Legetelte

Herunder finder du vores store udvalg af legetelte.

Viser alle 34 resultater

Stort udvalg af legetelte til både små og større børn

Her på siden finder du et stort udvalg af legetelte til både små og større børn. Et legetelt er ideelt til den aktive og eventyrlige leg både inde og ude.

Alle telte er nemme at folde ud samt pakke væk til enkel opbevaring og findes i de flotteste farver og lækreste design. De bærer alle det sikkerhedsgodkendte CE-mærke for legetøj, som garanterer, at dit barn trygt kan gå på opdagelse i sin helt egen eventyrlige verden (Kilde: Sikkerhedsstyrelsen.dk).

Legetelte i alle prisklasser – til ethvert behov

Vi har legetelte i alle prisklasser fra populære mærker som Ferm Living, Djeco, MaMaMeMo, Barrutoys, Ludi og mange flere, og sikrer naturligvis, at du altid får dit nye legetelt til en yderst skarp pris.

Grundet vores smarte prissammenligningsværktøj her på siden, gør vi det nemlig hurtigt og nemt at finde den bedste pris fra vore mange forhandlere. Det eneste, du skal gøre, er at finde lige netop det legetelt, som dit barn skal kunne forlyste sig med derhjemme!  

Er dit barn vild med Gurli Gris, Star Wars, Minions, Mini Mouse, Disney Biler, Disney Frost, Paw Patrol eller indianerleg, er du ikke gået forgæves. Vi har dem alle i vores sortiment.  

På udkig efter andre typer af legetøj, der er ideelle til den aktive og eventyrlige leg?

Gå på jagt her på siden, hvor du finder en mangfoldighed af legetøj, der fremmer dit barns lyst til aktiv leg og eventyrlig leg.

Vi har alt fra værktøj, trampoliner, boldbassiner og naturligvis også de yderst populære bobles. Alt sammen legetøj, der vil styrke dit barns kreativitet, motorik og balance samt skabe rig mulighed for mange timer med sjov og fantasifuld leg.

Pris
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Køn
Brand
Scroll til toppen