Loading...
Produktguides

Babynest guide – Vi hjælper dig med at finde den perfekte babynest

En babynest har til hovedformål at skabe tryghed for den nyfødte baby, som indtil fødslen har været vant til at ligge i livmoderen, hvor der ikke er meget plads til store armbevægelser. Nyfødte babyer har bedst af, at kunne ligge og putte sig, og har faktisk størst glæde af, at der ikke er for meget plads omkring dem. En babynest skaber samme tryghed som da baby lå inde i maven og sørger derfor for tryghed og bedre søvn.

I det følgende giver vi dig vores bud på de bedste babynests, som med garanti kan levere glæde, velvære og tryghed for den lille ny. 

Tryghed i sengen, på gulvet eller i sofaen

Det vigtigste for et spædbarn er tryghed. Tryghed som forældre kan give ved at have barnet i armene og holde det tæt.

Du har med garanti lagt mærke til, at baby stortrives i dine arme, men af og til trænger mor og far altså til at være lidt sig selv, uden en baby i favnen. Det er derfor du skal overveje at anskaffe dig en babynest. En babynest er let at flytte rundt i boligen – så hvis mor eller far eksempelvis skal i køkkenet, så kan baby sagtens placeres i sin lille rede på gulvet. Vel at mærke uden forældrene skal frygte at baby falder ud og kommer til skade. 

En babynest kan også med fordel bruges i jeres eller babys egen seng for ekstra tryghed og bedre søvn for både jer og barnet. 

Vores bud på de bedste babynests til dig og din baby

Vi har finkæmmet internettet for at give dig vores bedste anbefalinger af babynests. Ganske få ting er mere vigtigt for dit barn end tryghed og søvn – begge dele kan en god babynest hjælpe med. 

Vi gør opmærksom på, at der i det følgende vil optræde affiliate links. Det betyder at vi tjener lidt penge hvis du beslutter dig for at købe et af produkterne vi anbefaler. 

Babynest fra Filibabba

Filibabba Babynest - babynestguide

Alle babynests fra Filibabba er fremtillet i økologisk bomuld (GOTS-certificeret). Babynesten adskiller sig fra de andre på listen, ved at have en stilfuld lædderrem som giver den et anerledes look. 
Mønstret med luftballoner er blevet Filibabbas signatur på mange af deres produkter.
 

Babyreden kan let tilpasses i størrelsen, så den kan udvides i takt med at dit barn vokser sig større.

Babynesten fås i flere farver.

Liggemål:
Indvendige liggemål: 65×25 cm.
Udvendige liggemål: 85×50 cm.

Babynest fra Done by Deer

Done by deer - babynest guide

Done by Deer – det kendte babymærke med den lille elefant, har naturligvis også givet deres bud på en babynest. 

Reden er af 100% øko-tex bomuld, så du roligt kan lade din babys sarte hud komme i kontakt med stoffet. Stoffet kan desuden tåle vask, og du kan derfor nemt tage madrassen ud af stoffet og give det en tur i vaskemaskinen. 

Babynesten fås i flere farver og med forskellige motiver.

Liggemål:
Indvendige liggemål: 73×33 cm.

Babynest fra Cotton & Sweets 

Reden fra Cotton & Sweets er fremstillet i hør med en blød og behagelig skummadras til baby. Madrassen er øko-tex certificeret.  

Nesten har flæsekant som giver den et unikt look. Den kommer desuden i flere forskellige farver. Er du ikke til flæser, kan du også sagtens få den uden.

Nesten kan justeres i størrelsen efter behov. Når dit barn vokser sig for stor, så justerer du helt simpelt på snorrene og laver reden større.

Babynesten fås i flere farver.

Liggemål:
Indvendige liggemål: 70×42 cm.
Udvendige liggemål: 98×59 cm.

Babynest fra SebraSebra babynest blå - babynest guide

Med en babynest fra Sebra får du 100% økologisk bomuld, og et design med sødt print som skiller sig ud. 

Babyreden er let at transportere rundt og kan blandt andet bruges som seng til baby, hvis I er væk hjemmefra. Hvis baby er vant til at sove i sin nest, så vil det give tryghed og dermed bedre søvn selvom baby ikke er hjemme i vante rammer. 

Reden fås i flere forskellige farver og med forskellig print. Og så kan den naturligvis let tilpasses i størrelsen, så den passer til din baby. 

Babynesten fås i flere farver og med forskellige motiver.

Liggemål:
Indvendige liggemål: 73×33 cm.
Udvendige liggemål: 86×49 cm.

Babynest fra MamaMilla

MamMilla babynest - Babynest guide

Babynests fra MamaMilla er alle af økologisk bomuld og kommer i flere forskellige farver og mønstre. Skal babyreden være en bestemt farve fordi det passer ind i indretningen på børneværelset, skulle der altså være god mulighed for at finde den rigtige nest. 

Udover, at stoffet er 100% økologisk, garanterer forhandleren også, at du uden problemer kan vaske reden ved 60 grader. 

Babyer gylper meget, og derfor er derfor gode chancer for, at din babynest før eller siden trænger til en rengøring – hvorfor det er en fordel at den ikke skal vaskes i hånden, men bare kan komme i vaskemaskine og tørretumbler. 

Pasformen kan justeres, så selvom baby vokser, behøver du ikke frygte at du skal ud og købe ny nest. 

Babynesten fås i flere farver og med forskellige motiver.

Liggemål:
Indvendige liggemål: 30x70 cm.
Udvendige liggemål: ca. 50×80 cm.

Babynest guide – Vi hjælper dig med at finde den perfekte babynest
5 (100%) 3 votes
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *