Juniorsengetøj

Herunder finder du vores store udvalg af juniorsengetøj.

Viser 1–100 af 209 resultater

Sådan køber du det rigtige juniorsengetøj

Først og fremmest er det vigtigt, at størrelsen på juniorsengetøjet passer til dynen og puden. Udover målene bør du også overveje, hvilket materiale sengetøjet skal være syet af. Der findes en række forskellige typer af stof, som har forskellige egenskaber.

Sengetøjet må også meget gerne være sødt, sjov eller flot at se på, så det forhåbentligt giver barnet lyst til at gå i seng ved sengetøj. Har du problemer med at putte junior om natten, er flot sengetøj desværre ikke et vidundermiddel, men det skader bestemt ikke, at kunne putte sin lille superhelt under sengetøj med Spider-man, eller pakke sin lille prinsesse ind i sengetøj med Elsa fra Frost.

Hvilken størrelse er juniorsengetøj?

Betræk til en juniordyne måler 100×140 cm. Pudebetrækket har målene 40×45 cm. Det er vigtigt, at størrelsen på sengetøjet passer til dyne og pude. Er betrækket for stort, kan dyne og pude risikere at skøjte rundt inde i betrækket, hvilket gør det mindre behageligt at sove med.

Juniordynen og juniorsengetøj har indflydelse på barnets søvn

Børns evne til at temperaturregulere kroppen er ikke helt på niveau med voksnes, hvorfor det i særlig høj grad er vigtigt, at dyne og dynebetræk er åndbart.

Den optimale sovetemperatur er 16-20 grader, hvilket du naturligvis har indflydelse på ved hjælp af gulvvarme eller radiatorer i rummet. Temperaturen under dynen er dog en anden sag, men også her kan du hjælpe barnet til en behagelig temperatur ved at vælge den rigtige juniordyne og det rigtige juniordynebetræk hertil.

Vi har skrevet en ret udførlig guide til at vælge den rigtige juniordyne – den kan du læse her.

Se vores store udvalg af juniorsengetøj i flere farver og mønstre

I vores sortiment af juniorsengetøj finder du adskillige farver, sengetøj med eller uden print og naturligvis alle de kendte brands.

Vi har blandt andet sengetøj fra Cam Cam, Done By Deer, Filibabba, Konges Sløjd, MarMar, Sebra og mange andre populære mærker.

Er det et bestemt mærke du søger, kan du benytte vores filter-funktion. Du finder den grønne filterknap lidt længere oppe på siden. Bruger du vores produktfilter, kan du blandt andet vælge kun at få vist sengetøj fra det eller de mærke(r) du søger.

Vi har alt hvad hjertet begærer

… I hvert fald når det kommer til børne- og babyudstyr.

Se blandt andet også vores udvalg af hagesmækkerbabysengetøjstofbleer og sutter.

Pris
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Køn
Brand
Scroll til toppen