Guide til valg af tremmeseng

I det følgende vil der optræde affiliate-links. 

Sebra Juno

Vores favorit
Babytrold Mia

Babytrold Mia

God til prisen

Stokke Sleepi

Den mobile
Babytrold Mia

Babytrold Mia

God til prisen

Sebra Juno

Vores favorit

Stokke Sleepi

Den mobile

En god tremmeseng er vigtig for den gode nattesøvn, men hvilken af de mange tremmesenge skal du vælge? Vi har udvalgt de 9 bedste på baggrund af anmeldser fra forbrugere og tests udført af andre. Du vil desuden blive præsenteret for de aktuelle priser på tværs af danske webshops, så du kan finde den bedste pris. 

De 9 bedste tremmesenge til baby

Oversigten over de bedste tremmesenge er i vilkårlig rækkefølge. Hver tremmeseng er ledsaget af en letforståelig produktbeskrivelse. Ligeledes præsenterer vi dig for forhandlernes aktuelle priser på de enkelte tremmesenge.

Flexa tremmeseng 

Derfor anbefaler vi denne

Anbefalet alder: 0-3 år

FLEXA er en dansk virksomhed som har specialiseret sig i ting til børneværelset – alt sammen i lækkert skandinavisk design. FLEXA kan typisk også bryste sig af, at være funktionelle og lidt smartere end mange af de andre på markedet.

Kan bruges i mange år

I starten kan i hæve bunden på sengen, så I ikke behøver bukke jer så langt ned for at samle baby op fra sin seng, når det trænger til mad, trøst eller omsorg. 

På et tidspunkt begynder barnet at rejse sig, så for at undgå at det kan kravle over kanten, sænker i blot bunden, så der er for langt op for den lille. 

Senere vil dit barn selv begynde at trave rundt på sine små ben, og her kan du med fordel fjerne de tre midterste tremmer på sengen, så barnet selv kan kravle ind og gå i seng, samtidig med at det stadig er omkranset af de resterende tremmer, som giver tryghed for den lille og sikrer at han/hun ikke triller ud.

Til slut er dit barn så stort, at det ikke længere behøver sove med tremmer, så her fjerner du blot dem alle, og så har du en fin lille juniorseng som kan bruges indtil barnet vokser sig for lang.

Praktiske oplysninger

 • Mål: L: 145 x H: 88 x B: 75 cm
 • Materiale: Massivt bøgetræ

Baby Dan – Sofie

Derfor anbefaler vi denne

Babydan Sofie - De bedste tremmesenge
Anbefalet alder: 0-3 år

Her har vi en rigtig fin tremmeseng til en skarp pris fra danske Babydan, der efterhånden må siges at være en af de førende producenter af babyudstyr. 

Yderst praktisk 

Tremmesengen må siges at være yderst praktisk, og det af flere årsager. En af hovedårsagerne er, at sengen er udstyret med en smart hæve/hænge-side, som nemt kan slås op og ned. Når sengens side er slået ned, skånes fars eller mors ryg, når vedkommende tager barnet op af sengen.

Kan justeres i højden 

Tremmsengen er udstyret med en lamelbund, der kan justeres i tre forskellige højdet. At der er tale om en lamelbund har en række fordele, blandt andet at en sådan bund sikrer god ventilation til den madras, man vælger at benytte.

Gode materialer 

Sengen er fremstillet af knastfri New Zealandsk fyrretræ, som er både et hårdført og smukt materiale.

Materialet bærer da også en stor del af ansvaret for, at sengen er yderst nydelig at se på. Designerne bag sengen bærer dog i den forbindelse det største ansvar – stor ros til dem, for det virkelig et godt arbejde, som de har udført.

Sengen overholder enhver kemisk test og er godkendt efter EN716-1:2017 + AC:2019. Det lyder måske lidt forvirrende, men det er ganske enkelt bare din garanti for, at sengen ikke udskiller skadelige stoffer.

Praktiske oplysninger

 • Farve: Hvid
 • Liggemål: 60 x 120 cm.
 • Materiale: Knastfri New Zealandsk fyrretræ

Sebra Juno tremmeseng 

Derfor anbefaler vi denne

Anbefalet alder: 0-7 år

Ikonisk dansk design

I 1942 tegnede den danske bygningsarkitekt Viggo Einfeldt skitsen til den seng, som skulle ende med at blive en dansk designklassiker. Tanken med sengen var, at den skulle kunne vokse med barnet, så forældrene ikke behøvede at købe ny seng når barnet blev større. 

I 2016 fik Sebra fat i rettighederne til designet, og siden har de stået bag den tidsløse klassiker; den flotte og funktionelle Juno tremmeseng, nu kendt som ‘Sebra sengen’.

Vokser med dit barn

Det bedste argument for at vælge tremmesengen fra Sebra er, at den kan bruges fra dit barn er helt lille til det er omkring 6-7 år gammel. Siderne på tremmesengen kan nemlig fjernes så den minder om en almindelig seng, ligesom selve sengen kan forlænges så der er plads til dit barn, selvom det har vokset sig længere. Når sengen er udtrukket bliver den op til 43 cm længere.  

Du slipper altså med andre ord for at bruge penge på en tremmeseng og derefter en juniorseng – nu har du begge dele i én seng. 

Forbedret udgave af originalen

Da Sebra fik overdraget rettighederne til designet på sengen, valgte de ganske fornuftigt at opdatere den til nutidens forbrugere, hvorfor den nu er blevet en smule større end originalen og nu lever op til diverse sikkerhedskrav.

Det er blandt andet værd at nævne, at sengen er behandlet med en særlig antibakteriel, miljøvenlig og giftfri træmaling, som sikrer et renere indeklima og værner om barnets sundhed. Det er samme metode man blandt andet bruger på sygehuse, hvor det forhindrer mikroorganismer i at gro og dermed mindsker spredningen af bakterier. 

Vælg mellem flere farver

Sebra sengen fås i flere forskellige farver, så hvis den hvide vi har valgt at fremhæve ikke falder i din smag, kan du også vælge blandt andet grå, beige, blå, træ, rosa og mist green. 

Tryk nedenfor og se Sebra babysengen i flere farver.

Praktiske oplysninger

 • Mål: L: 112,5 (L: udtrukket: 155) x H: 88 x B: 70 cm
 • Materiale: Birketræ

Leander Linea tremmeseng

Derfor anbefaler vi denne

Leander Linea tremmeseng
Anbefalet alder: 0-4 år

Hvis der er noget Leander kan finde ud af, så er det at skabe funktionelt babyudstyr som er en fryd for øjet. Uanset om det er pusleborde, puslepuder eller tremmesenge, er du garanteret lækkert dansk design, som er iøjnefaldende på den helt rigtige måde.

Tidsløst design

Hvis du planlægger at købe en tremmeseng som du først og fremmest ikke bliver træt af at se på, og som måske også skal bruges til barn nummer 2, 3 eller 4 – så får du her et design som bevidst er lavet i en nordisk stil, som sagtens kan indgå i indretningen derhjemme de næste mange, mange år. 

Hvem ved, måske den endda ligefrem kan gå i arv? Kvaliteten og designet kommer i hvert fald ikke i vejen!

Tilpas sengen efter dit barns behov

Alt efter hvor i livet dit barn befinder sig, vil det have forskellige behov. Derfor er det smart, at Leander tremmesengen kan indstilles, justeres og ændres i takt med at dit barn vokser.

Når baby er helt lille, kan du hæve bunden så du har dit barn tæt på. Når baby bliver til tumling og begynder at rejse sig, kan du sænke bunden så din guldklump ikke kan kravle op og falde ud. 

Når tumlingen begynder at gå selv og blive mere selvstændig, kan du helt fjerne den ene side, så barnet selv kan kravle ind og ud af tremmesengen. 

Kan forvandles fra seng til sofa

Når barnet bliver for stort til at ligge i sengen, er det ikke fordi du behøver sætte sengen til salg eller opmagasinere den i garagen. Tremmesengen fra Leander kan nemlig let laves om til en sofa som kan bruges på børneværelset. 

På den måde forbliver sengen brugbar, indtil den eventuel skal bruges til næste barn – smart!

Tre farver

Afhængigt af din smag, kan du vælge sengen i bøg, eg eller i hvidlakeret træ. Du finder alle tre udgaver af babysengen ved at trykke nedenfor. 

Praktiske oplysninger

 • Mål: L: 132 x B: 65 x H: 90 cm
 • Materiale: Bøg

Babytrold Mia

Derfor anbefaler vi denne

Babytrold Mia
Anbefalet alder: 0-4 år
Ingen priser tilgængelige

Hvis du er på jagt efter en tremmeseng som ikke efterlader dit dankort rødglødende efterfølgende, er denne tremmeseng fra Babytrold et oplagt bud på en seng til baby. Den er billig, men uden det på bekostning af komforten.

Enkel og simpel tremmeseng

Det behøver ikke altid være fancy og smart, når der skal købes udstyr til børneværelset og med tremmesengen fra Babytrold er der heller ikke meget at komme efter, udover det vigtigste af det hele: at det er en god tremmeseng at sove i. 

Tremmesengen er helt klassisk, og kan justeres i 3 forskellige højder, så du kan tilpasse højden til størrelsen på dit barn efterhånden som det vokser. 

Der er god ventilation i bunden, og takket være tremmerne hele vejen rundt om sengen, er der god mulighed for kontakt med dit barn, selvom det ligger i sin seng. 

Praktiske oplysninger

 • Mål: L: 120 x B: 60 x H: 72 cm
 • Materiale: Fyrretræ

Done by Deer tremmeseng

Derfor anbefaler vi denne

Done by Deer tremmeseng
Anbefalet alder: 0-3 år

Danske Done by Deer giver her deres bud på, hvordan en moderne tremmeseng kan se ud, og hvordan den skal fungere. Du får ikke bare en tremmeseng, men også en fremragende juniorseng. 

God babyseng – endnu bedre juniorseng

De første par år vil baby have brug for en tremmeseng, så det ikke falder ud og kommer til skade. Opgaven som tremmeseng klarer Done by Deer-sengen rigtig fint, men det er når barnet bliver lidt større og behovet for en juniorseng opstår, at sengen her for alvor kommer til sin ret. 

Forbrugernes erfaring med sengen er nemlig, at den er god som tremmeseng, og fremragende som juniorseng. Ved at fjerne tremmerne på den ene side, har du en rigtig fin og velfungerende seng, som barnet selv kan kravle ind og ud af.

Vælger du at tilkøbe en sengehest, behøver du desuden ikke frygte at barnet triller ud i løbet af natten, selvom tremmerne er fjernet.

Flot design, men ingen unikke funktioner

Når du ser prise, vil du opdage at den er i den høje ende. Og lad os bare få det afklaret med det samme; det er i høj grad designet du betaler for. Udover muligheden for at fjerne tremmerne på den ene side, så barnet selv kan kravle ud og ind, er der ikke nogle nævnværdige funktioner at fremhæve. Det betyder ikke, at det er en dårlig seng, for det er bestemt ikke tilfældet, men forvent ikke, at den kan noget udover det sædvanlige. 

Til gengæld får du en seng som, i vores øjne, er vildt flot og som med sikkerhed vil sætte prikken over i’et på de fleste børneværelser. 

Flot og unikt design – i flere farver

Udseende er som altid en subjektiv ting og det er derfor en smagssag om man kan lide designet på Done by Deer tremmesengen. De fleste kan dog helt sikker blive enige om, at designet er unikt og derfor skiller sig ud fra de fleste andre tremmesenge på markedet. 

Sengen fås i hvid, grå, blå og pudder. Tryk nedenfor og se de forskellige farver.

Praktiske oplysninger

 • Mål: L: 120 x B: 60 x H: 90 cm
 • Materiale: MDF træ  

Stokke Sleepi

Derfor anbefaler vi denne

Anbefalet alder: 0-3 år

Når man kigger på tremmesenge kan det hele godt gå hen og blive lidt firkantet – bogstaveligt talt – og så er det rart med et lille afbræk. Det kommer her, i form af Stokke Sleepi, som en smule utraditionelt er oval i formen.

Flot og funktionel seng med praktiske hjul

Vi er vilde med den ovale form med de afrundede ender som gør, at der ikke er nogle skarpe kanter baby kan slå sig på. Derudover giver det også et anderledes look, som med sikkerhed vil give børneværelset noget ekstra charme. 

Det er dog ikke kun visuelt der er noget at komme efter, for sengen er også ganske funktionel. Bunden kan justeres i to forskellige højder, og så kan siden afmonteres så sengen kan bruges til de lidt større børn, som gerne selv vil kravle ud og ind. 

Slutteligt er det værd at nævne, at du kan vælge at montere de medfølgende hjul under sengen, hvilket gør det let at flytte rundt på tremmesengen, hvis du eksempelvis skal støvsuge eller ændre på indretningen.

Madras medfølger

Den ovale form på tremmesengen kunne sagtens gøre opgaven at finde en madras der passer ind, til et sandt mareridt. Måske derfor, har Stokke valgt, at der skal medfølge madras til alle Sleepi senge. Den medfølgende madras passer perfekt ned i tremmesengen, og vælger du at udstyre den med en blød sengerand også, så ender du med en rigtig hyggelig og behagelig rede til dit barn. 

Flere forskellige farver

Hvis den hvide farve som vi har valgt er for kedelig for dig, så findes der heldigvis andre farver at vælge mellem. Tryk nedenfor og se udvalget af Stokke Sleepi tremmesenge.

Praktiske oplysninger

 • Mål: L: 127 x B: 74 x H: 86 cm
 • Materiale: Bøg

Sebra Yomi

Derfor anbefaler vi denne

Sebra yomi - tremmeseng
Anbefalet alder: 0-4 år
Ingen priser tilgængelige

Kan blive en hyggelig sofa på børneværelset

Når dit barn ikke sover i den smukke tremmeseng, kan tremmerne i den ene side fjernes, hvorefter sengen fungerer som et hyggelig lille sofa, hvor der kan tumles eller slappes af i løbet af dagen. 

Når det igen bliver sengetid, monterer du tremmerne, hvorefter sofaen igen bliver en behagelig seng. 

Moderne seng i nordisk design

Her er den så – tremmesengen til det moderne nordiske hjem. Tremmesengen fra Sebra passer perfekt ind i indretningen i de fleste stilbevidste danske hjem og vil med garanti blive prikken over i’et på børneværelset. 

Tremmerne er af smukt mat-lakeret bøgetræ, som giver et helt særligt visuelt indtryk. Bunden er i moderigtig støvet-grå nuance og er ligeledes lavet af træ. 

Du kan også vælge Sebra Yomi tremmesengen i andre farver, eller kombinere de forskellige varianter af tremmer, med udvalget af bunde. 

Tryk nedenfor og se udvalget.

Praktiske oplysninger

 • Mål: L: 124 x B: 70 x H: 83 cm
 • Materiale: Bøg og MDF

Cam Cam Harlequin

Derfor anbefaler vi denne

Cam Cam Harlequin tremmeseng
Anbefalet alder: 0-4 år

Last updated: 2022-12-07 15:21:12

Sengen kan ændres løbende

I takt med at dit barn vokser, vil du også opleve at dit og barnets behov ændrer sig. Derfor er det rart, at du ikke skal ud og købe en ny seng, hver eneste gang dit barn vokser et par centimeter eller lærer noget nyt.

Med Cam Cam Harlequin kan du løbende foretage små justeringer på sengen, så den passer nøjagtigt til det stadie dit barn er på. 

Når baby er helt lille, kan du hæve bunden, så du lettere kan nå. Når barnet vokser sig lidt større, kan du sænke bunden igen, så dit barn ikke kravler ud. 

Når barnet på et tidspunkt bliver for langt til at ligge i sengen, kan tremmerne fjernes, så barnet nu i stedet har en yndig lille sofa, hvor der kan slappes af efter en hård dag i børnehaven. 

Pris i den høje ende

Kvalitet koster – det ved du sikkert godt. Netop derfor er Cam Cam Harlquin tremmesengen ikke en du får foræret.

Harlquin er således den dyreste tremmeseng på vores liste, men design og kvalitet er bestemt også derefter. Har du råd til denne yndige tremmeseng, vil du med garanti ikke fortryde dit køb, men synes du det er lige pebret nok, er der heldigvis rigeligt med andre bud på tremmesenge her på vores liste. 

Fås også i hvide og sandfarvede nuancer

Den grå udgave af Cam Cam Harlequin falder med garanti ikke i alles smag. Derfor er det heldigt, at du frit kan vælge mellem tre skønne farve:

 • Grå
 • Hvid
 • Sandfarvet

Du finder de andre farver, ved at trykke på knappen nedenfor. 

Praktiske oplysninger

 • Mål: L: 124 x B: 70 x H: 83 cm
 • Materiale: Bøg og MDF

Der er mange flere gode tremmesenge

Blev det ikke til et match mellem dig og en ny tremmeseng, efter du har været igennem vores liste, bør du stadig være ved godt mod. Vi har gjort vores ypperste for at udpege de bedste tremmesenge til vores liste, men der findes mange andre rigtigt fine senge til baby på det store internet. 

Vil du se flere tremmesenge, kan du trykke på knappen nedenfor.

Find en masse yderligere spændende produktguides på Babyhelp

Husk på, at vi ikke blot har skrevet en udførlig produktguide om tremmesenge her på Babyhelp. Hos os finder du nemlig produktguides til stort set ethvert baby- og børneprodukt.

Find blandt andet produktguides til følgende produkter: pusletasker, babyalarmer, babyneste, pusleborde, barnevogne, bObles, klapvogne og akvitetstæpper.

Hvor længe kan man bruge en tremmeseng?

Tremmesengen bliver typisk skiftet ud når barnet begynder at kunne kravle ud over tremmerne. På det tidspunkt kan det potentielt være farligt, fordi barnet kan falde ned når det kravler over, og så er det også et tegn på, at barnet har brug for at kunne komme ud af sengen af sig selv og måske komme ind til mor og far.

Som tommelfingerregel finder overstående sted når barnet er omkring 2,5-3 år gammel. Inden da vil de normalt ikke være i stand til at forcere tremmerne i sengen. 

Læs mere om skiftet fra tremmeseng til juniorseng her.

Derfor skal du have en tremmeseng

Søvn er altafgørende for babys udvikling og derfor giver det rigtig god mening, at gøre sig lidt umage med at finde den helt rigtige tremmeseng til sit barn. 

Med en tremmeseng kan du trygt placere dit barn i sengen, uden at frygte at det måske falder ud. Tremmerne rundt om sengen kan måske give en voksen associationer til et fængsel, men for barnets vedkommende giver det tryghed, og særligt hvis du indretter sengen med en sengerand, er der gode muligheder for bedre og længere søvn.

Hvad hvis jeg gerne vil sove sammen med mit barn?

Vi forstår godt, hvis det kan føles lidt forkert at placere dit lille barn i sin egen seng, og mange forældre vælger da også at tage barnet med over i deres seng i ny og næ. I længden er det dog problematisk, fordi det går udover søvnkvaliteten hos både barn og forældre. 

Løsningen kan være en bedside crib – en lille tremmeseng som kan placeres i forlængelse af voksensengen og dermed fungere som en lille tilbygning til dobbeltsengen. På den måde kan forældre og baby sove sammen, dog uden det er i samme seng, hvorfor i slipper for alle ulemperne. 

Er du nysgerrig på bedside cribs, så har vi en udførlig guide du kan finde her.

Hvad skal jeg ellers have til tremmesengen?

Når du erhverver dig en tremmeseng, er du allerede godt på vej til at give baby en god nattesøvn. Dermed ikke sagt, at der ikke er mere du kan gøre, for at timerne på langs bliver en sand fornøjelse for din lille guldklump. Du kan nemlig udstyre tremmesengen med lidt forskelligt udstyr, som med garanti vil gøre sengen endnu hyggeligere. Vi anbefaler:

 1. Sengerand – En sengerand er en aflang pude som du placerer indvendigt i sengen langs med tremmerne. Sengeranden sørger for, at holde vind, støj og visuelle indtryk ude, så baby bedre kan slappe af. Samtidig er det også rigtig hyggeligt for barnet, at det kan ligge og putte sig op ad de bløde kanter.
 2. En god babydyne – Særligt de helt små babyer har problemer med at regulere deres egen kropstemperatur, og derfor risikerer de at fryse eller svede i løbet af natten, afhængigt af temperaturen i rummet. En god babydyne kan hjælpe dit barn med at regulere temperaturen, hvilket giver en bedre nattesøvn – også for mor og far.
 3. En uro – Det er ikke altid baby er helt klar til at falde til ro, når han bliver placeret i sengen. Derfor anbefaler vi, at du har en uro til at hænge over sengen, så bebs har noget hyggeligt at kigge på, indtil de små øjenlåg til sidst lukker i. Uroer kommer i utallige farver og former, så du kan med garanti finde en, som dit barn vil kunne lide at kigge på. 
 4. En sengehimmel – Det er streng taget ikke nødvendigt med en sengehimmel, men det kan være med til at gøre sengen endnu mere hyggelig for den lille, som derfor måske ligefrem ser frem til at blive puttet. 

Hvordan vælger jeg den rigtige tremmeseng?

Inden du investerer i en tremmeseng, er der en række ting du bør overveje, for at sikre at det er den rigtige i får leveret til døren. Vi anbefaler at I overvejer følgende:

 • Sikkerhed – Du skal kunne placere dit barn i sengen, velvidende at alt er som det skal være. Hvis sikkerheden er i orden, behøver du ikke ligge søvnløs, og både du og baby kan få en god nats søvn. 
 • Kvaliteten – Kvaliteten skal være så god, at sengen ikke går i stykker når den bliver brugt. Vi ved godt, at flere af sengene på listen kan se lidt dyre ud, men til gengæld garanterer vi at de kan holde til at blive brugt, hvorfor du slipper for at skulle have den til reparation en gang om måneden. 
 • Justerbar bund – Det er ikke noget krav, at bunden på sengen kan justeres. Vi ved dog af erfaring, at det er et stort plus i hverdagen. 
 • Prisen – Vi har allerede været lidt inde på det, men vi gentager det gerne: Pris og kvalitet hænger sammen. Der vil naturligvis også være tilfælde hvor du betaler ekstra for mærket eller designet, men som udgangspunkt får du også mere, jo mere du betaler. Gør jer nogle overvejelser om i hvilket prisleje I ligger, inden I begynder at kigge på tremmesenge.

En tremmeseng er noget af det babyudstyr, som vi kalder for uundværligt. Vil du blive klogere på andet babygrej, som du bestemt heller ikke kan undvære, så se forbrugerrådet Tænk’s liste med uundværligt babyudstyr her.

Tremmeseng – bedst i test

Listen over de bedste tremmesenge er udarbejdet på baggrund af blandt andet tests udført af andre. Er du nysgerrig efter at læse mere, så kan du blandt andet læse følgende tests af tremmesenge:

Sikkerheden er vigtig

Det kan næppe komme som nogen kæmpe overraskelse, at sikkerheden i tremmesengen skal være i top. Vil du gerne vurdere, om en tremmeseng er sikker, så bør du tjekke følgende:

 • Afstand mellem tremmerne – Afstanden skal være mellem 4,5 og 6 cm.
 • Højden på siderne – Siderne skal være minimum 60 cm høje, når sengen er i laveste position og 30 cm, når bunden er i top.
 • Lamelbund – Er der lamelbund i sengen, må afstanden mellem lamellerne ikke være mere end 6 cm.
 • Andre åbninger – skruehuller og lignende skal være under 0,7 cm eller mellem 1,2 og 2,5 cm.

Du kan blive meget klogere på, hvordan du tjekker at sikkerheden er i orden hos sikkerhverdag.dk.

Scroll til toppen

Bedste priser

Ingen priser tilgængelige

Bedste priser