Stofbleer

Herunder finder du vores store udvalg af stofbleer.

Viser 1–100 af 137 resultater

Den uundværlige stofble

Det er de færreste forældre, som kan undvære stofbleer, når de har små børn. En stofble kan nemlig bruges til en lang række formål, hvilket gør den tæt på uundværlig for mor og far. Der findes stadig dem, selvom det er få, som benytter stofbleen til det formål den oprindeligt er skabt til; nemlig som et alternativ til engangsbleer. Når stofbleen er fyldt med afføring og/eller tis, bliver den skiftet til en ny og efterfølgende vasket, hvorefter den er klar til brug igen. En miljøvenlig men lidt ulækker løsning, synes konsensus i den danske befolkning at være.

Det er dog efterhånden en sjældenhed, at det er til dette formål en stofble anvendes, for i de fleste tilfælde benyttes stofbleer til at tørre op efter babyer. I perioder kan man nemt mistænke den lille guldklump for at være utæt, for det vælter af og til ud med gylp, savl, mad- og mælkerester og andet ulækkert. Når det står ud af barnet i begge ender, er det praktisk at have noget at tørre op med indenfor rækkevidde, og det er netop her, stofbleen kommer ind i billedet.

En stofble er perfekt at have liggende ved puslebordet, ligesom det kan være en fordel at have en eller flere stofbleer med sig i pusletasken, så man altid er klar til at tørre op efter baby.

Grundet de mange brugsmuligheder og det store behov for at tørre op, giver det god mening at have en ordentlig stak stofbleer liggende derhjemme, således der altid er rene stofbleer klar til brug, når uheldet er ude.

Stofbleer i adskillige farver og motiver

Den klassiske stofble er hvid og ærligt talt lidt kedelig, så hvorfor ikke fylde puslekommoden op med en stak flotte stofbleer i alle regnbuens farver, eller med søde og nuttede motiver.

I vores udvalg her på siden finder du massevis af forskellige farver, ligesom der også er stofbleer med og uden motiver.

Alle de kendte mærker

Er du lidt af et mærkedyr, eller synes du, stofbleer fra et bestemt brand er ekstra gode, kan du finde alle de kendte mærker hos os. Vi har blandt andet stofbleer fra Sebra, Cam Cam, Done By Deer, Müsli, Pippi og mange, mange flere.

Er du på jagt efter et bestemt mærke, kan du med fordel benytte vores filter ved at trykke på knappen lidt længere oppe. På den måde kan du vælge kun at få vist stofbleer fra dit yndlingsmærke.

Sådan får du dine stofbleer til at holde længere

Gør du dig en smule umage, kan du sagtens forvente at stofbleerne også kan bruges igen til et eventuelt næste barn, eller måske endda også barnet efter det.
Vasker du ved maksimum 60 grader, slider du mindre på stofbleen end ved højere temperaturer. Når du vasker kan du desuden bruge lidt mindre vaskemiddel for på den måde at undgå, at der sidder sæberester i stoffet.

Når bleerne er rene og våde, kan det være fristende at give dem en tur i tørretumbleren – det anbefaler vi ikke! Når du tørretumbler slider du meget på stoffet, hvilket nedsætter levetiden. Lad dem i stedet hænge til tørre på en tørresnor til lufttørring og gør noget godt for miljøet på samme tid.

Slutteligt skal du afholde dig fra at bruge skyllemiddel når du vasker stofbleer, da det kan nedsætte stofbleens evne til at suge væde, hvilket er hele formålet med bleen.

Pris
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Køn
Brand
Scroll til toppen