Madkasser

Herunder finder du vores store udvalg af madkasser til børn.

Viser 1–100 af 241 resultater

Den rigtige madkasse gør middagsmaden til en fornøjelse

Medmindre du hedder Jamie Oliver eller tilbringer et par timer i køkkenet hver eneste dag for at lave den perfekte madpakke til dit barn, er madpakken næppe nogen særlig kulinarisk oplevelse for dit afkom. Vores erfaring er, at madpakken hurtig bliver lidt ulækker og kedelig, når den har tilbragt en halv dag i en lun taske.

Heldigvis er løsningen lige rundt om hjørnet. Har du ikke lyst til at tage et madlavningskursus med fokus på lækre madpakker, kan du i stedet købe en fed, sød eller sjov madkasse til dit barn, så det kan aflede opmærksomheden fra den kedelig leverpostejsmad, ligesom madkassen kan holde maden mere lækker og frisk i længere tid.  

Livet er for kort til rugbrødsmadder pakket ind i stanniol og placeret i en gennemsigtig frysepose, så forkæl dit barn med en indbydende madkasse.

Billige madkasser

Vi har sørget for, at du hos os finder madkasser i flere forskellige farver, former, størrelser og prisklasser. Der skulle derfor være noget for enhver smag.

Vi har desuden madkasser fra kendte såvel som mindre kendte mærker. Du finder blandt andet madkasser fra Done By Deer, LEGO, Liewood, Rice og mange andre.

Kæmpe udvalg af madkasser

Vi er temmelig sikre på, at det vil lykkes dig at finde en ny madkasse hos os. Roden til vores selvsikkerhed er, at vi har et kæmpestort udvalg af madkasser, hvilket ganske logisk øger chancen for et match.

Vores store udvalg af madkasser skyldes ikke at vi har enormt lager et sted i provinsen, hvor vi kan opbevare flere tusinde kasser, men i stedet det stik modsatte. Vi har nemlig ikke noget lager. I stedet har vi gået lidt anderledes til opgaven og bygget en side op, som automatisk henter produkter og akutelle priser ind fra en lang række danske webshops.

Hos os kan du derfor danne dig et mere eller mindre komplet overblik over udvalget af madkasser, uden du behøver bruge tid på at besøge de mange webshops, hvis produkter vi har samlet her hos os. 

Du kan også være sikker på, at du ikke kommer til at betale mere end højst nødvendigt for produkterne, du finder hos os. Vores automatiske system sørger nemlig for at give dig en liste over forhandlere af produktet ledsaget af de aktuelle priser. På den måde vælger du selv, om du vil gå efter den bedste pris, eller om du i stedet vil handle hos en butik du kender.

Alt i børne- og babyudstyr

Babyhelp.dk er meget mere end madkasser. Hos os finder du også et stort udvalg af blandt andet juniorsengetøjbørnebestikfødselsdagstoge og potter.

Pris
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Køn
Brand
Scroll til toppen