Løbehjul

Herunder finder du vores store udvalg af løbehjul til børn.

Viser 1–100 af 280 resultater

Stort udvalg af populære løbehjul til både små og store børn

På Babyhelp har vi løbehjul til ethvert behov!

Hvad enten, dit barn først nu skal lære at køre på løbehjul, eller allerede er fortrolig med løbehjulet, som bruges til hobby eller transportmiddel til og fra skole, har vi det løbehjul, du leder efter!

Løbehjul i højeste kvalitet og i alle prisklasser

Vi har løbehjul i højeste kvalitet fra populære mærker som Micro Mobility Stiga, My Hood, MCU-Sport, Extreme, Urban Flex, Aero og mange flere.

Er dit barn desuden vild med Gurli Gris, Batman, Frost, Trolls, Ferrari, , Spiderman, Thomas tog, Minions eller måske Paw Patrol? – bare rolig, dit besøg er ikke forgæves. Vi har naturligvis det hele i vores sortiment!

Hos Babyhelp får du dit løbehjul til altid skarpe priser

Grundet vores smarte prissammenligningsværktøj her på siden, gør vi det nemlig nemt og hurtigt at finde den bedste pris fra vore mange forhandlere. Det eneste, du skal gøre, er at finde lige netop det løbehjul, du ønsker!

Husk cykelhjelmen, når du er på farten! – se vores store udvalg her!

Hvad enten der er tale om en tur på løbehjulet, cyklen eller rulleskøjterne, skal vi tage vare på hovedet, når vi er på farten!

Her er cykelhjelmen uundværlig! Den kan spare dit barn for en tur på skadestuen og betyde forskellen mellem liv og død. Gør derfor cykelhjelmen til en god vane – helt fra børnene er små.

På vores side finder du et stort udvalg af sikkerhedsgodkendte cykelhjelme til børn i alle størrelser, smart designs samt i moderigtige farver.

Pris
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Køn
Brand
Scroll til toppen