Loading...
Produktguides

Pusletaske – Vi har peget på de 11 bedste

Pusletaske guide cover

Den helt rigtige pusletaske er indenfor din rækkevidde. Vi har nemlig gennemsøgt store dele af internettet og på baggrund af forbrugeranmeldser og tests udført af andre, har vi udvalgt de 11 bedste pusletasker på markedet. Du finder ikke kun de bedste pusletasker, men også de bedste priser, som automatisk hentes ind af vores prissammenligner. 

Vores bud på de 11 bedste pusletasker

Oversigten over de bedste pusletasker er i vilkårlig rækkefølge. Hver pusletaske er ledsaget af en letforståelig produktbeskrivelse. Ligeledes præsenterer vi dig for forhandlernes aktuelle priser på de enkelte pusletasker.

I det følgende vil der optræde affiliate-links.

Cam Cam

Flot og stilfuld pusletaske i flere farver

Cam Cam pusletaske, navy blå
Forhandler Totalpris Læs mere
599,00 DKK Besøg butikken
599,00 DKK Besøg butikken
599,95 DKK Besøg butikken
599,95 DKK Besøg butikken

Lækker og praktisk pusletaske

Den populære pusletaske fra danske Cam Cam er først og fremmest praktisk i brug, fordi den med sine store rummelige lommer, har plads til alt det nødvendige, som du bør have med på farten med baby. 

Som en ekstra bonus er Cam Cam pusletasken også en vaskeægte fryd for øjet. Det quiltede ydre i de flotte og moderigtige pastelfarver gør, at tasken ligner den slags taske du alligevel ville have gået med, hvis det ikke var fordi du skulle slæbe rundt på et ton bleer. 

Når der ikke længere er behov for at slæbe rundt på sutteklude, vådservietter og sutteflasker, kan du uden problemer bruge den smukke pusletaske som en almindelig taske. Tasken egner sig fremragende som skoletaske, weekendtaske eller måske som en stor toilettaske – det bestemmer du helt selv. 

Skidtafvisende ydre

Det yderste bomuldslag er heldigvis mere end blot pænt at se på, for det er, ligesom resten af tasken også rigtig praktisk i det daglige. 

Ydersiden er således acryl-coated, hvilket gør den i stand til at modstå det meste skidt, snavs, gylp, madrester og hvad en pusletaske ellers kan blive eksponeret for i løbet af en dag. Snavs er der rigeligt af, når man har et lille barn og så er det rart at rengøringen i de fleste tilfælde, kan klares med en våd klud og lidt knofedt. 

Mål:

30 x 36 x 11 cm

CAMA Copenhagen

Pusletaske med indbygget puslepude

Forhandler Totalpris Læs mere
999,00 DKK Besøg butikken
999,00 DKK Besøg butikken
999,95 DKK Besøg butikken

Endnu en smart og moderigtig anbefaling fra vores hånd – design og funktionalitet går fint i hånd når det kommer til pusletasker. 

Pusletaske med madras – indbygget pusleplads

CAMA Copenhagen har ikke bare kreeret en nydelig pusletaske, men faktisk også en mobil puslestation så I altid er klar til bleskift uanset hvor I er henne. 

Inde midt i pusletasken finder du nemlig en lille madras som let kan foldes ud, så baby kan ligge behageligt når det er tid til en tør ble – også selvom det er på et hårdt klinkegulv på et offentligt toilet, på en bænk i parken eller hvor end i måtte befinde jer. 

Godt med plads

Du får rigeligt med plads indvendigt hvor tasken er delt op i 4 lommer så du let kan holde styr på dit babygear.  Yderstoffet er foret med vandafvisende polyester som holder uønskede væsker og snavs ude. 

Pusletasken fås i grå, sort og navy blå. 

Mål:

33 x 45 cm

Petit Sofie Schnoor

Sød pusletaske med print af blade

Petit Sofie Schnoor pusletaske
Forhandler Totalpris Læs mere
799,95 DKK Besøg butikken

Den danske tøjdesigner Sofie Schnoor har kastet sig ud i en moderigtig serie af babyudstyr. Serien hedder Petit og vi har udvalgt to pusletasker som vi synes fortjener anerkendelse – dels for designet, dels for funktionaliteten. 

Masser af plads indvendigt

Der er rigeligt med plads til både mors og baby tings i tasken, som desuden er acryl-coated inde og ude så den kan modstå skidt og snavs. Tasken rengøres let med en våd klud.

Lækre små detaljer 

Vi er særligt begejstrede for flere af de små deltajer i tasken, som eksempelvis det lille termorum til sutteflasken så den kan holde sig lun. 

Det er tydeligt for os, at folkene bag tasken ved hvad mor og far har behov for i en pusletaske. Derfor går du ikke galt i byen med pusletasken fra Sofie Schnoor. 

Soft Gallery

Økologisk pusletaske

Soft Gallery Pusletaske
Forhandler Totalpris Læs mere
479,20 DKK Besøg butikken
599,95 DKK Besøg butikken

Endnu en anbefaling af et dansk mærke. Soft Gallery står bag en serie af pusletasker som vil falde i de flestes smag. 

Masser af plads til opbevaring

Pusletasken består af et stort rum i midten som åbnes og lukkes med lynlås og er desuden i en fornuftig størrelse med plads til alt det nødvendige. 

Indvendigt finder du 3 mindre lommer som gør det lettere at holde styr på indholdet af tasken. Ydersiden er udstyret med en lomme som let lukkes med en knap. 

Økologisk bomuld

Går du op i økologi, er denne taske helt sikkert interessant for dig. Pusletaskens ydre er nemlig 100% økologisk bomuld som kommer i flere farver og med eller uden mønstre.

Du kan blandt andet få tasken i Soft Gallerys ikonske ugleprint eller små søde guldprikker. 

Mål:

40 x 29 x 15 cm

DAY by Birger et Mikkelsen

Lækker pusletaske i mange farver og mønstre

Day Birger Et Mikkelsen pusletaske sort
Forhandler Totalpris Læs mere
699,00 DKK Besøg butikken
699,00 DKK Besøg butikken
699,95 DKK Besøg butikken

Det danske tøjfirma Birger et Mikkelsen er i høj grad kendt for deres tøj til kvinder – men mærket er bestemt også værd at have i baghovedet når det kommer til pusletasker.

Modehuset har nemlig begået en yderst populær en af slagsen, som udover at være praktisk også er rigtig lækker at se på. 

Pusletaske og pusleplads i én

Pusletasken kan lynes helt op og foldes ud, så den kan bruges som pusleplads når baby skal have skiftet ble, men der ikke er noget oplagt sted at gøre det.  

Der er rigeligt med plads i tasken, som er udstyret med flere lommer så du kan holde styr på alt babyudstyret. 

Adskillige farver og mønstre

Pusletasken kommer i et væld af farver og mønstre, så hvis du kan lide modellen, så er der god mulighed for, at du også finder den i den rigtige farve og med det helt rigtige mønster.  

Mål: 

30 x 40 x 12,5 cm

Babymel

Stor, praktisk og flot pusletaske

Babymel Jade pusletaske
Forhandler Totalpris Læs mere
418,00 DKK Besøg butikken
549,00 DKK Besøg butikken
588,00 DKK Besøg butikken

Den London-baserede virksomhed Babymel, står bag en pusletaske som både er yderst praktisk at bruge, og vildt sød at se på. Praktisk OG pæn – hvem sagde, at de to ting ikke kunne forenes?

Opbevaringsrum og plads i massevis

De første gange du pakker din pusletaske, vil du føle at du er i færd med at pakke til 14-dages overlevelsestur i den fri natur – der skal meget i pusletasken for at være beredt på alle tænkelige situationer med den lille. 

Når der skal pakkes så meget ned i tasken, så er der rart at der først og fremmest er rigeligt med plads, og dernæst at der er større og mindre rum, som kan bruges til at holde styr på alle stumper og sager, så det heller ikke ligger i én stor bunke og er umuligt at finde rundt i. Når baby skriger og du mangler en sut, har du ikke lyst til at lede efter en nål i en høstak.

Derfor bliver du glad for pusletasken fra Babymel, som har imponerende 7 praktiske indre og ydre lommer, så der er plads til det hele. Udover at du kan få det hele med dig på farten, er der også god mulighed for at få system på oppakningen, så du altid ved nøjagtigt hvor du har hvad.

Smarte features

Vi er særligt begejstrede for alle de små features som kommer med pusletasken.

 • Du får blandt andet en lang skulderstrop som kan justeres, og som passer perfekt på styret af barnevognen, så du slipper for at slæbe unødigt meget på taske og udstyr.
 • Matchende flaskeholder som kan holde dine varme drikke lune og dine kolde drikke kølige.
 • Indbygget serviet-lomme, hvor du kan opbevare vådservietter og have let adgang til disse. 
 • Slutteligt medfølger der en praktisk og lækker puslemåtte, som du let kan have med i tasken og folde ud når det er tid til bleskift på den lille. 

Storksak Noa

Lækker pusletaske med fedt tilbehør

Storksak Noa pusletaske
Forhandler Totalpris Læs mere
898,00 DKK Besøg butikken
948,00 DKK Besøg butikken

Hvis der er noget de kan finde ud af i London, så er det tilsyneladende at designe pusletasker. I hvert fald er der endnu en gang en pusletaske fra den engelske hovedstad at finde på listen.

Der er kælet for designet

Det kræver ingen doktorgrad i æstetik for at se, at der er tale om en yderst tiltalende pusletaske, som vil klæde enhver stilbevidst kvinde. 

Det slidstærke ydre er dog ikke kun pænt at se på, det er også ganske praktisk idet det let rengøres med en våd klud – det bliver du glad for, når baby for 17. gang den dag, vælger at gylpe udover dig og din pusletaske. 

Medfølgende toilettaske og pusleunderlag

Du får noget for pengene, hvis du vælger at købe Noa fra Storksak. Udover selve pusletasken, får du nemlig også en matchende toilettaske til dine egne sager, så du kan pudre næsen når du alligevel holder pitstop for at skifte ble på baby. 

Der medfølger også et vatteret pusleunderlag, så dit barn kan ligge trygt og godt uanset hvor du ender med at foretage bleskift. 

Slutteligt finder du et praktisk termorum i tasken, som kan bruges til at holde sutteflasken lun eller kølig. 

Skip Hop

Stilren pusletaske med plads til bærbar

Forhandler Totalpris Læs mere
468,00 DKK Besøg butikken
592,00 DKK Besøg butikken
598,95 DKK Besøg butikken

Rummelig med masser af lommer

Den vigtigste egenskab ved en pusletaske er at der er plads til at opbevare alt det nødvendige, til når man er på farten med baby. Når man har et lille barn på slæb, kan man ikke undvære bleer, skiftetøj, reserve sut, sutteklud og meget, meget mere. Derfor er det praktisk, at der i den flotte Skip Hop pusletaske er rigeligt med plads til alt det nødvendige, så du aldrig risikerer at stå og mangle noget. 

Tasken har hele 10 rummelige lommer, så der er gode muligheder for at få pakket pusletasken systematisk, så du lynhurtigt kan finde det du mangler. 

Sammenfoldelig madras medfølger

Man ved aldrig hvornår der kan opstå et behov for et hurtigt bleskift, så det er rart altid at være beredt til når uheldet er ude. 

Med Skip Hop pusletasken medfølger der en smart madras i vand- og skidtafvisende materiale, som uden problemer kan foldes sammen og medbringes i tasken. På den måde har du altid en pusleplads ved hånden, så du er klar til et bleskift uanset hvor du befinder dig. Dét er smart!

Kan bruges som almindelig taske efterfølgende

Der er godt med plads i Skip Hop pusletasken. Faktisk er der så meget plads, at du uden problemer kan have en 15″ bærbar pakket ned i den. At der er plads til en computer gør, at tasken sagtens kan bruges som en almindelig håndtaske når du er færdig med at slæbe rundt på den for dit barn. 

Flere farver og størrelser

Skip Hop står bag en lang række pusletasker i flere forskellige farver og størrelser. Er denne pusletaske tæt på at være den rigtige, men mangler der lige det sidste, kan du måske finde den helt rigtige udgave ved at trykke på knappen nedenfor og se det fulde udvalg af Skip Hop pusletasker.

Thorsbrenner

Gennemtænkt og smart alt-i-en pusletaske

Thorsbrenner pusletaske
Forhandler Totalpris Læs mere
999,00 DKK Besøg butikken

Navnet Thorsbrenner kommer fra efternavnet på kvinden som står bag. Michelle Thorsbrenner er selv mor, og efter at have oplevet på egen krop, hvor besværligt det kan være at pakke og komme ud af døren med baby, valgte hun at skabe sit eget bud på den perfekte pusletaske.

Der er bred enighed bag brugerne om, at hun er lykkedes – i hvert fald så godt som. Pusletasken er måske ikke perfekt (er noget det?) men det er formentlig så tæt på som du kan komme. 

Lad os fortælle dig hvorfor:

Afdæmpet men stilsikkert design

Designet på tasken er ikke noget der skriger langt væk, og det er faktisk også meningen. Tanken er nemlig, at tasken skal være diskret, samtidig med at den er flot at se på.

Og nå ja – så er det også en taske far kan gå med, uden at få underlige blikke fra folk omkring ham.

Ikoner viser vej

Det lyder måske fjollet, men indvendigt er tasken udstyret med ikoner som angiver hvad lommer og rum er tiltænkt at rumme. Det er naturligvis kun vejledende, men det er ganske smart, fordi det gør det let for far, mor og andre, hurtigt at finde eksempelvis sutterne i tasken, fordi lommen er markeret med et sutte-ikon. 

Masser af tilbehør – 3 for éns prisThorsbrenner pusletaske - guide til pusletasker

Du får:

 • Hvis du køber en Thorsbrenner pusletaske, får du naturligvis først og fremmest en stor pusletaske, som tilbyder masser af plads i lommer. Tasken kan foldes ud, så du lettere kan danne dig et overblik over indholdet.
 • Du får et blødt økologisk pusleunderlag, som kan transporteres i pusletasken og foldes ud når der skal skiftes ble på guldklumpen. 
 • Endnu en taske i form af en mellem/barnevognstaske som især er praktisk senere hen, når der ikke længere er behov for nær så meget plads i tasken. Mellem-pusletasken har ikke plads til nær så meget som den store, men der er plads til alt det nødvendige til at barn i 1-års alderen. 
 • En trejde taske, en clutch, som kan indeholder mors og fars mest nødvendige ting, såsom nøgler, mobil, pung og lignende. Den lille clutch kan sættes fast på pusletasken så der er mindre at bære rundt på, men den kan også bruges alene.

Lässig Toby

Pusletaske til mænd

Forhandler Totalpris Læs mere
699,00 DKK Besøg butikken

De fleste pusletasker vi har kunne finde, har helt tydeligt været designet med henblik på at falde i mors smag. 

For far betyder det desværre, at de fleste pusletasker er feminine i en sådan grad, at det bestemt ikke er alle mænd der har lyst til at bære den over skulderen. 

Heldigvis findes der også pusletasker til far – et godt bud på en sådan er Toby fra Lässig.

En pusletaske far kan gå med

Det simple og stilfulde design, kombineret med det lidt rå læderlook gør, at pusletasken uden problemer kan hænge om skulderen på far, samtidig med at den faktisk bidrager til garderoben.

Funktionel pusletaske til mænd

Mand med Lässig pusletaske - guide til pusletasker

Selvom det ikke ser sådan ud ved første øjekast, så er der indvendigt tale om en helt klassisk pusletaske med masser af rum til alt det nødvendige babygrej. 

Du får ét stort rum og adskille mindre rum som er udstyret med lynlåse og elastik-lukning, så sagerne bliver hvor de er. 

Der medfølger desuden også et vandafvisende pusleunderlag som let kan transporteres i tasken, ligesom du også får en flaskeholder som kan holde babys (ellers fars) drikkevarer kølige eller lune. 

Babymoov

Pusletaske med masser af ekstraudstyr

Babymoov
Forhandler Totalpris Læs mere
382,00 DKK Besøg butikken
538,95 DKK Besøg butikken

Babymoov står bag denne praktiske pusletaske, hvor der medfølger et væld af ekstra sager, som kan gøre tilværelsen som forældre lidt lettere. 

Pusletaske med mere

Vælger du at investere i pusletasken fra Babymoov, bliver du forkælet med adskillige tasker som tjener diverse praktiske formål. Med tasken får du:

 • Termotaske til mad eller sutteflaske
 • Lille taske til sutter
 • Gennemsigtig taske med lynlås til cremer, skiftetøj, vådservietter osv. 
 • Vandtæt og smudsafvisende pusleunderlag

Unisex design

Vi er særlig begejstrede for, at tasken ikke er hverken for maskulin eller feminin. Vi mener, at tasken balancerer et sted lige midt i mellem, hvilket gør at både mor og far kan have tasken med sig, uden det ser forkert ud. 

Det eneste minus ved designet er, at det flotte ydre består af stof, hvilket gør at tasken ikke står særligt godt imod vand – men det er nok de færreste der bevæger sig ud i uvejr med regn, så det er sikkert ikke noget problem!

Livstidsgaranti

Sørger du for at registrere dit køb af tasken hos Babymoov seneste 2 måneder fra købsdatoen, får du livstidsgaranti – det kan du læse mere om her

Fandt du den helt rigtige pusletaske? 

Nej? Okay. Jamen så er det heldigt, at du langt fra har set alt hvad der er af flotte og praktiske pusletasker. Trykker du på knappen nedenfor, vil du blive præsenteret for mange flere tasker – der er med garanti minimum én du vil kunne lide!

Find en masse yderligere spændende produktguides på Babyhelp

Husk på, at vi ikke blot har skrevet en udførlig produktguide om pusletasker her på Babyhelp. Hos os finder du nemlig produktguides til stort set ethvert baby- og børneprodukt.

Find blandt andet produktguides til følgende produkter: 
Tripp-Trapp-stolen,  babyalarmer, løbecykler, gåvognevuggerbOblessansegynger og akvitetstæpper.

Derfor skal du have en pusletaske

Når du før eller siden skal ud af døren med baby er det ikke helt så simpelt som førhen, hvor du bare skulle sørge for dig selv. Nu har du også ansvaret for et lille menneske som kan være meget krævende. I særdeleshed når det kommer til alt det udstyr og grej man som forældre skal slæbe med, når baby skal udenfor hjemmet. 

Det er de færreste af os som kan have bleer, sutter, skiftetøj, vådservietter og lignende liggende i lommerne – derfor skal der en pusletaske til, som kan indholde alt det dit barn har behov for. 

Med den rigtige taske kan du nemt transportere alt det nødvendige til baby, så du let kan tage ud af døren uden at bekymre dig alt for meget om, om du har glemt noget vigtigt. 

Med en pusletaske som er pakket og klar til at svinge over skulderen kan du lettere og hurtige komme ud af døren, fordi du ved at du har alt hvad du skal bruge. 

Hvad skal man have i pusletasken?

Én ting er at finde den rigtige pusletaske. Noget helt andet er, at pakke den med alt det nødvendige. Det er let at komme til at glemme noget vigtigt. På den anden side kan du også komme til at fylde tasken så godt op, at den dårligt kan lukkes og umuligt kan bæres på skulderen uden at give rygproblemer. 

Men bare rolig, hvis du følger vores tjekliste så kan det umuligt gå helt galt. Vi anbefaler, at du pakker:

 • Bleer
 • Skiftetøj
 • Sutter
 • Stofbleer
 • Håndsprit
 • Affaldspose(r)
 • Vådservietter
 • Bamse/legetøj
 • Zinksalve

Hvad skal en pusletaske kunne?

Det vigtigste en pusletaske skal kunne er først og fremmest at indholde alt det nødvendige til baby, så du let kan transportere det ud af døren og med dig ud i verden. Der skal derfor være god plads til ovenstående genstande. 

Udover at rumme alt dit babygrej, kan du også vælge en pusletaske med indbygget pusleplads. På den måde kan du altid lave et hurtigt bleskifte på baby uanset om I er på stranden, i skoven, på gågaden eller et fjerde sted. Det er ikke et must, men meget praktisk at have muligheden. Alternativt kan du også let bruge en stofble eller et håndklæde som underlag.

Det er en smagssag om man synes, at udseendet er vigtigt – så det vil vi lade være op til dig at beslutte. Du skal dog huske, at tasken kommer til at følge dig og baby hver eneste gang I skal ud af døren det første lange stykke tid af babys liv, hvorfor vi synes det er en fordel, hvis man selv synes det klæder en at have tasken om skulderen. 

Hvordan vælger man den rigtige pusletaske?

Der er flere overvejelser som er relevante at gøre sig, inden man vælger en pusletaske. I det følgende får du vores bud på, hvad der er vigtigst at tænke på inden du beslutter dig for at købe. 

Hvor meget plads skal du bruge?

En pusletaske har til hovedformål at rumme alle dine babyting. Det er derfor vigtigt, at tasken er rummelig – du ved bedst selv hvilken type du er, om du pakker let eller om du altid slæber ekstra med dig for en sikkerheds skyld. 

Tag derfor et kig på størrelsen på tasken inden du beslutter dig. 

Bliver den hurtigt beskidt?

Nu hvor du er i gang med at se dig selv i spejlet, så kan du også passende vurdere om tasken skal være i en smart og moderne farve, eller om du, fordi du kan være lidt en gris af og til, skal vælge en mere tilgivende farve som ikke viser alle de gange du har spildt eller placeret tasken i en pøl med gylp på gulvet. 

De lyse farver er flotte, men ikke altid vildt praktiske. Du ved bedst selv, om du er typen der ender med at snavse den til. 

Passer den på barnevognen?

Mange har pusletasken til at hænge på styret af barnevognen – på den måde har man altid sit udstyr lige ved hånden. Men det er ikke altid pusletasken passer på styret. Det er heldigvis ingen katastrofe, for så kan du bare placere tasken på hylden under barnevognen. Har pusletasken justerbar strop, så vil den i de fleste tilfælde  kunne hænge på styret uden problemer.

Kan du lide hvordan den ser ud?

Det er bestemt ikke det vigtigste når du skal vælge en ny pusletaske, men vi mener det er en fordel, hvis du rent faktisk kan lide hvordan den ser ud. 

Du kommer til at slæbe den med dig ud af døren hver eneste gang du skal hjemmefra med baby. Pusletasken bliver derfor en del af dit daglige udseende, hvorfor det er værd at overveje om du kan lide udseendet på den. 

Hvor meget vil du betale?

Ligesom med så meget andet, så hænger pris og kvalitet ofte sammen. Det gælder også når du skal ud og finde en ny pusletaske. Gør derfor op med dig selv, hvor meget du er villig til at spendere. 

Du kan med fordel tænke over, hvor meget du kommer til at bruge tasken. Hvis du sjældent kommer ud af døren med baby og tasken, så er der ikke nødvendigvis grund til at spendere en mindre formue. Men hvis tasken skal bruges flere gange om ugen, så bliver du glad for en pusletaske af lidt højere kvalitet – også selvom den er dyrere. 

Hvor længe bruger man en pusletaske? 

Hvor længe du vil bruge din pusletaske er helt op til dig. Mange bliver ved med at bruge tasken indtil barnet ikke længere går med ble og behovet for at slæbe udstyr med sig derfor ikke er nær så stort længere. Det sker typisk når barnet er omkring 2,5 til 3 år gammelt. 

Du kan også med fordel vælge en pusletaske i et design som du synes om, så du kan bruge tasken til dig selv efterfølgende. Selvom tasken er købt til at transportere babyartikler kan den sagtens bruges til andet når din baby er blevet stor. 

Mange pusletasker vil sagtens kunne bruges som skole-, sports- eller weekendtaske senere hen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *