Guide til valg af bObles

I det følgende vil der optræde affiliate-links. 

Vores favorit

Elefanten

God til prisen

Kyllingen

Den smarte

Krokodillen

God til prisen

Kyllingen

Vores favorit

Elefanten

Den smarte

Krokodillen

Se vores bud på det bedste fra bObles

bObles legetøj udfordrer, stimulerer og træner dit barn, samtidig med at det er sjovt og underholdende. Vi har samlet til bunke og udvalgt det bedste bObles legetøj du kan få, og giver dig derudover den bedste pris med vores prissammenligner. 

Elefanten

Derfor anbefaler vi denne

bObles elefant
Anbefalet alder: 3 måneder-3 år

Det mest populære stykke legetøj fra bObles er den ikoniske elefant, som ikke bare er sjov for barnet at lege med, men som også er pæn at se på. Vi plejer at joke med, at der ikke bare er tale om et legetøj, men også et lille stykke “kunst”, som rent faktisk pynter i dagligstuen. 

Masser af muligheder for leg

Det ser måske ikke sådan ud, men mulighederne for at lege med bObles elefanten kender dårligt grænser. 

De helt små børn har glæde af at bruge elefanten som støtte, når de skal rejse sig og træne balancen på to ben, ligesom det er god træning for babys ryg- og mavemuskler at ligge henover den buede del på elefanten. 

De lidt større børn kan vende elefanten rundt og bruge den som vippe, eller måske forsøge at holde balancen på det gyngende dyr. Det kan også være sjovt at stille sig op på bObles elefant og springe ned fra den. 

Flere farver og størrelser

Som altid med legetøj fra bObles, kan du vælge mellem et stort udvalg af farver – lige fra de drengede blå og grønne farver, til de mere pigede rosa og lilla, til de mere kønsneutrale farver grå og marmor. 

Elefanten på vores liste er i størrelsen medium, men kan også købes i en større udgave. 

Praktiske oplysninger

 • Mål (HxLxB): 21 x 37 x 16 cm
 • Materiale: EVA-skum

Krokodillen

Derfor anbefaler vi denne

bObles krokodille
Anbefalet alder: 8 måneder-4 år

Krokodillen fra bObles er fremragende til træning af balancen og giver god mulighed for at øve at gå på trin, idet ryggen på krokodillen er udformet som en lille trappe. 

God til balancetræning

Når man skal lære at gå, er en god balance altafgørende, hvorfor det er nødvendigt at træne dagligt. Det er dog langt fra sikkert, at dit barn gider øve, selvom du gør alt, hvad du kan for at opfordre til det. 

Løsningen kan være denne sjove krokodille fra bObles, som med sit søde udseende, indbyder til leg og dermed den nødvendige motoriske træning. Krokodillen kan bruges til at rejse sig op ad, ligesom de lidt større børn kan bruge de tre små trin som en lille trappe. 

Du kan også vende bObles krokodillen på hovedet og lade dit barn kravle rundt og bruge den som en sjov vippe.

Flere forskellige farver

Uanset om bObles krokodillen er til en dreng eller pige, om den skal stå i dagligstuen eller på børneværelset, er der med garanti en farve som passer til jeres behov.

Praktiske oplysninger

 • Mål (HxLxB): 18 x 60 x 24 cm
 • Materiale: EVA-skum

Kyllingen

Derfor anbefaler vi denne

bObles Kylling
Anbefalet alder: 0-12 måneder

En af de mindste, men bestemt ikke kedeligste medlemmer i bObles-familen, er den lille kylling – en halvcirkel som både kan kravles over og vendes om og bruges som vippe. 

God til træning af ryggen

En stærk ryg er vigtigt for alle mennesker, og især babyer har behov for en stærk rygmuskulatur. Med en bObles kylling kan træningen af ryggen blive en fornøjelse og dermed en del af dagligdagen, som barnet rent faktisk ser frem til.

Placer baby henover den buede overflade og støt, når det er nødvendigt. Prøv dog at lade barnet stå for bevægelserne og balancen selv så meget som muligt – det er fremragende træning for den lille ryg!

Når barnet er blevet lidt større og har lært at kravle, er bObles kylling sjov som en forhindring, der skal forceres ved at kravle over, eller den kan fungere som et lille udkigspunkt for barnet, som kan komme nogle centimeter op og dermed spejde udover stuegulvet.

Kan vendes og bruge som vippe

Vender du bObles kyllingen om på hovedet, er det pludselig et helt nyt stykke legetøj for dit barn, som kan få lang tid til at gå med at skubbe til skumdyret, som gynger frem og tilbage. Hvis modet ellers er til det, kan barnet også selv sætte sig til rette på den gyngende kylling og forsøge at holde balancen.  

Flere forskellige farver

Uanset om bObles kyllingen er til en dreng eller pige, om den skal stå i dagligstuen eller på børneværelset, er der med garanti en farve, som vil falde i din smag.

Praktiske oplysninger

 • Mål (HxLxB): 11 x 26 x 24 cm
 • Materiale: EVA-skum

Myreslugeren

Derfor anbefaler vi denne

bObles myresluger
Anbefalet alder: 0-4 år

Myreslugeren fra bObles er et sjovt møbel og legetøj til børn, som består af fire forskellige dele. Som altid kan du vælge mellem bObles legetøjet i flere forskellige friske og flotte farver. 

Fire tumlemøbler i ét

Myreslugeren fra bObles består af fire forskellige dele, som ligesom på billedet kan sættes sammen og bruges samlet eller skilles ad og bruges som fire forskellige sjove tumlemøbler. To af delene i myreslugeren kan vippe, og to af dem kan stå selv.

Brug delene i myreslugeren som små stole og borde, byg en udfordrende forhindringsbane til den lille, eller brug din fantasi til at finde på noget tredje. Mulighederne er mange og gode, og barnet kommer med garanti ikke til at kede sig!

Flere forskellige farver

Skal din bObles myresluger være drengefarvet, pigefarvet eller måske neutral? Uanset hvad du foretrækker, er der gode muligheder for at finde en farve, du kan lide.

Praktiske oplysninger

 • Mål (HxBxL): 
  • Stor: 33 x 24 x 34 cm
  • Mellem: 24 x 24 x 34 cm
  • Lille: 15 x 24 x 10 cm
 • Materiale: EVA-skum

bObles Tumlebræt

Derfor anbefaler vi denne

bObles tumlebræt
Anbefalet alder: 3 måneder-4 år

Tumlebrættet fra bObles er stort set altid en sikker vinder! På undersiden af brættet sørger små hjul for, at barnet kan ligge sig til rette og køre rundt på gulvet derhjemme. De små børn kan få lidt hjælp til at køre, imens de større helt sikkert vil elske at bruge arme og ben til at skubbe sig rundt.

Rullebræt giver timevis af sjov og styrker samtidig barnet

Tumlebrættet, eller rullebrættet som det også kaldes, ser måske lidt kedeligt ud i sig selv. Det er dog langt fra tilfældet, takket være hjulene i bunden, som giver muligheder for hundredvis af lege: racerbil, bus, tømmerflåde – kun fantasien er stopklodsen. 

Det er dog ikke kun for sjov skyld, at du skal købe et bObles tumlebræt, for skumbrættet fungerer også rigtig godt til træning af balance og rygmuskulator – træning som barnet foretager, blot ved at lege på brættet – det er smart!

Flere forskellige farver

Man kan ikke påstå, at legetøj fra bObles er kedeligt at se på, for det kommer nemlig altid i flere forskellige indbydende farver. Tumlebrættet er ingen undtagelse, og der er derfor gode chancer for, at finde en farve du kan lide. 

Praktiske oplysninger

 • Mål (HxBxL): 6 x 25 x 55 cm
 • Materiale: EVA-skum

Fisken

Derfor anbefaler vi denne

bObles fisk - grøn marmor
Anbefalet alder: 3 måneder-4 år

Mulighederne for leg med en bObles fisk er mange, og barnet vil med garanti finde det sjovt at rulle og trille med den, sidde på den, eller måske bare bruge den som støtte, når der skal trænes i at stå. 

Som altid er legetøj for bObles sødt at se på, sjovt at lege med og, måske vigtigst af alt, med til at støtte dit barns motoriske udvikling.

Kan kombineres med andre af dyrene fra bObles

Det er sjældent, man kan nøjes med bare ét dyr fra bObles. Det vil sige: det kan man i teorien sagtens, men vores erfaring er bare, at langt de fleste før eller siden ender med at købe mere. 

Det giver ganske god mening, for alt legetøjet kan med fordel bruges sammen, så du eksempelvis kan lave en hel forhindringsbane med udfordringer som skal forceres. 

To forskellige størrelser og flere farver

Vi har valgt at anbefale den store udgave af bObles fisken, men den mindre udgave kan være mindst ligeså fin for barnet. Du finder den lille bObles fisk samt de mange farvemuligheder ved at trykke på knappen nedenfor. 

Praktiske oplysninger

 • Mål (DxH): 30 x 24 cm
 • Materiale: EVA-skum

bObles Donut

Derfor anbefaler vi denne

bObles donut - grå
Anbefalet alder: 3 måneder-4 år

Den store og indbydende donut fra bObles er ikke bare sjov at lege med, den er også lækker at bruge som stol, så barnet kan sidde og slappe af, imens det eksempelvis ser fjernsyn, spiller på iPad eller læser i en bog. 

Sjovt tumlemøbel og stol

Bare fordi der er tale om en lille stol, behøver man ikke nødvendigvis sidde stille, og bObles donut indbyder i den grad til leg, fordi den er fyldt med luft og derfor fungerer fremragende som en lille hoppepude man kan lege med og hoppe på.

Kan sættes fast på gulvet

Du behøver ikke frygte, at bObles donut vælter under leg – i hvert fald ikke hvis du lige giver en hånd med inden. Ved at placere den oppustelige ring på gulvet og trykke ned på skumknappen i midten, opstår der er et vakuum i bunden som gør, at det er stort set umuligt for dit barn at tippe gummiringen.

Flere størrelser og farver

bObles donut fås først og fremmest i de fleste tænkelige farver, og kan derudover vælges i 3 forskellige størrelser: lille, mellem og stor. Vi har anbefalet den største af de tre, men du kan sagtens vælge en af de mindre og få ligeså meget fornøjelse ud af den. Se alle farver og størrelser ved at trykke på knappen nedenfor.   

Praktiske oplysninger

 • Mål (HxLxB): 11 x 26 x 24 cm
 • Materiale: EVA-skum

bObles Dino

Derfor anbefaler Babyhelp denne 

bObles Dino grå
Anbefalet alder: 2-5 år

Der venter timevis af sjov med denne rutsjebane af skum, som både er sjov at køre nedad og bestige igen efterfølgende. Mulighederne for leg er mange, og det er kun fantasien der sætter grænsen.

Trappe og rutsjebane

bObles Dino består af en stor og en lille del, som passer ind i hinanden og derfor kan stables og fylde så lidt som muligt, når de ikke er i brug. Den lille del er takket og kan bruges som trappe, imens den store er glat og kan bruges som rutsjebane. 

Glat akrylplade medfølger

Den lettere ru overflade på skumgummi indbyder måske ikke umiddelbart til at blive rutsjet på, men placerer du den medfølgende akrylplade på det skrå stykke, kan der med garanti komme lidt fart på, når barnet rustjer på numsen, maven eller ryggen. 

Stort udvalg af farver

Hvis du ikke er til den grå farve vi har valgt, kan du finde bObles Dino i alle de typiske bObles-farver. Du kan se de mange farvemuligheder ved at klikke nedenfor. 

Praktiske oplysninger

 • Mål (HxLxB): 34 x 70 x 24 cm
 • Materiale: EVA-skum

bObles Tumlesten

Derfor anbefaler Babyhelp disse 

bObles tumlesten
Anbefalet alder: 3 måneder-4 år

Jorden er giftig, hold balancen eller spring fra sten til sten – blot for at nævne et par af de muligheder, der er for leg med de sjove tumlesten. Vi garanterer, at børnene selv kan finde på mange flere sjove lege, end vores lidt kedelige voksenhjerner kan udtænke.

God til balancetræning

Når tumlestenene ligger med den flade side nedad, kan barnet springe fra sten til sten og forsøge at holde balancen undervejs. 

Endnu mere udfordrende, og måske sjovere, bliver det, hvis du vender dem om, så de ligger med den runde side nedad og den flade opad. Nu er det nemlig langt fra lige så let at holde balancen, hvilket gør legen både sjovere og mere udfordrende.

Farver til enhver smag

bObles tumlesten kan erhverves i adskillige flotte farver og nuancer, så du er garanteret at finde en kulør der falder i din og barnets smag. Vil du se alle farvemulighederne, så tryk blot på knappen nedenfor. 

Praktiske oplysninger

 • Mål små: D: 11, H: 5,5
 • Mål store: D: 15, H: 7,5 cm.
 • Materiale: EVA-skum

Ællingen

Derfor anbefaler Babyhelp denne 

bObles ælling blå marmor
Anbefalet alder: 3 måneder-4 år

Balancebro og gyngehest

Afhængigt af hvordan du vender ællingen fra bObles, vil barnet kunne udfordre sig selv på forskellige måder. 

Vender du ællingen den ene vej, kan barnet sætte sig på den og bruge den som en sød og blød gyngehest. Vender du den modsat, har du en lille bro som barnet kan bruge til at træne balancen, når barnet går over. 

Som altid med bObles tumlemøbler, er det kun din og barnets fantasi, som sætter grænsen for legen.

Farver til enhver smag

bObles tumlesten kan erhverves i adskillige flotte farver og nuancer, så du er garanteret at finde en kulør der falder i din og barnets smag. Vil du se alle farvemulighederne, så tryk blot på knappen nedenfor. 

Praktiske oplysninger

 • Materiale: EVA-skum

Find en masse yderligere spændende produktguides på Babyhelp

Husk på, at vi ikke blot har skrevet en udførlig produktguide om bObles her på Babyhelp. Hos os finder du nemlig produktguides til stort set ethvert baby- og børneprodukt.

Find blandt andet produktguides til følgende produkter: 

Pusletaskerbabyalarmer, babyneste, pusleborde, barnevogne, klapvogne og tremmesenge.

bObles tilbud

Hvis du bruger siden her, er du garanteret at du ikke går glip af et godt tilbud på bObles legetøj. Vores automatiske prissammenligner sørger nemlig for, at du altid bliver præsenteret for den bedste pris på produktet. Vi indsamler priser fra flere forhandlere, og priserne bliver desuden opdateret automatisk, hvis de skulle stige eller falde. 

Hos os er du garanteret, at du ikke går glip af et godt bObles tilbud!

Hvad er bObles?

bObles er tumlemøbler til børn, som er specifikt designet til at motivere børn til fysisk leg, som ikke bare er sjov, men som også bidrager til en bedre motorik. 

bObles indbyder til et utal af sjove lege, som alle involverer fysisk aktivitet og bevægelse, som er sundt for barnets udvikling. 

bObles tumlemøbler i brug
Rullebræt i brug

Hvad er bObles lavet af?

Alle produkter fra bObles er lavet af en kraftig og fast type skum, som ikke indeholder phtalater eller andre giftstoffer. Det særlige EVA-skum gør at tumlemøblerne er holdbare, stabile på gulvet og lette at rengøre.

Sidste hånd på bObles tumlemøbler er fra et menneske, idet produkterne altid blvier gjort færdige i hånden. Det betyder, at der er friske øjne til at tjekke kvaliteten, og at produkterne kan variere en smule. 

Hvilken bObles skal man vælge?

Hvilken bObles du skal vælge, afhænger i høj grad af hvilken del af dit barns motorik som skal trænes. Alle bObles tumlemøbler er forskellige og selvom mange hjælper barnet med at træne balancen, kan også andre aspekter af det motoriske komme i spil, afhængigt af hvilket møbel du vælger. 

Først og fremmest handler det dog om hvad dit barn vil synes om at lege med. Selvom bObles produkter er fremragende til motorisk træning, er det vigtigste naturligvis at dit barn synes det er sjovt at bruge produktet. Du ved bedst selv, hvad dit barn synes om, så tag udgangspunkt i det. 

Hvilken bObles er bedst?

Som udgangspunkt er alle tumlemøblerne fra bObles gode. Hvilket der er det bedste tumlemøbel fra bObles handler derfor i høj grad om hvilke lege, dit barn kan lide og hvad du gerne vil have barnet til at træne. Læs eventuelt afsnittet ovenfor, hvor vi uddyber dette. 

Hvorfor er legetøjet så populært?

Hvis du ikke kender til bObles legetøj, og ser billeder af det, forstår vi godt hvis du undrer dig lidt. Det kan nemlig godt se en smule simpelt ud, og måske ikke særligt interessant at lege med. 

