Neonate babyalarmer – Se det bedste fra Neonate

Neonate guide cover

Er du på jagt efter en babyalarm fra det populære mærke Neonate, kan du her på siden danne dig et overblik over de forskellige modeller, så du kan vælge den, som bedst passer til dine behov.

Norske Neonate står bag en lang række fremragende babyalarmer, men hvis du har svært ved at finde ud af nøjagtigt hvilken af de mange modeller, som er den rigtige for dig, tager vi dig i hånden og guider dig i denne artikel. 

I artiklen kan du se de forskellige modeller af babyalarmer fra Neonate, læse fordelene ved den enkelte og finde den bedste pris ved hjælp af vores prissammenligner. 

Se også: De bedste babyalarmer

I det følgende vil der optræde affiliate-links. 

Standard funktioner i alle babyalarmer fra Neonate

Følgende funktioner er standard i alle babyalarmer fra Neonate:

Neonate BC-6500D

Derfor anbefaler vi denne

Testvindende babyalarm

Topmodellen fra Neonate er yderst populær, hvilket afspejler sig i de mange positive anmeldelser og vurderinger af babyalarmen, som vi har fundet på nettet. 

I 2018 kårede Babytesterne.no Neonate 6500D som bedst i test, ligesom Klikk.no har belønnet den med 4,8 ud af 5 stjerner i deres test. De mange glade brugere kan også berette om, at der er tale om en yderst velfungerende og lækker babyalarm, som på det varmeste kan anbefales. 

Nem at oplade

Det bliver ikke nødvendigt med hyppige opladninger, for levetiden på de genopladelige batterier i de to enheder er virkelig god. 

Når det alligevel bliver tid til at få tanket op på elektricitet, kan det ganske let klares med de to medfølgende dockingstationer, som blot tilsluttes en stikkontakt, hvorefter babyalarmerne kan placeres i dem. 

Mange brugbare funktioner

BC-6500D er topmodellen fra Neonate og dermed den norske virksomheds flagskib. Derfor er der ikke sparet på noget i denne babyalarm, som er spækket med smarte og praktiske funktioner, som kan gøre livet som forælder en smule lettere.

De smarte funktioner tæller blandt andet:

  • Talk-back – en funktion som bedst kan sammenlignes med en walkie-talkie. Du kan nemlig ikke blot høre barnet, men også tale tilbage via babyalarmen. Dette er særligt smart, hvis det er et lidt større barn, som skal have instrukser, eller hvis den lille baby blot trænger til at høre din stemme
  • Alarm ved lavt batteriniveau, uden for rækkevidde og ved for høj eller lav temperatur
  • Vibrator i forældreenheden
  • Natlys i babyenheden
  • Lynopladere til begge enheder 
  • Jack-stick tilslutning – så du kan lytte på dine høretelefoner, hvis du befinder dig et sted med meget støj

Neonate BC-4600D

Derfor anbefaler vi denne

NEONATE BC-4600D

Den billigste babyalarm fra Neonate

BC-4600D er den billigste i serien af babyalarmer fra Neonate, men selvom prisen er i bund, er kvaliteten af samme høje standard, som du kender den.

Årsagen til den lave pris er, at babyalarmens funktionalitet er skåret helt ind til benet. Du har mulighed for at lytte efter dit barn og det er det. Om du har brug for de mange smarte funktioner, som du får med, hvis du vælger en af de dyrere modeller, ved du bedst selv. 

Det er dog vigtigt for at understrege at der til trods for den lave pris, ikke er blevet gået på kompromis med kvaliteten, ligesom du fortsat kan forvente eminent rækkevidde, fremragende batteritid og lav stråling. 

Alle de mest nødvendige funktioner

Den prisvenlige babyalarm fra Neonate, BC-4600D, er ikke den smarteste i rækken af babyalarmer, men til gengæld er den super skarp til det vigtigste; nemlig at lytte efter dit barn. 

Babyalarmen advarer dig ved lavt batteriniveau, så du hurtigst muligt kan sætte de genopladelige batterier til opladning i de medfølgende dockingstationer. Hvis forbindelsen mellem enhederne ryger, bliver du ligeledes gjort opmærksom på det via en alarm på forældreenheden.  

Neonate BC-8000DV

Derfor anbefaler vi denne

Neonate BC-8000DV

Babyalarm med video

Det sidste nye skrig indenfor babyalarmer er videofunktion. I takt med den teknologiske udvikling er det nemlig blevet muligt at transmittere live video fra tremmesengen eller barnevognen, så mor og far kan kigge med, uden de behøver rejse sig fra sofaen. 

Mange forældre oplever, at det giver dem ekstra tryghed, at de ikke bare kan høre barnet, men også se til det. 

Babyalarmen kan fortsat bruges som en almindelig en af slagsen, altså udelukkende ved at bruge lyd, hvilket kan være en fordel, hvis du bevæger dig langt væk fra det sovende barn. Rækkevidden, når du benytter videofunktion, er nemlig “kun” ca. 300 meter, imens lyd kan række helt op til 800 meter.

Smart kamera

Det indbyggede kamera i babyalarmen har 2 x zoom og 8 infrarøde-lysdioder, så du kan se barnet, selvom der er helt mørkt.

Hvis du vil se med i samtlige kroge af børneværelset, kan du vælge at tilkøbe op til 3 yderligere kameraer, så du i alt har 4 stk. tilsluttet den ene forældreenhed. 

Brugbare funktioner

Udover at du selv kan skifte mellem video og lyd på babyalarmen, får du også en række yderligere praktiske funktioner. Du kan blandt andet bruge babyenheden som natlampe, da den har en lille lampe indbygget, som kan virke beroligende for barnet. Lysstyrken fra natlampen styrer du fra forældreenheden, så du kan skrue op og ned eller tænde og slukke uden at forstyrre barnet.

Der medfølger et monteringssæt, så du kan hænge kameraet op et sted på børneværelset, i kravlegården, ved barnevognen eller hvor du ellers skulle ønske at se med fra.

Neonate BC-5800D

Derfor anbefaler vi denne

neonate BC-5800D - guide til babyalarm

En rigtig god mellemvare

Hvis du ikke nødvendigvis er på jagt efter cremen af cremen, men heller ikke har lyst til at vælge den helt skrabede model, er Neonate BC-5800D et godt bud på din nye babyalarm. 

I forhold til pris og funktioner lander denne babyalarm lige i midten sammenlignet med de andre babyalarmer fra Neonate. Du får således en række brugbare funktioner til en ganske fornuftig pris. 

Du får fremragende rækkevidde, god batteritid, super kvalitet og fornuftig lyd – nøjagtigt ligesom man altid gør, hvis man vælger en babyalarm fra Neonate. 

Fås også i grå

Neonate BC-5800D fås også i grå – så hedder den dog BC-5700D i stedet. 

De to babyalarmer er identiske, så det eneste der adskiller de to, er farve og navn, hvilket kan være en smule forvirrende. 

Er du mere til den flotte grå farve, kan du finde BC-5700D ved at trykke på knappen nedenfor.

Scroll til toppen