Juniorseng – se vores bud på de 6 bedste

Juniorseng guide cover

Søvn er særligt vigtigt i de unge år, hvor hjernen og kroppen har brug for ro for at komme sig ovenpå dagens strabadser. Derfor kan vigtigheden af en god seng til dit barn bestemt ikke underkendes, og du gør klogt i, at bruge tid på at finde den rigtige til din lille guldklump. Vi hjælper dig i din søgning ved at præsentere dig for vores bud på de 6 bedste juniorsenge.

Se vores bud på de 6 bedste juniorsenge

Oversigten over de 6 bedste juniorsenge er i vilkårlig rækkefølge. Hver juniorseng er ledsaget af en letforståelig produktbeskrivelse. Ligeledes præsenterer vi dig for forhandlernes aktuelle priser på de enkelte juniorsenge.

I det følgende vil der optræde affiliate-links.

Hoppekids juniorseng

Derfor anbefaler vi denne

Anbefalet alder: 4-9 år
Forhandler Totalpris Læs mere
1.199,00 DKK Besøg butikken
1.298,00 DKK Besøg butikken
1.359,00 DKK Besøg butikken
1.359,00 DKK Besøg butikken

Den danske virksomhed Hoppekids står bag vores første anbefaling på listen. En god og velfungerende seng i et klassisk design, som hverken skiller sig ud eller er alt for kedeligt. 

Hoppekids er lig med dansk kvalitet, og du kan derfor forvente et produkt som leverer det den lover. Det er en fordel at vælge en seng af en tilpas god kvalitet, da dit barn kommer til at bruge sengen i en lang periode af sit liv. 

Modulopbygget seng

Sengen er særligt smart, fordi den er modulopbygget og dermed særligt fleksibel, idet at den kan ændres og justeres løbende som barnets behov ændrer sig. I starten kan du eksempelvis montere en sengehest så dit barn ikke falder ud, og senere kan sengen hæves og bruges sammen med en rutsjebane. Mulighederne er mange, og udvalget af spændende tilkøb til senere, er stort. 

Sengen er svanemærket og lever op til alle krav, ligesom Hoppekids kerer sig om miljø, klima og bæredygtighed. 

Alt i alt en fin seng til fornuftige penge – måske lidt kedelig i sig selv, men med mulighed for diverse ændringer efter behov.

Mål:

168 x 56 x 78 cm

Bjørnekram

Derfor anbefaler vi denne

Bjørnekram juniorseng - guide til juniorseng
Anbefalet alder: 3-7 år
Forhandler Totalpris Læs mere

Sød lille seng seng fra Bjørnekram, som udover at være tiltalende i sit søde design, også giver mulighed for opbevaring i skufferne under sengen. 

Sengen er et godt valg som soveplads for de børn som er for store til tremmesengen, men stadig for små til en almindelig voksenseng.

Gør det lettere at putte dit barn

Det vil helt sikkert ikke gøre sig gældende for alle børn, men der vil helt sikkert være dem, som vil være mere velvillige når det er godnattid, fordi de ved, at de skal ind og ligge i favnen på deres hyggelige bjørneseng. Måske de endda ligefrem glæder sig til at rejse mod drømmeland takket være den nye seng. 

Børn der skal puttes kan være en udfordring for mange forældre, så man tager gladeligt imod al den hjælp man kan få – måske en hyggelig bjørneseng er det der skal til?

Mål:

L: 145 x B: 77 x H: 59 cm

Flexa HIT

Derfor anbefaler vi denne

Flexa HIT - guide til juniorsenge
Anbefalet alder: 6-15 år
Forhandler Totalpris Læs mere
3.398,00 DKK Besøg butikken

Leder du efter en høj seng til dit barn, så kan denne mellemhøje seng – eller halvhøje seng som man også kalder det – være et godt bud. Du får i hvert fald en sikker, stilren og praktisk seng som dit barn forhåbentligt vil være begejstret for at sove i. 

Hvorfor vælge en høj seng?

Der kan være flere årsager til at vælge en høj seng fremfor en almindelig seng til dit barn. 

En af grundende kan være, at der bliver mere plads i rummet, fordi du vil kunne opbevare ting under sengen. Legetøj og lignende kan således gemmes lidt væk. Alternativt kan der også placeres et lille skrivebord under sengen, så der er plads til at fordybe sig i noget kreativt, læse lektier eller noget tredje. 

Er det sikkert?

Det er ganske naturligt at kigge en smule bekymret på en seng som hæver sig over gulvet, for hvad nu hvis barnet falder ned?

Det behøver dog ikke være en bekymring for dig, for sengen er udstyret med en sengehest som sikrer, at selv de vildeste og mest sprælske drømme, ikke er nok til at barnet falder ud. 

Der er desuden også i det hele taget lagt vægt på sikkerheden i sengen, som udover at være godkendt med diverse miljømærkninger, også har afrundede hjørner, så ingen slår sig på skarpe kanter. 

Mål:

L: 208 x B: 104 x H: 114 cm

Flexa Play

Derfor anbefaler vi denne

Anbefalet alder: 6-14 år
Forhandler Totalpris Læs mere
1.694,40 DKK Besøg butikken
1.898,00 DKK Besøg butikken

Er du på jagt efter en seng, som ikke bare er rar at ligge i for dit barn, men som også tager sig godt ud i børneværelset, så er Play fra Flexa et godt bud!

En seng der pynter

Fælles for de fleste af vores andre anbefalinger er, at de kan være lidt kedelige at se på. Der er ikke lagt så meget energi i at få sengen til at se godt ud, for den skal jo alligevel bare stå på børneværelset. 

Men hvis du ikke er enig i, at bare fordi det skal stå på børneværelset, så behøver det ikke se godt ud, så bør du kigge i retning af denne stilrene seng fra Flexa. En del kvinder er pjattede med at indrette hjemmet og gøre det til deres eget – hvorfor skulle børneværelset være en undtagelse?

Og nå ja, så kan du desuden selv vælge hvilken farve der passer bedst ind i rummet. Vælg mellem farverne: Hvid, Mint, Rose, Grå og Ask

Sikkerheden er i top

Sengen er Tüv testet, hvilket vil sige at den lever op til de krav som måtte være for en seng til et barn. Er du nervøs for, om dit barn måske kunne risikere at trille ud og falde på gulvet i løbet af natten, så har du mulighed for at tilkøbe en sengehest som monteres på siden af sengen. 

Mål:

L: 194 x B: 96 D: 96 cm

Hoppekids Ida sofaseng – 70 × 160 cm

Derfor anbefaler vi denne

hoppekids-juniorseng-ida-marie-stoevet-blaa-70-x-160-cm-svanemaerket-seng-til-junior
Anbefalet alder: 4-9 år
Forhandler Totalpris Læs mere
898,00 DKK Besøg butikken
939,00 DKK Besøg butikken

Det er ikke lige let for alle børn at gå fra en tremmeseng til en større børneseng. Rigtig mange børn savner trygheden fra tremmesengen og har svært ved at finde sig til rette i den nye – og for dem store – seng. 

Med denne her lækre model, Ida-Marie, fra Hoppekids plejer overgangen dog at gå ganske smertefrit, hvilket nok hænger sammen med, at der er tale om en mindre juniorseng, hvorfor den ikke virker så frygtindgydende og voldsom. 

Med henblik på at konkretisere kan vi fortælle, at sengens mål er på 70 x 160 cm; så selvom det er en mindre juniorseng, har den stadigvæk en fin størrelse, så dit barn ikke rammes af klaustrofobi, når det ligger og putter under dynen.

Smukt og tidløst design

Når man skal ud og investere i en juniorseng til sin guldklump, er det naturligvis vigtigt at finde en seng, som ens barn kommer til at ligge godt i, men for mange er det mindst lige så vigtigt, at sengen stilmæssigt passer ind i hjemmet. 

Med sit klassiske og tidløse design passer denne her lækre juniorseng ind i langt de fleste stilrene hjem. Grundets sengens beskedne størrelse passer den også størrelsesmæssigt ind i stort set alle hjem.

Muligt at tilkøbe nyttige remedier

Under sengen er der som udgangspunkt luft, og dette luftplads kan jo sagtens bruges til opbevaring. Det kan dog se lidt rodet ud, hvis man bare smider en masse legetøj ind under sengen. 

Løsningen på ovenstående udfordring kan være at tilkøbe et par lækre skuffer, som passer ind under sengen. Med disse skuffer man kan gemme legetøj, dyner, tæpper og deslige på måde, der scorer højt, hvad angår æstetik. 

Super god kvalitet

Sengen er kendt for at være yderst holdbar. I den forbindelse er det værd at nævne, at den er Svanemærket, hvilket betyder, at den lever op til skrappe krav inden for miljø, sundhed og kvalitet. 

Sengen er lavet af FSC-certificeret fyrretræ og kan holde til en belastning på op til 100 kg.

VIGTIGT: Sengen er uden madras, hvorfor en sådan skal købes ved siden af.

Det siger brugerne

Kilde: Coop.Shopping

Merete P.
5/5

“Mit barnebarn elsker sengen, den er en dejlig blå farve og en god størrelse.”

Norlik køjeseng

Derfor anbefaler vi denne

norlik-koejeseng - De bedste juniorsenge
Anbefalet alder: 6-15 år
Forhandler Totalpris Læs mere

Hvis du enten har fået tvillinger eller to børn med meget kort tidsmæssigt mellemrum imellem sig, så er denne køjeseng måske, lige hvad du søger. 

Hvis dine børn deler værelse, så er det ikke sikkert, at plads er det, som I har mest af. Med en køjeseng som denne vil du kunne spare et par kvadratmeter på børnenes fællesværelse, da køjesengen blot fylder, hvad en enkelt seng gør, men alligevel har plads til to. 

God til de børn, der ofte har venner på besøg 

Selvom dit barn ikke har en bror eller søster, som det deler værelse med, kan det godt være, at denne køjeseng alligevel er det rette valg for dit barn. 

Hvis dit barn ofte har venner på besøg, der overnatter, er denne køjeseng nemlig et super godt valg. Med denne seng vil dit barn og hans/hendes ven nemlig kunne ligge og hyggesnakke i de sene aftentimer, da man med en køjeseng er hinanden nær uden at være til gene for hinanden.

Mange fordele

Hvis planen er at købe en køjeseng til dit barn, så anbefaler vi virkelig, at du vælger denne model, da den har så mange styrker! Først og fremmest er det en stor styrke, at kvaliteten er så god, som den her. Sengen er robust som bare fanden! 

Derudover er det også de færreste, som klager over, at sengen er let at samle. Ydermere gør det heller ikke ligefrem noget, at sengen er rigtig pæn. Den har et stilrent og lækkert design, som gør, at den passer ind i langt de fleste moderne hjem.

Ligeledes er størrelsen på sengen rigtig fin. Dens liggemål er 90 x 200 cm, hvilket betyder, at der går noget tid, før dit barn vokser ud af sengen.

Sidst, men ikke mindst er det også en styrke, at sengen kan deles i to.  

Sengen sælges med lameller og en stige, der kan placeres i enten hoved- eller fodenden. Det er helt op til forbrugeren.

VIGTIGT: Madrasser medfølger ikke.

Det siger brugerne

Kilde: Coop.Shopping

Christina14
4/5

“Jeg købte denne for en måned siden til min datter, og er meget tilfreds med kvaliteten i forhold til prisen.”

JesperLJ
4/5

“Nem at samle, kvaliteten er god. Leveringen er hurtig og nem.”

Vil du se flere juniorsenge, så tryk på knappen nedenfor. Udvalget af juniorsenge er stort, og du har kun set vores anbefalinger, som ikke nødvendigvis behøver falde i din smag – det ved vi godt. Derfor; tryk på knappen, og se hvad der ellers er af muligheder. 

Find en masse yderligere spændende produktguides på Babyhelp

Husk på, at vi ikke blot har skrevet en udførlig produktguide om juniorsenge her på Babyhelp. Hos os finder du nemlig produktguides til stort set ethvert baby- og børneprodukt.

Find blandt andet produktguides til følgende produkter: sengerande, køjesenge,  babydyner, puslepuder, uroer, væghængte pusleborde, bedside cribs og babyalarmer.

Hvis du er i shoppehumør, så tjek hellere end gerne vores shop.

Vores smarte opsætning muliggør, at vi kan vise dig alt tøj og samtlige sko fra en række af de bedste forhandlere af børne- og babytøj. I vores shop har vi derfor ALT inden for baby- og børnetøj samt -sko. Tilmed har vi mulighed for at vise dig den allerbedste pris!

Lyder det fristende?

Så tag eksempelvis et kig på vores børnebluserflyverdragterregntøj til børnbørnekjolerbabyhjelme, baby- og børnehåndklæder, børnevinterstøvler, børnesandaler eller bodystockings.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen