Sutter med navn

Sutter med navn - Se de bedste her 2024

Hvis dit barn går i institution, er det en god idé med personlige sutter med barnets navn. Sutter, som let kan genkendes af dig selv eller personalet i daginstitutionen. Sutter med navn er desuden også lidt sødere end traditionelle sutter, da de bliver mere unikke, når der kommer navn på. Vi har udvalgt de bedste, som vi præsenterer for dig her på siden. 

De bedste sutter med navn

I det følgende får du vores bud på de bedste sutter med navn. Vi gennemgår sutter fra forskellige producenter og fortæller mere om, hvorfor de er værd at anbefale.

Bemærk, at der i det følgende vil være en række affiliate-links, altså sponsorerede links.

Philips AVENT sutter med navn

Philips er en af verdens største suttefabrikanter. Philips AVENT-sutter er slidstærke kvalitetssutter med symmetriske og flade suttehoveder i silikone. Sutterne er testet og vurderet skånsomme mod gummer, tænder og gane, så munden kan udvikle sig, som den skal.

Alle sutterne fra Philips AVENT har adskillige lufthuller, så barnets følsomme hud kan ånde, selvom sutten er i vejen.

Se udvalget her


Bibs sutter med navn

Bibs står bag en serie af danskproducerede sutter, som i øjeblikket er yderst populære. De mest kendte sutter fra Bibs er ‘colour’-serien, hvis udseende er helt klassisk. Disse sutter er af høj kvalitet og består af 100 % naturgummi. Navnet ‘colour’ kommer af, at du kan vælge sutten i et utal af farver.

Udover den klassiske sut som de fleste kender, har Bibs også skabt ‘Supreme’-serien. ‘Supreme’ er en serie af sutter, hvor fokus er lagt på barnets sundhed, så gane og gummer belastes mindst muligt.

 

Se udvalget her


NUK sutter med navn

Sutter fra NUK er altid af høj kvalitet, ligesom de er fremstillet med barnets velbefindende for øje. Derfor kan du sagtens stikke sutten i munden på barnet med god samvittighed.

Selve suttedelen er udviklet til at mindske risikoen for komplikationer i munden. Da der er tale om en ‘ventilsut’, mindskes risikoen for suttebid. Når barnet bruger sutten, bliver luften automatisk presset ud, hvilket skåner gane og gummer.

Se udvalget her

mininor sutter med navn

Den klassiske runde sut fra mininor er dansk design, når det er bedst. Sutterne er ikke blot fine at se på, de er også af rigtig lækker kvalitet – og så lever de naturligvis op til alle EU-standarder, som sikrer, at sutten ikke indeholder skadelige stoffer.

Navnet på sutten indgraveres ved hjælp af en UV laser, hvilket sikrer en fremragende holdbarhed.

Se udvalget her

Nûby sut med navn

Amerikanske Nûby har produceret en serie af silikonesutter, som alle er fri for BPA, PVC og phthalat. Navnet i sutten indgraveres med en UV-laser, hvorfor holdbarheden er helt i top.

Nûby producerer udstyr til børn og babyer i flere produktkategorier og har mere end 40 års erfaring med udvikling af gode produkter til den kvalitetsbevidste køber.

Se udvalget her

Maxibaby sutter med navn

Sutterne fra Maxibaby er ventilsutter, hvilket betyder, at luften bliver presset ud af sutten, når den er i brug. Dette bevirker, at suttebid forebygges, ligesom sutterne er mere skånsomme at bruge.

Sutten er i silikone og er symmetrisk udformet for maksimal komfort i munden på barnet.

Se udvalget her

Vær gerne kreativ med teksten

Nu kaldes det godt nok for en sut med navn, men det betyder ikke, at du nødvendigvis skal skrive barnets navn på sutten. Det handler mest af alt om at gøre sutten unik og personlig, hvilket også kan klares med en lidt mere kreativ tilgang.

I stedet for barnets navn kan du fx skrive:

  • Storebror/storesøster
  • Fars pige / mors dreng
  • Fjernes på eget ansvar
  • Sssh… jeg sover!
  • Lyddæmperen
  • Mor + far = mig.