Det lidt banale ydre på legetøjet bedrager dog, for der venter timevis af sjov og leg med legetøjet, som – måske netop fordi det er så simpelt – kan bruges på et utal af måder. Barnet skal desuden nok selv finde ud af hvordan man kan lege med det lækre skumlegetøj, så bare fordi du ikke lige umiddelbart kan se det sjove i legetøjet, er det langt fra tilfældet for et barn. 

Legetøj og træningsudstyr i ét

Det er vigtigt for mindre børn, at de får trænet deres motorik – det danner nemlig fundament for en masse læring senere hen i livet. Jo mere du kan hjælpe barnet, des bedre vil det mestre det motoriske og lære at gå, holde balancen, rulle, slå kolbøtter, hoppe osv. 

Vi forstår dog godt, hvis du i en travl hverdag, ikke har tid til at afsætte et par timer til motoriske øvelser med dit barn, og så er det godt, at du med bObles kan sørge for, at dit barn får trænet, uden du selv behøver være direkte involveret.  Træningen bliver sjov for barnet, som ser det som en leg, hvorfor de fleste børn frivilligt kaster sig over træningsudstyret  som er forklædt som legetøj.

Historien om tumlemøbler til børn

Den danske kvinde og mor, Bolette Blædel, kunne under sin barsel konstatere, at der ikke rigtigt var nogle møbler til børn på markedet, som appellerede til leg og bevægelse. Derfor allierede Bolette sig med sin søster, som ganske belejligt er designer, og sammen skabte de det første møbel fra bObles, som så dagens lys for første gang i 2006. 

Siden da er det blevet til adskillige anderkendelser, designpriser og hæder fra ind- såvel som udland. 

Småbørnsløftet

Den danske virksomhed bObles, har skrevet under på det der kaldes ‘småbørnsløftet’. Løftet lyder således:

“Småbørnsløftet er et løfte om, at det danske samfund stræber efter at give alle børn samme chancer for at trives, lære og udvikle sig. Det lykkes desværre ikke i dag.

Tværtimod er der en betydelig ulighed i børns livschancer, fra de er helt små. Og i et samfund som det danske kan læringsfattigdommen være mindst lige så alvorlig som materielle afsavn.

Derfor har borgmestre, topembedsmænd, direktører, fagprofessionelle m.fl. formuleret et løfte, som har følgende mål:

 • At alle småbørn har et godt børneliv, herunder udvikler de nødvendige forudsætninger – personligt, socialt og fagligt – for en god skolegang.
 • At de første 1.000 dage af alle børns liv er præget af tryghed og stimulering, så de lige fra fødslen trives og får alsidige muligheder for at lære og udvikle sig.”

Læs mere om småbørnsløftet her.

Legetøj og møbler som kan gå i arv

Du har måske bemærket, at prisen på bObles møbler og legetøj er i den høje ende, men lad dig ikke nødvendigvis afskrække af den grund, for du får fuld valuta for dine penge. 

Udover det danske design som er gennemtænkt, sødt at se på og sjovt at lege med, så er kvaliteten også i top. Det særlige skum som bruges til langt de fleste af bObles produkter, er yderst holdbart og tåler derfor at blive brugt – endda af flere generationer. Det er slet ikke utænkeligt, at eventuelle børnebørn også kan få fornøjelse af legetøjet og møblerne, når den tid kommer.

Rengøring af bObles

Hvis de sjove tumlemøbler bliver brugt hyppigt, er der ingen vej udenom – før eller siden vil de blive snavsede og beskidte og derfor trænge til rengøring. Det tager lidt tid, men det er ikke raketvidenskab at rengøre bObles. 

I det følgende kan du læse vores vejledning til rengøring af bObles:

Her er, hvad du skal bruge

 1. Et badekar eller en bruser
 2. En klud – meget gerne mikrofiber
 3. En spand til vand
 4. Rengøringsmiddel – vælg en mild universalrengøring uden parfume

Her er, hvad du skal gøre

 1. Skyl din bObles med vand
 2. Hæld rengøringsmiddel i spanden og fyld op med vand.
 3. Brug fiberkluden til at rengøre bObles
 4. Er der særligt genstridige pletter, kan du prøve med en opvaskebørste
 5. Skyl bObles fri for sæbe
 6. Lad den tørre

Pas på med at bruge alt for varmt vand, da det kan risikere at påvirke limen, som er brugt til at samle bObles. 

Scroll til toppen