Guide til valg af højdemåler

I det følgende vil der optræde affiliate-links. 

Vores favorit
Jollein Målstok - Grå

Jollein ABC

God til prisen
hojdemaler-noahs-ark-hojdemaler-goki - De bedste højdemålere

Noahs ark

Forbrugerhit

Roommate

God til prisen
hojdemaler-noahs-ark-hojdemaler-goki - De bedste højdemålere

Noahs ark

Vores favorit
Jollein Målstok - Grå

Jollein ABC

Forbrugerhit

Roommate

Højde er noget, som rigtig mange børn går op i, og da mange børn vokser eksplosivt, vil det sandsynligvis vække stor begejstring hos dit barn at kunne holde styr på, hvor mange centimeter dette vokser. 

Til dette formål findes der ikke noget bedre end en højdemåler til børneværelset. Hvis du er på jagt efter en sådan, er du landet det helt rette sted. Her på siden finder du nemlig vores bud på de 8 bedste højdemålere. 

Buddene tager afsæt i omfattende research, hvor vi har orienteret os indgående i de forskellige højdemåleres egenskaber. I vores udvælgelse af de bedste har vi særligt lagt vægt på følgende kriterier for højdemålerne: Pris, udseende, producentens ry, materiale(r) og den generelle kvalitet.

De 8 bedste højdemålere til børn

Herunder følger vores bud på de 8 bedste højdemålere. Buddene præsenteres i vilkårlig rækkefølge. Hvert bud ledsages af en letforståelig produktbeskrivelse, så du kan lære de enkelte højdemålere godt at kende. 

Foruden fine præsentationer af produkterne vil du ved hvert produkt præsenteres for forhandlernes aktuelle priser, så du – i givet fald du har købehatten på – kan købe den højdemåler, du forelsker dig, så billigt som muligt.

Minitude Højdemåler

Derfor anbefaler vi denne

Anbefalet alder: 1-10 år

Denne fine højdemåler med dyremotiver er beregnet til at måle børn, hvis højde strækker sig fra 75 cm til 155 cm, hvilket vil sige, at den kan bruges i rigtig mange år til, at måle dit barns højde. 

Højdemåleren er kreeret af flot lyst træ og har et udtryk, der gør, at den pynter på langt de fleste børneværelser. 

Skarp pris

Hos Babyhelp.dk elsker vi højdemålerens design, som vi anser som værende både stilrent og børnevenligt, men det er langt fra det eneste, vi elsker ved højdemåleren.

Også prisen er vi nemlig også ret så tossede med, da vi holder af gode, lækre produkter, der ikke tømmer pengepungen.

Højdemåler, Raffi

Derfor anbefaler vi denne

Denne højdemåler, som det anerkendte brand Done by Deer står bag, er en smule anderledes i forhold til mange andre, da denne model består af to enheder. Normalt består en højdemåler nemlig blot af en enkelt enhed. 

Det er da også kun den ene enhed af denne højdemåler, der angiver mål, mens den anden udelukkende har et æstetisk formål. Ikke desto mindre er dette forhold med til at gøre højdemåleren ganske unik.

Fås også i blå

Højdemåleren fås i flere forskellige farver, så hvis du ikke er så pjattet med højdemåleren i den rødlige nuance, du ser længere oppe, kan vi glædeligt informere dig om, at du alternativt også vil kunne erhverve dig højdemåleren i blå.

Uanset hvilken farve du vælger højdemåleren i, vil prisudgangspunktet være det samme, og dette er heldigvis ganske lavt. 

Med andre ord ruinerer denne højdemåler altså ikke nogen.

Djeco wallsticker, højdemåler m. skovens dyr

Derfor anbefaler vi denne

Vi ved faktisk ikke helt hvorfor, men stort set alle børn elsker dyr. Børn kan bruge timevis på at stirre på de mere eller mindre mærkværdige skabninger, og en tur i Zoologisk Have er for mange unger det bedste, som de kan forestille sig.

Grundet børns generelle fascination af dyr hitter legetøj og lignende med dyremotiver også hos langt de fleste børn. Motiverne på denne her højdemåler er nok også et af hovedargumenterne for, at den er et så stort hit hos børn, som den er.

Fra bund til top er den nemlig fyldt med en række af skovens dyr. Dyrene er desuden små klistermærker, som kan flyttes. Det er dermed muligt at sætte sit personlige præg på højdemålerens udtryk.

Højdemåleren bringer stil og personlighed til det rum, hvori den skal indgå. Foruden at levere en masse, hvad angår det visuelle, leverer højdemåleren naturligvis også varen, hvad angår det funktionelle. Den er nemlig effektiv og pålidelig, hvad angår måling af dit barns højde, hvis bare den er opsat i den rette højde.

Meget nem at sætte op

Højdemåleren kan klistres på enhver flad overflade. Typisk placeres den på en dør eller en væg. Den er yderst let at sætte op, så selvom du måtte være udstyret med 10 tommelfingre, bør du kunne klare opsætningen uden assistance.

Praktiske oplysninger

  • CE-mærket

Roommate højdemåler – Giraf

Derfor anbefaler vi denne

Anbefalet alder: 1-12 år

Vi bliver i dyreriget med denne fine højdemåler fra Roommate, der forestiller en giraf. Vi har været småforelskede i højdemåleren her, siden vi så den første gang, og vores erfaring er, at langt fleste børn reagerer på samme måde som os.

Magnetisk

Højdemåleren er magnetisk, hvorfor du har mulighed for at dekorere den med magneter.

Derudover er det muligt at skrive på den med whiteboard-tusser og hviske det skrevne ud igen med en klud.

Dette er smart, da du dermed kan markere højden på dit barn og efterfølgende slette markeringen, når barnet er vokset yderligere. Dit barns højde kan naturligvis også markeres med en magnet.

Fremstillet i pulverlarkeret metal

Højdemåleren er fremstillet i pulverlarkeret metal, der ikke har ry for at ruste. Der er dermed tale om en massiv, standhaftig højdemåler, som du godt kan forvente holder i mange år.

Dermed foreligger muligheden for at lade højdemåleren gå i arv eller videresælge den efter brug.

Fås i mange farver

Højdemåleren fås i mange forskellige farver, blandt andet grå, gul og blå. Du bør derfor også sagtens kunne finde giraffen i en farve, der matcher dit ønske.

Roommate giraf højdemåler - De bedste højdemålere

Praktiske oplysninger

  • Materiale: Pulverlakeret metal
  • Mål 115 x 28 cm.

Det siger forbrugerne

Kilde: Shopping.Coop.dk

EJ Thisted
4/5

“Købte den til mit barnebarns 2 års fødselsdag. Når han er 16, er han højere end giraffen, men så kan lillesøster fortsætte!”

Inger0507
5/5

“Købte denne til dåbsgave, forældrene var meget begejstret.”

Kids Concept højdemåler

Derfor anbefaler vi denne

Kids Concept - De bedste højdemålere
Anbefalet alder: 1-14 år

Vi letter på hatten over denne højdemåler, for producenterne bag har sgu tænkt sig godt om i idégeneringsfasen. Det geniale vedrører, at der fire steder på højdemåleren findes rammer.

Hvis du ikke har regnet tanken med rammerne ud, er denne, at man skal tage et billede af sit barn, når dette har nået den højde, der er ud for en af de 4 forskellige billedrammer. 

Når ens barn er så højt, at det når toppen af højdemåleren, vil denne være prydet af fire billeder, der på fornemmeste vis illustrerer ens barns fysiske udvikling. 

Det er sgu da lidt sjovt, ikke?

Holder i mange år

Højdemåleren kan måle dit barns højde fra dette er 70 cm, og så helt indtil det bliver 160 cm. Højdemålerens størrelse kombineret med dens gode kvalitet gør, at den kan holde i rigtig mange år.

Praktiske oplysninger

  • Materiale: Træ
  • Farve: Grå

Det siger forbrugerne

Kilde: Shopping.Coop.dk

Sofie9
4/5

“Nem at montere og det var også nemt at sætte billederne i”

Vilac højdemåler, Michelle Carlslund, dyr

Derfor anbefaler vi denne

Anbefalet alder: 1-8 år

Så er dyreriget på spil igen. Denne gang på en fin højdemåler fra Vilac. Bag højdemåleren står danske Michelle Carlslund, og hun må siges at have gjort et rigtig godt stykke arbejde med designet.

Højdemåleren har nemlig et udtryk, der både tiltaler langt de fleste børn og deres forældre. Dyrene er vildt bedårende, og det skyldes særligt deres store øjne og så det faktum, at de står på nakken af hinanden. Mega cute! 

Fra 70-130 cm

Højdemåleren kan måle dit barn, fra det er 70 cm, og indtil det bliver 130 cm. Det tager mange år at vokse 60 cm, så du kan godt forvente, at højdemåleren her holder adskillige år.

Der findes dog højdemålere, der er endnu større, og som derfor vil holde endnu længere.

Praktiske oplysninger

  • CE-mærket

Jollein Målestok ABC

Derfor anbefaler vi denne

Anbefalet alder: 1-10 år
Ingen priser tilgængelige

Vi tror, at rigtig mange forældre kan nikke genkendende til budskabet, som er påmålet denne højdemåler. Der står nemlig “Don’t Grow Up.” 

Der er noget ekstremt bedårende over ens børn i den tid, hvor de er allermest BØRN, og mange ønsker derfor – på en eller anden måde – at deres unger aldrig vokser op og bliver kedelige, alvorlige voksne – som de selv er blevet.

Men naturlovene vil desværre noget andet end de fleste forældre, og at børn vokser op og bliver ældre er desværre uundgåeligt. 

Følg udviklingen i mange år

Med denne fine højdemåler fra Jollein kan både du og dit barn følge med i højdeudviklingen, fra barnet er 70 cm, og indtil dette passerer de 140 cm. 

Fås i flere farver

Hvis du er på udkig efter højdemåleren i en anden farve end pink, kan vi glæde dig med, at dette sagtens kan lade sig gøre. Højdemåleren fås nemlig også i grå hos flere forhandlere. 

Det er dermed underordnet, om du er på udkig efter en højdemåler til drenge- eller pigeværelset, så vil denne her model kunne findes i en udgave, der egner sig til det givne formål. 

Jollein Målstok - Grå

Praktiske oplysninger

  • Materiale: 100 % bomuld
  • Mål: 120 x 25 cm.

Noahs ark

Derfor anbefaler vi denne

hojdemaler-noahs-ark-hojdemaler-goki - De bedste højdemålere
Anbefalet alder: 1-14 år

Fortællingen om Noahs ark er en fortælling, vi alle er vokset op med, og en fortælling, som vores børn også kommer til at vokse med. Den er nemlig dybt indlejret i vores kultur, og selvom vi som folk måske bliver mindre og mindre religiøse, tvivler vi på, at vi formår at slippe denne fascinerende historie. 

Man behøver nemlig ikke være særligt religiøs for at være draget af fortællingen om Noah, der bygger en ark, som har til opgave at huse to eksemplarer af alle arter på jorden. Man behøver egentlig blot at være draget af gode, spændende fortællinger, for det er fortællingen om Noah.

Netop fordi historien om Noahs ark appellerer ekstremt bredt og må siges at være en kollektiv reference for danskere, appellerer denne højdemåler også bredt. På denne finder man nemlig en række af de dyr, som Noah tog med på sin ark, og øverst oppe finder man selve arken. Højdemåleren er tilmed farverig og har det, vi vil betegne som et simpelt design, hvilket gør, at den passer ind i langt de fleste hjem. 

Af træ

Højdemåleren er lavet af træ, hvorfor der er tale om en yderst standhaftig og hårdfør højdemåler.

Fra 70 til 160 cm

Højdemåleren kan bruges i mange år, da den går fra 70 cm til og med 160 cm.

Vil du se flere højdemålere?

Hvis ingen af ovenstående højdemålere var lige dig, så siger vi: “Fandens også!!! Vi gjorde ellers vores bedste.” Inden vi bander os selv ihjel, minder vi dog lige os og dig om, at der findes mange flere højdemålere end dem, vi har vist ovenfor. Derfor skal der nok være en højdemåler derude et sted, der matcher, hvad du søger.

Hvis du stadigvæk er i kiggehumør, så klik på knappen herunder. Herefter vil du nemlig blive præsenteret for endnu flere højdemålere til børn.

Find en masse yderligere spændende produktguides på Babyhelp

Husk på, at vi ikke blot har skrevet en udførlig produktguide om højdemålere til børn her på Babyhelp. Hos os finder du nemlig produktguides til stort set ethvert baby- og børneprodukt.

Find blandt andet produktguides til følgende produkter: Sandkasser, legetelte, weekendsenge, rejsesenge, vugger og slyngevugger

Scroll til toppen