hos lige præcis dem og ikke en anden legetøjsbutik på nettet. Havde der været tale om fysiske butikker kan faktorer som placering af butikken, personalet, stemningen og hvordan der ser ud, være med til at påvirke din beslutning om at handle der. Samme tangenter har online legetøjsbutikker ikke at spille på, hvorfor de må ty til et af de ældste tricks i bogen, nemlig at sætte priserne lavere en konkurrenternes.

Det giver derfor rigtig god mening at foretage sine køb af legetøj på nettet, da der i langt de fleste tilfælde er penge at spare på produkterne sammenlignet med det samme produkt i en fysisk butik.

Sådan vælger du den rigtige online legetøjsbutik

At handle på nettet handler i høj grad om tillid, for du kan nemlig ikke på samme måde som i en fysisk butik, troppe op og brokke dig ved disken dagen efter. Du er naturligvis stadig dækket af diverse regler og love som sikrer dig som køber, men det kan alligevel være tidskrævende og besværligt, hvis man skal ud i en længere korrespondance med butikken, efterfulgt af tidskrævende forsendelser af produkter frem og tilbage. Det giver derfor rigtig god mening, at du vælger at handle hos en netbutik du stoler på.

Følgende punkter bør du overveje eller se nærmere på, inden du vælger at handle i webshoppen:

Troværdighed

Som nævnt er tillid vigtigt, så kig lidt nærmere på siden og vurder om den ser troværdig ud. Se blandt andet på følgende:

 • Er opsætningen troværdig? Er der brugt tid på layout, eller ligner det noget der hurtigt er sat sammen?
 • Kan du relativt let finde frem til ejeren af siden og kontaktoplysninger på denne?
 • Kan du betale med de mest gængse betalingformer?
 • Er butikken E-mærket?

Udvalget

Det handler ikke nødvendigvis altid om at have et stort udvalg af produkter. Faktisk kan det nogle gange være en fordel at finde en legetøjsbutik med et mindre men mere specifikt udvalg af legetøj, som de så til gengæld kender ud og ind og er eksperter i. Se blandt andet også på følgende:

 • Kender du de brands som forhandles i butikken?
 • Bliver der solgt kopivarer?

Betingelser

Det kan være super kedeligt og tørt at skulle læse et par tusind ord om butikkens betingelser, men er du i tvivl om webbutikkens troværdighed, giver det god mening at du som minimum skimter betingelserne. Vær især opmærksom på følgende:

 • Fragtpriser og om der tilbydes fri fragt
 • Leveringstiden
 • Returret og betingelser for denne
 • Reklamationsret og betingelser for denne
 • Garanti på dine købte varer

Anmeldelser

Så længe du ikke er den første der handler hos en specifik legetøjsbutik på nettet, kan du med garanti finde frem til andre kunders erfaringer med butikken. Spørg eventuelt i dit netværk eller tjek virksomheden på Trustpilot.

På vores liste over danske legetøjsbutikker på nettet, har vi sorteret butikkerne efter deres vurderinger på Trustpilot, så du nemt kan vælge de mest troværdige og bedst anmeldte, hvis dette er vigtig for dig.