Dickie Toys Redningsstation 3+ years

DKK299.00

Køb her

Varenummer (SKU): 2364201023870301 Kategori:

Dit barn kan til redning med denne sjove Redningsstation fra det tyske legetøjsmærke Dickie Toys. – Redningsstation med 3redningskøretøjer. – Funktionelle hjul. – Brandbil med funktionel stige. – En garagedør,der kan åbnes. – Station med lys og lyde. – Mikrofon med højttalerfunktion. Indeholder: – 1 x redningsstation. – 1 x politibil. – 1 x ambulance. – 1 brandbil. – Måler 22 x 31 x 16 cm. – Kassen måler 23 x 34,5 x 19 cm. – CE-mærket. – Ikke egnet til børn under 3 år. – Kræver 2 x AA batterier (medfølger). – Materialer: Plastik. – Tåler kun pletrens.

Color

Hvid

Brand

Dickie Toys

Se vores store udvalg af legetøjsbiler

Ovenfor finder du vores store udvalg af legetøjsbiler. Udvalget byder på stor variation, hvad angår biltyper og ikke mindst priser. Vi har forsøgt at sammensætte et udvalg, der både er stort og mangfoldigt med henblik på at have noget for så mange som muligt, hvilket hænger sammen med, at vi – Babyhelp.dk – har et indgående ønske om at være en shop for alle og enhver.

Vi håber, at vores bestræbelser bevirker, at der også er en legetøjsbil, der er perfekt for dig! 

Legetøjsbiler hitter stadigvæk

Legetøjsbiler har hittet i ekstremt mange år blandt børn og gør det stadigvæk den dag i dag. Rigtig mange børn finder stor fornøjelse i at brumme løs som en motor, mens de kører en eller flere legetøjsbil(er) rundt på gulvet. 

En legetøjsbil er uden tvivl et tidløst stykke legetøj, og samtlige af de legetøjsbiler, som vi sælger, er af ekstremt høj kvalitet. Derfor er det muligt for dig at lade en legetøjsbil – sæt du køber den hos os – gå i arv, hvis du planlægger at få flere børn. 

De bedste brands 

Vi har alle de bedste brands repræsenteret i vores shop, når det kommer til legetøjsbiler. En række af de brands, du vil støde på, når du gennemsøger udvalget, er følgende: PLAY&GO, Sebra og Kids Concept. 

Vi har meget mere at byde på

Hvis du leder efter andet end legetøjsbiler, er det sandsynligt, at du kan finde, hvad du søger, hos os. Vi har nemlig stort set alt inden for kategorien ‘legetøj. 

En række af de andre ting, vi kan byde på inden for denne kategori, er malebøger, løbehjul, byggeklodser, børnebøger og bideringe.

Scroll til toppen