Hagesmækker

Herunder finder du vores store udvalg af hagesmækker.

Viser 1–100 af 589 resultater

Brug hagesmæk og undgå beskidt tøj

Børn sviner meget. Rigtig, rigtig meget. Sådan er det bare. Vil du gerne undgå at skulle vaske bluser og bodystockings i tide og utide, kan du med fordel iklæde dit barn en hagesmæk. Vi garanterer, at dit barn nok skal finde en måde at blive beskidt på alligevel, men så er der da én kilde til beskidt tøj mindre at bekymre sig om.

En hagesmæk kan bruges i forbindelse med måltider, men også i det daglige, hvor den kan fungere som værn mod savl.

Typer af hagesmække

En hagesmæk er ikke blot en hagesmæk, for der findes flere forskellige typer.

Den klassiske hagesmæk er den barnet iklædes i forbindelse med spisning. Denne hagesmæk er typisk af et vandafvisende materiale, så mad og drikke ikke sætter sig i tøjet, men i stedet falder på gulvet eller lander i en lille lomme, som fungerer som opsamler af spildt mad.

Skal hagesmækken bruges som en del af påklædningen i det daglige, kaldes hagesmækken også for en savlesmæk. En savlesmæk er typisk lavet af stof som suger væde til sig. Når barnet savler, vil savlesmækken suge savlet til sig, så du undgår våde plamager på barnets tøj.

Den sidste type hagesmæk bruges også i forbindelse med spisning, men denne type er nærmere beslægtet med en regnjakke end med en hagesmæk. Her er nemlig tale om en lille jakke/bluse/forklæde, som barnet iklædes, hvorefter hele overkroppen er beskyttet mod tomatsovs, karry, ketchup og andet som er træls at få på tøjet.

Vi har hagesmækker i massere af flotte farver

Hos babyhelp.dk finder du et kæmpe udvalg af hagesmække i flere forskellige farver, størrelser og materialer, ligesom du også finder med og uden mønstre og motiv. Vi har både savlesmække, hagesmække og forklæder, så der burde være gode chancer for at finde det, du søger.

Vi har flere af de mest kendte mærker i vores sortiment. Vi er blandt andet stolte over at kunne vise dig hagesmække fra Cam Cam, Done By Deer, Joha, MarMar, Sebra, Wheat og mange andre kendte brands.

Vi har alt til børn og babyer

Hvis det ikke kun er en ny hagesmæk, som du står og mangler, kan du med fordel tjekke resten af vores udvalg af børneudstyr ud. Vi bestræber os efter at tilbyde alt, hvad man har brug for som børnefamilie, så derfor finder du også et stort udvalg af suttesnorenussekludemadkasser og fødselsdagstoge.

Pris
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Størrelse
Køn
Brand
Scroll til toppen