Loading...
Produktguides

Babygynge – De bedste babygynger til baby

Babygynge guide cover

Der findes adskillige babygynger på markedet, hvorfor det kan virke svært og uoverskueligt at udvælge én, som skal med hjem og leges med. Vi har gjort det hårde arbejde for dig, ved at gennemgå sortimentet hos adskillige danske webshops, for derefter at udvælge 5 babygynger, som ifølge forbrugeranmeldelser og tests, er de bedste på markedet. Resultatet af vores hårde arbejde er denne artikel, som forhåbentligt kan hjælpe dig godt på vej mod en ny babygynge. 

De 5 bedste babygynger

Med afsæt i brugeranmeldelser og tests udført af andre, har vi udpeget de 5 bedste babygynger til de mindste, som med garanti vil kunne bidrage til timevis af hyggelige stunder. Med vores automatiske prissammenligner finder du altid den bedste pris på tværs af danske webshops.

I det følgende vil der optræde affiliate-links, altså sponsorerede links.

KREA Babygynge

Babygynge til indendørsbrug

KREA babygynge til indenfor
Forhandler Totalpris Læs mere
348,95 DKK Besøg butikken
386,00 DKK Besøg butikken
394,66 DKK Besøg butikken

Babygynge i træ med tiltalende udseende

Det særlige design på babygyngen vil med garanti tiltrække opmærksomheden fra de fleste småbørn, som derfor vil være begejstrede for at få sig en gyngetur. De flotte farvestrålende træperler, kombineret med de røde snore, gør gyngen uimodståelig for de mindste.

Primært til brug indendøre

Babygyngen fra KREA er som udgangspunkt tiltænkt brug indenfor, da materialet med tiden vil blive slidt og ødelagt af vind og vejr. 

Du kan dog sagtens bruge gyngen udenfor, hvis du blot husker at tage den med indenfor efter endt brug.

Findes også i en mere afdæmpet udgave

Er du ikke så meget til det farvestrålende ydre, kan du også vælge gyngen i en mere afdæmpet udgave. Du finder den grå og naturfarvede KREA babygynge ved at trykke nedenfor. 

Praktiske oplysninger

 • Maxbelastning: 70 kg.
 • Materiale: Træ og nylon.
 • Mål: 32 x 32 x 140 cm.
 • Anbefalet alder: 1 – 3 år

Nordic Play

Billig babygynge med høj ryg

Forhandler Totalpris Læs mere
156,00 DKK Besøg butikken
298,95 DKK Besøg butikken

Høj ryg og sikkerhedssele

Sikkerheden er i top i denne babygynge fra Nordic Play, hvilket betyder at du uden bekymringer kan placere din lille guldklump i sædet og give en gyngetur. 

Den høje ryg giver stabilitet når barnet sidder i sædet, ligesom det giver optimal støtte til den lille ryg. Den indbyggede sikkerhedssele sørger desuden for, at barnet ikke kan falde ud, uanset hvor vild en gyngetur der måtte være tale om.

Vejrbestandig gynge med justerbare reb

Den smarte babygynge er lavet af plastik og tåler derfor stort set al slags vind og vejr, hvorfor du uden problemer kan lade den hænge ude hele året rundt. 

Babygyngen har justerbare reb, så du kan tilpasse højden til gyngestativet og barnet, ligesom du vil kunne hænge gyngen op de fleste steder, uanset om det er fra gyngestativet, et træ eller hvor du end måtte ønske at hænge gyngen. 

Fås også i blå

Hvis den røde farve ikke falder i din eller babys smag, kan I også vælge en flot blå udgave af gyngen. Du finder den blå gynge ved at trykke på knappen nedenfor.

Praktiske oplysninger

 • Mål: H 39 x D 40 x B 35
 • Materiale: Plastik
 • Anbefalet alder: ½ – 3 år

KREA

Stor sansegynge med god plads til leg

KREA Sansegynge - Guide til babygynger
Forhandler Totalpris Læs mere
407,00 DKK Besøg butikken
408,00 DKK Besøg butikken
418,00 DKK Besøg butikken
599,95 DKK Besøg butikken
599,95 DKK Besøg butikken
638,00 DKK Besøg butikken
638,95 DKK Besøg butikken
649,00 DKK Besøg butikken

Sansegyngen – et godt alternativ til en almindelig babygynge

Modsat i en almindelig babygynge, kan man i sansegyngen ligge ned, trille rundt, tumle osv., imens man gynger frem og tilbage. De gode muligheder for fysisk udfoldelse gør, at barnet i højere grad får trænet sin motoriske formåen, fordi balancen bliver udfordret, når man leger på en sansegynge. 

Barnet kan gynge mere eller mindre som i en almindelig sansegynge, men også lege på et utal af andre måder. Derfor bør du overveje, om ikke en sansegynge kunne være et godt alternativ til den mere traditionelle babygynge. 

Kan bruges både ude og inde

Du vælger selv, om sansegyngen skal sprede glæde ude i haven eller inde i boligen – den egner sig nemlig fint til begge dele. 

