Puslespil

Herunder finder du vores store udvalg af puslespil.

Viser 1–100 af 479 resultater

Stort udvalg af puslespil til børn

Vi har et stort udvalg af puslespil til børn i alle aldre. Med et puslespil lærer dit barn gennem leg og styrker samtidig vigtige kognitive færdigheder såsom hukommelse, opmærksomhed og koncentrationsevne.

Dette er imidlertid ikke puslespillets eneste kvaliteter. Når dit barn samler puslespil, træner han/hun samtidig sin finmotorik, sin evne til logisk tænkning samt visuelle/rumlige intelligens og  kan samtidig nyde timevis med læring og sjov.

Giv dit barn en udfordring, det vil elske!

Køb dine puslespil hos os! Med puslespil fra populære mærker som Done By Deer, Djeco, Janod, Vissevasse, Crocodile Creek, Ravensburger og Vilac, har vi spændende og udfordrende puslespil til dit barn i alle prisklasser!

Er dit barn desuden vild med Gurli Gris, Frost, Mickey Mouse, drager, dinosaurer eller måske Harry Potte?, kan du ånde lettet op – dit besøg er ikke forgæves. Vi har naturligvis det hele i vores sortiment!

Stort udvalg af puslespil til større børn og voksne

Hos Babyhelp kan vi præsentere dig for et særdeles stort udvalg af puslespil til voksne – mange fra det anerkendte Ravensburger, der er et af de førende brands inden for puslespil i Europa.

Med avancerede puslespil på op mod 4000 brikker er der lagt an til utallige timers underholdning for alle, der bare ikke kan få nok af puslespil.

Vi har puslespil af højeste kvalitet med de smukkeste motiver og attraktioner, som blandt andet tæller Eiffeltårnet, Big Ben, Sagrada Familia, Time Square, Markuspladsen i Venedig.

Stort udvalg af sjove og lærerige spil for børn i alle aldre

Hos Babyhelp finder du sjove og lærerige spil for børn i alle aldre. Vi har spil for de mindste – alle udviklet med henblik på at stimulere dit barns nysgerrighed, træne hukommelsen samt styrke motorikken.

Til de større børn har vi desuden er bredt udvalg af de mest populære brætspil på markedet såsom skak, Backgammon og Kalaha.

Pris
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Køn
Brand
Scroll til toppen