Sutteklude

Herunder finder du vores store udvalg af sutteklude

Viser 1–100 af 169 resultater

Suttekluden til dit barns unikke behov

Sutteklud, nusseklud, putteklud, hyggeklud? – kært barn har mange navne.

Ligegyldigt, hvad i kalder barnets klud hjemme hos jer, har vi én, der passer til dit barns unikke behov.

En sutteklud er for mange børn et must, når det er sengetid. Den bløde klud skaber tryghed, beroliger og giver barnet noget at nusse og kramme, når det er tid til at falde i søvn.

Stort udvalg af sutteklude til børn

Her på siden finder du et unikt udvalg af sutteklude til små børn fra populære brands som Sophie la Girafe, Liewood, Cam Cam, Done By Deer, Jellycat, Haba, smallstuff, Teddykompaniet, Gro og mange, mange flere.

Vi har et bredt udvalg af sutteklude i de lækreste materialer, fine farver – nogle endda med søde motiver, bløde former og dyr. Vi har sutteklude til glæde for både piger og drenge, der på kort tid vil blive dit barns nye bedste ven!

Hos Babyhelp får du de lækreste sutteklude til altid stærke priser

Grundet vores smarte prissammenligningsværktøj her på siden, gør vi det nemlig nemt og hurtigt at finde den bedste pris fra vore mange forhandlere. Det eneste, du skal gøre, er at finde lige netop den sutteklud/nusseklud, dit barn ikke kan leve uden!

Suttekluden – den perfekte gave til den lille ny

Er en lille ny kommet til verden, og ønsker du at glæde både mor og barn med en ganske særlig barselsgave, er en sutteklud en både hyggelig og praktisk ting, som baby kan nyde glæde af i den allerførste tid.

På jagt efter inspiration til flere gaveideer? – kig nærmere her på siden, hvor vi også har et stort sortiment af alt fra bamser, suttesnore, bideringe, rangler, baby- og børnetøj og meget, meget mere.

Pris
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Køn
Brand
Scroll til toppen