Du bør dog ikke lade sansegyngen hænge udendørs i al slags vind og vejr, da det vil gå ud over holdbarheden på gyngen. 

Praktiske oplysninger

 • Mål: Ø: 100 cm
 • Max vægt: 100 kg

Solvej Swings babygynge

Luksus babygynge i stof

Forhandler Totalpris Læs mere
1.499,95 DKK Besøg butikken
1.499,95 DKK Besøg butikken

Høj kvalitet i mere end 20 år

I mere end 20 år har Solvej gyngen – som opkaldt efter designerparrets egen datter – bragt glæde og latter i børnehjem verden over. 

Prisen er i den høje ende, hvilket i høj grad skal tilskrives det ikoniske design og kvaliteten på de brugte materialer. Den høje kvalitet betyder, at du aldrig behøver købe andre end denne ene gynge, som i stedet kan gå i arv i flere generationer.

Kan bruges af baby fra 6 måneder til 6 år

Det nytter naturligvis ikke noget at gyngen er holdbar, hvis den alligevel kun skal bruges for en kort stund, for så derefter at samle støv på loftet eller komme en tur på lossepladsen.

Solvej gyngen kan bruges allerede fra barnet er et halvt år gammelt og helt indtil det begynder i skole som 6 årig – det er ret længe!

Gyngen transformeres let fra babygynge til tumlingegynge til børnegynge. Stofgyngen tilpasses  løbende, så den vokser med dit barn og dermed altid passer perfekt.

Stilfuldt og tidsløst design

Selvom gyngen er fra New Zealand, kunne den ligeså godt have været skabt på vore egne breddegrader. Det minimalistiske og afdæmpede design er tæt på at være indbegrebet af nordisk design og vil derfor passe perfekt ind i de fleste danske hjem.

Det store fokus på designet skal blandt andet tilskrives det faktum, at gyngen hovedsageligt er tiltænk brug indendøre, hvor den bidrager til indretningen. Du kan dog også sagtens bruge gyngen udenfor, men stoffet som gyngen er lavet af, tåler ikke at være ude i dårligt vejr.

Praktiske oplysninger

 • Mål: 26 x 26 x 26 cm.
 • Materiale: 100% Akryl canvas. High perfomance polyester reb.
 • Max. belastning 40 kg.
 • Anbefalet alder: fra 6 mdr. – 6 år

Small Foot hestegynge

Babygynge i træ

Hestegynge - Babygynge formet som hest
Forhandler Totalpris Læs mere
408,00 DKK Besøg butikken
528,95 DKK Besøg butikken

Babygynge formet som hest

At gynge er i sig selv altid sjovt, men endnu sjovere bliver det, hvis gyngeturen er på ryggen af en hest. Hestegyngen fra Small Foot giver rig anledning til at lege cowboy og indianer, ridder og hvad den lille fantasi ellers kan finde på. 

Holdbar babygynge i træ

Der er ingen grund til at bekymre sig om, hvorvidt gyngen tåler at blive brugt, for det massive træ kan holde til lidt af hvert og gyngen kan således sagtens gå i arv mellem søskende. 

Den holdbare hestegynge kan bruges både ude og inde, men vil du være sikker på at den overlever så længe som muligt, bør du tage gyngen med indendøre, når vejret er dårligt. 

Praktiske oplysninger

 • Mål: 45 x 27 x 20 cm
 • Materiale: Træ
 • Max. belastning 30 kg.
 • Anbefalet alder: fra 18 mdr.

Du har slet ikke set alt, hvad vi har at byde på!

Babyhelp er meget mere end babygynger. Vi bestræber os efter at være det eneste sted man som forælder, behøver at søge viden. Vi har således guides til lidt af hvert, herunder også guides til:

Pusleborde, bObles, legehuse, højstole, barnevogne og guide til at få baby til at sove

Det er sundt for børn at gynge

Det er ikke kun fordi det er sjovt, at dit barn har godt af at gynge. Det lyder måske lidt vildt, men dit barn kan faktisk gynge sig klogere

Når barnet gynger frem og tilbage, stimulerer det vestibulærsansen, hvilket medvirker til en bedre indlæringsevne. Dit barn får lettere ved at lære at kommunikere, kravle og gå, snakke, genkende ansigter, forstå betydninger og meget, meget mere – alt sammen ved at gynge lidt frem og tilbage. 

Babygynge – hvornår?

Som tommelfingerregel skal barnet kunne sidde selv, inden du placerer det i en gynge og skubber det frem og tilbage. Inden da er kroppen og motorikken ikke beredt på en gyngetur og du risikerer derfor at give barnet en dårlig oplevelse, som i værste fald også kan være usund for barnets krop. 

Hvis baby allerede kan sidde, bør du tjekke den enkelte gynge. Som oftest er gyngerne udstyret med en anbefalet alder, som du bør overholde. Du kender dog dit barn bedst, så det er naturligvis din beslutning i sidste ende, om baby er klar til en gyngetur eller ej. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *