Børns tegninger i virkeligheden

Børns tegninger

Du kender det sikkert godt; dit barn har brugt timevis på at tegne og er nu klar til at præsentere sit mesterværk for dig:
Du kigger på tegningen. Smiler og nikker. Kigger lidt mere. Udtrykker din begejstring. Kigger så lidt igen. Du trækker bevidst tiden og bruger al din hjernekapacitet, men må til sidst melde pas og spørge: 

“Hvad er det nu liiiiiige, du har tegnet, skat?”

Ovenstående scenarie har med sikkerhed udspillet sig for de fleste forældre. Barnets fantasi, kombineret med manglende teknisk formåen med farvekridt, pen og papir, kan ofte resultere i små kunstværker så abstrakte, at de kræver en ph.d. i kunst for at kunne gennemskue, hvad de skal forestille. 

Selvom man naturligvis ikke skal gøre det foran barnet, som med sikkerhed er stolt over sin tegning, kan det være svært ikke at fnise en smule over barnets forsøg på at tegne en kat. 

I det følgende vil vi vise dig en række komiske børnetegninger, som suppleres af en virkelig fortolkning. Instagram-profilen ‘Things I have drawn‘ står bag disse hamrende morsomme billeder af børns tegninger i virkeligheden. 

Scroll til toppen