BRIO BRIO World – 33204 R&R Parkeringshus 3 – 8 years

DKK649.00

Køb her

Varenummer (SKU): 2364200242159653 Kategori:

Det kreative svenske legetøjsfirma BRIO® har designet dette BRIO® World – 33204 Parkeringshus til mange timer med spændende leg. – Stimulerer udviklingen. – Fremmer kreativiteten og fantasien. – Perfekt til udvikling af motoriske færdigheder og koordination. – Parkeringshus i tre etager med en helikopterlandingsplads. – Rampen kan flyttes op og ned. – Den fuldt funktionelle elevator fører bilerne til første og anden etage. – Anvendes sammen med andre World-sæt. Du får: – 1 x Parkeringshus. – 1 x Blå Bil. – 1 x Rød Bil. – 1 x Togvogn. – 1 x Nedad. – 2 x Rampe. – Mål: 37 x 27,4 x 27 cm. – Velegnet til børn i alderen 3 år og opefter. – CE-mærket. – Fremstillet af FSC™-træ og plastik af høj kvalitet.

Size

8 år (128)

Color

Grøn

Brand

BRIO

Se vores store udvalg af legetøjsbiler

Ovenfor finder du vores store udvalg af legetøjsbiler. Udvalget byder på stor variation, hvad angår biltyper og ikke mindst priser. Vi har forsøgt at sammensætte et udvalg, der både er stort og mangfoldigt med henblik på at have noget for så mange som muligt, hvilket hænger sammen med, at vi – Babyhelp.dk – har et indgående ønske om at være en shop for alle og enhver.

Vi håber, at vores bestræbelser bevirker, at der også er en legetøjsbil, der er perfekt for dig! 

Legetøjsbiler hitter stadigvæk

Legetøjsbiler har hittet i ekstremt mange år blandt børn og gør det stadigvæk den dag i dag. Rigtig mange børn finder stor fornøjelse i at brumme løs som en motor, mens de kører en eller flere legetøjsbil(er) rundt på gulvet. 

En legetøjsbil er uden tvivl et tidløst stykke legetøj, og samtlige af de legetøjsbiler, som vi sælger, er af ekstremt høj kvalitet. Derfor er det muligt for dig at lade en legetøjsbil – sæt du køber den hos os – gå i arv, hvis du planlægger at få flere børn. 

De bedste brands 

Vi har alle de bedste brands repræsenteret i vores shop, når det kommer til legetøjsbiler. En række af de brands, du vil støde på, når du gennemsøger udvalget, er følgende: PLAY&GO, Sebra og Kids Concept. 

Vi har meget mere at byde på

Hvis du leder efter andet end legetøjsbiler, er det sandsynligt, at du kan finde, hvad du søger, hos os. Vi har nemlig stort set alt inden for kategorien ‘legetøj. 

En række af de andre ting, vi kan byde på inden for denne kategori, er malebøger, løbehjul, byggeklodser, børnebøger og bideringe.

Scroll til toppen