Om os

Om Babyhelp.dk

Vi hedder Andreas Thomsen og Lau Christsensen, os, som står bag Babyhelp.dk. Hovedformålet med siden er at hjælpe nybagte og kommende forældre med at besvare alle de spørgsmål, som de måtte have. Det er nemlig ikke let at blive forælder. Der er rigtig meget, som man er i tvivl om, og som man ikke ved.

Sådan ønsker vi ikke, at det skal være!

Derfor finder du alverdens guides hos os. Guides til at finde de bedste produkter, til at amme og så videre.

Ingen af os er uddannede inden for fag om børn. Desværre. Til gengæld er vi begge uddannede på universitet og ved derfor, hvordan man vidensindsamler og formidler viden. Det håber vi også, at du fornemmer på vores side – altså, at du noterer, at vores artikler tager afsæt i dybdegående research og er velskrevne. Vi har nemlig gjort os meget umage.

Du vil finde en række affiliate-links på siden, altså sponsorerede links. Selvom siden har et kommercielt islæt, ønsker vi meget stærkt, at du stoler på os og vores indhold.

Vi kan nemlig stå 100 % inde for ethvert tip, vi giver, og vi kunne aldrig finde på at skabe indhold udelukkende for at tjene penge. Det vigtigste for os er at hjælpe dig med at blive en fantastisk forælder, og derfor vil substansen altid overdøve de kommercielle interesser.

Hvis du har spørgsmål af den ene eller anden art, kan du kontakte os på [email protected].

Vi håber, at du får et rigtig godt ophold på vores side.