Juniorseng – se vores bud på de bedste

Juniorseng guide cover

Søvn er særligt vigtigt i de unge år, hvor hjernen og kroppen har brug for ro for at komme sig ovenpå dagens strabadser. Derfor kan vigtigheden af en god seng til dit barn bestemt ikke underkendes, og du gør klogt i, at bruge tid på at finde den rigtige til din lille guldklump. Vi hjælper dig i din søgning ved at præsentere dig for vores bud på de bedste juniorsenge.

Se vores bud på de bedste juniorsenge

Oversigten over de bedste juniorsenge er i vilkårlig rækkefølge. Hver juniorseng er ledsaget af en letforståelig produktbeskrivelse. Ligeledes præsenterer vi dig for forhandlernes aktuelle priser på de enkelte juniorsenge.

I det følgende vil der optræde affiliate-links.

Hoppekids juniorseng

Simpel modulopbygget seng i klassisk design

Derfor anbefaler vi Hoppekids Juniorseng

 • Modulopbygget
 • Kendt dansk mærke
 • Diskret og tidsløst design
Forhandler Totalpris Læs mere
1.249,00 DKK Besøg butikken
1.298,00 DKK Besøg butikken
1.319,00 DKK Besøg butikken
1.518,00 DKK Besøg butikken

Den danske virksomhed Hoppekids står bag vores første anbefaling på listen. En god og velfungerende seng i et klassisk design, som hverken skiller sig ud eller er alt for kedeligt. 

Hoppekids er lig med dansk kvalitet, og du kan derfor forvente et produkt som leverer det den lover. Det er en fordel at vælge en seng af en tilpas god kvalitet, da dit barn kommer til at bruge sengen i en lang periode af sit liv. 

Modulopbygget seng

Sengen er særligt smart, fordi den er modulopbygget og dermed særligt fleksibel, idet at den kan ændres og justeres løbende som barnets behov ændrer sig. I starten kan du eksempelvis montere en sengehest så dit barn ikke falder ud, og senere kan sengen hæves og bruges sammen med en rutsjebane. Mulighederne er mange, og udvalget af spændende tilkøb til senere, er stort. 

Sengen er svanemærket og lever op til alle krav, ligesom Hoppekids kerer sig om miljø, klima og bæredygtighed. 

Alt i alt en fin seng til fornuftige penge – måske lidt kedelig i sig selv, men med mulighed for diverse ændringer efter behov.

Mål:

168 x 56 x 78 cm

Bjørnekram

Sød juniorseng som ligner en bjørn

Derfor anbefaler vi Bjørnekram

 • Sødt design
 • Plads til opbevaring
 • Indbydende udseende
Bjørnekram juniorseng - guide til juniorseng
Forhandler Totalpris Læs mere
1.868,00 DKK Besøg butikken

Sød lille seng seng fra Bjørnekram, som udover at være tiltalende i sit søde design, også giver mulighed for opbevaring i skufferne under sengen. 

Sengen er et godt valg som soveplads for de børn som er for store til tremmesengen, men stadig for små til en almindelig voksenseng.

Gør det lettere at putte dit barn

Det vil helt sikkert ikke gøre sig gældende for alle børn, men der vil helt sikkert være dem, som vil være mere velvillige når det er godnattid, fordi de ved, at de skal ind og ligge i favnen på deres hyggelige bjørneseng. Måske de endda ligefrem glæder sig til at rejse mod drømmeland takket være den nye seng. 

Børn der skal puttes kan være en udfordring for mange forældre, så man tager gladeligt imod al den hjælp man kan få – måske en hyggelig bjørneseng er det der skal til?

Mål:

L: 145 x B: 77 x H: 59 cm

Flexa HIT

Mellemhøj seng til junior

Derfor anbefaler vi Flexa Hit

 • Høj seng med plads under
 • Populært mærke
 • God kvalitet
Flexa HIT - guide til juniorsenge
Forhandler Totalpris Læs mere
3.398,00 DKK Besøg butikken

Leder du efter en høj seng til dit barn, så kan denne mellemhøje seng – eller halvhøje seng som man også kalder det – være et godt bud. Du får i hvert fald en sikker, stilren og praktisk seng som dit barn forhåbentligt vil være begejstret for at sove i. 

Hvorfor vælge en høj seng?

Der kan være flere årsager til at vælge en høj seng fremfor en almindelig seng til dit barn. 

En af grundende kan være, at der bliver mere plads i rummet, fordi du vil kunne opbevare ting under sengen. Legetøj og lignende kan således gemmes lidt væk. Alternativt kan der også placeres et lille skrivebord under sengen, så der er plads til at fordybe sig i noget kreativt, læse lektier eller noget tredje. 

Er det sikkert?

Det er ganske naturligt at kigge en smule bekymret på en seng som hæver sig over gulvet, for hvad nu hvis barnet falder ned?

Det behøver dog ikke være en bekymring for dig, for sengen er udstyret med en sengehest som sikrer, at selv de vildeste og mest sprælske drømme, ikke er nok til at barnet falder ud. 

Der er desuden også i det hele taget lagt vægt på sikkerheden i sengen, som udover at være godkendt med diverse miljømærkninger, også har afrundede hjørner, så ingen slår sig på skarpe kanter. 

Mål:

L: 208 x B: 104 x H: 114 cm

Flexa Play

Stilren seng i nordisk design

Derfor anbefaler vi Flexa Play

 • Stilfuld
 • Nordisk design
 • God kvalitet
Forhandler Totalpris Læs mere
1.898,00 DKK Besøg butikken
2.118,00 DKK Besøg butikken
2.118,00 DKK Besøg butikken

Er du på jagt efter en seng, som ikke bare er rar at ligge i for dit barn, men som også tager sig godt ud i børneværelset, så er Play fra Flexa et godt bud!

En seng der pynter

Fælles for de fleste af vores andre anbefalinger er, at de kan være lidt kedelige at se på. Der er ikke lagt så meget energi i at få sengen til at se godt ud, for den skal jo alligevel bare stå på børneværelset. 

Men hvis du ikke er enig i, at bare fordi det skal stå på børneværelset, så behøver det ikke se godt ud, så bør du kigge i retning af denne stilrene seng fra Flexa. En del kvinder er pjattede med at indrette hjemmet og gøre det til deres eget – hvorfor skulle børneværelset være en undtagelse?

Og nå ja, så kan du desuden selv vælge hvilken farve der passer bedst ind i rummet. Vælg mellem farverne: Hvid, Mint, Rose, Grå og Ask

Sikkerheden er i top

Sengen er Tüv testet, hvilket vil sige at den lever op til de krav som måtte være for en seng til et barn. Er du nervøs for, om dit barn måske kunne risikere at trille ud og falde på gulvet i løbet af natten, så har du mulighed for at tilkøbe en sengehest som monteres på siden af sengen. 

Mål:

L: 194 x B: 96 D: 96 cm

Vil du se flere juniorsenge, så tryk på knappen nedenfor. Udvalget af juniorsenge er stort, og du har kun set vores anbefalinger, som ikke nødvendigvis behøver falde i din smag – det ved vi godt. Derfor; tryk på knappen, og se hvad der ellers er af muligheder. 

Find en masse yderligere spændende produktguides på Babyhelp

Husk på, at vi ikke blot har skrevet en udførlig produktguide om juniorsenge her på Babyhelp. Hos os finder du nemlig produktguides til stort set ethvert baby- og børneprodukt.

Find blandt andet produktguides til følgende produkter: sengerande babydyner, puslepuder, uroer, væghængte pusleborde, bedside cribs og babyalarmer.

Hvis du er i shoppehumør, så tjek hellere end gerne vores shop.

Vores smarte opsætning muliggør, at vi kan vise dig alt tøj og samtlige sko fra en række af de bedste forhandlere af børne- og babytøj. I vores shop har vi derfor ALT inden for baby- og børnetøj samt -sko. Tilmed har vi mulighed for at vise dig den allerbedste pris!

Lyder det fristende?

Så tag eksempelvis et kig på vores børnebluserflyverdragterregntøj til børnbørnekjolerbabyhjelme, børnevinterstøvler, børnesandaler eller bodystockings.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen