Babypakker er som regel fyldt med gode ting til baby – det er vores naturligvis også. Vi ved dog også, at mor og far er de to personer, som aller mest har brug for hjælp og forkælelse og derfor er vores baby- og forældrepakke også fyldt med gode sager til de stolte nybagte forældre.

Vores babypakke er udelukkende digital, hvilket betyder, at du ikke modtager nogle fysiske produkter. Til gengæld har vi fyldt pakken til randen med massevis af gode rabatter, så du kan købe alt det nødvendige til baby (og dig selv!) til billige penge. 

For at bestille vores babypakke skal du blot indtaste din mailadresse, fortælle om du er gravid eller allerede har født, og oplyse en eventuel terminsdato. Efterfølgende modtager du en mail i din indbakke, hvorfra du kan tilgå det lækre indhold i babypakken. 

Babyhelp babykasse

Når du bestiller vores babypakke giver du samtidig samtykke til, at vi må sende dig vores nyhedsbrev på mail. 
Bare rolig – vi spammer ikke din indbakke med ligegyldige mails og du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage her.

Bestil babypakken ved at udfylde nedenståendeBabypakkens indhold:

Da vores babypakke er af den digitale slags, får du ingen fysiske produkter. Til gengæld har vi fyldt babypakken med massevis af gode rabatter og tilbud til både baby og forældre. 

Herunder finder du et udpluk af indholdet i vores babypakke:

TIL BABY

TIL MOR OG FAR

TIL MOR

TIL FAR

Find flere gratis babypakker

Vi er lang fra de eneste, som har sat os for at hjælpe og forkæle nybagte og kommende forældre og du finder derfor også en lang række andre babypakker, som du gratis kan bestille. 

Vi har faktisk samlet alle gratis babypakker på en overskuelig liste, så du let kan gå i gang med at bestille babypakker uden at miste overblikket undervejs. Du finder vores oversigt over gratis babypakker her.

Scroll til toppen