Værktøj

Herunder finder du vores store udvalg af legetøjsværktøj.

Viser alle 77 resultater

Alt i værktøj til den lille håndværker

Er du på udkig efter værktøj til dit barns næste byggeprojekt eller større reparationer i haven, er du landet det helt rigtige sted!

Vi har et bredt udvalg af værktøj, som vil inspirerer dit barn til sjove rollelege som håndværker eller arbejdsmand.

Hos Babyhelp har vi alt fra værktøjskasser til seje værktøjsbælter, sikkerhedsbriller, arbejdshandsker og høreværn – alt sammen med det formål at fuldende dit barns autentiske håndværker – ”look”.  

Er det en tommestok, du søger, en sav, et vaterpas eller noget helt tredje?, kan vi garantere, at du også finder dette i vores brede sortiment!

Vi har værktøj i træ, hvor både design og æstetik har fået lov til at dominere, samt værktøj i virkelighedstro design, så far og søn kan indlede deres fælles byggeprojekt med identisk udstyr lige ved hånden. 

Værktøj i høj kvalitet til altid stærke priser

Her på siden finder du værktøj fra populære mærker som Bosch mini, Le Toy Van, MaMaMeMo, Sebra, Hape, John Deere, Janod, PlanToys, Haba og mange, mange flere.

Alt vores værktøj er produceret i højeste kvalitet med holdbare materialer, der gør, at dit barns værktøj forbliver intakt og kan bruges i mange år frem.

Vi sikrer naturligvis, at du altid får det værktøj, dit barn ikke kan leve uden – til en stærk pris. Grundet vores smarte prissammenligningsværktøj kan vi nemlig hurtigt og nemt præsenterer dig for den skarpeste pris hos vore mange forhandlere.

Det eneste, du skal, er at finde lige netop det værktøj, som dit barn skal have glæde af derhjemme!  

Stort udvalg af værktøjsbænke til den lille håndværker

Glæd din egen lille håndværksmester med en værktøjsbænk i holdbare materialer samt autentisk og flot design, der pynter på såvel børneværelset som i køkkenalrum og stue.   

Med en værktøjsbænk fra en af vores mange forhandlere, kan dit barn udfolde sin store interesse for det praktiske håndværk i sit helt eget værksted. 

Her kan dit barn prøve kræfter med mindre byggeprojekter, blive fortrolig i arbejdet med træ og samtidig styrke sin kreativitet og tale.  

På udkig efter andre typer af legetøj, der kan inspirere dit barn til aktiv og fantasifuld leg?

Gå på opdagelse her på siden og lad dig inspirere af vores store udvalg af blandt andet Legekøkkener, legetelte, LEGO DUPLO, de populære Bobles og meget, meget mere.  

Pris
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Køn
Brand
Scroll til toppen