Om os

Jesper Jensen
Casper Schou

Vi hedder Jesper Jensen og Casper Schou, os, som står bag Babyhelp.dk. Hovedformålet med siden er at hjælpe nybagte og kommende forældre med at besvare alle de spørgsmål, som de måtte have. Det er nemlig ikke let at blive forælder. Der er rigtig meget, som man er i tvivl om, og som man ikke ved. 

Sådan ønsker vi ikke, at det skal være!

Derfor finder du alverdens guides hos os. Guides til at finde de bedste produkter, til at amme og så videre.

Ingen af os er uddannede inden for fag om børn. Desværre. Til gengæld er vi begge uddannede på universitet og ved derfor, hvordan man vidensindsamler og formidler viden. Det håber vi også, at du fornemmer på vores side – altså, at du noterer, at vores artikler tager afsæt i dybdegående research og er velskrevne. Vi har nemlig gjort os meget umage. 

Du vil finde en række affiliate-links på siden, altså sponsorerede links. Selvom siden har et kommercielt islæt, ønsker vi meget stærkt, at du stoler på os og vores indhold. 

Vi kan nemlig stå 100 % inde for ethvert tip, vi giver, og vi kunne aldrig finde på at skabe indhold udelukkende for at tjene penge. Det vigtigste for os er at hjælpe dig med at blive en fantastisk forælder, og derfor vil substansen altid overdøve de kommercielle interesser. 

Udover de mange inspirerende guides og artikler med nyttig viden til nybagte og kommende forældre har vi også en shopdel på Babyhelp.dk. I denne shop kan du finde alt fra lækkert børnetøj til legetøj og babyudstyr. 

Shoppen er lidt anderledes fra mange af de webshops, du formentlig allerede kender. Det alternative islæt skyldes, at vores webshop er det, som man kalder for en affiliate-webshop, hvilket blandt andet betyder, at vi ikke selv har nogen af de mange produkter, vi forhandler, på lager. 

Dette influerer heldigvis ikke negativt på din oplevelse som forbruger, da vores system altid sørger for automatisk at give de rette parter besked, når der handles. Køber du noget hos os, kan du derfor være sikker på, at varen/varerne pakkes og sendes lige så hurtigt, som hvis du handlede hos en af de webshops, vi samarbejder med.

Vores særegne opsætning har altså ingen negativ indflydelse på din forbrugeroplevelse. Til gengæld medfører den en række fordele for dig som forbruger. Dels muliggør opsætningen, at vi kan vise flere forskellige forhandleres samlede udvalg af babyudstyr, legetøj og så videre, hvorfor du næppe finder nogen anden shop med flere varer på hylderne end shopdelen på Babyhelp.dk.

Derudover har vi integreret en prissammenligningsfunktion, der fungerer således, at hvis to eller flere af vores samarbejdspartnere forhandler det samme produkt, så viser vi flere priser på produktsiden, så du let kan klikke dig videre til den forhandler, der sælger produktet billigst.

Hvis du har spørgsmål af den ene eller anden art, kan du kontakte os på [email protected].

Vi håber, at du får et rigtig godt ophold på vores side.

Scroll til toppen