Spil

Herunder finder du vores store udvalg af spil til børn i alle aldre.

Viser 1–100 af 421 resultater

Stort udvalg af spil til børn i alle aldre

Spil inviterer til hyggeligt samvær og er en fantastisk måde at samle hele familien på. Spil inviterer til grin, søde drillerier og masser af læring for både børn og voksne.

Spil udvikler dit barns intellektuelle og sociale evner. I spillet med andre lærer barnet at vente på, at det er deres tur, tænke strategisk og fremadrettet, være en ordentlig taber, have tålmodighed samt at kunne glæde sig på andres vegne.

Alt sammen vigtige kompetencer, som dit barn får glæde af resten af livet. 

Sjove og lærerige spil til de mindste

Her på siden finder du sjove og lærerige spil for de mindste. Vores store sortiment består blandt andet af begynderspil for børn såsom; stabletårne, hammerspil og fiskespil, der alle stimulerer dit barns nysgerrighed og styrker motorikken.

Ønsker du at træne dit barns hukommelse og styrke indlæringen, har vi også spil udviklet til netop dette formål. Her er billedlotteri, huskespil og kortspil ideelle.

Stort udvalg af spil til større børn

Hos Babyhelp finder du de mest populære brætspil på markedet. Vi har traditionelle brætspil såsom skak, backgammon og Kalaha i vores sortiment såvel som nyere spil som Rush Hour, pool, Speak Out og meget, meget mere.

På udkig efter underholdende spil til rejsen?

Er tiden inde til at anskaffe sig nye praktiske spil til rejsen, der kan underholde dit barn på længere ture og rejser?

Som vi alle ved, kan rejsetid være både udfordrende for børn samt forældre. Med et bredt udvalg af sjove rejsespil, gør vi vores ypperste for at forvandle kedelig rejsetid til hyggelig kvalitetstid med familien.

Pris
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Køn
Brand
Scroll til toppen