Loading...
Produktguides

Pusletaske – Vi har peget på de bedste

Pusletaske guide cover

Din pusletaske kommer til at følge dig overalt det første lange stykke tid med baby. Derfor er det naturligvis vigtigt, at du finder en taske som først og fremmest er praktisk at bruge, men også en som du kan holde ud at se hænge om skulderen på dig. Vi giver dig vores bud på de bedste pusletasker.

Med babyen kommer også et stort behov for at have diverse genstande indenfor rækkevidde hele tiden. Bleer, sutteflasker, sutteklude, bamser osv. skal altid være lige i nærheden til når behovet opstår. I erkendelse af, at få af os har store nok lommer til at bære alle fornødenheder, anbefaler vi at du kaster lidt penge efter en god pusletaske.

Vores bud på de bedste pusletasker

En pusletaske skal vigtigst at alt være praktisk og god at bruge i det daglige, men fordi du kommer til at have den med dig hver eneste gang du skal ud af døren med baby, synes vi også det er vigtigt at du synes om udseendet på pusletasken. Du kan med rette betragte pusletasken som erstatning for din normale håndtaske det næste lange stykke tid. 

Derfor har vi ikke kun haft det praktiske for øje i vores udvælgelsesproces, men også det æstetiske – vi synes en pusletaske skal være flot og klæde dig i det daglige. Tag et kig på listen og se, om ikke der er en der falder i din smag. 

Du vil i det følgende støde på affiliate-links. Det betyder helt simpelt, at vi tjener en lille andel hvis du beslutter dig for at købe en af vores anbefalede pusletasker.

Cam Cam – Flot og stilfuld pusletaske i flere farver

Pusletaske fra Cam Cam i fremragende kvalitet og med et design som vil klæde de fleste barnevogne. 

Funktionaliteten er i top med masser af plads og praktiske lommer til bleer, sutter, stofbleer, klude og hvad der ellers skal i tasken. 

Pusletasken er desuden acryl-coated, hvilket gør at den lettere kan stå imod skidt og snavs – og den slags er der som bekendt en del af, når man har et lille barn.

Tasken kommer i flere forskellige afdæmpede og moderigtige farver. 

Mål:

30 x 36 x 11 cm

Find den bedste pris

Forhandler Totalpris Læs mere
588,00 DKK Læs mere
599,00 DKK Læs mere
599,00 DKK Læs mere
599,95 DKK Læs mere

CAMA Copenhagen – Pusletaske med indbygget puslepude

Endnu en smart og moderigtig anbefaling fra vores hånd – design og funktionalitet går fint i hånd når det kommer til pusletasker. 

CAMA Copenhagen har ikke bare kreeret en nydelig pusletaske, men faktisk også en mobil puslestation så I altid er klar til bleskift uanset hvor I er henne. 

Inde midt i pusletasken finder du nemlig en lille madras som let kan foldes ud, så baby kan ligge behageligt når det er tid til en tør ble – også selvom det er på et hårdt klinkegulv på et offentligt toilet, på en bænk i parken eller hvor end i måtte befinde jer. 

Du får rigeligt med plads indvendigt hvor tasken er delt op i 4 lommer så du let kan holde styr på dit babygear.  Yderstoffet er foret med vandafvisende polyester som holder uønskede væsker og snavs ude. 

Pusletasken fås i grå, sort og navy blå. 

Mål:

33 x 45 cm

Find den bedste pris

Forhandler Totalpris Læs mere
999,00 DKK Læs mere
999,95 DKK Læs mere
999,95 DKK Læs mere
1.028,00 DKK Læs mere

Petit Sofie Schnoor – Sød pusletaske med print af blade

Den danske tøjdesigner Sofie Schnoor har kastet sig ud i en moderigtig serie af babyudstyr. Serien hedder Petit og vi har udvalgt to pusletasker som vi synes fortjener anerkendelse – dels for designet, dels for funktionaliteten. 

Der er rigeligt med plads til både mors og baby tings i tasken, som desuden er acryl-coated inde og ude så den kan modstå skidt og snavs. Tasken rengøres let med en våd klud. 

Vi er særligt begejstrede for flere af de små deltajer i tasken, som eksempelvis det lille termorum til sutteflasken så den kan holde sig lun. Det er tydeligt for os, at folkene bag tasken ved hvad mor og far har behov for i en pusletaske. Derfor går du ikke galt i byen med pusletasken fra Sofie Schnoor. 

Find den bedste pris

Forhandler Totalpris Læs mere
799,00 DKK Læs mere
799,95 DKK Læs mere

Soft Gallery – Pusletaske i unikt design

Endnu en anbefaling af et dansk mærke. Soft Gallery står bag en serie af pusletasker som vil falde i de flestes smag. 

Pusletasken består af et stort rum i midten som åbnes og lukkes med lynlås og er desuden i en fornuftig størrelse med plads til alt det nødvendige. 

Indvendigt finder du 3 mindre lommer som gør det lettere at holde styr på indholdet af tasken. Ydersiden er udstyret med en lomme som let lukkes med en knap. 

Pusletaskens ydre er 100% økologisk bomuld som kommer i flere farver og med eller uden mønstre. Du kan blandt andet få tasken i Soft Gallerys ikonske ugleprint. 

Mål: 40 x 29 x 15 cm

Find den bedste pris

Forhandler Totalpris Læs mere
599,00 DKK Læs mere
599,95 DKK Læs mere

DAY by Birger et Mikkelsen – Lækker pusletaske i mange farver og mønstreDay Birger et Mikkelsen pusletaske - guide til pusletasker

Det danske tøjfirma Birger et Mikkelsen er i høj grad kendt for deres tøj til kvinder – men mærket er bestemt også værd at have i baghovedet når det kommer til pusletasker.

 Modehuset har nemlig begået en yderst populær en af slagsen, som udover at være praktisk også er rigtig lækker at se på. 

Pusletasken kan lynes helt op og foldes ud, så den kan bruges som pusleplads når baby skal have skiftet ble, men der ikke er noget oplagt sted at gøre det.  Der er rigeligt med plads i tasken, som er udstyret med flere lommer så du kan holde styr på alt babyudstyret. 

Pusletasken kommer i et væld af farver og mønstre, så hvis du kan lide modellen, så er der god mulighed for, at du også finder den i den rigtige farve. 

Mål: 

30 x 40 x 12,5 cm

Find den bedste pris

Forhandler Totalpris Læs mere
699,00 DKK Læs mere
699,95 DKK Læs mere

Derfor skal du have en pusletaske

Når du før eller siden skal ud af døren med baby er det ikke helt så simpelt som førhen, hvor du bare skulle sørge for dig selv. Nu har du også ansvaret for et lille menneske som kan være meget krævende. I særdeleshed når det kommer til alt det udstyr og grej man som forældre skal slæbe med, når baby skal udenfor hjemmet. 

Det er de færreste af os som kan have bleer, sutter, skiftetøj, vådservietter og lignende liggende i lommerne – derfor skal der en pusletaske til, som kan indholde alt det dit barn har behov for. 

Med den rigtige taske kan du nemt transportere alt det nødvendige til baby, så du let kan tage ud af døren uden at bekymre dig alt for meget om, om du har glemt noget vigtigt. 

Med en pusletaske som er pakket og klar til at svinge over skulderen kan du lettere og hurtige komme ud af døren, fordi du ved at du har alt hvad du skal bruge. 

Hvad skal man have i pusletasken?

Én ting er at finde den rigtige pusletaske. Noget helt andet er, at pakke den med alt det nødvendige. Det er let at komme til at glemme noget vigtigt. På den anden side kan du også komme til at fylde tasken så godt op, at den dårligt kan lukkes og umuligt kan bæres på skulderen uden at give rygproblemer. 

Men bare rolig, hvis du følger vores tjekliste så kan det umuligt gå helt galt. Vi anbefaler, at du pakker:

  • Bleer
  • Skiftetøj
  • Sutter
  • Stofbleer
  • Håndsprit
  • Affaldspose(r)
  • Vådservietter
  • Bamse/legetøj
  • Zinksalve

Hvad skal en pusletaske kunne?

Det vigtigste en pusletaske skal kunne er først og fremmest at indholde alt det nødvendige til baby, så du let kan transportere det ud af døren og med dig ud i verden. Der skal derfor være god plads til ovenstående genstande. 

Udover at rumme alt dit babygrej, kan du også vælge en pusletaske med indbygget pusleplads. På den måde kan du altid lave et hurtigt bleskifte på baby uanset om I er på stranden, i skoven, på gågaden eller et fjerde sted. Det er ikke et must, men meget praktisk at have muligheden. Alternativt kan du også let bruge en stofble eller et håndklæde som underlag.

Det er en smagssag om man synes, at udseendet er vigtigt – så det vil vi lade være op til dig at beslutte. Du skal dog huske, at tasken kommer til at følge dig og baby hver eneste gang I skal ud af døren det første lange stykke tid af babys liv, hvorfor vi synes det er en fordel, hvis man selv synes det klæder en at have tasken om skulderen. 

Hvordan vælger man den rigtige pusletaske?

Der er flere overvejelser som er relevante at gøre sig, inden man vælger en pusletaske. I det følgende får du vores bud på, hvad der er vigtigst at tænke på inden du beslutter dig for at købe. 

Hvor meget plads skal du bruge?

En pusletaske har til hovedformål at rumme alle dine babyting. Det er derfor vigtigt, at tasken er rummelig – du ved bedst selv hvilken type du er, om du pakker let eller om du altid slæber ekstra med dig for en sikkerheds skyld. 

Tag derfor et kig på størrelsen på tasken inden du beslutter dig. 

Bliver den hurtigt beskidt?

Nu hvor du er i gang med at se dig selv i spejlet, så kan du også passende vurdere om tasken skal være i en smart og moderne farve, eller om du, fordi du kan være lidt en gris af og til, skal vælge en mere tilgivende farve som ikke viser alle de gange du har spildt eller placeret tasken i en pøl med gylp på gulvet. 

De lyse farver er flotte, men ikke altid vildt praktiske. Du ved bedst selv, om du er typen der ender med at snavse den til. 

Passer den på barnevognen?

Mange har pusletasken til at hænge på styret af barnevognen – på den måde har man altid sit udstyr lige ved hånden. Men det er ikke altid pusletasken passer på styret. Det er heldigvis ingen katastrofe, for så kan du bare placere tasken på hylden under barnevognen. Har pusletasken justerbar strop, så vil den i de fleste tilfælde  kunne hænge på styret uden problemer.

Kan du lide hvordan den ser ud?

Det er bestemt ikke det vigtigste når du skal vælge en ny pusletaske, men vi mener det er en fordel, hvis du rent faktisk kan lide hvordan den ser ud. 

Du kommer til at slæbe den med dig ud af døren hver eneste gang du skal hjemmefra med baby. Pusletasken bliver derfor en del af dit daglige udseende, hvorfor det er værd at overveje om du kan lide udseendet på den. 

Hvor meget vil du betale?

Ligesom med så meget andet, så hænger pris og kvalitet ofte sammen. Det gælder også når du skal ud og finde en ny pusletaske. Gør derfor op med dig selv, hvor meget du er villig til at spendere. 

Du kan med fordel tænke over, hvor meget du kommer til at bruge tasken. Hvis du sjældent kommer ud af døren med baby og tasken, så er der ikke nødvendigvis grund til at spendere en mindre formue. Men hvis tasken skal bruges flere gange om ugen, så bliver du glad for en pusletaske af lidt højere kvalitet – også selvom den er dyrere. 

Hvor længe bruger man en pusletaske? 

Hvor længe du vil bruge din pusletaske er helt op til dig. Mange bliver ved med at bruge tasken indtil barnet ikke længere går med ble og behovet for at slæbe udstyr med sig derfor ikke er nær så stort længere. Det sker typisk når barnet er omkring 2,5 til 3 år gammelt. 

Du kan også med fordel vælge en pusletaske i et design som du synes om, så du kan bruge tasken til dig selv efterfølgende. Selvom tasken er købt til at transportere babyartikler kan den sagtens bruges til andet når din baby er blevet stor. 

Mange pusletasker vil sagtens kunne bruges som skole-, sports- eller weekendtaske senere hen. 

Pusletaske – Vi har peget på de bedste
5 (100%) 6 votes
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *