Købsguide til børnecykel – Se vores bud på de 5 bedste drenge- og pigecykler

Børnecykel guide cover

Hvis der svæver forvirrede spørgsmålstegn rundt over dit hoved grundet fortvivlese over, hvilken cykel du skal købe til dit barn, så gå ikke i panik. Vi har nemlig gjort det hårde arbejde for dig og dykket ned i det samlede udvalg af børnecykler samt tests og forbrugeranmeldelser af sådanne. Med afsæt i vores dybdegående research har vi udvalgt vores bud på henholdsvis de 5 bedste drenge- og pigecykler. I vores vurdering har vi særligt lagt vægt på følgende parametre: Brandets ry, udseende, funktionsmuligheder, materialevalg, pris og kvalitet. 

Selvom debatten om køn i dag kører med 140 km/t, og at det – grundet debatten er en smule betændt – kan være farligt at tale om henholdsvis drenge- og pigecykler, tager vi alligevel chancen her hos Babyhelp og laver dette skel. 

Allerførst vil vi præsentere dig for vores bud på de 5 bedste drengecykler, hvorefter du kan se vores bud på de 5 bedste pigecykler. At drengecyklerne præsenteres først er 100 % tilfældigt og baserer sig på lodtrækning, så nej, radikale feminist-typer, det har intet at gøre med, at dette køn favoriseres. 

De 5 bedste børnecykler til drenge

Herunder følger vores bud på de 5 bedste cykler til drengebørn. Listen er i helt vilkårlig rækkefølge. Vi har forsøgt at kreere en varieret liste, så der både er cykler for helt små og lidt større børn på listen. 

Hver børnecykel er ledsaget af en letforståelig produktbeskrivelse, så du kan lære de enkelte cykler godt at kende. Foruden en produktbeskrivelse vil du ved hver cykel finde forhandlernes aktuelle priser. 

I det følgende vil der optræde affiliate-links, altså sponsorerede links.

Kildemoes Bikerz 1g 18″ – Anbefalet alder: 5-7 år

Derfor anbefaler vi denne

 • Anerkendt brand
 • Yderst holdbar
 • Simpel, men fremragende
Kildemoes drengecykel- De bedste børnecykler
ForhandlerTotalprisLæs mere
1.899,00 DKK Besøg butikken

En cykel til 5-7-årige, hvor det meste spiller. Udseendet er, hvad de fleste drenge i den alder, vil betegne som “sejt!”, og funktionaliteten er helt i top. Prisen er på et leje, hvor de fleste kan være med. Man kan naturligvis godt få billigere cykler, men så er de med garanti ikke af lige så høj kvalitet som denne her sag. 

Keep it simple

Når mange skal købe en cykel til deres barn, lader de sig friste af en smart cykel med en masse forskellige gear. 

Det er dog ikke altid en god idé, da det godt kan være svært for et barn at betjene de forskellige gear. Når man kigger på cykler til børn under 8-10 år, kan det derfor godt være en god idé at gå efter noget helt simpelt.

Et barn på 5-7 år har formentlig først lige lært at cykle, og derfor har dette barn rigeligt at gøre med at holde balancen. Cyklens forskellige funktioner skal derfor helst være så lette som muligt at betjene, og det må man sige, at funktionerne på denne her cykel er.

Cyklen har kun et gear, og derfor skal dit barn ikke bruge energi eller tankevirksomhed på gearskifte, hvis du vælger denne cykel. Gearet er i øvrigt indvendigt, hvilket mindsker risikoen for problemer og er forbundet med minimalt vedligehold.

Med fin fodbremse

Cyklen har en fin fodbremse. Dit barn er dermed ikke nødsaget til at bruge forbremsen, hvilket har sine fordele. 

Med en fodbremse er risikoen for at falde forover cyklen, når man bremser nemlig ikke-eksisterende. Det er den desværre med en forbremse, hvis man har rigtig meget fart på og bremser yderst hårdt op.

Kvalitetscykel

Cyklens stel af aluminum, der dels sikrer en rigtig god affjedring, men som også er medvirkende til, at cyklen kan betegnes som langtidsholdbar. Aluminium er nemlig et hårdført materiale. 

Anerkendt brand

Bag cyklen står det anerkendte brand Kildemoes, som har produceret cykler i en menneskealder – nærmere bestemt siden 1942. 

I de seneste 20-30 år har Kildemoes været en af de klart førende producenter af kvalitetscykler til danskerne. Med Kildemoes får man nemlig altid god kvalitet, et flot look og fin funkionalitet, hvilket danskerne rigtig godt kan lide. 

Praktiske informationer

 • Steltype: Aluminium
 • 1 Gear
 • Forbremse: V-Bremse
 • Bagbremse: Fodbremse
 • Særligt udstyr: Baglygte

Yipeeh 16″ drengecykel – Anbefalet alder: 4-6 år

Derfor anbefaler vi denne

 • Populær hos forbrugerne
 • Fornuftig pris
 • Den perfekte begyndercykel
Yipeeh 16 drengecykel Bedste børnecykler
ForhandlerTotalprisLæs mere
899,00 DKK Besøg butikken

Cyklen her har i skrivende stående modtaget over 40 femstjernersanmeldelser på Coop, hvor den forhandles, hvilket vidner om, at vi har at gøre med et vaskeægte forbrugerhit. 

Og hvorfor har vi så det?

Jo, det er der en masse grunde til, og de allerbedste vil vi gennemgå i det følgende. 

Sikkerheden er i top

Det er ikke ufarligt at cykle, og derfor er ‘sikkerhed’ et parameter, som rigtig mange forældre har øje for, når de vælger cykel til deres barn.

Hvis sikkerheden er vigtig for dig, kunne denne her cykel meget vel være det perfekte match, da sikkerheden i den grad må siges at være helt i top her. 

Det er den i høj grad, fordi cyklen fås med støttehjul, der hjælper dit barn med at holde balancen. Foruden støttehjulene er det værd at nævne kædeskærmen, der beskytter små – lidt for nysgerrige – fingre mod at komme i kontakt med kæden.

Den perfekte begyndercykel

Vi tøver ikke med at kalde cyklen her for en perfekt begyndercykel, og det gør vi ikke, fordi der er tale om en cykel, der hele tiden kan tilpasses dit barn, i takt med at dette bliver bedre til at cykle og større.

I begyndelsen vil det formentlig være nødvendigt med støttehjul og en sadel i bund, men på et tidspunkt vil dit barn have fået så meget flair for at cykle, at støttehjulene kan afmonteres. Det er heller ikke utænkeligt, at dit barn er vokset, og så er det jo rart, at sadlen uden besvær kan hæves.

Et lille kritikpunkt

Når man læser anmeldelser af cyklen, er der et gennemgående kritikpunkt, og det er, at vejledningen til at samle cyklen skulle være en smule rodet og uoverskuelig.

Praktiske informationer 

 • Stelstørrelse i cm: 25,4
 • Anbefalet alder: 4-6 år (104-116 cm)
 • Stel: Stål
 • 1 gear
 • Bremser: V-bremse på forhjul og fodbremse på baghjul

Det siger forbrugerne

Kilde: Shopping.Coop.dk

Anonym
5/5

“Købte en super cykel til mit barnebarn Super kvalitet og sej model Hurtig levering , Super god service”

Jev207
5/5

“Jeg købte denne lille drenge cykel ,for ca 3 uger siden ,til mit barnebarn.Han blev så stolt ,og han kæmper for at lære at cykle ,han er 2 1/2 år .men det går fremad . En rigtig god begyndercykel ,til en god pris.”

Puky ZL 12 Alu 12″ – Anbefalet alder: Fra 3 år

Derfor anbefaler vi denne

 • Populær hos forbrugerne
 • Anerkendt brand
 • Fås i flere farver
puky børnecykel - De bedste børnecykler
ForhandlerTotalprisLæs mere
1.349,00 DKK Besøg butikken
1.599,00 DKK Besøg butikken
1.748,00 DKK Besøg butikken

Når man taler om de bedste cykler til børn, er det nærmest umuligt ikke at nævne minimum en cykel fra Puky, som må siges at være en af de mest populære producenter af cykler og deslige til børn. 

Modellen her er da også et sandt pletskud med mange fortrin og funktioner, der gør den attraktiv for enhver forælder til en 3-4-årig. 

En af grundene til, at den er populær, er, at den består af yderst hårdføre, men alligevel meget lette materialer. Den tåler dermed at blive brugt, og dit barn kan let flytte rundt på den.

Fås i flere farver

Hvis du ikke er super begejstret for det kiwi-grønne look længere oppe, kan vi glæde dig med, at cyklen fås i andre farver. Særligt en blå udgave, hvor stellet er fyldt med fodbolde, er et hit hos mange.

Perfekt til dem, der skal lære at cykle 

Cyklen er super god for begyndere, og netop denne betegnelse er dækkende for langt de fleste 3-4-årige. Cyklens lave indstigning gør, at dit barn uden problemer kan komme op på cyklen – også selvom han af og til skipper havregrynene og derfor ikke er skudt i vejret endnu. 

Sadlen er så lav, at langt de fleste børn vil kunne nå jorden, når de befinder sig på denne, hvilket giver tryghed og øger sikkerheden. Hvis dit barn er omkring 100 cm, skulle det efter sigende kunne nå jorden, når det sidder i sadlen.

Gode bremsere

Cyklen er udstyret med både pedal- og forbremse, og bremsegrebet er specielt designet til små børnehænder.

Sikkerheden er i top

Cyklen er udstyret med en række elementer, der skærper sikkerheden. Et af disse er sikkerhedshåndtagene, der gør, at barnets hænder ikke skrider ud over kanten på styret. 

Derudover medfølger styrpolstring og en fin lille ringeklokke.

Praktiske informationer 

 • Vægt: 8,0 kg inkl. pedaler
 • Laveste sadelhøjde: 45 cm
 • Hjulstørrelse: 12″
 • Max belastning: 60 kg
 • Fælge: Aluminium

Det siger forbrugerne

Kilde: Cykelpartner.dk

Maria R.
5/5

“Den er en anelse mere skrigende i farven end på billedet men det gør ikke noget for han kan lide den og den er god…”

Lars H.
5/5

“Super kvalitetscykel. Passer perfekt til vores dreng på 3½. Let at samle.”

Puky – Børnecykel ZLX 18-3 Alu 18″ med 3 gear – Anbefalet alder: +4 år

Derfor anbefaler vi denne

 • Populær hos forbrugerne
 • En yderst komplet cykel
 • Gearene er lette at betjene
ForhandlerTotalprisLæs mere
1.799,00 DKK Besøg butikken
2.199,00 DKK Besøg butikken

Denne enormt flotte cykel er også fra Puky. Den anbefales til børn, der er over 4 år. Cyklen har så mange fortrin, at vi nærmest ikke ved, hvor vi skal starte. 

Et af dens mange fortrin er, at den er dejlig let, hvilket gør den let at manøvre rundt med for dit barn. Netop fordi den er så let, som den er, kan man godt mistænke, at den ikke er synderligt holdbar, men det er den faktisk i allerhøjeste grad, og det skyldes, at Puky er ekstremt dygtige til at lave cykler, og at de bruger de helt rette materialer. 

Med 3 gear 

Cyklen har 3 gear, som er yderst lette at betjene. Hvis du bor i et område, der ikke er helt lige så fladt som Jennifer Anistons mave eller Mette Frederiksens personlighed, er det en stor fordel for dit barn at få en cykel med flere gear. De lave gear gør det lettere for barnet at komme opad stigninger, og de høje gear er gode, når barnet skal nedad.

Flere forhold styrker sikkerheden 

‘Sikkerhed’ er for langt de fleste forældre et af de vigtigste parametre, når de investerer i en ny cykel til deres barn, og når det kommer til dette parameter, leverer denne her cykel også ganske fint.

