Guide til valg af paraplyklapvogn

I det følgende vil der optræde affiliate-links.

Chicco Paraplyklapvogn

Chicco Liteway 3

Vores favorit

Hauck Swift Plus

God til prisen

Baby Jogger

Premium

Hauck Swift Plus

God til prisen
Chicco Paraplyklapvogn

Chicco Liteway 3

Vores favorit

Baby Jogger

Premium

Er du på jagt efter en paraplyklapvogn, vil du med garanti finde en eller flere her på siden, som vil være interessant(e) for dig. Vi præsenterer dig nemlig for vores bud på de 5 bedste paraplyklapvogne. Buddene tager afsæt i dybdegående research, hvor vi blandt andet har orienteres os indgående i forbrugeranmeldelser og tests.

Se vores bud på de 5 bedste paraplyklapvogne

Kort herunder præsenterer vi – i vilkårlig rækkefølge – vores bud på de bedste paraplyklapvogne. Hver paraplyklapvogn er ledsaget af en letforståelig produktbeskrivelse. Ligeledes præsenterer vi dig for forhandlernes aktuelle priser på de enkelte paraplyklapvogne.

Bemærk, at der i det følgende vil være en række affiliate-links.

Chicco Liteway 3 paraplyklapvogn

Derfor anbefaler vi denne

Chicco Paraplyklapvogn
Anbefalet alder: 0-5 år
Ingen priser tilgængelige

Bedst i test

Paraplyklapvognen fra det populære brand Chicco er af flere omgange blevet kåret som testvinder. 

Senest pegede Råd & Rön på Chicco Liteway 3 som bedst i test i 2014. I april og i august 2011, vandt klapvognen ligeledes titlen som den bedste paraplyklapvogn hos Smartson og Råd & Rön. 

Praktisk, let at køre og nem at folde sammen” og “Robust og let håndterlig paraplyvogn” var et par af de rosende vendinger, som blev brugt om Chicco Liteway 3.

Nem at betjene og fylder minimalt

En af de vigtigste egenskaber ved en paraplyklapvogn er, at den kan foldes sammen. På netop dette punkt leverer Chicco Liteway 3 til topkarakter. Det er nemlig ikke bare utroligt nemt og hurtigt at folde den sammen, den fylder også kun ganske lidt, når den er slået sammen.

Med sin relativt lette vægt på blot 7 kg, kan du ved hjælp af et smart bærehåndtag, nemt løfte rundt på klapvognen. 

Den lave vægt og lille sammenklappede størrelse gør Chicco Liteway 3 til en perfekt paraplyklapvogn til rejsen.  

Brug din paraplyklapvogn i mange år

Ulempen ved paraplyklapvogne har tidligere været, at de ikke er ligeså robuste som almindelig klapvogne, hvorfor de gik hurtigere i stykker og ikke kunne bruges nær så længe. 

Det seneste år er der dog blevet lavet om på netop dette, så man nu med de fleste paraplyklapvogne kan forvente tæt på ligeså lang en brugstid som med en traditionel klapvogn. 

Chicco Liteway 3 er et rigtigt godt eksempel på netop dette. Klapvognen har alle egenskaber som en paraply klapvogn: Den er let, kan foldes helt sammen og prisen er i den billige ende, men samtidig er kvaliteten helt i top, ligesom du sagtens kan forvente at kunne bruge vognen de næste mange år.

Med en bæreevne på imponerende 22 kg, kommer der til at gå længe, inden barnet bliver for tungt til at sidde i sin vogn. 

Hauck Swift Plus

Derfor anbefaler vi denne

Anbefalet alder: 0-2 år

Last updated: 2022-12-06 06:23:55

Bedst i test

I 2019 testede Alt.dk 5 paraplyklapvogne. I testen endte Hauck Swift Plus som testvinder med 5 ud af 6 mulige stjerner i bedømmelse. 

Klapvognen fik blandt andet ros for sit gennemtænkte design, robuste konstruktion og gode køreegenskaber. Det der især imponerede anmelderne var dog, at man med bare én hånd på et håndtag kunne klappe paraplyklapvognen sammen, hvorefter vognen fyldte overraskende lidt.

Når klapvognen er klappet sammen, kan den let transporteres som en taske ved hjælp af skulderremmen. 

Gode køreegenskaber og god komfort

Det er naturligvis vigtigt, at barnet sidder godt i sin vogn, og på dette punkt skuffer Hauck Swift Plus bestemt ikke. 

Paraplyklapvognen har justerbart ryglæn, så barnet kan sidder oprejst eller lænes tilbage, hvis det er tid til et hvil. En 5-punktssele, støddæmpere, justerbar fodstøtte og parkeringsbremse sørger for barnets sikkerhed. 

Drejelige forhjul, letvægts aluminuimsstel og plads til opbevaring forneden sørger for at du, som forælder og chauffør, med stor fornøjelse kan skubbe rundt på den smarte paraplyklapvogn.  

Kompakte foldemål

Når Hauck Swift Plus kan prale af rigtigt fornuftige foldemål, hvilket betyder at du uden større udfordringer kan få plads til den sammenfoldede paraplyklapvogn i bagagerummet på selv de mindste biler. 

Hvis du skal ud at rejse med klapvognen eller løfte rundt på den hvis du eksempelvis skal op af trapper, bliver du også glad for, at den fylder så lidt som den gør. 

Det siger brugerne:

Kilde: Coop.dk

Reinhardt
5/5

“Super god klapvogn der matcher prisen fint. Jeg er meget glad for den..”

Ida92
5/5

“Så fed! Den er godt nok nem at slå ud og klappe sammen, og lillemanden både sidder og ligger godt i den.”

Baby Jogger City Tour 2 paraplyklapvogn

Derfor anbefaler vi denne

Anbefalet alder: 0-2 år

Luksuriøs paraplyklapvogn i lækker kvalitet

Baby Jogger er et af danskernes favoritmærker, når det kommer til klapvogne. Produkter fra Baby Jogger er nemlig lig med funktionalitet, kvalitet og design. Derfor er det næppe nogen overraskelse, at der også her på vores liste over de bedste paraplyklapvogne er blevet plads til en vogn fra Baby Jogger.

Denne praplyklapvogn oser langt væk af kvalitet og luksus, ligesom du også får en masse praktiske funktioner, som hæver City Tour 2 over de fleste andre paraplyklapvogne på markedet.

Perfekt til rejsen

Første gang du folder Baby Jogger City Tour 2 sammen, vil du formentlig bliver lige dele imponeret og overrasket over hvor lidt den fylder, når den er sammenklappet. 

Sammenklappet kan denne paraplyklapvogn ligge i bagagerummet på selv den mindste bil, ligesom den er helt perfekt og nem at have med på rejser. 

Der medfølger tilmed en praktisk transporttaske som rygsæk, som du uden større problemer kan bruge til at bære rundt på de beskedne 6,5 kg som vognen vejer. 

Flere praktiske funktioner

Udover at være en velkørende, let og lækker kvalitets paraplyklapvogn, er City Tour 2 også født med en række praktiske funktioner såsom: 

 • Kaleche med UV50+ solbeskyttelse og god ventilation
 • Svingbare forhjul for øget manøvredygtighed
 • Støddæmpende effekt og god komfort
 • 5-punktssele med beskyttelsespuder
 • Fodstøtte som kan justeres efter behov
 • Medfølgende praktisk bæretaske

Det siger brugerne:

Kilde: Pixizoo.dk

Julie Wassberg-Bosø
5/5

“Fantastisk vogn. Ikke en finger at sætte på noget. Fungerer upåklageligt og kan tages som håndbagage i flyet. Klappes sammen med én hånd. Kæmpe anbefalinger herfra. Brugt til børn i alderen 9 mdr. og 3 år.”

Maibritt Hansen
5/5

” Vi købte denne klapvogn, da vi skulle bruge en klapvogn som var let, fylder lidt sammenklappet og med en høj max vægt, så den kunne bruges til begge børn, når vi bl.a. skulle på ferie. Og vi var ikke skuffet over klapvognen.”

Babytrold Speed

Derfor anbefaler vi denne

Babytrold Speed - guide til klapvogne
Anbefalet alder: 0-2 år

Last updated: 2022-12-06 22:23:51

Listens billigste paraplyklapvogn

Du finder næppe en meget billigere paraplyklapvogn end denne fra danske Babytrold. Selvom prisen er i bund, betyder det dog ikke at klapvognen er noget skrammel. Godt nok kan den ikke helt måle sig med de dyrere alternativer på listen, men til prisen er der tale om en rigtig fin lille paraplyklapvogn, som er oplagt som vogn nummer to.

Den lave pris til trods får du en stabil paraplyklapvogn med stel af letvægsstål og pålidelige punkterfrie hjul.

Perfekt som ekstra klapvogn

Hvorfor skulle man dog have to klapvogne?”  tænker du måske med rette. 

Du kan vælge at investere i en klapvogn nummer to af flere grunde:

 • Hvis du skal have en lille klapvogn til rejsen
 • Hvis du gerne vil have en klapvogn stående et sted, fx hos bedsteforældre.
 • Hvis du vil have en ekstra klapvogn, som du ikke behøver være øm omkring
 • Hvis du har et barn mere på vej

Som du måske kan se, er det altså ikke helt dumt at have en klapvogn nummer to i vognparken derhjemme – der kan i hvert fald være situationer, hvor det giver rigtig god mening. 

Det siger brugerne:

Kilde: Coop.dk

Mjazz
5/5

“Super letvægts klapvogn. Nem at tage under armen. den lille elsker den.”

Lopdrup
5/5

“Nem at køre. Super med net nedenunder. Rigtig god til prisen”

Cybex Balios S

Derfor anbefaler vi denne

Den bedste paraplyklapvogn på markedet?

Det er naturligvis altid en smagssag hvilke egenskaber man vægter højt, men der kan ikke være meget tvivl om, at denne paraplyklapvogn fra Cybex fortjener en plads på enhver liste over de bedste paraplyklapvogne. 

Prisen er i den høje ende, men til gengæld får du en vogn i en utroligt lækker kvalitet, som tilmed har en lang række smarte og brugbare funktioner, som du med garanti vil blive begejstret for.

Smarte funktioner

Du kan dårligt undgå at blive forelsket i Cybex Balios S når du først har oplevet den og prøvet de mange smarte funktioner.

 • Teleskopisk og justerbart styr
 • Enhånds foldemekanisme
 • Drejelig forhjul som kan låses
 • Kaleche med solbeskyttelse 50+ som kan justeres
 • Sædet kan roteres 180 grader så barnet enten peger imod dig eller væk fra dig
 • Plads til opbevaring i kurv under sædet
 • Flot betræk som kan rengøres og maskinvaskes
 • Fjedrende og store terrængående hjul
 • Og meget andet smart…

Det siger brugerne:

Kilde: Pinkorblue.dk

Anne Mathilde
5/5

“Lækker klapvogn, kører godt og super nem at betjene ift sammenklapning.”

Vil du se flere paraplyklapvogne?

Befandt din nye kommende paraplyklapvogn sig ikke iblandt vores anbefalinger, kan du fortsætte din søgning ved at trykke på knappen nedenfor, hvorefter du vil blive præsenteret for det store og omfattende udvalg af paraplyklapvogne. 

Find en masse yderligere spændende produktguides på Babyhelp

Husk på, at vi ikke blot har skrevet en udførlig produktguide om paraplyklapvogne her på Babyhelp. Hos os finder du nemlig produktguides til stort set ethvert baby- og børneprodukt.

Find blandt andet produktguides til følgende produkter: Barnevognsseler, legegulve, weekendsenge, kombivogne, ammepuder, badekar til baby og kælke.

Scroll til toppen

Bedste priser

Ingen priser tilgængelige

Bedste priser

Last updated: 2022-12-06 06:23:55

Bedste priser