Se vores udvalg af potter

I vores sortiment finder du adskillige traditionelle potter i flere forskellige størrelser og farver. Farven på en potte kan være altafgørende for børn, som kan finde på at gå op i de underligste ting, hvorfor det giver god mening, at du forsøger at finde en potte i en farve, som din guldklump (forhåbentlig) kan lide.

Vi har også smarte toiletsæder som alternativ eller supplement til potter

Selvom vores udvalg primært består af potter, finder du også børnevenlige toiletsæder her på siden. Toiletsæderne fungerer som udgangspunkt ligesom en potte, men monteres på de voksnes toilet, så du lettere kan komme af med efterladenskaberne bagefter. Ligeledes gør du også overgangen fra potte til toilet lettere, fordi barnet allerede har siddet på et rigtigt toilet.

Toiletsædet sørger for, at barnet sidder stabilt og komfortabelt, hvilket er altafgørende for en god oplevelse med toiletbesøget. Med et toiletsæde kan du være sikker på, at barnet ikke falder på gulvet eller ned i kummen, bliver forskrækket og dermed mister modet.

Om børn foretrækker at bruge et toiletsæde eller en potte, er forskelligt fra barn til barn. Mange vælger at købe både en potte og et toiletsæde, så de kan bruge potten i starten og efterfølgende lære barnet at bruge et rigtigt toilet ved hjælp af toiletsædet.

Derfor skal du bruge Babyhelp.dk

Hvis det er dit første besøg her hos os, så lad os starte med at ønske dig velkommen til. Hvis du allerede har besøgt os før, kender du måske nogenlunde til vores koncept, men for en god ordens skyld vil vi alligevel lige kridte banen op, så også de nye børn i klassen er med:

Hos Babyhelp.dk har vi ikke selv produkter på lager, da vi ikke er en forhandler. Det er derfor ikke helt rigtigt at kalde os for en webshop, selvom det måske ser sådan ud. I stedet for selv at forhandle produkter fungerer vi som en oversigt over udvalget af børneprodukter på tværs af flere af de største danske webshops. For dig betyder det, at du kan danne dig et overblik over udvalget af fx koppersutteflaskerstofbleer og sutter, uden du behøver besøge 17 forskellige hjemmesider.

Udover at sørge for at give dig et overblik over udvalget hjælper vi dig også med at finde den bedste pris på det produkt, du beslutter dig for at købe. I tilfælde af at der er mere end én forhandler af det samme produkt, vil du kunne trykke dig ind og få vist samtlige priser og forhandlere, hvorefter du selv kan vælge, hvor du vil handle. Det er smart, det er nemt og det kan spare dig for en masse penge. 

Pris
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Køn
Brand
Scroll til toppen