En af årsagerne hertil er, at styret er designet med sikkerhedshåndtag, der gør, at barnets hænder ikke glider af styret. 

Derudover er det værd at nævne, at cyklen er yderst robust, og at den er udstyret med en fin lille ringeklokke, så dit barn kan gøre opmærksom på sig selv, når dette er nødvendigt – og når det ikke er.

Sidst, men ikke mindst skal det nævnes, at der er reflekser på cyklen både forrest og bagerst, og at den er udstyret med både hånd- og fodbremse.

Praktiske informationer

 • Vægt: 10,0 kg.
 • Laveste sadelhøjde: 53 cm
 • Længde:
  • Fuld længde: 124 cm
  • Fra fornav til bagnav: 80 cm
 • Hjulstørrelse: 18″
 • Max belastning: 60 kg

Det siger forbrugerne

Kilde: Cykelpartner.dk

Karina T
5/5

“Meget fin børnecykel. Gearene er nemme at dreje rundt, selv for en lille barnebånd. Sædet kan sættes langt ned, så den kan passe til en knægt på 105 cm. Cykel virker robust, den ser smart ud, og den er rimeligt let af en børnecykel at være, hvilket er godt til vores behov, da vi har en “letvægter”-knægt. Levering var superhurtig. Kæden var lidt stram ved levering, og det gjorde den svær at dreje rundt. Heldigvis kender vi en mere værkstedskyndig, som hurtigt spottede dette, og kunne hjælpe med at få den løsnet, så knægten kunne dreje pedalerne rundt. Da det blev fixet, kørte den bare godt, og det gør den stadig. Kan varmt anbefales som første cykel med gear.”

Winther 150 12″ – Anbefalet alder: 2-4 år

Derfor anbefaler vi denne

 • Populær hos forbrugerne
 • Solidt set
 • Perfekt til begyndere
ForhandlerTotalprisLæs mere
1.799,00 DKK Besøg butikken

Winther er nærmest blevet synonym med kvalitetscykler, og derfor er en model fra dette brand da også uundgåelig på vores liste. Modellen her er en perfekt begyndercykel til de mindste, da den allerede kan bruges, fra barnet er to år.

Cyklen er yderst nem at betjene, og når barnet lige lærer fodbremsemekanismen at kende, så bliver denne funktion yderst værdsat. Særligt af forældrene, da fodbremsen er med til at gøre cyklen yderst sikker.

Med fine støttehjul

Med til cyklen følger et sæt fine støttehjul, der hjælper dit barn med at holde balancen. Bliver dit barn på et tidspunkt så dygtig til at cykle, at støttehjulene virker overflødige, kan disse naturligvis afmonteres.

Solidt stel

Stellet er af aluminium, hvilket har flere forskellige fordele. Først og fremmest at det er meget robust, men derudover er det også dejlig let, hvilket gør, at dit barn ikke skal bruge særligt mange kræfter på at få cyklen til at bevæge sig fremad. 

Praktiske informationer

 • Anbefalet alder: 2-4 år (88cm – 110cm)
 • 1 gear
 • Stel: Aluminium

Vil du se flere drengecykler?

Hvis ingen af ovenstående cykler var, lige hvad du søgte til knægt, så fortvivl ej. Der er nemlig mange flere drengecykler derude. Klik herunder og bliv præsenteret til en stor mængde af disse. 

De 5 bedste børnecykler til piger

Herunder følger vores bud på de 5 bedste pigecykler. Ligesom til drengene er hver cykel ledsaget af en produktbeskrivelse og forhandlernes aktuelle priser. Også denne liste er i vilkårlig rækkefølge.

I det følgende vil der optræde affiliate-links, altså sponsorerede links.

Shimmer & Shine 12″ – Anbefalet alder: 2-4 år

Derfor anbefaler vi denne

 • Populær hos forbrugerne
 • En rigtig god begyndercykel
 • Perfekt til små prinsesser
Prinsessecykel - De bedste pigecykler
ForhandlerTotalprisLæs mere
749,00 DKK Besøg butikken

Hvis du har en lille prinsesse i familien, er denne cykel det perfekte valg. 

Der er tale om en perfekt begyndercykel med et meget bedårende og yndigt udseende, hvorpå de to søde ånder Shimmer og Shine blandt andet figurerer. 

Udseendet på cyklen appellerer til de cis-kønnede piger, der imødekommer konventionelle forventninger til det køn – nemlig at det er et køn, der elsker lyserødt, glimmer samt sød magi.

Foruden et udseende, der virkelig tager kegler hos små prinsesser, har cyklen også en række andre fortrin, der gør den særligt attraktiv som begyndercykel.

Sikkerheden er i top 

Når der er tale om en begyndercykel, kan man godt tillade sig at have lidt højere forventninger til det sikkerhedsmæssige end ved andre cykler. Selvom dine forventninger til dette område måtte overstige babelstårnet, tør vi godt garantere, at de bliver imødekommet af denne cykel, som blandt andet byder på:

 • Børnesikker håndbremse
 • Støttehjul
 • Kædeskærm, der beskytter små fingre.

Cyklen kan tilpasses dit barns evner

Børn udvikler sig hurtigt, og inden du ved af det, har dit barn udviklet sin balance og motorik så meget, at det kan køre uden støttehjul. Til den tid kan du stadigvæk bruge denne her cykel – i hvert fald så længe dit barn ikke er over 4 år – da støttehjulene let kan afmonteres.

Derudover er det også værd at nævne, at sadlen kan justeres i højde, så cyklen har mulighed for at vokse med dit barn. 

Med fin børnestol og cykelkurv 

Børn elsker at lege, at de er voksne, og til dette formål er denne her cykel ideel. Med til cyklen følger nemlig blandt andet en cykelstol, hvori en sød lille dukke kan placeres. Derudover er der også en fin cykelkurv foran, som kan fyldes med de mindste varer fra købmanden, blomster eller legetøj.

Praktiske informationer

 • Anbefalet alder: 2-4 år (Højde 92-104 cm)
 • Stel: Stål
 • 1 gear
 • Vægt: 9 kg.

Det siger forbrugerne

Kilde: Shopping.Coop.dk

Milli7
5/5

“Er yderst tilfreds med købet. Hurtigt levering og min datter er super begejstrede for aon cykel.”

Sofia03
5/5

“Rigtig fin lille cykel. Handelen gik lige efter bogen med hurtig tilbagemelding og opfølgning på leveringstidspunkt. Blev afleveret på aftalt sted og dato.”

Kildemoes Bikerz 16″ Pige 2020 – Anbefalet alder: 3-6 år

Derfor anbefaler vi denne

 • Anerkendt brand
 • Robust, men let cykel
 • Høj kvalitet
ForhandlerTotalprisLæs mere
1.899,00 DKK Besøg butikken

Kildemoes er fantastisk dygtige til at lave cykler. Det kommer man bare ikke udenom. Investerer man i en cykel af dette brand, kan man være stensikker på at få en robust cykel, der holder i rigtig mange år.

Kildemoes ved også godt selv, at de leverer godt kram, og derfor er de ikke blege for at tilbyde 6 års garanti på deres produkter, hvilket også er tilfældet med denne smukke og bedårende pigecykel i lilla, der blandt andet er udstyret med en lille fin cykelkurv.

En super god cykel over hele linjen 

Denne model er overordnet set bare en rigtig, rigtig god cykel, som består af ekstremt gode materialer, og som kan det, som den skal. 

Cyklens stel er af aluminium, hvilket har en række positive konsekvenser, blandt andet at cyklen er både let og hårdfør. Derudover bidrager stellets form og materiale til god affjedring.

Når vi taler om stellet, er det oplagt nævne, at dette imødekommer alle EN-standarder, og at på netop stellet giver Kildemoes hele 15 års garanti.

Praktiske informationer

 • Anbefalet alder: 3-6 år (108cm – 125cm)
 • Bremsetype: Fodbremse, Fælgbremse
 • Steltype: Aluminium

Pigecykel Puky ZL 18 – Anbefalet alder: 4-8 år

Derfor anbefaler vi denne

 • Anerkendt brand
 • Et forbrugerhit
 • Sikkerheden er i top
Pigecykel Puky ZL 18 - De bedste børnecykler til piger
ForhandlerTotalprisLæs mere
1.349,00 DKK Besøg butikken
1.699,00 DKK Besøg butikken
1.924,00 DKK Besøg butikken

Puky er et af de mest populære brands, når det kommer til børnecykler, og det er brandet blevet ved kontinuerligt at levere cykler af højeste kvalitet over en længere årrække. 

Med dette pletskud, der bærer det mundrette navn ZL 18, er der ingen risiko for, at Puky som brand falder i værdi. Cyklen her minder nemlig på mange måder om Mikkel Beha, da det er rigtig svært at finde noget dårligt at sige om den…

Perfekt som barnets første cykel

Cyklen har en relativt lav sadelhøjde – 50 cm – og dette, kombineret med cyklens lave indstigning, gør den velegnet som barnets første rigtige cykel, da langt de fleste 4-årige vil kunne nå jorden fra en sadel i denne højde.

Og lige netop dét, at kunne nå jorden, er ret vigtigt i læringsfasen, hvor barnet næppe har helt styr på balancen. I den fase er det meget rart og tryghedsgivende for barnet lige at kunne blive reddet af sine fødder.

Udstyret med to bremsemuligheder

Cyklen er både udstyret med hånd- og pedalbremse. Håndbremsen kaldes også en forbremse, mens pedalbremsen også kaldes for en bagbremse.

Det kan være en god idé at lære sin datter at bruge fodbremsen mest, da risikoen for at ryge forover cyklen ved brug af denne er ikke-eksisterende.

Styr på sikkerheden

Vi tøver ikke med at betegne denne cykel som værende sikker, da der – i produktionen – er taget adskillige forholdsregler med henblik på at øge sikkerheden.

En af de mere markante er de sikkerhedshåndtag, som cyklen er udstyret med. Disse sikrer, at dit barns hænder ikke skrider ud over kanten af styret. 

Derudover er det værd at nævne den fine lille ringeklokke, som dit barn kan bruge til at gøre opmærksom på sig selv, hvis cyklen skal luftes i trafikken.

Praktiske informationer

 • Anbefalet alder: 4-8 år (105-125 cm)
 • Vægt: 9,9 kg
 • Laveste sadelhøjde: 53 cm
 • Hjulstørrelse: 18″
 • Max belastning: 60 kg

Det siger forbrugerne

Kilde: Cykelpartner.dk

Erik J.
5/5

“Cyklen er i en fin kvalitet, låsemøtrikker eller lukkede møtrikker, beskytter gevindet. Stålskærme, næsten lukket kædekasse. I det hele taget en gennemført kvalitet på en pigecykel.”

Runa D.
5/5

“Som ventet, er cyklen meget brugervenlig og vores datter er vildt glad for den!”

Principia Evoke A2.0 20″ – Anbefalet alder: 6-8 år

Derfor anbefaler vi denne

 • Et smart, sporty look
 • Med hele 6 gear
 • Klarer besværlige underlag uden problemer
Principia Evoke A2.0 6 Gear Skivebremse 20 - De bedste børnecykler
ForhandlerTotalprisLæs mere

Så kom der sgu stil over det, var? 

Fra første gang vi så Principia Evoke A2.0, har vi været forelsket i denne cykel grundet dens smarte, sporty look, og sommerfuglene i vores maver begyndte kun at baske endnu mere vildt med vingerne, da vi satte os ind i cyklens mekanik. 

Perfekt til en tur i skoven

Cyklen egner sig til at køre på stort set alle slags underlag – også de underlag, som volder mange andre cykler besvær. Hvis du er et naturmenneske, der ofte har din datter med i skoven eller deslige, vil denne her model derfor være et super godt valg. 

Med dens relativt brede hjul, som har dybe mønstre, der sikrer et fantastisk vejgreb, dens gode affjedring og dens 6 forskellige gear klarer den nemlig enhver udfordring i skovterræn til UG. 

Bygget af solide off-road-komponenter 

Cyklen er bygget af stærke, modstandsdygtige materialer, der tåler hårde stød. Faktisk er den ligefrem bygget til at modarbejde hårde stød, så disse ikke går i kroppen. 

Praktiske informationer

 • Vægt: 11,7 kg
 • Anbefalet alder: 6-8 år
 • 6 gear
 • Både for- og bagbremse 

Mustang Dagmar 20″ – Anbefalet alder: 6-8 år

Derfor anbefaler vi denne

 • Mange flotte forbrugeranmeldelser
 • Komforten er i top
 • Kvalitetsmaterialer over hele linjen
ForhandlerTotalprisLæs mere
1.899,00 DKK Besøg butikken

I skrivende stund har denne cykel fået over 100 femstjernersanmeldelser fra glade forbrugere på Coop. Dette vidner om, at vi har at gøre med en decideret fantastisk cykel, og det er der mange gode grunde til. De allerbedste vil vi nævne i det nedenstående.

Super god komfort

Cyklen scorer ekstremt højt inden for parameteret ‘komfort’. Dette skyldes først og fremmest det fine sæde, som man sidder rigtig godt på. Dernæst skyldes det cyklens form og materialevalget, der sikrer god affjedring. 

Stellet er af aluminium, hvorfor det er både let og robust. Det kan man da næsten ikke klage over, vel?

Med 3 indvendige gear 

Cyklen har 3 indvendige gear. Der er dermed lidt at vælge mellem, og hvis det går en smule opad eller nedad, plejer gearmulighederne at være yderst værdsatte.

At der er tale om indvendige gear er positivt i forhold til vedligehold. Indvendige gear er nemlig yderst hårdføre og skal stort set ikke vedligeholdes. 

Fantastiske materialer

Der er tale om en cykel, der tåler at blive brugt, og æren for dette skal tildeles de anvendte materialer, som er af allerhøjeste kvalitet. 

Mustang, der står bag cyklen, er da også ganske bevidste om, at de har bygget lidt af cykel-monster, hvilket blandt andet dokumenteres af, at de giver hele 25 års garanti på stellet.

Praktiske informationer

 • Anbefalet alder: 6-8 år (116-128 cm)
 • 3 gear
 • Stel: Aluminium
 • V-bremse på forhjul og fodbremse på baghjul
 • Vægt: 12 kg.

Det siger forbrugerne

Kilde: Shopping.Coop.dk

Malin
4/5

“Jeg købte denne cykel til min datters 6-års fødselsdag. Hun er en ret høj poge så den passede i størrelsen, og hun synes rigtig godt om den. Den blev leveret som lovet og var nem at samle.”

Anonym
5/5

“Cyklen var en gave til min datter og den lever helt op til hvad hun ønskede sig. Den var nem at samle og ser godt ud. ifølge min datter er den helt fantastisk.

Vil du se flere pigecykler?

Hvis ingen af ovenstående pigecykler var, lige hvad du søgte, så fortvivl ej. Husk på, at vi blot har vist dig et lille udsnit af det samlede udvalg, og at der findes mange flere cykler derude. Klik herunder, hvis du vil præsenteres for en stor del af disse.

Find en masse andre spændende produktguides på Babyhelp

Husk på, at vi ikke blot har skrevet en udførlig produktguide om børnecykler her på Babyhelp. Hos os finder du nemlig produktguides til stort set ethvert baby- og børneprodukt.

Find blandt andet produktguides til følgende produkter:
Legehuse, løbecykler, legetelte, køretøjer til børn
babysoveposerbabysenge, gyngeheste, sandkasser og brystpumper.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen