Nusseklude

Herunder finder du vores store udvalg af nusseklude.

Viser 1–100 af 260 resultater

Bedre søvn med en dejlig nusseklud

Tænker du tilbage på din egen barndom, kan du sikkert huske, at du havde en favoritbamse eller en nusseklud, som du sov med hver eneste dag. Vi kender ikke selv til børn, som ikke har et tøjdyr eller en nusseklud, de sover med og holder af. En nusseklud giver barnet tryghed om natten, fordi barnet har noget at holde om og putte sig med, hvilket kan give det lille sind en bedre, længere og mindre afbrudt søvn om natten.

Også når barnet sover i vuggestue eller dagpleje, kan det være en fordel med noget velkendt i favnen. Særligt de første par gange man skal sove et nyt sted, kan det være en smule overvældende. Med en nusseklud i armene, oplever barnet tryghed, fordi det har noget velkendt, som minder barnet om det hele derhjemme.

Nusseklud, putteklud, sutteklud – hvad hedder det?

Kært barn har mange navne, og når det kommer til sutteklude, er det et yderst kært eje hos mange børn og forældre. Nusseklud, putteklud og sutteklud er betegnelser for nøjagtigt det samme – nemlig en hyggelig og sød lille bamse med løst stof, som barnet kan putte sig med.

Hvilken betegnelse man bruger er en smagssag, men her hos Babyhelp har vi for letheds skyld valgt at kalde det for nusseklud og sutteklud.

Måske Danmarks største udvalg af nusseklude

Vi skal ærligt indrømme, at vi ikke har talt antallet af sutteklude du finder her på siden – det er der simpelthen for mange produkter og for lidt timer i døgnet til. Vi vover dog alligevel pelsen og siger, at vi (måske) har det største udvalg af sutteklude, du finder herhjemme i Danmark.

Vores side fungerer en smule anderledes end de fleste andre, hvilket er årsagen til, at vi kan vise dig så stort et udvalg af nusseklude. I stedet for selv at indkøbe og forhandle produkter til børn, har vi valgt at sætte os på en anden stol. Hos Babyhelp kan du se børne- og babyprodukter fra en lang række danske forhandlere, uden du behøver forlade vores side. I stedet for at besøge tretten-fjorten forskellige sider, kan du blot ved at besøge os, danne dig et komplet overblik over udvalget hos flere af de største forhandlere herhjemme.

Vi hjælper dig desuden også med at finde den bedste pris på produktet, du overvejer at købe. I de tilfælde der er mere end én forhandler af det samme produkt, vil du blive præsenteret for en oversigt over forhandlere sammen med de aktuelle priser. Herefter er det op til dig, om du vil gå efter den billigste og bedste pris, eller om du eventuelt vil handle hos din sædvanlige forhandler.

Vi har nusseklude fra flere af de kendte mærker

Hos os finder du sutteklude fra mærker som Jellycat, Cam Cam, Done By Deer, Sebra, Müsli og mange andre populære brands.

Står du og mangler andet?

Vi hjælper dig med at finde det meste indenfor babyudstyr og kan således også vise dig et stort udvalg af hagesmække, madkasser, babysengetøj og babytæpper.

Pris
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Køn
Brand
Scroll til toppen